• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüm olmadı ama soğudum. Bu hislerim geçer mi?

Kuzum oğlanın m

Hayatim abinin az.murekkep yalamisligi yok kesinlikle cok hakli dikkate almalisin soylediklerini gormus gecmis bu yaslardan bu yillardan sonucta..
Eyvah eyvah bakalim baba ne dicek sen kesin karar verdin mi ??? Napcan
Zaten ayni eve dugunden sonra girceksiniz sanırım
Abim sorun etmiyor canım babam çocuk oyuncağı mı bu davetiyeler dağıtılıyor sen vazgeçiyorsun diyor bi anlık parladığımı sanıyor abimi bir şekilde dinlemeye çalışıyorum da babamı ikna edemiyorum evimi hazırladım bi eve girmesi kaldı düğünden sonra

Arkasında onu pışpışlayan bir anne oldukça o adam 40 yaşına da gelse asla sorumluluk sahibi biri olamaz.
Evlenirsen çok yorar bu adam seni. Yol yakınken dön diyorum ben.
Ailem insanlar ne der düğüne 2 hafta kalmış olacak iş mi yaptığın diyor işte ne yapıcam bilmiyorum

Şu anda nikahın ne druruda ise düğünden sonra 10 bin kat daha beterini düşün bebekten sonra ise 100 bin kat beterini düşün bunlara katlanabileceksen o düğünü yap inan bana abartı yok hayat tecrübesi bir ablan olarak söylüyorum... Zaten şimdi boşanmazsan elinde bebekle yine bosanacaksin yada her gün kan kusacaksin ...aynı benim yaptığım gibi eskiden..hep ayrılıcam dedim ayrilamadim 2 tatlı lafına kandım. .sonra çocuk yapıp boşadim oda zor oldu senelerim gitti ...elalemi boşver laf söyleyen olursa herkes kapısının önündeki çöplüğü temizlesin önce dersin çünkü illaki çöpleri vardır

20 yaşında çocukla evlenilir mi
Çocuğun tam gezme tozma yaşı
Kızlar belki daha olgun olabiliyorlar ama erkekler için durum çoğunlukla tam tersi
Düğünü 3-4 sene ertele bence

Tatlı en ufak şüphe ya da acaba varsa ayrıl... Nikahı felan düşünmeden ayrıl hem de...
Nikahın iptalini istersiniz, olmadı boşanma
heba etme ömrünü...

ben aynı hatayı ilk evliliğimde yaptım, her günü kahır dolu 2,5 senenin sonrasında boşandım... en ufak acaba ile evlenilmeyeceğini öğrendim.
Allah'a şükret ki aynı eve girmeden gerçek yüzünü görmüşsün.

2,evliliğimde en ufak şüphe duymadan evlendim, şimdi eşim bana prenses gibi davranıyor, ben kimseyi pohpohlamak durumunda değilim...
Hayat diyorum asla öyle geçmezmiş, geç de olsa iyi ki kurtulmuşum...
Ama dilerim sen benim kadar uzun zaman aynı şeyleri yaşamadan kurtulursun...

Ailem insanlar ne der düğüne 2 hafta kalmış olacak iş mi yaptığın diyor işte ne yapıcam bilmiyorum
Ailene tüm duygularını açıkça anlat ve onun yaşayışını da anlat . Evlendikten sonra boşanıp gelmem mi daha mantıklı yoksa şimdi mi diye de bir sor canım. Abin sana destek sanırım abini de arkana al.
Hakkında hayırlısı olsun canım
Ama elalem ne der diye sakın kendi hayatını ateşe atma.

Abim sorun etmiyor canım babam çocuk oyuncağı mı bu davetiyeler dağıtılıyor sen vazgeçiyorsun diyor bi anlık parladığımı sanıyor abimi bir şekilde dinlemeye çalışıyorum da babamı ikna edemiyorum evimi hazırladım bi eve girmesi kaldı düğünden sonra
Bak canim sen akıllı bi kızsın aslında. Senin yerinde baskasi olsa yok ayrilamam artok deyip kaderine razi olmustu. Ama sende bi cesaret var bunun önüne kimsenin gecmesine izin verme. Daha simdiden telefon saklamasi demek hovardalik yapmayı da ihmal etmiyo demek. Ben 22 yasindayim ben bile evlenmek icin kucuk hissediyorum henüz. Elalemi falan salla ilerde elalem kurtarmicak seni o evin icine girip kapiyi kapattiginda elalem de dahil herkes kapinin disinda kaliyo. Bu senin hayatin kimsenin baskisina mudahalesine izin verme. Kararinin arkasinda dur bir ömür boyu aglamaktansa simdi ayrıl gitsin. Elalem ne der diye ömrünü mü çürüteceksin bu senin hayatin. Kac kere geliyosun dünyaya? 1 hayatimiz var bunu da elalemi dusunerek geciremeyiz! Valla soz konusu benim hayatimsa elalem hic umrumda olmaz. Kararli ol kararinin arkasinda dur ki kimse laf edemesin. Kendi kararinin arkasinda durandan herkes cekinir. Guclusun, sen bunu yaparsin. Go girl! :KK55::KK19::super::KK59:

20 yaşlarında iki çocuk. Bu evlilik değil ki evcilik. Evlenmek için henüz çok erken özellikle erkek için 20 yaş çok ama çok erken.
Daha büyüyeceksiniz, değişecesiniz, bugün beğendiğiniz yarın iğrendiğiniz şey haline dönüşecek.
Hakkınızda hayrlısı olsun

Son zamanlarda içime dert olan bir konuyu paylaşmak istiyorum sizlerle. İyi kötü burada herkes birbirine destek oluyor ve mantıklı yorumlar geleceğine inanıyorum,umarım. Şimdiden okuyan okumayan herkese teşekkür ederim. :KK200:

1 ay öncesine kadar İyi sayılabilecek hatta çok iyi sayılabilecek bir hayatım vardı,derdim vs yoktu fakat son zamalarda huzursuzum. Bana bir bunalma geldi ki sormayın hanımlar. Doyumsuz muyum yoksa mantıksız mıyım bilemiyorum ama bu aralar büyük bir buyran içindeyim,çöküşüm başlamış gibi hiasediyorum,içimden bütün mutluluklar gitmiş gibi. Öncelikle düğünüm henüz olmadı ama nikahım oldu. nikahın kıyılmasından itibaren eşim biraz daha bana karşı baskıcı olmaya kendini biraz salmaya başladı. Kendisi çocukluk arkadaşım yarım senedir de nişanlıyız. Nasıl anlatsam bilemiyorum geceleri takılmalar,arkadaşlarıyla karşıya geçip gezmeler,sabahlamalar,ara sıra alkol almalar ve bana bağırmalar,sesini yükseltmeler.. Değişik bir ruh haline büründü. Sanırım nikah onu biraz rahatlattı ve biz nikahtan beri her gün bu sebepler yüzünden kavga ediyoruz. Kızsam olmuyor güzellikle konuşsam olmuyor ağlasam yine olmuyor. Ne olursa olsun tamam deyip ertesi gün aynı şeyleri yaşamaktan bıktım usandım artık. Düğüne 2 hafta var. Ve ben ayrılmayı düşünüyorum ama korkuyorum,normal tepkiler vermiyor. Ve bu aralar telefon saklamaya başladı. Evlenince de böyle olmasından korkuyorum,hep böyle sorumsuz mu devam edecek. Çocuk düşünüyorum diyor ama attık hayattaki en çok istediğim şeyi bile erteliyorum çünkü bu durumdayken çocuk falan düşünemem,evladımın huysuz sorumsuz bir babası olmasını istemem. Ayrılmak istediğimi aileme söyledim; abim arkandayım ne olursa olsun diyor,annemle babam çocuk oyuncağı mı bu ayrılmak nedir diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce herşeyi gözden geçirmeli mi? Yoksa bir şans verip evlenmeli miyim? Bu arada yaşlarımız 20. O hep pohpohlanmaya alışmış birisi,annesi de öyle söylüyor,onu övüceksin pışpışlayacaksın diyor. Ben çocuk büyütmek için mi evleniyorum sanki. Çok inatçı. İstemediği birşey yaptığımda çıldırıyor ama kendisi yapınca ne olucak ki biraz anlayışlı olsana diyor. İnanın kafam çok karışık biraz uzun karışık yazdım ama müsait olan herkesten yorum bekliyorum. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
Yanlis anlamayin ama bence 20 yasinda bi erkegin tavir davranislari 10 yasindakiyle birebir.erkekler gec olgunlasiyor ve kadinla bi 10 yas arasinda olmali diye dusunuyorum.
Simdiden size baski kurmasi hic hos degil bence yol hala yakın...

Hiç düşünmeyin derim ayrılın. 20 yaşında adamla evlilik fikri zaten yanlış aileniz bunun farkında değil ama bu yaşta bu şartlarda evlilik yapıp sonra boşanan öyle çok çift var ki. Hele de bu karakterde biriyle bir saniye bile evli kalmayın hayatınız söner yazık

Şuanki aklım olsa geç evlenirdim. 21de evlendim . Evlilik dışardan görüldüğü gibi canım cicim laylaylom değil.Sakın sakın uzak dur .aynı eve girince değişmicek dahada kötü umursamaz olucak. İlerde pişman olursun gerçekten yol yakınken dön

20 yaşındaki evlilik çocuk evliliği bana göre. Neden böyle bir çocuk için küçük yaşta evlenesinkii?
Bir de telefon saklayan erkek her zaman tehlikelidir bilgin olsun.

Sakın yapma kuzum daha nikahta böyle rahatlamış hayatın ziyan olacak yapma gözünü seveyim annenlerede kucağımda bebekle gelince dahamı iyi olacak de ve lütfen boşan sana yazık onuda annesi pışpışlasın .unutma bu dünyada en değerli şey sensin

Çokk yakın bir tanıdığım nikah yaptı düğüne kadar baba evinde kalacaktı 15 gün sonra boşanma davası açtı boşandı geleceği göremediği için zor bir süreçti herkes bir laf eder ama siz kararlı olun hayatı yaşayacak olan sizsiniz.. O tanıdık da 1 sene sonra iş arkadaşına aşık oldu ve şuan düğününe 1 ay var ama bir görseniz kelebek gibi
uçuyor kız mutluluktan.. Boşandığı kişi de başkasıyla nişanlanmak üzere.. Düşünün aynı köyün insanları her gün aileler birbirini görüyor uzaktan kan bağları da var ama olmuyorsa olmuyordur

Kim laf ederse etsın .
Bir ömur bu adamla geçer mi ?

Nikahtan sonra dğeişmeside garip geldi .

Acaba sen artık gözardı ettiğin şeylerı görmeyemi başladın ?
Hiç mi yanlışı yoktu nişanlıyken ?

Gerçek yüzünü göstermiş bak. Ayrilmalisin değer, kıymet bilmeyen biriyle evlilik yürür mü? Şu an sizin en güzel günlerinizi geçiriyor olmanız lazımdı. Ikinizde heyecandan kıpır kıpır olmaliydiniz. Ama nişanlın hiç öyle değil be yazık ki ...

Son zamanlarda içime dert olan bir konuyu paylaşmak istiyorum sizlerle. İyi kötü burada herkes birbirine destek oluyor ve mantıklı yorumlar geleceğine inanıyorum,umarım. Şimdiden okuyan okumayan herkese teşekkür ederim. :KK200:

1 ay öncesine kadar İyi sayılabilecek hatta çok iyi sayılabilecek bir hayatım vardı,derdim vs yoktu fakat son zamalarda huzursuzum. Bana bir bunalma geldi ki sormayın hanımlar. Doyumsuz muyum yoksa mantıksız mıyım bilemiyorum ama bu aralar büyük bir buyran içindeyim,çöküşüm başlamış gibi hiasediyorum,içimden bütün mutluluklar gitmiş gibi. Öncelikle düğünüm henüz olmadı ama nikahım oldu. nikahın kıyılmasından itibaren eşim biraz daha bana karşı baskıcı olmaya kendini biraz salmaya başladı. Kendisi çocukluk arkadaşım yarım senedir de nişanlıyız. Nasıl anlatsam bilemiyorum geceleri takılmalar,arkadaşlarıyla karşıya geçip gezmeler,sabahlamalar,ara sıra alkol almalar ve bana bağırmalar,sesini yükseltmeler.. Değişik bir ruh haline büründü. Sanırım nikah onu biraz rahatlattı ve biz nikahtan beri her gün bu sebepler yüzünden kavga ediyoruz. Kızsam olmuyor güzellikle konuşsam olmuyor ağlasam yine olmuyor. Ne olursa olsun tamam deyip ertesi gün aynı şeyleri yaşamaktan bıktım usandım artık. Düğüne 2 hafta var. Ve ben ayrılmayı düşünüyorum ama korkuyorum,normal tepkiler vermiyor. Ve bu aralar telefon saklamaya başladı. Evlenince de böyle olmasından korkuyorum,hep böyle sorumsuz mu devam edecek. Çocuk düşünüyorum diyor ama attık hayattaki en çok istediğim şeyi bile erteliyorum çünkü bu durumdayken çocuk falan düşünemem,evladımın huysuz sorumsuz bir babası olmasını istemem. Ayrılmak istediğimi aileme söyledim; abim arkandayım ne olursa olsun diyor,annemle babam çocuk oyuncağı mı bu ayrılmak nedir diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce herşeyi gözden geçirmeli mi? Yoksa bir şans verip evlenmeli miyim? Bu arada yaşlarımız 20. O hep pohpohlanmaya alışmış birisi,annesi de öyle söylüyor,onu övüceksin pışpışlayacaksın diyor. Ben çocuk büyütmek için mi evleniyorum sanki. Çok inatçı. İstemediği birşey yaptığımda çıldırıyor ama kendisi yapınca ne olucak ki biraz anlayışlı olsana diyor. İnanın kafam çok karışık biraz uzun karışık yazdım ama müsait olan herkesten yorum bekliyorum. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Şans verip evlenmek mi. Üstelik 20 yaşında..
Kesinlikle ayrılmalısın. Yol yakınken..

Back
X