aman ne kaynanalar varmiss...Cok sukur benim kayinvalidem cok gozu toktur. Oglunu benden biraz kiskandigi icin arada sirada dokundurur ama genel olarak cok severim...Dugunun ertesi sabahi hepsini teslim etti bize, zaten almamisti bile, benim gelin kesemde duruyodu oylece, kimse sahiplenmedi .berabr actik, kim ne getirmis not ettik bir deftere sonra devir teslim toreniyle hepsi tarafima teslim edildi.
KAsa fikri mantıklı da ilk gün balayına gidilecekse, düğün de haftasonu ise hemen kasaya konamıyor. Sanırım arkadaşın da problemi bu. Balayı boyunca saklamak gerekiyor. Bir de bizim gibi düğün yaşayacağınız şehirde değilse otele de götürmek olmuyor.
Kıskanıyor sanırım:)
Her dediğini yapma..Unutma ki başkasının hayatını pışpışlayayım derken kendi hayatından olursun bir gün.
haklısın hemde cok haklısın bakın mesela su anda ben pcde oturuyorum oda karsımda of içim sıkılıyo falan dıo ne yapayım
Biz eşimin memleketinde evlendiğimiz için ve annemler hemen döneceği için, kayınvalidemlerde kalmıştı altınlar. Ertesi günü alıp, başka memlekette evimize dönmüştük.
Şimdi ki aklım olsa bu şartlarda bile teslim etmezdim. Sağolsunlar bu takılara güvenmişler oğullarını evlendirirken.
Bir de içinden 2 tane altın almış, kendisi söyledi verirken (söylemese haberim olmazdı tabi ki), buna bile bozuluyorum bazen o zaman önemsememiştim ama, 2 tane altınla ben zengin olmam da, beş kuruş yardımlarını görmeyince önemsiyorum.Evlenirken aklınıza gelecek her türlü şey eşimin kredi kartıyla ödenmiş, kuaför masraflarından tutun, her türlü masraf. O yüzden o 2 altını bile çok görüyorum onlara.
oyyy biz ne yapalımonlarda cok abartmıslar bızımkıler gıbı kuaforudemı sen odemıs oldun yanı..sonucta extre size geldi
oyyy biz ne yapalımonlarda cok abartmıslar bızımkıler gıbı kuaforudemı sen odemıs oldun yanı..sonucta extre size geldi
Aynen öyle. Güzel bir extre geldi o ay bize, bir de aynı ay aldığımız eşyaların borçları geldi, ısrarla bizi otele gönderdiler size jest yapıyorum diye kayınvalide gönderdi otele, onu da çıkışta biz ödedik, millet saçını başını yaptırdı biz ödedik, parmağıma takılan yüzüğün borcu duruyordu daha kredi kartında, fotoğraf için gittik yine kredi kartıyla, daha neler neler, gelen borcu tahmin edersiniz. Üstümüze takılan parayı borca yatırdık o ay.
Üstüne 2 altın çok bile onlara.
Şükür herşeyimizi kendimiz yapmış olduk, hepsi geçti gitti, onlarda ancak havalarını atıyorlar, herşeye de karışıyorlar sağolsunlar.
bende öle diorum hep o zamana kadar bende cadı olurum biraz yıkarım düğün salonnun baslarınabizde de aynı durumlar her şeyi biz karşılıyoruz...kartlarımızda limit kalmadı...bu ne biçim erkek tarafı (hoşş bilezik bile takmadılar takmıycaklarmışta) kuaföründen gelinliğinden ıvırı zıvırı her bir şeyyyyy...sonrada gelinim şöyle güzel böyle hoş diye millete hava atıyorlar....saygımı sırf Allah rızası için yapıorum...yoksa yüzlerine bakılacak tarzda degiller...dilleri öyle böyle taklıki anlatamam...ama konu icraate gelince cepten kuruş çıkmıyor...bir de ne aldık ne ettik diye nişanlımı araryıp saatlerce konuşuolar...ama diyorum benden sonraki eltilerime bana yapmadıklarını bir yapsınlar...bakalım kapımın yolunu bulabiliyorlarmı
hep öle olur zaten ben erkek annesıyım derler herseye karısırlarAynen öyle. Güzel bir extre geldi o ay bize, bir de aynı ay aldığımız eşyaların borçları geldi, ısrarla bizi otele gönderdiler size jest yapıyorum diye kayınvalide gönderdi otele, onu da çıkışta biz ödedik, millet saçını başını yaptırdı biz ödedik, parmağıma takılan yüzüğün borcu duruyordu daha kredi kartında, fotoğraf için gittik yine kredi kartıyla, daha neler neler, gelen borcu tahmin edersiniz. Üstümüze takılan parayı borca yatırdık o ay.
Üstüne 2 altın çok bile onlara.
Şükür herşeyimizi kendimiz yapmış olduk, hepsi geçti gitti, onlarda ancak havalarını atıyorlar, herşeye de karışıyorlar sağolsunlar.
hiç bir şey yapmamalarına ragmen yine de karışıyorlar mı??yuhh yanii.
vayyy benim başıma gelenler aynısı bana da olur kesin...evdeki hiç bir şeyi almadılar ama herşeyde söz hakkı bulurlar...yüce Mevlam saf nişanlımın gözünü aç ailesine olan perdeyi indir Yarabbim
Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?