Düğünde sahte set!!!

Su yolu denilen taşlı modellerde belli olmaz bence altın olmadığı. Bende çok gereksiz görüyorum gümüş almak istedim de kayınbabam öyle saçmalık mı olur diye bana kızmıştı. Gittim aldım bende ama cidden çok gereksiz içim acıdı valla

imitasyonlara da bakmıstım ama çok dandik duruyordu güzel gelinliğinize saçınıza makyajınıza yakışmaz diye düşünüyorum

ah ah kendimde sizi gördüm.. Allah kolaylık versin.

konu sahibi arkadaşım kuyumcudan emanet olarak alın ertesi gün geri verir siniz

Nisanlinin kredi borclarini neden sen oduyorsun? O bilezikler senin hakkin nasil yaptiysa borcu kendi odesin evlendikten sonra borclari odersiniz simdiden ustlenme herseye kabul deme, kullandirtmayin kendinizi..

Nisanlinin kredi borclarini neden sen oduyorsun? O bilezikler senin hakkin nasil yaptiysa borcu kendi odesin evlendikten sonra borclari odersiniz simdiden ustlenme herseye kabul deme, kullandirtmayin kendinizi..
cnm o borcu benim için yapıyor düğün masrafları için.. yeni atandı normalde yeni atanan birisi hemen evlilik düşünmez biraz hayatımı yaşayayım diye düşünür ama o yemez içmez yaşıyor ... sırf para biriktirmek için. ben çalışmıyorum şu an da ve o bunu anlayışla karşılıyor o yüzden benim de biraz destek olmam lazım. benim arkadaşım 3000 tl ye set aldırdı ama balayına gidemediler... bence balayına gitmek daha mantıklı

bende set aldırmadım ya ne gerek var takmayacağın şeye o kadar para vermek.. çok başarılı emitasyonlar var çok uygun fiyatlara, onlardan alabilirsin iki gün takmaya, hiçte anlaşılmaz, gelip elleyip kontrolmü edecekler ayarını, altınmı sahtemi diye.. öyle yap bence..

he birde altın kiralama olayı var, seti kiralarlar mı bilmiyorum da bi kuyumcudan bilgi alıp o şekilde de yapabilirsiniz..

Reklam yapmak gibi olmasın ama gittigidiyor'da imitasyon setler var (iade garantili, ucuz ve gerçeğe yakın)
Misal

imitasyonlar gerçekten gerçek gibi duruyor..yorumları okumadım ama sizin gibi zeki geli her eve lazım..çok beğendim düşüncenizi..helal olsun size..eşiniz ve ailesi çok şanslı....

canım benim evt çok haklısın ve sana orjinale çok yakın düğün takı seti hemde çokçok uygun fiyataim nerden alabiliceğini söyleyeyim 10 dolar hatta daha ucuza bile var ben 5 dolara aldım gayet güzel kimse farketmez kolye.küpe.yüzük.bileklik var içinde taşlı tr.aliexpress.com da çinden geliyo 2 ayda falan geliyo sayfayı türkçeye çevir ve düğün takısetlerine bak kolay gelsin takıldığun bi yer olursa özelden msj at

niye takmiyosun? siz hangi setlerden bahsediyosunuz yahu? Banada esim set takti ama sirf taş ve cok modern.. altin kaplama falan degil yani bildigimiz parlak taslar ince zarif..
Konuya gelincede hic sevmiyosan da kuyumcuyla anlas oyle yapanlari duyuyorux

Ozaman bir kuyumcu bul bir süreliğine kirala peki senin ailende takilsin demiş onlara ne diceksin

cnm gümüş zaten beyaz altın gibi duruyor. ben de alyansımı düz alyans aldım daha ucuz oluyorlar diye :) seti gümüş alsam 300 den aşağı alamam cnm
canım 300 de gümüş sete verbilrsin tamam altın alma haklısın ama günlük şık yerlede takabileceğin gümüş bir setin olsun bence. en azından sahte oldugunun anlaşılmasından daha iyidir arkadaşlar doğru söylemiş

bu gümüş üstüne altın setlerden bana da lazım. istanbulda nerden bulunur bilen var mı acaba

Konu Sahibi çok teşekkürler bu fikri paylaştığın için benimde nişanlım yapacak seti öyle düşünüyorduk nasıl yapsak diye

en güzelini düşünmüşsünüz.. hiç gerek yok.. hem dediğiniz gibi çok zarar edersiniz.. bende aldırmamıştım hiç pişman değilim :)

Tüm gümüşçülerde var leblebitozu. Herhangi bir gümüşçüye gidip beğendiğin seti/takıyı altın renginde istiyorum dediğinde, bir kaç gün içinde istediğin renge getirip teslim ediyorlar. Fiyatta da herhangi bir farklılık olmuyor. Beyazı neyse sarısı da o fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…