ben size hak veriyorum.Aaa o erkekmis ama o yapabilirmis cok farklıymıs o baska bi mevzuymus. Fazla terbiyeli oldugunu soyleyemicem, kıskandıgında gozu donerdi zaten, arkadaslarımı bile elestirirdi, simdi ailemede basladı, hala konusmadık, ben kararlı gibiyim aslında istemiyorum galiba, evlilik hevesim bile kalmadı.
canım benim duruşunu çok beğendim. rabbim yolunu açık etsin.
bu adam velevki şaka yoluyla söyledi tüm bunları. sırf üslubu bile ayrılmaya müsait.
evde ne olduğunu bilemem iması ne demek. şakaysa çok kötü ciddiyse facia.
iyi yapmışsın.
büyük ihtimalle seni arar. ama sen duruşunu bozma.
namusu onun için değil kendin için taşıyorsun. en ufak iması bile iğrenç.
sana çok sabır ve güç diliyorum canım.
eve gelen misafirle ne gibi bi şey yapmış olabilirsiniz..
örümcek kafalılık bu. size güvenmiyor mu?
son durum ne olmuş merak ettim..
Hata etmiş nisanlınız.
Aaa o erkekmis ama o yapabilirmis cok farklıymıs o baska bi mevzuymus. Fazla terbiyeli oldugunu soyleyemicem, kıskandıgında gozu donerdi zaten, arkadaslarımı bile elestirirdi, simdi ailemede basladı, hala konusmadık, ben kararlı gibiyim aslında istemiyorum galiba, evlilik hevesim bile kalmadı.
[
Ayrıldıgımıza uzuluyorum degilde, 1 bucuk senelik bir iliski alıstım, alıskanlıgı nasıl atıcam diye dusunuyorum, cunku su an hakikaten ne gormek ne sesini duymak istiyorum, her tartısmamız kıskanclıktan, ama kendisi her hafta is icin sehir dısına gider, aksamına da alem yapar, erkek ya o cunku o yapabilir. Dun kendimi baya asagılanmıs hissettim, masada otururken ben hala ne diye bunun karsısında oturuyorum napıyorum ben dedim duramadım sonra, ben donmek istemiyorum işin aslı, ona karsı bir his beslemiyorum su an. Zaten adam hem bana hem aileme bok atıyor, allah bilir ne oldu o evde diyor, sanki ben haltı yedim ailem basımda beklemis gibi resmen or.pu demeye getirdi bana kalırsa..
[
Ayrıldıgımıza uzuluyorum degilde, 1 bucuk senelik bir iliski alıstım, alıskanlıgı nasıl atıcam diye dusunuyorum, cunku su an hakikaten ne gormek ne sesini duymak istiyorum, her tartısmamız kıskanclıktan, ama kendisi her hafta is icin sehir dısına gider, aksamına da alem yapar, erkek ya o cunku o yapabilir. Dun kendimi baya asagılanmıs hissettim, masada otururken ben hala ne diye bunun karsısında oturuyorum napıyorum ben dedim duramadım sonra, ben donmek istemiyorum işin aslı, ona karsı bir his beslemiyorum su an. Zaten adam hem bana hem aileme bok atıyor, allah bilir ne oldu o evde diyor, sanki ben haltı yedim ailem basımda beklemis gibi resmen or.pu demeye getirdi bana kalırsa..
Umarım arayıp sizin aklınızı bulandırmaz, bu zihniyette bir adamdan size hayır gelmez emin olun. Evlendikten sonra markete neden gidiyorsun kasiyerle bir şeyler mi karıştırıyorsun derse bu insan hiç şaşırmam..
ammmannn, sen akıllı birisine benziyorsun, sakın ha
bu huylarını değiştirdiğine iyice emin olmadan çok dikkat et derim.
evlenince ailene de göndermeyecek bir tipi var bunun.
evlendiniz, ailenin yanına gittin diyelim, evlerine misafir geldi, gelip yıkmaz mı bu adam orayı.
benim karım buradayken kim geldi evinize diye ailene saldırmaz mı
senin evine giren çıkandan bahsetmiyorum bile
kimseye izin vermeyecek
kendisi geç vakte kadar dolaşsa da ben erkeğim benim durumum farklı diyecek
ama sen karşı cinsten kimle konuşsan sana o...spu diyecek.
düşünsene ya, bakkaldan ekmek alırken, eve simitçi çağırırken, sütçüden süt alırken bile tedirgin olacaksın.
karşı cinsten hiç bir arkadaşın olamayacak.
erkek kuzenlerinle, iş arkadaşlarınla bile konuşamayacaksın.
kendi kız arkadaşlarınla birlikte takılamayacaksınız.
böyle bir hayatı çekebilmen için hiçbir neden göremiyorum.
Aileler öğrendimi bu durumu
Kesinlikle haklısınız tavırlarınızı da takdir ettim. Kaldırılabilecek şey var kaldırılamayacak şey var. Ailenize kadar dil uzatmış adamla barışma ihtimaliniz olsa bile köpek gibi pişman olduktan sonra olmalı bu. Öyle burnu sürtmeli ki bir daha asla o arkadaşınızın sizde kalmasının lafı bile geçmemeli.
Al işteCanım o zaman seni hiç şaşırtmayım mağazadan urun bekledigimizde numara isterler ya, onun icin kavga ettik birde neden vermisim numarayı ya bana musallat olurlarsaymış mış
demeye getirmemiş, resmen o..spu demiş, ailen de başınızda beklediği için onlar da p...enk oluyorlar.
alışkanlığını atman için sana en fazla 1 ay veriyorum.
herkes sevgilisinden ayrıldı, alışkanlığını yendi, en fazla taş çatlasın 1.5 ay derim.
Ararsa da bir karar vermeden yaz buraya, benzer şeyleri tecrübe edenleri dinle, bir daha düşün..İnanın aramazsa barısmak evlenmek istemiyorum, hatta aramasını istemiyorum kafam karısmasın diye, sogudum resmen ben.
Al işteArkana bile bakmadan kaç canım benim :) 1,5 sene alışkanlık nasıl unutulur vs demiştin ya, benzer bir durumda ben 5,5 seneyi sildim tek kalemde..Sonuç ne oldu dersen, muhteşem bir insan girdi hayatıma daha sonra, şükrediyorum her gün o zaman bu kararı verip de kesip attım o ilişkiyi diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?