Yok hiç aynı evde yaşamadık ama aynı ortamda bulunduk tabi anneme gittiğimde hala aynı ortama geliyoruz birlikte geziyoruz falan . yani seviyorum diyemem ben ergenlik çağındaydım annem evlendiğinde . çok üzüldüm o dönem bir de ergenliğin vermiş olduğu hassasiyet asabiyet duygusallık. annemin evlenmesine kendimi hiç alıştıramamıştım. sonra babam görüştürmedi bir süre zaten o zamanlar. gerçekten çok yıpranmıştım hala daha unutamam o günleri. eşiyle iyi anlaşırım .öyle fazla bir muhabbetim olmaz gerçi ama iyi anlaşırız. bilmiyorum kv lere hemen konuyu açmak istemiyorum daha annemle konuşmadım kavga dan sonra. bir konuşayım da.O adam pekı ya sıze baktımı ya da beraber aynı evde yasadınız mı ? adamıda sevmıyorsun galıba oyle mı?
Valla o zaman yapacak tek bısey kalıyor kayınvalıdene durumu anlatıp acık yureklılıkle onlarında durmamalarını saglayıp masa masa gezdırmeye ıkna edın
gelsın karşılasın babaınzla mesafelı dursunlar.eşi mi izin vermıyor acaba?Kızlar merhabalar
cumartesi düğünüm var annem salonda ben misafirleri karşılamam dedi bana son dk, karşılamaya gerek yokmuş orada dikilmeye ne gerek varmış.
bu önceden konuşulduğunda olmaz demiştim .illa babamla yanyana durmanıza gerek yok (annem babam ayrı) .
kaynanamın yanında durursun falan neyse konu kapandı tamam falan dedi .sonra bana düğüne şunun şurasında ne kalmış diyor ki karşılamıcam.
bu arada annem babam ayrı ama kanlı bıçaklı değiller yani benim için arada babamla konuşurlar telefonda falan.
ama herhalde annem eşinden çekiniyor.
bende anneme sinirlenip o zaman hiç gelme daha iyi dedim bu kızın annesi yok mu diyecekler orda kayınvalide kayınpeder babam var gözler annemi de arayacak gelen misafirler.
misafirleri karşılama çok gerekli değil bazı düğünlerde hiç olmuyor ama kv ve kp karşılamak istediği için benim de annemin babamın orda olması lazım .
zaten annem kız isteme de de olmadı gelin almada da olmayacağı için gelin alma bile istemiyorum düşünün ama olacak.
annemin suratına telefonu kapadım gerçekten üzdü beni kızlar . aslında annem benimle çok ilgilidir düğün hazırlıklarında da her şeyimde çeyizimle hep ilgilendi ilgisiz bir anne değil ama bu yaptığına kırıldım ne var sanki babamla yanyana bile durmazlar dursalar nolcak hem? annem kv kp babam diye sıralanırlar .
annemin bu bazı durumları canımı sıkıyor bir arada görümcemi çağırcam diye tutturmuştu aslında sevmiyorlar birbirlerini pek ama annem ayıp olur diye çağırdı .
iyi ki kadın burada değil de yazlıkta. ona ne gerek varsa benim bir şeyim olmuyor annemin görümcesi olabilir ama benle alakası yok ben istemiyorum düğün benim önemli olan benim istemem.
annem demişti ki bana o zaman en arkada otururuz biz görmezsin.
düşünün kızlar gelinin annesi düğünde en arka masada olacakmış. bunun yüzünden de aramızda çatışma olmuştu.
ondan sonra da şaka yapıyorum sen beni bilmiyor musun dediydi . gerçekten bunaldım kızlar. annem aradı birkaç kez açmadım . açıp ne konuşayım onla ?
Evet haklısın ama yine de kapıda durmasını isterim sonuçta kv orda kp orda babam orda. Annem de gözüksün isterim.oda annenın sorunu :)
1000 kısı 1000 ayrı masada oturmayacak
masaların arasından gezerken saga sola one arkaya seklınde merhabalar hosgeldınız dıyecek
bırsey olmaz
bunun ıcın gerilmeyın
eger annen nıye kapıda durmadı dıye soran olursa dugun sahıbı kız evlendırıyor kosusturması vardır mutlaka hersey anneme bakıyor mecbur der gecıstırırsın :)
Öyle düşünüyorum..gelsın karşılasın babaınzla mesafelı dursunlar.eşi mi izin vermıyor acaba?
Aaa olabilir aslında çok teşekkür ederim. :) eşiyle tartışmış olabilir ama bende kızıyım değil mi kız istemem de bile yoktu .belki eşiyle tartışmıştır bu konuda , çünkü ilgisiz biri değil diyorsun. orta yol bulsanız şöyle olsa mesela kayınvaliden kabul ederse sadece babalar karşılasa, anneler de masaları gezse? böyle bir yorum gördüm sanırım öneri hoşuma gitti.
Dedikoducuların lafını ağızlarına tıkmayı iyi biliyorum da düğün günü ortam gerilsin istemiyorum .Bazı arkadaşların aileleri masa masa dolasmis yine..Annem ne kapıda durdu, ne dolaştı..düğüne misafir gibi benden sonra geldi kadın yaa..çok kizmistim o zaman, bir problemde yok, misafirler vardı, onlarla geldi, gelsene önceden..
Konu sahibi arkadaşım, anneni zorlama, ne istiyorsun onu yapsın, babanın kapıda durması yeterli.. ayrıca birkaç dedikoducunun lafını ağizlarina tikmayi başta ogrenmelisin..
Yok maalesef hayattaki en büyük eksiğim.... bir üvey kardeşim var küçük.ablanız abiniz yok mu?yada kardesiniz? varsa babanızla bekleyebilir.
Anne babayla bir olmaz ki dayı hala.dayın yada halan geçsin yada baban yerine akrabası geçsin orta yolu bulursunuz canım sıkıntı etme
benim annem babamda ayrı kanlı bıçaklılar ama annem baban düğüne gelirse ben gelmem dedi
bende babamı fotograf çekimine çağırdım
Anne babayla bir olmaz ki dayı hala.
Şimdi malum benim anne baba ayrı ya bu yüzden eşimin akrabaları bir kulp takmaya çalışacaklar bunu çok iyi biliyorum. Daha aramızda bir şey yoktu söz falan bana diyolardı ki kız isteme nasıl olacak annen gelecek mi her şeye burnunu sokan akrabaları var da eşimin ... Ben esas bu konuda rahatsız oluyorum orada düğünün ortasında bana gelip sorarlar anneni göremedik diye karakterlerini biliyorum çünkü ee bende hassasım annem konusunda gerilcem karşımdakini de paylıcam düğün günü kötü anılarım olacak .. Bir arkadaş yazmış kp ve baban kapıda karşılasın annen ve kv masaları gezsin diye .. annemle konuşucam . eğer yine olmaz derse böyle teklif etmeyi düşünüyorum .Canım illa kapıda durması şart değil ki annenin. Baban kayınvaliden ve kayınpederin durup karşılasınlar. Annende sonra masalara gider hoş geldin der. Mesela benim düğünümde kapıda durulacaktı ama annemi çağırmam gerekti. Başta bi kaç misafiri karşıladı sonra içeri geçti.Başka işlerle ilgilenmesi gerekti.Kimse kimin olup olmadığını pek fark etmiyor açıkcası bir curcuna bir karışıklık sen bak keyfine takılma bunlara önemsiz şeyler. Emin ol ki o gece kimse bişey hatırlamıyor.
Öyle de şimdi benimkiler ayrı ya karşı taraf kulp bulmaya çalışcak bunu istemiyorumBenim kayınvalidem trafiğe takılıp geç kalmıştı ve kimseyi karşılayamamıştı. Annem karşılamıştı herkesi,çok ta önemli değil.
Ee babam da anne tarafından akrabalarla selamlaşmak durumunda kalacak . ayrıca annemin akrabalarımızla hiç sorunu yok . hep annemi sorarlar selam söylerler annemi çok seviyorlar .annem de sorar hep . kapıda kv ve kp durunca bende annemle babam dursun istiyorumkarşılama olayı çok önemli değil bence ya,
anneniz babanızla boşanmış, belki karşılama sırasında babanız tarafından olan akrabalarlar da selamlaşmak zorunda kalacak, buna zorlamak doğru değil bence.
gerekli kişileri masasında da görüp hoşgeldiniz diyebilir, kapıda durmak şart mı ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?