Düğünümde annem salonda misafirleri karşılamayacakmış

iki hafta önce benim kardeşimde evlendi annemler durdu ne olcak kv naz yapmıştı ben durmm diye kv sadece kendi misafirlerine hoşgeldin dedi

Annen de çok çekmiş ama üzüldüm. Baban çok gaddar bir adam evlendi diye kadını yavrusundan mahrum bırakmış...hem yasadışı hem de vicdansızlık. Annenin yerinde olsam bu adamın yüzüne bakmazdım ama bak yine senin için telefonlaşmış.

Eşi izin vermiyor olabilir mi uygun bi dille sorun eşinden çekiniyorsa olmadı siz konuşun eşi ile

Bence üsteleme. Düğünde kimsenin gözüne çarpmaz, karşılama olsa bile sürekli kapıda duramıyorlar zaten. Ben hep birilerini eksik görürüm o karşılamada. Kimsenin dikkatini Çekmez, stres yapma.

Görümce konusunda haksız buldum seni. Benim Annem benim düğüme tanımadığım bir sürü konu komşu arkadaş vs çağırdı. Bazıları geldi bazıları gelmedi. Düğün sadece senin değil annen ve babanın da düğünleri. Gorumceyi çağırmayı uygun gördüyse senin ona Gorumceyi görmek istemiyorum vs demen çok saçma.

Merak ettim annenin eşi düğüne geliyor mu?

Onun dışında kusura bakmasın gelin almaya da gelmesi gerekiyor düğünde misafirleri karşılaması da gerekiyor. Hatta söz kesme olayında da gelmesi gerekiyordu.

Karşılıklı birbirinize anlayışı davranıyorsunuz. Gerçi annen bir sürü olayı kaçırmış. Sonra kendisi üzülür.

Aradiginda aç gelip kapıda karsilayacaksin bu kadar basit diyebilirsin.

İyi de kadın eski kocasıyla yanyana 1 dk bile durmak istemiyor belki. Kaç yıl önce ayrıldılar neler yaşadılar da ayrıldılar bilmiyoruz. Yani o eski koca ile ilişkileri minimum seviyede tutmaya çalışmasının sebebi yaşanmış kötü anılar olabilir.

Anneyi de dinlemek lazım :)

Canim ben de en ilk okuduğumda böyle düşünüyordum. Ama sonra annen ile kaç yıl önce ayrıldılar neler yaşandı vs bunları bilmiyorum. Gayet efendi medeni eski eşler olabileceği gibi her türlü hakareti eden şiddet uygulayan yalancı tehdit eden alkolik vb eski eşler de var. Şimdi annen ile baban sadece seninle ilgili önemli konularda telde gorusuyorlarmis. Sanki birbirlerine katlanamiyorlar gibi geldi. Ya da annen daha çok babana. Neyse sen annenin bu tepkisinin sebebini daha iyi bilirsin. Eşinden mi kaynaklanıyor bu tavrı yoksa babandan mi kaynaklanıyor. Ona göre annene tavrın daha farklı olmalı. Annen baban olmadığı noktada seninle çok ilgiliymis zaten. O yüzden annen çok haksız olmayabilir gibi geldi.

Annemin babamdan rahatsız olduğu için böyle yapmıyor adım gibi eminim.. Hem babamdan rahatsız olsa bile benim için katlanabilir çok şey istemiyorum . Zaten rahatsız olsa telde konuşmazlar.

Ayrılmış olabilirler ama benim için bir saat durabilir bir arada. Kız istememde de olabilirdi .............

Milletin dediğini düşünmek zorundayım sonra diyecekler bana eşimin tarafı nerde annen yok mu insanlar bir şey olsa da bahane bulsam diye bekliyorlar.
belki onun esi ve akrabalari da bu durumu istemeyip dedikodu yapicaklar dugunde yarim saat icin esiyle problem yasamasida hos olaz yzik

annen ile babanın ayrı olmasini ve annenin de başka biri ile evlenmesini sindiremiyorsun hala gibi geldi. Bu konuyu hazmademedigin için bu konuda iyi niyetli ya da kötü niyetli kim yorum yapsa canını yakacak malesef.

belki onun esi ve akrabalari da bu durumu istemeyip dedikodu yapicaklar dugunde yarim saat icin esiyle problem yasamasida hos olaz yzik
Peki ben evlat değil miyim bakın siz de hamilesiniz anlamanız lazım bende isterim annem yanımda olsun tamam düğünde kapıda durmuyor diyelim kız istemede olmadı gelin almada olmayacak..lütfen biraz beni de anlayın. çocuğunuzun en özel mutlu zamanlarında yanında olmayacağınızı düşünün. hem eşinin akrabaları nerden bilsin ki ? ayrıca annem onları hiç umursamıyor.

annen ile babanın ayrı olmasini ve annenin de başka biri ile evlenmesini sindiremiyorsun hala gibi geldi. Bu konuyu hazmademedigin için bu konuda iyi niyetli ya da kötü niyetli kim yorum yapsa canını yakacak malesef.
Konu bu değil ben bunları aşalı çok oldu . burada annemin görümcesini istemememe çok takıldı ama annemin düğünde en arka masada oturucam demesine hiç takınılmadı..

Konu bu değil ben bunları aşalı çok oldu . burada annemin görümcesini istemememe çok takıldı ama annemin düğünde en arka masada oturucam demesine hiç takınılmadı..

Öyle olsa densiz bir akraba gelip aa annen nerde gelmedi mi falan der diye endiselenmemen lazım. Bunlara gülüp gecemiyorsan bu konu senin için kabuk bağlamış olsa da kaşidimi yara açılıyor işte.

Öyle olsa densiz bir akraba gelip aa annen nerde gelmedi mi falan der diye endiselenmemen lazım. Bunlara gülüp gecemiyorsan bu konu senin için kabuk bağlamış olsa da kaşidimi yara açılıyor işte.
Şimdi ne alaka bu durumla annemin evli oluşunu sindirememem?

Ben konu sahibi sizi hakli buldum
anneniz ozel gunlerinizde yaninizda olmamis ki zaten kizi icin ne olursa olsun yapmalı cogu arkadaş kapida kim vardi farkedilmez yada farketmedim demiş
Anne ve babasi ayri olan bi gelinin
dugununde kapida kim var farkedilir ozellikle insanlar dikkat eder

konu sahibi siz kisilerin ne diyecegini degil de aslinda uzuleceginiz bi durumun yüksek sesle soylenmesinden rahatsizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…