- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Arkadaslar iyi aksamlar.
Bu sabah nisanlımla beraber doktora gittik, 10 dakikada isimiz bitti, cıktık, ben tahlil vs olur diye yemek yememistim, yemek yiyelim dedik.
Neyse gittik oturduk, yemek yedik, onun işleri hakkında konuştuk biraz, ondan sonra ben 5 gun sonra yurtdısından ilkokul arkadasımın gelicegini soyledim.
Gecen seneki gibi olmasın dedi..
Gecen sene yasadıgımız olayı ozet geceyim, iliskimizin 3.ayında falan annemin arkadası kalmaya bize gelmisti, o da ogluyla geldi, ogluda 23 yasında, modellik yapıyor. Bende ikinci kez gordum oglunu, hic samimiyetim yok, servis yapıp cekildim koseye, nasılsın iyisin vs muhabbeti o kadar. Benim nisanlım da bana resim gonder, telefona ver vs gibi seyler soylemisti, bende hayır dedim yollamadım resim falan.
Neyse; ondan sonra iste bu sefer yollarım resim tanıstırıcam zaten birlikte yaparız bisey dedim, istemiyorum dedi, hala gecen seneki olayın yalan oldugunu dusunuyorum, o evde benim bilmedigim bisey oldu bence dedi, soru isaretleri var kafamda hep dedi, bende o zaman soru isareti varsa guvenmedigin biriyle neden evleniyosun neden birliktesin dedim, cok guzel bir soru sordun dedi, dusunucem bunu dedi, benim tepem attı tuvalete gittim, 5 dk sonra pesimden kadınlar tuvaletine geldi iyimisin diye seslendi, cık burdan dedim, kapıda bekledi, cıktım. Masada cantam vardı cantamı aldım gittim, arkamdan geldi kolumdan tuttu rezillik cıkarma icecegim bitsin bırakırım dedi, istemez taksiye binicem dedim, burda taksi bulamazsın dedi, otoban gibi bir yerdi, 3-5 restoran ve oteller vardı sadece ordada, az ileriside havaalanı, dinlemedim tabi cıktım 15 dk yurudum, arabayla yanımda durdu, bu ne or.pu gibi otobanda yuruyosun dedi arabaya bindirdi, hic konusmadım, eve geldik ayrılmak mı istiyosun hakkaten dedim, evet dedi, peki dedim yuzukleri cıkardım verdim, indim, ne bir mesaj ne baska birsey..
Napıcam ben kızlar neden boyle olduk
Arkadaslar iyi aksamlar.
Bu sabah nisanlımla beraber doktora gittik, 10 dakikada isimiz bitti, cıktık, ben tahlil vs olur diye yemek yememistim, yemek yiyelim dedik.
Neyse gittik oturduk, yemek yedik, onun işleri hakkında konuştuk biraz, ondan sonra ben 5 gun sonra yurtdısından ilkokul arkadasımın gelicegini soyledim.
Gecen seneki gibi olmasın dedi..
Gecen sene yasadıgımız olayı ozet geceyim, iliskimizin 3.ayında falan annemin arkadası kalmaya bize gelmisti, o da ogluyla geldi, ogluda 23 yasında, modellik yapıyor. Bende ikinci kez gordum oglunu, hic samimiyetim yok, servis yapıp cekildim koseye, nasılsın iyisin vs muhabbeti o kadar. Benim nisanlım da bana resim gonder, telefona ver vs gibi seyler soylemisti, bende hayır dedim yollamadım resim falan.
Neyse; ondan sonra iste bu sefer yollarım resim tanıstırıcam zaten birlikte yaparız bisey dedim, istemiyorum dedi, hala gecen seneki olayın yalan oldugunu dusunuyorum, o evde benim bilmedigim bisey oldu bence dedi, soru isaretleri var kafamda hep dedi, bende o zaman soru isareti varsa guvenmedigin biriyle neden evleniyosun neden birliktesin dedim, cok guzel bir soru sordun dedi, dusunucem bunu dedi, benim tepem attı tuvalete gittim, 5 dk sonra pesimden kadınlar tuvaletine geldi iyimisin diye seslendi, cık burdan dedim, kapıda bekledi, cıktım. Masada cantam vardı cantamı aldım gittim, arkamdan geldi kolumdan tuttu rezillik cıkarma icecegim bitsin bırakırım dedi, istemez taksiye binicem dedim, burda taksi bulamazsın dedi, otoban gibi bir yerdi, 3-5 restoran ve oteller vardı sadece ordada, az ileriside havaalanı, dinlemedim tabi cıktım 15 dk yurudum, arabayla yanımda durdu, bu ne or.pu gibi otobanda yuruyosun dedi arabaya bindirdi, hic konusmadım, eve geldik ayrılmak mı istiyosun hakkaten dedim, evet dedi, peki dedim yuzukleri cıkardım verdim, indim, ne bir mesaj ne baska birsey..
Napıcam ben kızlar neden boyle olduk
Bu erkeklerin mekanizma nasıl çalışıyo anlamıyorum yani senaryo yazma kabiliyetleri çok yüksek şaştım kaldım umarım hatasını anlar.
Böyle kişilerin aklı tamamen öyle sahnelerle kaplandığı için herkesin niyetini bozuk zannederler.
Bence umarım hatasını anlamaz da konu sahibemiz çok geç olmadan kurtulur.
evlilik stresi yaşıyorsunuz her ikinize.barışısırsınız.ortada ciddi bir sorun görmedim ben.düğün öncesi nerdeyse herkes böyle şeyler yaşıyor.evet nişanlın sütten çıkma ak kaşık değil kesinlikle.hatalı konuşmuş,eskileri ısıtıp önünüze sunmuş falan.gönlünüzü bir şekilde almalı ki bence alacaktır.üzme sen kendini.:)
Tee allamm ya sende ki de ne cesaret ama he. Tamam anladık adama kızdın haklısın orada ama bilmediğin etmediğin yerde otoban kenarında yalnız ne işin var. Hadi bırakıp gitseydi ne olacaktı? Allah korusun başına bişey gelse?
Neyse hakkınız da hayırlısı olsun. Sakin kafayla tekrar konuşun.
En korktuğum insan tipi
Paranoyak, tehlikeli, gereksiz-haksız-hasta kıskanç.
Ayrıca sana "o evde bir şeyler oldu" ve "o...spu gibi" demesine bakılırsa terbiyesiz biri de
Ne yani, kendisi bir kadınla yanyana geldiğinde aklına gelen ilk şey kadına yumulmak mı oluyormuş !!!
Fotoğraf çek gönder demesine koptum yalnız, odalara kamera bağlatsın bence bbg evi gibi izler, sana kolaylık olur.
Ay sinir oldum ya, bu konuyu düşünecekmişmiş... Bekaret belgesi mi isteyecek ne yapcak...
Seninle evlenmeyi dusunen bi insan nasil sana boyle seyleri yakistirabilir. Kork sen bu adamdan valla bunun gelecegi psikopat koca soylim ben sana. 1 senelik sevgilisine o evde neler döndü diyen insan esi olunca daha neler yapar. Arti o evde senin ailen de vardu yani laf sadece sana degil ailene de geliyo. Hadsiz adam. Haddini bildirmen gereken yerde sen adamin ayrildigina uzuluyosun. Seni boyle laflarla ucuzlastiran bu adama fazla deger veriyosun. Yapma. Döneceksn de senin bilcegn is ama en azindan gozunu oyle bi korkut ki bidaha sana ve ailene karsi saygisizlik yapamasin.
Böyle kişilerin aklı tamamen öyle sahnelerle kaplandığı için herkesin niyetini bozuk zannederler.
Bence umarım hatasını anlamaz da konu sahibemiz çok geç olmadan kurtulur.
heh aferin size! Bir de sorun ne diyorsunuz. Her dediğini yapın, kişiliğinizi yok edin. Kurmalı roobt gibi davranınca, size saygı duyacak, daha fazla sevecek falan mı sanıyorsunuz?Ben cok fedakarlık yapıyorum iste, yapma dedigi seyleri yapmıyorum, giyme dedigini giymem, ama hala bir guven sorunu var bana karsı..
cnm yaa kusura bakmada elleri kırılsın onun düğün olmadan nikahın iptalini isteyebiliyorsun diye biliyorum. bence bir avukata danış. şimdi bunları yapan ilerde neler yapmaz. daha 18 yaşındasın bir ömür böle geçmez kendine yazık etme. hiç olmadı boşanırsın bekar kız gibi evlenirsin ilerde,Sagol canim Aminbiktim artik dövdü heryerim Nikahtan önce morlasti ah kizlar ah daha 18 yasindayim yasadiklarmiza bak :/ ama Ben inaniyorum insallah hersey düzelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?