Düğünüme 2bucuk ay kala terkedilmekkk! :((

En korktuğum insan tipi
Paranoyak, tehlikeli, gereksiz-haksız-hasta kıskanç.
Ayrıca sana "o evde bir şeyler oldu" ve "o...spu gibi" demesine bakılırsa terbiyesiz biri de
Ne yani, kendisi bir kadınla yanyana geldiğinde aklına gelen ilk şey kadına yumulmak mı oluyormuş !!!
Fotoğraf çek gönder demesine koptum yalnız, odalara kamera bağlatsın bence bbg evi gibi izler, sana kolaylık olur.
Ay sinir oldum ya, bu konuyu düşünecekmişmiş... Bekaret belgesi mi isteyecek ne yapcak...

onun evıne bırılerı gıdınce o öyle mı yapıyor ki senı de öyle dusunuyor? ona mı soracak annen mısafır cagırırken? çok afedersın de sızın ev neymıs ki saçmalamıs nişanlın? akıl hep uçkurda maşallah.. iyi düşün gelecegınde hayatını törpülecek adam o işte, tabı kı evlenırsenız

Bu erkeklerin mekanizma nasıl çalışıyo anlamıyorum yani senaryo yazma kabiliyetleri çok yüksek şaştım kaldım umarım hatasını anlar.

Bu erkeklerin mekanizma nasıl çalışıyo anlamıyorum yani senaryo yazma kabiliyetleri çok yüksek şaştım kaldım umarım hatasını anlar.

Böyle kişilerin aklı tamamen öyle sahnelerle kaplandığı için herkesin niyetini bozuk zannederler.
Bence umarım hatasını anlamaz da konu sahibemiz çok geç olmadan kurtulur.

Böyle kişilerin aklı tamamen öyle sahnelerle kaplandığı için herkesin niyetini bozuk zannederler.

Yok hatasını anlasında konu sahibi içi rahatlasin yoksa kendini suçlar sonra konu sahibi ona yolu göstersin temennim.bu yönde.

Seninle evlenmeyi dusunen bi insan nasil sana boyle seyleri yakistirabilir. Kork sen bu adamdan valla bunun gelecegi psikopat koca soylim ben sana. 1 senelik sevgilisine o evde neler döndü diyen insan esi olunca daha neler yapar. Arti o evde senin ailen de vardu yani laf sadece sana degil ailene de geliyo. Hadsiz adam. Haddini bildirmen gereken yerde sen adamin ayrildigina uzuluyosun. Seni boyle laflarla ucuzlastiran bu adama fazla deger veriyosun. Yapma. Döneceksn de senin bilcegn is ama en azindan gozunu oyle bi korkut ki bidaha sana ve ailene karsi saygisizlik yapamasin.

2 gün sonta barışırsınız üzülme böyle saçma bi konudan biter mi boşuna uzatmışsınız ikinizde bunu diyorum ama otobanda dediği de hoş değil gerçekten

herhalde kendi evine misafir bir kız gelse kendisi bir işler çevirecek potansiyelde ki, sizin de birşey yaptığınız düşünmüş. aylarca da aklından çıkarmamış bunu. aklı uçkurunda... ilerde evlendiğinizde evinize misafir gelen kız arkadaşlarınız ya da kız kuzenleriniz falan olursa, bu adam yan gözle bakar demedi demeyin...

Annenizin misafirinin oğlundan sizi kıskanması için o adamın ciddi ruh hastası olması lazım. Bakın sizi fotoğraf çekmeye zorlamasını söylemiyorum bile. Neyin kanıtı olacaksa artık... Bir de aşağılık hakaretler var. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor.

Adamın size saygısı olup olmadığını bile sorgulamıyorum, belli ki onda öyle bir mevhum yok. Umarım sizin kendinize saygınız vardır.

Bu günü kurtuluş bayramı ilan etmeli ve her yıl törenlerle kutlamalısınız.

Son düzenleme:
o ev dedigide ailenle paylaştıgın ev...
ailecek ne halt yediniz kuzum o akşam. adam cok işkillenmiş baksana :)
örgütmüsünüz cetemisiniz

otoban kelimesine hiç bakmıyorum. terbiyesiz.
ama sen yine affeder evlenirsin. mutluluklar size

"Eskileri ısıtıp önünüze sunmuş" dediğiniz o eski şey kızın evine misafir gelmesi yalnız, ısıtılması sizce de tuhaf değil mi?. Ayrıca sizce herkes bu durumda "Aman tanrım evlerinde bir erkek var, bunlar kesin yatmışlardır, anneleri de kapıyı dinlemiştir" diye de sorun çıkarıyor mudur?

Hatalı konuşmuş dediğiniz şey de kıza hayat kadını yakıştırması yapması. Bunları normalleştirip ciddi sorun olarak görmeyecek neler gördünüz şu hayatta çok merak ediyorum...

Tee allamm ya sende ki de ne cesaret ama he. Tamam anladık adama kızdın haklısın orada ama bilmediğin etmediğin yerde otoban kenarında yalnız ne işin var. Hadi bırakıp gitseydi ne olacaktı? Allah korusun başına bişey gelse?
Neyse hakkınız da hayırlısı olsun. Sakin kafayla tekrar konuşun.

Ama imalı imalı o evde neler oldu hala bilmiyorum kafamda soru isareti var vs demeye baslayınca duramadım, karsısında oturmak midemi bulandırdı resmen kalktım bende, pesimden gelicegini biliyordum, ha gelmese bile az ileride otel vardı, ordan taksiye binecektim.

Aaa o erkekmis ama o yapabilirmis cok farklıymıs o baska bi mevzuymus. Fazla terbiyeli oldugunu soyleyemicem, kıskandıgında gozu donerdi zaten, arkadaslarımı bile elestirirdi, simdi ailemede basladı, hala konusmadık, ben kararlı gibiyim aslında istemiyorum galiba, evlilik hevesim bile kalmadı.

[

Ayrıldıgımıza uzuluyorum degilde, 1 bucuk senelik bir iliski alıstım, alıskanlıgı nasıl atıcam diye dusunuyorum, cunku su an hakikaten ne gormek ne sesini duymak istiyorum, her tartısmamız kıskanclıktan, ama kendisi her hafta is icin sehir dısına gider, aksamına da alem yapar, erkek ya o cunku o yapabilir. Dun kendimi baya asagılanmıs hissettim, masada otururken ben hala ne diye bunun karsısında oturuyorum napıyorum ben dedim duramadım sonra, ben donmek istemiyorum işin aslı, ona karsı bir his beslemiyorum su an. Zaten adam hem bana hem aileme bok atıyor, allah bilir ne oldu o evde diyor, sanki ben haltı yedim ailem basımda beklemis gibi resmen or.pu demeye getirdi bana kalırsa..

Umarım hatasını anlamaz, benim simdiki kararlılıgımı bozmaz ve inceldigi yerden kopar. Ben bidaha eskisi gibi bakamam ona, sanmyorum.

Ben cok fedakarlık yapıyorum iste, yapma dedigi seyleri yapmıyorum, giyme dedigini giymem, ama hala bir guven sorunu var bana karsı..
heh aferin size! Bir de sorun ne diyorsunuz. Her dediğini yapın, kişiliğinizi yok edin. Kurmalı roobt gibi davranınca, size saygı duyacak, daha fazla sevecek falan mı sanıyorsunuz?
Orospu bile demiş, insan eşi olacak kişiye bu kelimeyi yakıştırır mı? Bırakın gitsin ya.

Sagol canim Amin biktim artik dövdü heryerim Nikahtan önce morlasti ah kizlar ah daha 18 yasindayim yasadiklarmiza bak :/ ama Ben inaniyorum insallah hersey düzelicek
cnm yaa kusura bakmada elleri kırılsın onun düğün olmadan nikahın iptalini isteyebiliyorsun diye biliyorum. bence bir avukata danış. şimdi bunları yapan ilerde neler yapmaz. daha 18 yaşındasın bir ömür böle geçmez kendine yazık etme. hiç olmadı boşanırsın bekar kız gibi evlenirsin ilerde,

kendini yakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…