Ona da ettiler eveto zmn söznde olmamş kz istemede olmamış misafrleri karşılasa ne karşılamasa ne? millette laf edecek olan bunları ederdi ztn..
Kızlar merhabalar
cumartesi düğünüm var annem salonda ben misafirleri karşılamam dedi bana son dk, karşılamaya gerek yokmuş orada dikilmeye ne gerek varmış.
bu önceden konuşulduğunda olmaz demiştim .illa babamla yanyana durmanıza gerek yok (annem babam ayrı) .
kaynanamın yanında durursun falan neyse konu kapandı tamam falan dedi .sonra bana düğüne şunun şurasında ne kalmış diyor ki karşılamıcam.
bu arada annem babam ayrı ama kanlı bıçaklı değiller yani benim için arada babamla konuşurlar telefonda falan.
ama herhalde annem eşinden çekiniyor.
bende anneme sinirlenip o zaman hiç gelme daha iyi dedim bu kızın annesi yok mu diyecekler orda kayınvalide kayınpeder babam var gözler annemi de arayacak gelen misafirler.
misafirleri karşılama çok gerekli değil bazı düğünlerde hiç olmuyor ama kv ve kp karşılamak istediği için benim de annemin babamın orda olması lazım .
zaten annem kız isteme de de olmadı gelin almada da olmayacağı için gelin alma bile istemiyorum düşünün ama olacak.
annemin suratına telefonu kapadım gerçekten üzdü beni kızlar . aslında annem benimle çok ilgilidir düğün hazırlıklarında da her şeyimde çeyizimle hep ilgilendi ilgisiz bir anne değil ama bu yaptığına kırıldım ne var sanki babamla yanyana bile durmazlar dursalar nolcak hem? annem kv kp babam diye sıralanırlar .
annemin bu bazı durumları canımı sıkıyor bir arada görümcemi çağırcam diye tutturmuştu aslında sevmiyorlar birbirlerini pek ama annem ayıp olur diye çağırdı .
iyi ki kadın burada değil de yazlıkta. ona ne gerek varsa benim bir şeyim olmuyor annemin görümcesi olabilir ama benle alakası yok ben istemiyorum düğün benim önemli olan benim istemem.
annem demişti ki bana o zaman en arkada otururuz biz görmezsin.
düşünün kızlar gelinin annesi düğünde en arka masada olacakmış. bunun yüzünden de aramızda çatışma olmuştu.
ondan sonra da şaka yapıyorum sen beni bilmiyor musun dediydi . gerçekten bunaldım kızlar. annem aradı birkaç kez açmadım . açıp ne konuşayım onla ?
Annemin evlenmesini istemedim hiç kıskandım belki de annemi küçük yaştaydım o zamanlar.Evlenmeden önce haftada iki gün gider kalırdım yada anneannemlere giderdik şehir dışına bazen tatile giderdik annemle günlerce kalırdık birlikte. Evlendikten sonra tabi bu düzen değişti . Babam da görüştürmedi annem evlendi diye bir süre beni iyice psikolojim bozulmuştu annem okuluma geliyordu beni görmeye ağlayarak .
Eşi izin vermiyor olabilir mi uygun bi dille sorun eşinden çekiniyorsa olmadı siz konuşun eşi ileKızlar merhabalar
cumartesi düğünüm var annem salonda ben misafirleri karşılamam dedi bana son dk, karşılamaya gerek yokmuş orada dikilmeye ne gerek varmış.
bu önceden konuşulduğunda olmaz demiştim .illa babamla yanyana durmanıza gerek yok (annem babam ayrı) .
kaynanamın yanında durursun falan neyse konu kapandı tamam falan dedi .sonra bana düğüne şunun şurasında ne kalmış diyor ki karşılamıcam.
bu arada annem babam ayrı ama kanlı bıçaklı değiller yani benim için arada babamla konuşurlar telefonda falan.
ama herhalde annem eşinden çekiniyor.
bende anneme sinirlenip o zaman hiç gelme daha iyi dedim bu kızın annesi yok mu diyecekler orda kayınvalide kayınpeder babam var gözler annemi de arayacak gelen misafirler.
misafirleri karşılama çok gerekli değil bazı düğünlerde hiç olmuyor ama kv ve kp karşılamak istediği için benim de annemin babamın orda olması lazım .
zaten annem kız isteme de de olmadı gelin almada da olmayacağı için gelin alma bile istemiyorum düşünün ama olacak.
annemin suratına telefonu kapadım gerçekten üzdü beni kızlar . aslında annem benimle çok ilgilidir düğün hazırlıklarında da her şeyimde çeyizimle hep ilgilendi ilgisiz bir anne değil ama bu yaptığına kırıldım ne var sanki babamla yanyana bile durmazlar dursalar nolcak hem? annem kv kp babam diye sıralanırlar .
annemin bu bazı durumları canımı sıkıyor bir arada görümcemi çağırcam diye tutturmuştu aslında sevmiyorlar birbirlerini pek ama annem ayıp olur diye çağırdı .
iyi ki kadın burada değil de yazlıkta. ona ne gerek varsa benim bir şeyim olmuyor annemin görümcesi olabilir ama benle alakası yok ben istemiyorum düğün benim önemli olan benim istemem.
annem demişti ki bana o zaman en arkada otururuz biz görmezsin.
düşünün kızlar gelinin annesi düğünde en arka masada olacakmış. bunun yüzünden de aramızda çatışma olmuştu.
ondan sonra da şaka yapıyorum sen beni bilmiyor musun dediydi . gerçekten bunaldım kızlar. annem aradı birkaç kez açmadım . açıp ne konuşayım onla ?
Esi de istemese nolursa olsun o sizin anneniz ve mutlu gununuzde sorun cikartiyor. Nolur sanki 1 saat orda dursa. Anne babalar ayriysa cocuklar neden her olayda bunun zorlugunu cekmek zorunda? Gorumcesiyle gorustuyseniz falan gelir ama istemiyorsaniz hic de ayip olmaz. Esiyle dursun kapida diyenler falan olmus ama o annenizin esi sizin babaniz degil. Annenizle tekrar konusun ve kendinizi sakince ifade edin.
Annemin eşini rahatsız ediyorsa bu durum beni de rahatsız ediyor sonuçta annenin üzerine düşen görevi yapması lazım . annem benim kız istemem de bile yoktu sözümde gelin almamda olmayacak. buraya kadar eşinin istekleri oldu zaten. ayrıca annem rahatsız olmuyor babamla aynı ortamda bulunmaktan . annem babamı defalarca aramıştır benim hakkım da konuşmak için düğün hakkında falan .o yönde sıkıntı yok. asla eşiyle orada durmasını istemem bu hiç hoş bir durum değil annemin eski kocasıyla şimdi ki kocası bir arada . garip bir görüntü. bunu ben istemem ki babam asla istemez büyük olay çıkarır babam böyle bir şey olursa
Annemin babamdan rahatsız olduğu için böyle yapmıyor adım gibi eminim.. Hem babamdan rahatsız olsa bile benim için katlanabilir çok şey istemiyorum . Zaten rahatsız olsa telde konuşmazlar.Canim ben de en ilk okuduğumda böyle düşünüyordum. Ama sonra annen ile kaç yıl önce ayrıldılar neler yaşandı vs bunları bilmiyorum. Gayet efendi medeni eski eşler olabileceği gibi her türlü hakareti eden şiddet uygulayan yalancı tehdit eden alkolik vb eski eşler de var. Şimdi annen ile baban sadece seninle ilgili önemli konularda telde gorusuyorlarmis. Sanki birbirlerine katlanamiyorlar gibi geldi. Ya da annen daha çok babana. Neyse sen annenin bu tepkisinin sebebini daha iyi bilirsin. Eşinden mi kaynaklanıyor bu tavrı yoksa babandan mi kaynaklanıyor. Ona göre annene tavrın daha farklı olmalı. Annen baban olmadığı noktada seninle çok ilgiliymis zaten. O yüzden annen çok haksız olmayabilir gibi geldi.
Ayrılmış olabilirler ama benim için bir saat durabilir bir arada. Kız istememde de olabilirdi .............İyi de kadın eski kocasıyla yanyana 1 dk bile durmak istemiyor belki. Kaç yıl önce ayrıldılar neler yaşadılar da ayrıldılar bilmiyoruz. Yani o eski koca ile ilişkileri minimum seviyede tutmaya çalışmasının sebebi yaşanmış kötü anılar olabilir.
Anneyi de dinlemek lazım :)
belki onun esi ve akrabalari da bu durumu istemeyip dedikodu yapicaklar dugunde yarim saat icin esiyle problem yasamasida hos olaz yzikMilletin dediğini düşünmek zorundayım sonra diyecekler bana eşimin tarafı nerde annen yok mu insanlar bir şey olsa da bahane bulsam diye bekliyorlar.
Peki ben evlat değil miyim bakın siz de hamilesiniz anlamanız lazım bende isterim annem yanımda olsun tamam düğünde kapıda durmuyor diyelim kız istemede olmadı gelin almada olmayacak..lütfen biraz beni de anlayın. çocuğunuzun en özel mutlu zamanlarında yanında olmayacağınızı düşünün. hem eşinin akrabaları nerden bilsin ki ? ayrıca annem onları hiç umursamıyor.belki onun esi ve akrabalari da bu durumu istemeyip dedikodu yapicaklar dugunde yarim saat icin esiyle problem yasamasida hos olaz yzik
Konu bu değil ben bunları aşalı çok oldu . burada annemin görümcesini istemememe çok takıldı ama annemin düğünde en arka masada oturucam demesine hiç takınılmadı..annen ile babanın ayrı olmasini ve annenin de başka biri ile evlenmesini sindiremiyorsun hala gibi geldi. Bu konuyu hazmademedigin için bu konuda iyi niyetli ya da kötü niyetli kim yorum yapsa canını yakacak malesef.
Hem yarım saat diyorsunuz ama yarım saat için annem kızının gönlünü yapabilr.belki onun esi ve akrabalari da bu durumu istemeyip dedikodu yapicaklar dugunde yarim saat icin esiyle problem yasamasida hos olaz yzik
Konu bu değil ben bunları aşalı çok oldu . burada annemin görümcesini istemememe çok takıldı ama annemin düğünde en arka masada oturucam demesine hiç takınılmadı..
Şimdi ne alaka bu durumla annemin evli oluşunu sindirememem?Öyle olsa densiz bir akraba gelip aa annen nerde gelmedi mi falan der diye endiselenmemen lazım. Bunlara gülüp gecemiyorsan bu konu senin için kabuk bağlamış olsa da kaşidimi yara açılıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?