• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüm olmadı ama soğudum. Bu hislerim geçer mi?

Canim benim ikinizde cok cok kücüksünüz inanki bana böyle dediklerinde sinir olurdum ne alaka derdim ama evlilik büyük sorumlulukmus gercekten.eşim 32 yasinda ama inanki kücük bi cocuktan farki yok.herseye ben yönlendiriyorum ben hatirlatiyorum ki nisanlin 20 yasinda nerdeyse ergenlikten yeni cikmis.ben o yasta bi erkegin evliligi kaldirabilecegini asla düsünmüyorum.zaten oda belli etmis kendini salmis hemen.seni çantada keklik bellemis.iyi düsün tasin derim.önünde koskoca bi hayat var gelecek var.kendine bu kötülüğu yapma.

Kafandan bebek fikrini çıkar. Zaten millet burada hata yapıyor, eşini iyice tanımadan bam diye hemen çocuk yapıyorlar çok acelesi varmış gibi.Eğer olur da düğünün olur aynı eve girersen, bebek fikrini kafandan sök at.En azından 1 yıl sabret.
Düne kadar çok istiyordum ama şuan emin değilim iyiki tedbiri elden bırakmamışım.

Canim benim ikinizde cok cok kücüksünüz inanki bana böyle dediklerinde sinir olurdum ne alaka derdim ama evlilik büyük sorumlulukmus gercekten.eşim 32 yasinda ama inanki kücük bi cocuktan farki yok.herseye ben yönlendiriyorum ben hatirlatiyorum ki nisanlin 20 yasinda nerdeyse ergenlikten yeni cikmis.ben o yasta bi erkegin evliligi kaldirabilecegini asla düsünmüyorum.zaten oda belli etmis kendini salmis hemen.seni çantada keklik bellemis.iyi düsün tasin derim.önünde koskoca bi hayat var gelecek var.kendine bu kötülüğu yapma.
Düşünüp taşınıyorum inşallah doğru yolu bulurum ve evet gerçekten çocuk gibiler kendisi de öyle zaten bıraksam sabahtan akşama kadar gezer tozar eğlenir ama ben evlilikte bunların sürekli olmasını istemiyorum

Düşünüp taşınıyorum inşallah doğru yolu bulurum ve evet gerçekten çocuk gibiler kendisi de öyle zaten bıraksam sabahtan akşama kadar gezer tozar eğlenir ama ben evlilikte bunların sürekli olmasını istemiyorum
Insallah canim.inan ayni evin icine girince daha cok batacak bu hareketleri sana.umarim düzelir nisanlin.

Yaşınız daha çok genç :) aynı durumu ben yaşıyorum nikah yaptım ama daha düğün tarih-i belli değil....
şöyle ki nişanlı yada eş kişisini karşına alıyorsun ve düzgünce konuşuyorsun bütün hoşlanmadığın noktaları bir bir söylüyorsun kaygılarını herşeyi içinde zerre şüphe kalmasın herşeyi de rahatla

baktin işte çıkmaya çalışıyor o zamanda dersin ki ben bu durumdan gerçekten hoşlanmıyorum aileme de bu durumdan bahsedip gerekçelerimi de söylemem gerekiyor... aileme deme den önce seninle ciddi bir şekilde konuşmak istedim dersin sonradan bana söylemedin etmedin yahut ne olur ne biter diye bana yüklenme ailenin de haberi olucaktir muhtemelen de istersen sen önce söyle de...

Işe aileler karışınca ortalık karışabilir dikkat et ne istediğinden emin ol ona göre yap canım

Benzer durum benim başıma geldi benim patavatsizligim yüzünden de aileler ise karıştı ve ortalık çok karıştı toparlamak için de çok şey feda etmek zorunda kaldım o yüzden çok düşün çok çok düşün ve ona göre karar ver

Hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey senin için güzel olur :KK200: bebek konusuna hiç değinmiyorum bile :)))

Insallah canim.inan ayni evin icine girince daha cok batacak bu hareketleri sana.umarim düzelir nisanlin.

Bu çok doğru bir söz. Biz nişanlıyken o çıkar gezerdi,hiç öyle problem yapmazdım.Ne zaman evlendik iş değişti. Daha bu gün arkadaşlarıyla cafeye gideceğim demesiyle cinlerim tepeme çıktı.1-2 trip yaptım da gitmedi.

Bu arada işi gücü var mı?20 yaşında çocuk bu askerliğini yaptı mı? Bir de 20 yaşında çocuk nasıl evlenip ev geçindirecek büyük cesaret.
Askerliği tecil ettirdi. Bedelli yapacak ileride. İşi var evet üniversite bitti şuan,babasının işyeri var orada ortak iş yapacaklar fikri o. Para konusunda bir sorunumuz olmaz ama mutluluk paradan daha önemli

Askerliği tecil ettirdi. Bedelli yapacak ileride. İşi var evet üniversite bitti şuan,babasının işyeri var orada ortak iş yapacaklar fikri o. Para konusunda bir sorunumuz olmaz ama mutluluk paradan daha önemli

Sizin işiniz var mı? Ekonomik özgürlüğünüz var mı?

Yaşınız daha çok genç :) aynı durumu ben yaşıyorum nikah yaptım ama daha düğün tarih-i belli değil....
şöyle ki nişanlı yada eş kişisini karşına alıyorsun ve düzgünce konuşuyorsun bütün hoşlanmadığın noktaları bir bir söylüyorsun kaygılarını herşeyi içinde zerre şüphe kalmasın herşeyi de rahatla

baktin işte çıkmaya çalışıyor o zamanda dersin ki ben bu durumdan gerçekten hoşlanmıyorum aileme de bu durumdan bahsedip gerekçelerimi de söylemem gerekiyor... aileme deme den önce seninle ciddi bir şekilde konuşmak istedim dersin sonradan bana söylemedin etmedin yahut ne olur ne biter diye bana yüklenme ailenin de haberi olucaktir muhtemelen de istersen sen önce söyle de...

Işe aileler karışınca ortalık karışabilir dikkat et ne istediğinden emin ol ona göre yap canım

Benzer durum benim başıma geldi benim patavatsizligim yüzünden de aileler ise karıştı ve ortalık çok karıştı toparlamak için de çok şey feda etmek zorunda kaldım o yüzden çok düşün çok çok düşün ve ona göre karar ver

Hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey senin için güzel olur :KK200: bebek konusuna hiç değinmiyorum bile :)))
Canın güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hemde çok. Ama malesef ben bu konuşmaları hergün yapıyoruz ertesi sabah aynı. Yani kısır döngüye girdik resmen birşey değişmiyor bende bu yüzden aileme gittim. Ama ailemde kabul etmiyor.

Evlenme
Üniversiteye git. Para kazan
Çok küçüksün
Üniversiteye gidiyorum.
Para kazanıyorum küçüğüm evet o yüzden evlenmek istemiyorum bana ağır geliyor.
İşte aynı edeyken düşünemiyorum canım,ya eve gelmezse falan,aklım oynuyor.

Sen ailenden daha mantiklisin. Cocuk oyuncagi mi diyen insanlar neden iki cocugun bu yasta evlenmesine izin vermisler madem?
Daha simdiden sana saygisi yok, seni hice sayiyor.. imzayi da atti is bitti ayrilamaz diye dusunup gercek yuzunu gostermis. Seni cepte saniyor.
Inan kalbin dogruyu soyluyor. Ayrilman en mantiklisi. Insanlarin ne dusundugunden cok senin hayatin soz konusu. Mutsuz yurumeyen bir evliligi yurutmeye calisinca o insanlar madalya vermeyecekler sana. Yol yakinken vazgec bu evlilikten.

Canın güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hemde çok. Ama malesef ben bu konuşmaları hergün yapıyoruz ertesi sabah aynı. Yani kısır döngüye girdik resmen birşey değişmiyor bende bu yüzden aileme gittim. Ama ailemde kabul etmiyor.
Aileme gerekçeleri söyledin mi peki ? Eğer söylediysen ve kabul etmiyorlarsa görünce kayınvalide kim anlayışlı insanlarsa eşine 'deki ben bu konuyu onlarla konusucam
Ailen bilmiyorsa gerekçeleri ailene anlat !

Haklısınız hata yaptım,bende bir şans verip evlenmeyi düşünmek istemiyorum,ayrılmak istiyorum fakat ailemdeki "etraf ne der?" kaygısı bana engel oluyor.

Abim istediğini yapabilirsin diyor babam davetiyeler hazır oyuncak mı sandın diyor arada kaldım eşimin ailesi iyi insanlar hiçbir zararları yok evim uzak ayrı olacak ama ben o uzak evde onun geceleri dönmesini bekleyemem.
Kızım sen ne diyorsun yaa daha 20yaşında evlilik kafayı peynir ekmekle yemişsin erken evlenmedim geç evlendim hala eski günlerimi özlüyorum keşke daha senin yaşında olsamda bekar otursam sorumluluk çok ağır erkekler sorumluluk sevmiyor herşeyi bayanlar çekiyor hele 20 yaşında olsam evliliğin e harfini aklımın kenarından geçirmezdim iyi evlen çocuk yap öyle boşanırsın çok kolay olur hayatın sanki evlenmek marifet flört edecek yaşta resmiyete dök sen bu günleri mumla arayacaksın benden söylemesi

20 yaşında erkek daha ergendir. Evlilik için doğru bir zaman değil gibi duruyor. Ona da bir şey diyemem gezip eğlenecek yaşta evde oturacak hali yok. Bence evlilik için acele edilmiş. Kendisi de çiğ bir insan olduğunu kanıtlamış size bu süreçte. Evlenip daha fazla rezil olmaya gerek yok.

Telefon saklayan erkek aldatıyordur büyük ihtimalle. Bunu da bilin.

Telefon saklamakta nedir? Demek ki korktuğu bir şey var ki,vermiyor.

Yavru kedicik, imza attı diye kaplan olmuş anlaşılan.
Şuan aynı evde değilken yaşadıklarınız ön tanıtımdır.
Aileniz de arkanızda, nikah iptali gibi bir şey varsa hemen yaptırın ya da boşanın.
Şöyle bir en az 6 7 yıl sonraya kadar da yeniden evlenmeyi düşünmeyin.
20 yaş çocukluktur, çocuk diye kendinizinki büyütürsünüz, elin çocuğunu değil.

Back
X