- 15 Ekim 2016
- 6.905
- 12.468
- 248
Hic kimseye soyleme yalniz akrabalarda kalacaksan al at cantana bu baski bitmicek ne takti aaa bedavaya gitti tiriviri tiriviri ben alyansimi bile takmiyorum ayol hic sevmem altin taki hee birikim yonunden ok ama kullanmamcnm muğlada yaşıyorum ama sözlüm gebzeye atandı. ben mayısın sonuna doğru istanbula gideceğim istanbulda akrabalarda kalacağım o da gelecek onunla gelinlik bindallı alacağız bi de gitmişken imitasyon sette bakarım. istanbula 2 kez gittim ama çok fazla bi yerleri bilmiyorum ama dediğin gibi o tarz şeyler eminönünde oluyor demi
Bizde de sizin adetten var ama ben yaptirtmadim ne sahtesini ne kendisini. Ona vereceğimiz parayi baska islerimiz icin kullandık. Bilezikte tanistigimizdan bu yana yatirim amacli yapiyorduk. Konuşan cok olmuş maddi durumlarimiz epey iyi ama ben öldürsen kullanmam oyle şeyler. kullanmayacagim seyleri de milletin gözüne gözüne sokamam. Zaten takı töreni de yaptırtmadım. Millet ne der diye omrumuzu harcıyoruz. Bu yuzden bu kadar sacma adetler uzadikca uzuyor. Annenize durumu açıklayın. Ama tabi olmayacak gibiyse sahtesini alın hic kimse anlamaz.Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
Teyzenizin de derdi yokmus elin adamina geline sahte altin takmissin diye mi soruyor.Benim teyzem nasıl yapıyor bilmiyorum ama anlıyor bır dugunde anlamıstı sonra sorunca damada evet demıs, kuyumculardan kiralamayı deneseniz daha iyi olur, 100 liraya falan kiralanıyo. Setin fiyatını depozıto olarak verip geri göturunce yuz lira kesip veriyorlar her kuyumcu yaparmı bilmem ama yapan var
Aynısını yaptım inan aldığım gümüş seti bile 3 yıldır hiç takmadım onun yerine bilezik almıştım yaptığım en mantıklı harekettiKısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
Ders ders ders yazışından belli sen henüz toysun ben de senin gibiydim ama pişman oldum yaptırmadığıma insan yaşı ilerledikçe düşünceleri değişiyor bozdurmamak üzere aldır düğününden hatıra yani. eğer açıksan su yolu setler hem modern duruyor hem çok yakışıyor açıklara hem de uygun fiyatlı tavsiye ederimgünlük takmıyorum ki cnmtakı ile aram hiç yoktur. tek küpe takarım ben o da tek taş küpeler var ya onlardan. kolye de bazen spor kolyeler oluyor ya o tarz şeyler ama altınla aram hiç yoktur
Gercekten ben de hayretler icerisindeyimbi konuya yazarken tarihe bakmak bu ladar zor mu gerçekten
Ben hic bir zaman tarihe bakmıyorum da hangi psikolojik sorunlu insan eski konuyu taşıyor ki... nasıl bir kafa bu... isi gücü yok mu bu insanların...bi konuya yazarken tarihe bakmak bu ladar zor mu gerçekten
Hayallerinizi yıkmabi konuya yazarken tarihe bakmak bu ladar zor mu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?