- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
Tüm gümüşçülerde var leblebitozu. Herhangi bir gümüşçüye gidip beğendiğin seti/takıyı altın renginde istiyorum dediğinde, bir kaç gün içinde istediğin renge getirip teslim ediyorlar. Fiyatta da herhangi bir farklılık olmuyor. Beyazı neyse sarısı da o fiyat.
çok güldüm allah iyiliğini versin benimde konuyu okuyunca aklımdan geçti buBak altın değerlendi gördün mu
Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
Trabzon seti begenmeyen arkadasi buraya etiketlediniz mi hemsireler huuuu
Evlendi bitti gitti konu eski:)))Böyle bir takı seti buldum belki işinize yarar ama sahte olduğu belli olurmu inanın bilemedim.ben yarinizde olsam illa set olucaksa iyi bir gumuscuye gider gümüş set alır Gold rengi yaptirirdim.
Sahte değilde kuyumcudan kiralayabilirsiniz eşimin ailesinin düğün zamanı hiç paraları yoktu tüm takıları kiralamışlardı.Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
Böyle bir takı seti buldum belki işinize yarar ama sahte olduğu belli olurmu inanın bilemedim.ben yarinizde olsam illa set olucaksa iyi bir gumuscuye gider gümüş set alır Gold rengi yaptirirdim.
Konu 2015Sözüm size değil konu sahibi derdinizi yazmışsınız. Inş çözümünü de bulursunuz.
Benim diyeceğim şu... Neden hep başkalarına göre yaşıyoruz. Çok saçma değil mi... Kız sevmiyor setleri pahalı gereksiz bir şey. Takmasın yani elaleme ne!! Sene 2020 olmuş hala çağlar öncesi adetler... 100 tl de olsa sevmedigi istemedigi birşeye neden para vermek zorunda kalıyor. Ne zaman kendimiz gibi olabileceğiz?
Arkadaşım ınstagramdan arama kısmına imitasyon yaz.dolu çıkıyor özellikle Eminönü adresi olanlara bak istersen bana onlar daha güvenli geldi.eminonune gitmene gerek olmaz bı incele derim
Mantık akıyor
Böyle bir takı seti buldum belki işinize yarar ama sahte olduğu belli olurmu inanın bilemedim.ben yarinizde olsam illa set olucaksa iyi bir gumuscuye gider gümüş set alır Gold rengi yaptirirdim.
Sözüm size değil konu sahibi derdinizi yazmışsınız. Inş çözümünü de bulursunuz.
Benim diyeceğim şu... Neden hep başkalarına göre yaşıyoruz. Çok saçma değil mi... Kız sevmiyor setleri pahalı gereksiz bir şey. Takmasın yani elaleme ne!! Sene 2020 olmuş hala çağlar öncesi adetler... 100 tl de olsa sevmedigi istemedigi birşeye neden para vermek zorunda kalıyor. Ne zaman kendimiz gibi olabileceğiz?
Sahte değilde kuyumcudan kiralayabilirsiniz eşimin ailesinin düğün zamanı hiç paraları yoktu tüm takıları kiralamışlardı.
Sete 2000-3000 civarı yazmış konu sahibi. Şimdi zincir alınır o fiyataBak altın değerlendi gördün mu
Ya inanamıyorum birde yardım etmek maksatlı set araştirdim iyimi :))) çok sinir oldum eski konular neden ısıtıp ısıtıp gelir onu hiç anlamamKonu 2015 yılına ait
Elalem diye bir kurum var bizim ülkede bütün yazısız kuralları elalem belirliyor ...Sözüm size değil konu sahibi derdinizi yazmışsınız. Inş çözümünü de bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?