Düğünde sahte set!!!

çok teşekkür ederim yardımın için nhessa :)

Arkadaşım ınstagramdan arama kısmına imitasyon yaz.dolu çıkıyor özellikle Eminönü adresi olanlara bak istersen bana onlar daha güvenli geldi.eminonune gitmene gerek olmaz bı incele derim

Mantık akıyor

Böyle bir takı seti buldum belki işinize yarar ama sahte olduğu belli olurmu inanın bilemedim.ben yarinizde olsam illa set olucaksa iyi bir gumuscuye gider gümüş set alır Gold rengi yaptirirdim.

Sözüm size değil konu sahibi derdinizi yazmışsınız. Inş çözümünü de bulursunuz.
Benim diyeceğim şu... Neden hep başkalarına göre yaşıyoruz. Çok saçma değil mi... Kız sevmiyor setleri pahalı gereksiz bir şey. Takmasın yani elaleme ne!! Sene 2020 olmuş hala çağlar öncesi adetler... 100 tl de olsa sevmedigi istemedigi birşeye neden para vermek zorunda kalıyor. Ne zaman kendimiz gibi olabileceğiz?

Sahte değilde kuyumcudan kiralayabilirsiniz eşimin ailesinin düğün zamanı hiç paraları yoktu tüm takıları kiralamışlardı.

Böyle bir takı seti buldum belki işinize yarar ama sahte olduğu belli olurmu inanın bilemedim.ben yarinizde olsam illa set olucaksa iyi bir gumuscuye gider gümüş set alır Gold rengi yaptirirdim.

Konu 2015

Arkadaşım ınstagramdan arama kısmına imitasyon yaz.dolu çıkıyor özellikle Eminönü adresi olanlara bak istersen bana onlar daha güvenli geldi.eminonune gitmene gerek olmaz bı incele derim

Sahte değilde kuyumcudan kiralayabilirsiniz eşimin ailesinin düğün zamanı hiç paraları yoktu tüm takıları kiralamışlardı.

Konu 2015 yılına ait

Benim teyzem nasıl yapıyor bilmiyorum ama anlıyor bır dugunde anlamıstı sonra sorunca damada evet demıs, kuyumculardan kiralamayı deneseniz daha iyi olur, 100 liraya falan kiralanıyo. Setin fiyatını depozıto olarak verip geri göturunce yuz lira kesip veriyorlar her kuyumcu yaparmı bilmem ama yapan var

Elalem diye bir kurum var bizim ülkede bütün yazısız kuralları elalem belirliyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…