- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
Herkes benimle alakalı değil ama annemin görümcesini istemiyorum çünkü küçük yaşta annem evlendi diye çok üzüldüm. ergenlik dönemindeydim. bunalıma girdim. her gün ağladım çok çektim .babam annemle görüştürtmedi beni bir süre. annem okuluma gelip görüyordu beni ağlayarak. çok üzüntü çektim anlıyor musunuz ,annem evlendi diye. bu yüzden de eşini bile istemiyorum hayatımda düğünümde hiçbir şeyimde ki eşinin ablasını neden istiyim. ?
Israr mı yahu annem benim kız istemem de sözümde olmadı gelin almamda da olmayacak gelmicem deyince ikileyip ısrar bile etmedim ne ısrarından bahsediyorsunuz ?hepsini okumadım. annenin ne yaşadğnı ne hissettğni bilemezsin. neden onu zor durumda bırakıyorsun?? istemiyor kadın işte bu ısrar neden ?
Babamın tarafındaki akrabalar annemi çok seviyorlar hep sorarlar selam söyle derler annem de sorar onları napıyorlar vs. ona bakılırsa babam da annemin akrabalarıyla selamlaşacak ki babam annemin akrabalarının çoğunu sevmezAnnen de haklı bence sonuçta senin babanın tarafından akrabaların da gelecek ve kapıda durursa onlarla da görüşmek zorunda kalacak
bunu da istememiş olabilir bence hak vermelisin
o zaten karşılaması gerekeni konuşması gerekeni bilir ve ona göre hareket eder
şimdi durmam der o gün gelince durur
düğün bu ne yazık ki herşey tam planladığın gibi olmuor
sen şimdi stresten dert ediyorsun ama kendi kendine zehir etme
Öyle de şimdi benimkiler ayrı ya karşı taraf kulp bulmaya çalışcak bunu istemiyorum
Mesafeliyim zaten ama illa laf olacak annem ile ilgili bende annem konusunda hassasım şimdi düğün ortasında milletle tartışmak istemiyorum veya düğün sonrasındaEe sen şimdiden bunu dert ediyorsan yandin be güzelim..o insanların içine giriyorsun bak..hepsiyle mesafeni koymaya bak tez elden, bunalıma girersin sonra.. senin ailen kimseyi ilgilendirmez.. düğün de olup biter relax ol biraz .
Evet şanslıymışsın :)Ben şanslıyım canım, benim anne baba da ayrı, eşimin anne baba da :) Kimse kimsenin davranışından rahatsız olmadı haliyle.
Annem de beni üzüyor ona ne demeli ? en mutlu günlerimde yanımda olmadı mutluluğum buruk oldu yanımda yoktu kız isteme vs.Çok zor günler. Bir çocuğun hayatındaki en zor donumdur anne babanın ayrılması , iyi bilirim. Ancak geçti gitti o günler.
Yeni hayat yeni yuva kuruyorsunuz.
Evlilik kurumu çok zor. Yaşadıkça göreceksiniz.
Annenize en az sizin kadar çekmiş.
Geçmişin acısını ona agirlastirmayin.
Madem ilgili bir anne , üzmeyin derim onu.
Canım benim bak annen de baban da sağ.. Allah uzun ömür versin. Bu kadar stres yapma şimdiden, benim babam vefat etti, kusagimi dayım bağlamıştı.. o kadar zor ki.. sağlık olsun, yanlarında olsunlar da gerisi teferruat..Mesafeliyim zaten ama illa laf olacak annem ile ilgili bende annem konusunda hassasım şimdi düğün ortasında milletle tartışmak istemiyorum veya düğün sonrasında
Ben bu konuda sinirlerine hakim olamayan biriyim biri bir şey deyince ters tepki vercem karşımdaki de ters konuşursa kavga çıkacak. Bu olsun istemiyorum yoksa banane ne derlerse desinler ama annemle ilgili demesinler.Ya insanların ne söylediğini niye bu kadar çok takıyorsunuz ?
Kadın durmak istememiş bunda dert edecek ne var ?
Allah rahmet eylesin.. Öyle ama insan biraz istediği gibi olsun istiyor bazı şeyler. Annem benim mutlu zamanlarımda yanımda olmadı görmedi hiçbirini. Bir kez de benim istediğim olsun istiyorumCanım benim bak annen de baban da sağ.. Allah uzun ömür versin. Bu kadar stres yapma şimdiden, benim babam vefat etti, kusagimi dayım bağlamıştı.. o kadar zor ki.. sağlık olsun, yanlarında olsunlar da gerisi teferruat..
Ben bu konuda sinirlerine hakim olamayan biriyim biri bir şey deyince ters tepki vercem karşımdaki de ters konuşursa kavga çıkacak. Bu olsun istemiyorum yoksa banane ne derlerse desinler ama annemle ilgili demesinler.
Annemin evlenmesini istemedim hiç kıskandım belki de annemi küçük yaştaydım o zamanlar.Evlenmeden önce haftada iki gün gider kalırdım yada anneannemlere giderdik şehir dışına bazen tatile giderdik annemle günlerce kalırdık birlikte. Evlendikten sonra tabi bu düzen değişti . Babam da görüştürmedi annem evlendi diye bir süre beni iyice psikolojim bozulmuştu annem okuluma geliyordu beni görmeye ağlayarak .Annenizin evlenmesi sizi niye bu kadar üzdü,evlendiği insanla ve onun ailesiyle ilgili bir takım problemler mi oldu tam okuyamadım ara sayfaları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?