Mecbur mu tutmuşum ki bu şekilde konuşuyorsunuz. Sadece sordum.Ne güzel dünya . Adam mecbur mu sizin ordaki düğünü karşılamaya ? Acımasızca bi yaklaşım bide ortak bi hayat ...
Emri vaki bı haliniz var durumun yoksa yapmazsın erkek tarafına yıkmak niye yani yazılarınızda o algı oluşuyorMecbur mu tutmuşum ki bu şekilde konuşuyorsunuz. Sadece sordum.
Burada sizinle birlikte 2 kişi daha ters yazmış onun dışındaki kişiler gayet düzgün bir dille izah etmişler. Bu durumu sadece 3 kişi mi emri vaki algıladı yani anlayamadım. Benim kimseye yüklenme gibi bir derdim yok. Şükür görgüsüz de değilim. Ikimiz de borçsuz harçsız bunun altından kalkicaz yüksek ihtimalle buradaki düğünü ben yaparsam da dahil buna. Sadece sorup düzgünce bir açıklama bekledim. Buradan tek beklentim bu.Emri vaki bı haliniz var durumun yoksa yapmazsın erkek tarafına yıkmak niye yani yazılarınızda o algı oluşuyor
İşkence gibi bi süreç. Mutlu oluyorsun ama yorgunluk diz boyu. Bizim iznimiz kısıtlıydı. Arka arkaya yaptık çok yorulduk. Benim memleketimde düğünsalonu tuttu eşim. Gelinlikle girdim. Sonra saat on gibi bindallı giydm kına yapıldı. Herkes çok eğlendi. Ayrı yapacak gücüm kalmamıştı açıkcası.Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar. Yakın zamanda nikâhım olacak inşallah. Ancak kafama da takılan bazı şeyler var. Nişanlım ayrı bir memlekette yaşıyor bense ayrı bir memlekette.. Şehirler arasında 10 saat var. Ve haliyle 2 düğün yapilacak 2 farklı şehirde. Çünkü benim sülalem, eşimiz dostumuz imkanı yok o kadar yolu gelemez. Düğünü kim yapicak beni biraz aydınlatabilir misiniz acaba? Düğünü erkek tarafı yapar öyle biliyorum ancak şu an uzaklıktan dolayı 2 düğün olacak ve bu nasıl olacak gerçekten bilmiyorum. Ben zaten ayriyetten yaşadığım yerde kına içinde mekan tutucam. Ama burdaki düğünü erkek mi karşılar yoksa ben mi onu bilmiyorum. Iki farklı şehirde düğün yapanlar özellikle beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum :)
Kız sadece fikir sormuş kızı topa tutmuşsunuz resmen! Durun bir sakin. Gören de düğün masrafını siz karşılayacaksınız zanneder.Anladığım kadariyla hem iki düğün istiyosun hem de ikisini de onlar yapsin istiyosun. Ne güzelmis tabiki birini siz yapicaksiniz bunu sormaniz bile sacma.
Ama yok ya bosverin 3 tane yaptırin hatta. Hani 10 saatlik bi mesafe var dediniz ya arada kalan sehirde de yaptırın. Artik insanlar banka mi soyar, bobreklerini mi satarlar orasini onlar düşünsün. Siz hicbiseye elinizi sürmeyin.
bizde aynısı oldu ablam kınayi yaptı kına kıza düşer tabi ama insanlar gelinlikle görsün diye 2 saat gelinlik giydi 2 saat kına kiyafeti sizin orda yapılan size düşmeli erkkğe çok yüklenmeyin maddı durumunuz nasıldır bilemem de kına kadınlar arasında olacaksa bilemem bizimki düğün salonu tuttu kına ve gelinlik aradan çıktıHerkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar. Yakın zamanda nikâhım olacak inşallah. Ancak kafama da takılan bazı şeyler var. Nişanlım ayrı bir memlekette yaşıyor bense ayrı bir memlekette.. Şehirler arasında 10 saat var. Ve haliyle 2 düğün yapilacak 2 farklı şehirde. Çünkü benim sülalem, eşimiz dostumuz imkanı yok o kadar yolu gelemez. Düğünü kim yapicak beni biraz aydınlatabilir misiniz acaba? Düğünü erkek tarafı yapar öyle biliyorum ancak şu an uzaklıktan dolayı 2 düğün olacak ve bu nasıl olacak gerçekten bilmiyorum. Ben zaten ayriyetten yaşadığım yerde kına içinde mekan tutucam. Ama burdaki düğünü erkek mi karşılar yoksa ben mi onu bilmiyorum. Iki farklı şehirde düğün yapanlar özellikle beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?