Düğünüme 2bucuk ay kala terkedilmekkk! :((

Evine misafir gelen her kizla biseyler yapmis kendisi demek.

Arkaniza bile bakmayin.

eve gelen misafirle ne gibi bi şey yapmış olabilirsiniz..
örümcek kafalılık bu. size güvenmiyor mu?
son durum ne olmuş merak ettim..
Hata etmiş nisanlınız.

ben size hak veriyorum.
kıskançlık bi yere kadardır..
KIzın anası var babası var..önce onlar kendi evinde namuslarını koruyabilir..bunu nişanlısı olan bey mı sorgular oldu ????

bu sizin anne ve babanıza bi hakarettir ..
Paşa paşa pişman olup arayacak ..aramazsa da kendi bilir..siz doğru olanı yapmışsınız.

canım benim duruşunu çok beğendim. rabbim yolunu açık etsin.
bu adam velevki şaka yoluyla söyledi tüm bunları. sırf üslubu bile ayrılmaya müsait.
evde ne olduğunu bilemem iması ne demek. şakaysa çok kötü ciddiyse facia.
iyi yapmışsın.
büyük ihtimalle seni arar. ama sen duruşunu bozma.
namusu onun için değil kendin için taşıyorsun. en ufak iması bile iğrenç.
sana çok sabır ve güç diliyorum canım.

size güvenmeyen insanın ne diye kahrını çekeceksinizki. . ayrılmanız gayet yerinde olmş bence

Ayy yook ne şakası, baya ciddi ciddi gozunden ates puskurtucek kadar bir sinirle soyledi, korktumda ustume falan gelicek diye, yalan soyluyosun diye 50 defa papagan gibi tekrar etti, hala da aramadı.

eve gelen misafirle ne gibi bi şey yapmış olabilirsiniz..
örümcek kafalılık bu. size güvenmiyor mu?
son durum ne olmuş merak ettim..
Hata etmiş nisanlınız.

Henuz bir gelisme yok ne bir arama ne bir mesaj. Atıp kafamı allak bullak etmesinide hic istemiyorum.

Umarım arayıp sizin aklınızı bulandırmaz, bu zihniyette bir adamdan size hayır gelmez emin olun. Evlendikten sonra markete neden gidiyorsun kasiyerle bir şeyler mi karıştırıyorsun derse bu insan hiç şaşırmam..

ammmannn, sen akıllı birisine benziyorsun, sakın ha
bu huylarını değiştirdiğine iyice emin olmadan çok dikkat et derim.
evlenince ailene de göndermeyecek bir tipi var bunun.
evlendiniz, ailenin yanına gittin diyelim, evlerine misafir geldi, gelip yıkmaz mı bu adam orayı.
benim karım buradayken kim geldi evinize diye ailene saldırmaz mı
senin evine giren çıkandan bahsetmiyorum bile
kimseye izin vermeyecek
kendisi geç vakte kadar dolaşsa da ben erkeğim benim durumum farklı diyecek
ama sen karşı cinsten kimle konuşsan sana o...spu diyecek.
düşünsene ya, bakkaldan ekmek alırken, eve simitçi çağırırken, sütçüden süt alırken bile tedirgin olacaksın.
karşı cinsten hiç bir arkadaşın olamayacak.
erkek kuzenlerinle, iş arkadaşlarınla bile konuşamayacaksın.
kendi kız arkadaşlarınla birlikte takılamayacaksınız.
böyle bir hayatı çekebilmen için hiçbir neden göremiyorum.

Kesinlikle haklısınız tavırlarınızı da takdir ettim. Kaldırılabilecek şey var kaldırılamayacak şey var. Ailenize kadar dil uzatmış adamla barışma ihtimaliniz olsa bile köpek gibi pişman olduktan sonra olmalı bu. Öyle burnu sürtmeli ki bir daha asla o arkadaşınızın sizde kalmasının lafı bile geçmemeli.

demeye getirmemiş, resmen o..spu demiş, ailen de başınızda beklediği için onlar da p...enk oluyorlar.
alışkanlığını atman için sana en fazla 1 ay veriyorum.
herkes sevgilisinden ayrıldı, alışkanlığını yendi, en fazla taş çatlasın 1.5 ay derim.

Canım o zaman seni hiç şaşırtmayım mağazadan urun bekledigimizde numara isterler ya, onun icin kavga ettik birde neden vermisim numarayı ya bana musallat olurlarsaymış mış

Ben simdiden bile tedirgin oluyorum, dun beraber 3 hastane gezdik kadın doktor olucak diye, sokakta restorantta biyerde bi arkadasımı gorucem diye hop ediyorum, en son lise arkadaslarımla bulustuk tek erkek vardı, sigara ictigi icin cafenin cam kenarına oturdu, benim yanımda oturuyordu yani, neden yanımda oturmus diye 3 saat surat astı, ha dahası da var, adam acık acık soyledi evlenince annenler cok fazla gelmez diye, bak dusunuyorum ben salak mıyım ki ya adam sinyalleri vermis ben neyi bekledim ki

İnanın aramazsa barısmak evlenmek istemiyorum, hatta aramasını istemiyorum kafam karısmasın diye, sogudum resmen ben.

Canım o zaman seni hiç şaşırtmayım mağazadan urun bekledigimizde numara isterler ya, onun icin kavga ettik birde neden vermisim numarayı ya bana musallat olurlarsaymış mış
Al işte Arkana bile bakmadan kaç canım benim :) 1,5 sene alışkanlık nasıl unutulur vs demiştin ya, benzer bir durumda ben 5,5 seneyi sildim tek kalemde..Sonuç ne oldu dersen, muhteşem bir insan girdi hayatıma daha sonra, şükrediyorum her gün o zaman bu kararı verip de kesip attım o ilişkiyi diye :)

Umaarım beni arayıp kafamı hic karıstırmaz, ben unuturum biliyorum, zaten dun hakikaten bayaa sogudum hala uzulmuyorum istemiyorum onu hele kocam olaraak

İnanın aramazsa barısmak evlenmek istemiyorum, hatta aramasını istemiyorum kafam karısmasın diye, sogudum resmen ben.
Ararsa da bir karar vermeden yaz buraya, benzer şeyleri tecrübe edenleri dinle, bir daha düşün..

İstemiyorum su an onu, hele kocam olarak dusunemedim simdi, balkona bile cıkamam demekki umarım o da gercekten ayrılmak istiyodur hemen bırakır isin pesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…