Annemin evlenmesini istemedim hiç kıskandım belki de annemi küçük yaştaydım o zamanlar.Evlenmeden önce haftada iki gün gider kalırdım yada anneannemlere giderdik şehir dışına bazen tatile giderdik annemle günlerce kalırdık birlikte. Evlendikten sonra tabi bu düzen değişti . Babam da görüştürmedi annem evlendi diye bir süre beni iyice psikolojim bozulmuştu annem okuluma geliyordu beni görmeye ağlayarak .
Bir gün indir. Hı hı evet bir gün. .. Ayrıca toplasanız annemle 5 sene bile yaşamamışımdır hayatımda. Annem yanımda olmadığı için benim en mutlu en güzel zamanlarım hep buruk geçti. İnsan bi süre sonra da artık bunalıyor anlıyor musunuz beni kız istemem oldu sözüm oldu annem yok yanımda. Gelin alma bile istemiyorum annem olmayacağı için ama olacak . Size göre haksız olabilirim ama bende insanım hep buruk oldum gülümsedim o günlerde ama annemi de istedim annem de görsün istedim. Siz yaşamadığınız için anlayamazsınız ama empati yapmanızı tavsiye ederim.Yaa işte her gün sırtında taşı bir gün indir evladın suratına telefon kapatsın...
Ee yani o yaşlarda insan istiyor annesi ile babası birlkte olsun ama annem başka biriyle evliydi daha olgun yaşlarımda mesela şimdi evlense umursamazdımBakın anlıyorum yaşınız küçükmüş o zamanlar ama artık değil.Sanki annenize hala kızgın gibisiniz ama annenizin evlenmesi sizin için niye bir sorun olsun,eşi sizin için niye problem olsun bununla ilgili başka sorunlarınız mı var onun için soruyorum ?
Yani mesajlarınızda annenize evlendiği için kızıyor gibisiniz ama onun da bir hayatı var.
Annenizin kız istememeye bile gelmemesi ne kötü...gerçekten ben olsam asıl buna kırılırdımBir gün indir. Hı hı evet bir gün. .. Ayrıca toplasanız annemle 5 sene bile yaşamamışımdır hayatımda. Annem yanımda olmadığı için benim en mutlu en güzel zamanlarım hep buruk geçti. İnsan bi süre sonra da artık bunalıyor anlıyor musunuz beni kız istemem oldu sözüm oldu annem yok yanımda. Gelin alma bile istemiyorum annem olmayacağı için ama olacak . Size göre haksız olabilirim ama bende insanım hep buruk oldum gülümsedim o günlerde ama annemi de istedim annem de görsün istedim. Siz yaşamadığınız için anlayamazsınız ama empati yapmanızı tavsiye ederim.
Ama annen ve yeni wşini sen kabullenmemişsin ki adamı düğünde bile istemiyorsun üstelik sana bariz bir kötülüğü bile olmamış.Bence bu durumdan kaynaklo olarak ailesi izin vermedi..
Kırıldım buna zaten ama hiç ısrar etmedim gel demedim. Hatta gel bile demedim. Çünkü eşimin tarafından kız isteme ile ilgili soru sormuşlardı annen size mi gelecek falan anneme bunu söylediğimde bizde yaparız demişti . Hatta büyük bir süre bizde yapalım diye ısrar etti.Annenizin kız istememeye bile gelmemesi ne kötü...gerçekten ben olsam asıl buna kırılırdım
Eşi yazcaktım ya sahildeyim tepemize kameralı dronela geldiklerinden bi panikledim saçma gitmiş cümle...her neyse...bence eşi de sizden pek hoşlanmıyor diye düşünüyorum açıkçasıKonu annem ve eşi değil .. Annemin evlenmesini annesiz büyüyen bir çocuk olarak kabullenmedim o adam yerine annemin yanında ben olmak istedim şuan kabullenmiş görünüyorum etraftan ve de kabullendim artık alıştım yani .Ama eskiden yaşadıklarım hala içimde unutmadım . Ailesi izin vermedi derken ? Kocası benim kabullenmediğimi düşündüğü için mi izin vermedi demek istiyorsunuz ? Öyle değil . Annemlerle de zaman geçiriyorum eşiyle aram kötü değil . Hem bu evliliği kabullenmesem bile annemin eşi karışamaz kızının mutlu gününde yanında olmak istemesine ?!
Psikologa gitmedim , şuan buradan öyle gözüküyor olabilir aşamamışım gibi gözüküyor olabilir ama gerçekten aklıma bile gelmiyor şuan umursamıyorum bile annemle babamın ayrı oluşunu zaten birlikte oldukları zamana dair bir şey hatırlamıyorum bile kavgadan başka.. Annemin evlenmiş olması da şuan hiç mi hiç umrumda değil .Ben seni anladım.. annen niye istemene sözüne gelmedi ona takildim..yaşadıkların gerçekten kolay değil psikolaga gittin mi hiç..çünkü bu konuyla ilgili asamadigin şeyler var..iz bırakmış sende yaşadıkların..
Ne ki bu biz de yapalım ? Tiyatro oynatıyor sanki yahu:/ bilmiyorum annenle aranda sıkıntı var ve bu senden kaynaklı değil ....Kırıldım buna zaten ama hiç ısrar etmedim gel demedim. Hatta gel bile demedim. Çünkü eşimin tarafından kız isteme ile ilgili soru sormuşlardı annen size mi gelecek falan anneme bunu söylediğimde bizde yaparız demişti . Hatta büyük bir süre bizde yapalım diye ısrar etti.
Olabilir. Ama hep iyi davranır . Oynuyor da olabilir bilemem niyetini .Eşi yazcaktım ya sahildeyim tepemize kameralı dronela geldiklerinden bi panikledim saçma gitmiş cümle...her neyse...bence eşi de sizden pek hoşlanmıyor diye düşünüyorum açıkçası
mesajınızda ilgili bir anne olduğunu, çeyizinizle vs çok ilgilendiğini yazmışsınız. Ben de ona göre yorum yaptım. Karşı taraf istiyor diye, elalem ne der diye istemediği bir şeyi yapmak zorunda değil. Ki çok önemli bişey de değil. Empatiyse iki tarafa da yapılsın.="2si1arada, post: 47800345, member: 369178"]Bir gün indir. Hı hı evet bir gün. .. Ayrıca toplasanız annemle 5 sene bile yaşamamışımdır hayatımda. Annem yanımda olmadığı için benim en mutlu en güzel zamanlarım hep buruk geçti. İnsan bi süre sonra da artık bunalıyor anlıyor musunuz beni kız istemem oldu sözüm oldu annem yok yanımda. Gelin alma bile istemiyorum annem olmayacağı için ama olacak . Size göre haksız olabilirim ama bende insanım hep buruk oldum gülümsedim o günlerde ama annemi de istedim annem de görsün istedim. Siz yaşamadığınız için anlayamazsınız ama empati yapmanızı tavsiye ederim.
Milletın dedıgı umursamayın bugun düğün yıne yapsam yıne umursamam karşılayan var işte kaynanan duruyormuş yeterMilletin dediğini düşünmek zorundayım sonra diyecekler bana eşimin tarafı nerde annen yok mu insanlar bir şey olsa da bahane bulsam diye bekliyorlar.
Evet ilgili fakat gerektiğinde yanımda olmadı mutlu günlerimde yoktu annem yanımda ama annemin hakkını yiyemem .Bana hep destek olmuşturmesajınızda ilgili bir anne olduğunu, çeyizinizle vs çok ilgilendiğini yazmışsınız. Ben de ona göre yorum yaptım. Karşı taraf istiyor diye, elalem ne der diye istemediği bir şeyi yapmak zorunda değil. Ki çok önemli bişey de değil. Empatiyse iki tarafa da yapılsın.
Aslında bana kocam sorun çıkartıyor demedi ama öyle düşünüyorum başka açıklaması olamaz yani kız isteme de bile olmadı kocası bir şey demese neden kızının yanında durup kızına yardım etmesin ki o telaşe de. Aynen ben şimdi eşimin akrabalarına laf mı anlatıcam meraklı insanlar var akrabalarında her şeye burnunu sokan insanlar var çok şükür kayınvalidem ve görümceler öyle değil de işte garipler var içlerinde. Annen falan diye girecekler konuya bende malum hassasım konuda sonra sinirlerime hakim olamıcam sorun çıkacak ben bunları istemiyorum
o zmn söznde olmamş kz istemede olmamış misafrleri karşılasa ne karşılamasa ne? millette laf edecek olan bunları ederdi ztn..Israr mı yahu annem benim kız istemem de sözümde olmadı gelin almamda da olmayacak gelmicem deyince ikileyip ısrar bile etmedim ne ısrarından bahsediyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?