Düğünümde annem salonda misafirleri karşılamayacakmış

Benim düğünümde annem babam misafirleri karşılarken
Kv dem ortada oynuyordu
Bana göre karşılanmalı misafir
Yani sonuçta bu nezakettir
Umarim düğününe kadar değişir fikri
Değişmezse de o günü zehır etme kendine olur mu

Çok zor günler. Bir çocuğun hayatındaki en zor donumdur anne babanın ayrılması , iyi bilirim. Ancak geçti gitti o günler.
Yeni hayat yeni yuva kuruyorsunuz.
Evlilik kurumu çok zor. Yaşadıkça göreceksiniz.
Annenize en az sizin kadar çekmiş.
Geçmişin acısını ona agirlastirmayin.
Madem ilgili bir anne , üzmeyin derim onu.

Kapida karsilama olayini bu kadar dusunmene gerek yok. Biz hic bu konuyu konusmamistik bile. Bir de zaten hep orada duramazlar ki. Arada mutlaka kapidan ayrildiklari zaman da olacaktir. Benim birkac kez anneme ihtiyacim olmustu ve annem gelin odasina gelmek durumunda kalmisti. Yani bi bolumunde hic kapida duramadi. Sen gunun tadini cikar. Birak millet ne derse desin.

Annen de haklı bence sonuçta senin babanın tarafından akrabaların da gelecek ve kapıda durursa onlarla da görüşmek zorunda kalacak
bunu da istememiş olabilir bence hak vermelisin
o zaten karşılaması gerekeni konuşması gerekeni bilir ve ona göre hareket eder
şimdi durmam der o gün gelince durur
düğün bu ne yazık ki herşey tam planladığın gibi olmuor

sen şimdi stresten dert ediyorsun ama kendi kendine zehir etme

hepsini okumadım. annenin ne yaşadğnı ne hissettğni bilemezsin. neden onu zor durumda bırakıyorsun?? istemiyor kadın işte bu ısrar neden ?

Ee sen şimdiden bunu dert ediyorsan yandin be güzelim..o insanların içine giriyorsun bak..hepsiyle mesafeni koymaya bak tez elden, bunalıma girersin sonra.. senin ailen kimseyi ilgilendirmez.. düğün de olup biter relax ol biraz .

hepsini okumadım. annenin ne yaşadğnı ne hissettğni bilemezsin. neden onu zor durumda bırakıyorsun?? istemiyor kadın işte bu ısrar neden ?
Israr mı yahu annem benim kız istemem de sözümde olmadı gelin almamda da olmayacak gelmicem deyince ikileyip ısrar bile etmedim ne ısrarından bahsediyorsunuz ?

Babamın tarafındaki akrabalar annemi çok seviyorlar hep sorarlar selam söyle derler annem de sorar onları napıyorlar vs. ona bakılırsa babam da annemin akrabalarıyla selamlaşacak ki babam annemin akrabalarının çoğunu sevmez

Mesafeliyim zaten ama illa laf olacak annem ile ilgili bende annem konusunda hassasım şimdi düğün ortasında milletle tartışmak istemiyorum veya düğün sonrasında

Annem de beni üzüyor ona ne demeli ? en mutlu günlerimde yanımda olmadı mutluluğum buruk oldu yanımda yoktu kız isteme vs.

Mesafeliyim zaten ama illa laf olacak annem ile ilgili bende annem konusunda hassasım şimdi düğün ortasında milletle tartışmak istemiyorum veya düğün sonrasında
Canım benim bak annen de baban da sağ.. Allah uzun ömür versin. Bu kadar stres yapma şimdiden, benim babam vefat etti, kusagimi dayım bağlamıştı.. o kadar zor ki.. sağlık olsun, yanlarında olsunlar da gerisi teferruat..

Ya insanların ne söylediğini niye bu kadar çok takıyorsunuz ?
Kadın durmak istememiş bunda dert edecek ne var ?

Ya insanların ne söylediğini niye bu kadar çok takıyorsunuz ?
Kadın durmak istememiş bunda dert edecek ne var ?
Ben bu konuda sinirlerine hakim olamayan biriyim biri bir şey deyince ters tepki vercem karşımdaki de ters konuşursa kavga çıkacak. Bu olsun istemiyorum yoksa banane ne derlerse desinler ama annemle ilgili demesinler.

Allah rahmet eylesin.. Öyle ama insan biraz istediği gibi olsun istiyor bazı şeyler. Annem benim mutlu zamanlarımda yanımda olmadı görmedi hiçbirini. Bir kez de benim istediğim olsun istiyorum

Ben bu konuda sinirlerine hakim olamayan biriyim biri bir şey deyince ters tepki vercem karşımdaki de ters konuşursa kavga çıkacak. Bu olsun istemiyorum yoksa banane ne derlerse desinler ama annemle ilgili demesinler.

Annenizin evlenmesi sizi niye bu kadar üzdü,evlendiği insanla ve onun ailesiyle ilgili bir takım problemler mi oldu tam okuyamadım ara sayfaları ?

Annenizin evlenmesi sizi niye bu kadar üzdü,evlendiği insanla ve onun ailesiyle ilgili bir takım problemler mi oldu tam okuyamadım ara sayfaları ?
Annemin evlenmesini istemedim hiç kıskandım belki de annemi küçük yaştaydım o zamanlar.Evlenmeden önce haftada iki gün gider kalırdım yada anneannemlere giderdik şehir dışına bazen tatile giderdik annemle günlerce kalırdık birlikte. Evlendikten sonra tabi bu düzen değişti . Babam da görüştürmedi annem evlendi diye bir süre beni iyice psikolojim bozulmuştu annem okuluma geliyordu beni görmeye ağlayarak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…