Düğünde sahte set!!!

Hic kimseye soyleme yalniz akrabalarda kalacaksan al at cantana bu baski bitmicek ne takti aaa bedavaya gitti tiriviri tiriviri ben alyansimi bile takmiyorum ayol hic sevmem altin taki hee birikim yonunden ok ama kullanmam

Birisi trabzon setçiyi işaretledi de ondan mı gündeme geldi dedim. Çok tatlısın konu sahibi inşallah 100 set alacak paran olmuştur şimdi

Bizde de sizin adetten var ama ben yaptirtmadim ne sahtesini ne kendisini. Ona vereceğimiz parayi baska islerimiz icin kullandık. Bilezikte tanistigimizdan bu yana yatirim amacli yapiyorduk. Konuşan cok olmuş maddi durumlarimiz epey iyi ama ben öldürsen kullanmam oyle şeyler. kullanmayacagim seyleri de milletin gözüne gözüne sokamam. Zaten takı töreni de yaptırtmadım. Millet ne der diye omrumuzu harcıyoruz. Bu yuzden bu kadar sacma adetler uzadikca uzuyor. Annenize durumu açıklayın. Ama tabi olmayacak gibiyse sahtesini alın hic kimse anlamaz.

Boyle bir sey yok. Altin set sen gider ayni sene bozdurursan kar edemezsin hatta iscilik oldugundan zarar bile edersin. Bir kac yil bekleyip satmak için bunlar.
Dugunde sirf aldilar gozuksun dye sahte takmayi düşünen birinin bunu onensemdgini sanmıyorum. Es aile ya da esin parasi yetmediginden kendinizi avutuyor gibisiniz. Sahte altin alacağınıza normal takim alin o da beyaz altin gbi duruyor nasilsa. Sahte altini altin gurusu kadinlar anliyor genelde en azndan kmse sormazsa söylemeyin işte set aldilar diye fark edilebilir çünkü
Elalem ne deri takmayin artk ya. Istemiyorum aldirtmadim demek bu kadar zor olmamali.

Teyzenizin de derdi yokmus elin adamina geline sahte altin takmissin diye mi soruyor.
Ne bos muhabbet bu ya. Insallah onun açığını da insanlar yuzune vurur da anlar.

Aynısını yaptım inan aldığım gümüş seti bile 3 yıldır hiç takmadım onun yerine bilezik almıştım yaptığım en mantıklı hareketti

günlük takmıyorum ki cnm takı ile aram hiç yoktur. tek küpe takarım ben o da tek taş küpeler var ya onlardan. kolye de bazen spor kolyeler oluyor ya o tarz şeyler ama altınla aram hiç yoktur
Ders ders ders yazışından belli sen henüz toysun ben de senin gibiydim ama pişman oldum yaptırmadığıma insan yaşı ilerledikçe düşünceleri değişiyor bozdurmamak üzere aldır düğününden hatıra yani. eğer açıksan su yolu setler hem modern duruyor hem çok yakışıyor açıklara hem de uygun fiyatlı tavsiye ederim

Ömcelikle tebrik ederim,eşinizi ve kendi huzurunuzu millet ne derden ömce tuttugunuz için.Sahte alin takin kimsede anlamaz.Mutluluklar:)

Ahh eş ve ailesini çok düşünüp kendinden fedakarlık yapan biri daha. Böyle yapınca kendi değerin azlıyor ne yazık ki. Benzer şeyleri yaşadım ondan biliyorum. Neyse evlenince anlarsın zaten. İstemediğin şeyler içinde pişman olursun çünkü emin ol senin paraları yok zor durumda bırakmayayım diye istemediğin şeyler aynı aile tarafından başkasına takıp takıştırılacak. Evledikten sonra ne olacağı belli olmuyor özellikle çocuk olduktan sora eşler çok değişiyor boşanmak zorunda kalabiliyor insan işte o zaman ondüğün altınları en büyükdayabapın oluyor şimdiki aklım olsaydı daha fazla şey isterdim be eşim araba alacak diye 5 bileziğimi bozdurmazdım. Bu konuda çok doluyum sadece yazmak istedim

Pırlantadan asla farkı olmayan gümüş (pırlanta görünümlü zirkon) setler var bence iyisini bulursanız anlaşılmaz.Gelin aksesuarları satan yerlerde çok çeşitleri var bakın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…