kaynanana verirmisin vermezmisin bilemem ama kendi annenede veremezsin takıları erkek tarafından biri alır zaten sen versen bile annenin almaması lazım
kaynanana verirmisin vermezmisin bilemem ama kendi annenede veremezsin takıları erkek tarafından biri alır zaten sen versen bile annenin almaması lazım
siz şanslıymışsınız..bi de kayınvalidelerin takıları elinden alanlar konusu olacak oraya bakın...ve neden telaşlandığımı anlarsınız...her aile bir değil...saygılarımla
Bu konuda ben de kayınvalideme çok güvenirim öyle iyi saklar ki evleneli 2 sene oldu altınlar hala yok
İlk düğün bizim tarafta oldu anneme verdim takıları o da olduğu gibi bize geri verdi..
İkinci düğün eşimin tarafında oldu 1 kuruş görmedim kayınvalidem,bizde takı takan olmaz hediye getirirler,dedi,bir çöp görmedik..
Allah aşkına 1500 kişinin geldiği düğüne bir kuruş da para veren olmayacak mıydı?
Bence balayında harcarız hiç paramız yok diye çeyrekleri onlardan alın sonra hoop onlar görmeden annene verirsin,Allah korusun altınlar size geri dönmezse bari bir kısmını kurtarmış olursunuz..
tatlım valla kayınvalideye takı vermek kurta kuzu emanet etmek gibi birşey...aslında bu kadar takmam kafama ama...evime bir iğne bile almadılar benim ailem yardım etti...gerisinide borca girdik...birde böyle yapıpta takılara sahip çıkma ihtimali var..eşimle sorun yaşamak istemiyorum zaten eşya alımında çok yıprandık
Ben anneme verdim, ertesi gün balayına gidecektik, haftasonu açık kasa filan bulamazdık.
Kayınvalideme de "ertesi hafta annemlerin memeleketinde arkadaşımın düğününe gideceğiz, o nedenle oradan almak daha kolay olur" diye açıklama yaptı eşim. Ki bu doğru, bahane değildi. (KArışık gelmesin biz, annemler ve kayınvalidemler üç ayrı memlekette yaşıyoruz.) Kayınvalidem de zaten bu tür şeyleri sorun edecek bir insan değildir.
Fakat şunu diyeyim. Bahane bulmak saçma. Çünkü eğer kayınvalideniz o altınları almayı kafaya koyan saygısız bir insansa, siz mazeret bulup annenize verseniz de ya zamanla tırtıklayacaktır ya da turtıklayamayıp kavgasını çıkaracaktır. Ama eğer saygılı iyi efendi biriyse ona emanet etseniz de sorun olamaycaktır, annenize verseniz de açıklama yapmanıza gerek kalmayacaktır.
aynen dediğin gibi lale..çok ii özetlemişsin...peki sen ne yaptın??
burada yazılanlar çok göz açıcı ama birde erkek ailem yapmaz der kızı terslerse ki böyle bir durumda sanırım yapacak birşey yoksinirlerim iyice bozuldu artık...nişanlımla bu konuyu konuşamam..bri defa dedim "sen benm ailemi ne sanıyosun tabikide verecekler takıyı...vermemelerini düşünmene sebep ne"" erkek görmüo ...annesi yaptıgı bir şeyi balladıra balladıra anlatıoo...bizim yaptıklarımız göze gözükmüo...dün annemle konuştum annem " biz karışamayız kayınvaliden cin gibi. sen böyle düşünüosun o düşünmüo mu sanıosun...almak istrse alır seni ilgilenirmez...oğluyla kendi arasında...üzme kendini .." kendimi enayi yerine koydurmakta istemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?