Bizde de aynı adet olarak yani bekleniyor takılan takılar. Bilmiyorum cok üzüldümBu ödeme işi nedir mesela yazıp ilerde ödemek mi?Maalesef ki bizim buralarda da düğün sonrası kim ne takmış yazılır çünkü sen beklemesen de karsi taraf bekliyor.Annenin böyle bi istegi varsa bana tuhaf gelmedi nişanda ne takıldığını bilmek ister neticede.Bi gün toplanın yazın sonra kimde kalacaksa kalsın altınlar.Kıza takılan kızda erkeğe takılan erkekde kalır diye biliyorum ben ama orası sizin takdiriniza artık
Bende öyle düşünüyodum ama aslında o öyle değil.Sizin düğününüzde takılan altınlar ailelerin aslında çünkü yıllarca onlar insanlarin düğünlerine gitmisler onun dönüşü bu.Hani elbette hoş olan gelinle damada bırakılması ama aileler almak istediğinde itiraz etmeyi doğru bulmuyorum ben artık.Tabi bahsettiğim misafirlerin taktigi altınlarne annen ne kayınvalıden ıkısınde de kalmasın
dugun sonrası altın sızde kalır kamera da kımın taktıgı goruluyor zaten dugunumde kım ne taktı ben hepsını hatırlıyorum .. takanlar kuyumcuda kutunun ıcıne ısım koyduruyorlar tek tek yazmadık bız hıc
dugunde kım bana taktıysa borc benım borcumdur annemın degıl ... dugunu dogumu olursa gıder ben takarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?