Düğünümde annem salonda misafirleri karşılamayacakmış

Yok hiç aynı evde yaşamadık ama aynı ortamda bulunduk tabi anneme gittiğimde hala aynı ortama geliyoruz birlikte geziyoruz falan . yani seviyorum diyemem ben ergenlik çağındaydım annem evlendiğinde . çok üzüldüm o dönem bir de ergenliğin vermiş olduğu hassasiyet asabiyet duygusallık. annemin evlenmesine kendimi hiç alıştıramamıştım. sonra babam görüştürmedi bir süre zaten o zamanlar. gerçekten çok yıpranmıştım hala daha unutamam o günleri. eşiyle iyi anlaşırım .öyle fazla bir muhabbetim olmaz gerçi ama iyi anlaşırız. bilmiyorum kv lere hemen konuyu açmak istemiyorum daha annemle konuşmadım kavga dan sonra. bir konuşayım da.

gelsın karşılasın babaınzla mesafelı dursunlar.eşi mi izin vermıyor acaba?

belki eşiyle tartışmıştır bu konuda , çünkü ilgisiz biri değil diyorsun. orta yol bulsanız şöyle olsa mesela kayınvaliden kabul ederse sadece babalar karşılasa, anneler de masaları gezse? böyle bir yorum gördüm sanırım öneri hoşuma gitti.

Evet haklısın ama yine de kapıda durmasını isterim sonuçta kv orda kp orda babam orda. Annem de gözüksün isterim.

Bazı arkadaşların aileleri masa masa dolasmis yine..Annem ne kapıda durdu, ne dolaştı..düğüne misafir gibi benden sonra geldi kadın yaa..çok kizmistim o zaman, bir problemde yok, misafirler vardı, onlarla geldi, gelsene önceden..
Konu sahibi arkadaşım, anneni zorlama, ne istiyorsun onu yapsın, babanın kapıda durması yeterli.. ayrıca birkaç dedikoducunun lafını ağizlarina tikmayi başta ogrenmelisin..

Aaa olabilir aslında çok teşekkür ederim. :) eşiyle tartışmış olabilir ama bende kızıyım değil mi kız istemem de bile yoktu .

Dedikoducuların lafını ağızlarına tıkmayı iyi biliyorum da düğün günü ortam gerilsin istemiyorum .

dayın yada halan geçsin yada baban yerine akrabası geçsin orta yolu bulursunuz canım sıkıntı etme
benim annem babamda ayrı kanlı bıçaklılar ama annem baban düğüne gelirse ben gelmem dedi
bende babamı fotograf çekimine çağırdım

Anne babayla bir olmaz ki dayı hala.

Canım illa kapıda durması şart değil ki annenin. Baban kayınvaliden ve kayınpederin durup karşılasınlar. Annende sonra masalara gider hoş geldin der. Mesela benim düğünümde kapıda durulacaktı ama annemi çağırmam gerekti. Başta bi kaç misafiri karşıladı sonra içeri geçti.Başka işlerle ilgilenmesi gerekti.Kimse kimin olup olmadığını pek fark etmiyor açıkcası bir curcuna bir karışıklık sen bak keyfine takılma bunlara önemsiz şeyler. Emin ol ki o gece kimse bişey hatırlamıyor.

Benim kayınvalidem trafiğe takılıp geç kalmıştı ve kimseyi karşılayamamıştı. Annem karşılamıştı herkesi,çok ta önemli değil.

Anne babayla bir olmaz ki dayı hala.

canım artık oldu kadarıyla benimki tam fiyaskoydu zaten yine düğünüm oldu diyeceğim o ki takılmayın böyle ufak detaylara düğününüz her halukerde olur
bizden dayım vardı karşı tarafta teyze mi vardı kimsemi yoktu neydi(kp kanser hastasıydı onla ilgilendiler)
annen olursa baban olmasın veya annen olmazsa baban olsun o şekilde canım

Şimdi malum benim anne baba ayrı ya bu yüzden eşimin akrabaları bir kulp takmaya çalışacaklar bunu çok iyi biliyorum. Daha aramızda bir şey yoktu söz falan bana diyolardı ki kız isteme nasıl olacak annen gelecek mi her şeye burnunu sokan akrabaları var da eşimin ... Ben esas bu konuda rahatsız oluyorum orada düğünün ortasında bana gelip sorarlar anneni göremedik diye karakterlerini biliyorum çünkü ee bende hassasım annem konusunda gerilcem karşımdakini de paylıcam düğün günü kötü anılarım olacak .. Bir arkadaş yazmış kp ve baban kapıda karşılasın annen ve kv masaları gezsin diye .. annemle konuşucam . eğer yine olmaz derse böyle teklif etmeyi düşünüyorum .

karşılama olayı çok önemli değil bence ya,
anneniz babanızla boşanmış, belki karşılama sırasında babanız tarafından olan akrabalarlar da selamlaşmak zorunda kalacak, buna zorlamak doğru değil bence.
gerekli kişileri masasında da görüp hoşgeldiniz diyebilir, kapıda durmak şart mı ki.

Ee babam da anne tarafından akrabalarla selamlaşmak durumunda kalacak . ayrıca annemin akrabalarımızla hiç sorunu yok . hep annemi sorarlar selam söylerler annemi çok seviyorlar .annem de sorar hep . kapıda kv ve kp durunca bende annemle babam dursun istiyorum

kulağını tıka milleti dinleme boşversene millet ne der diye mi evleniyorsun tadını çıkar
BU SENİN EN ÖZEL VE GÜZEL OLACAK GÜN CANIM
düğünüm oluyor fon müziği ismail yk düşün kulağı tırmalıyor ama sonra bir bakmışım takmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…