Ararsa da bir karar vermeden yaz buraya, benzer şeyleri tecrübe edenleri dinle, bir daha düşün..
Yaşananlar iyi kötü bi sürü şey var ama bilemedim. Stres yüzünden olmuş buna bennzer bir olay yaşamıştım. ama şunu söyliyim bana kızmayın erkeğin üstüne çok gitmiceksin sıkmıcaksın ve en önemlisi kötü konuşmicaksın. Annene söylediğine göre aileler konuşur sen de bi karar ver ona göre sende ciddiyetle verdiğin kararın arkasında durursun ama bu olay öyle abartılcak bişey değil şeytan girmiş aranıza belliBen anneme soyledim, onun annesiyle gorusucegini soyledi.
Hani bazen yok artık deriz ama cidden bu zihniyette insan değişmiyor.. sen 1 tavize tamam deyince 2 tavizle geliyorlar. Hem kime ne sen aileni ne zaman göreceksin, o da görmesin ailesini o zaman, mantığa bak ya eş değil köle arıyor galiba. Zaman çabuk geçiyor inan,sakın 1,5 sene diye hayıflanma, insan ömründe 1,5 yıl çok kısa bir zamanİstemiyorum su an onu, hele kocam olarak dusunemedim simdi, balkona bile cıkamam demekkiumarım o da gercekten ayrılmak istiyodur hemen bırakır isin pesini
Hani sadece o anlık kötü lafı olsa size katılırdım ama 1 sene önce gelen misafiri, marketteki bir kişiyi, cafedeki bir kişiyi takan biri, ya da evlenince kıza ailesini çok göremeyeceğini diyen biri stresten mi yapmıştır hepsini. Bence stresten öte burda durum. Çalışma hayatı vs hepimiz stresliyiz, hepimiz hayatımızdaki insana hayatı zehir mi edelim o halde?Yaşananlar iyi kötü bi sürü şey var ama bilemedim. Stres yüzünden olmuş buna bennzer bir olay yaşamıştım. ama şunu söyliyim bana kızmayın erkeğin üstüne çok gitmiceksin sıkmıcaksın ve en önemlisi kötü konuşmicaksın. Annene söylediğine göre aileler konuşur sen de bi karar ver ona göre sende ciddiyetle verdiğin kararın arkasında durursun ama bu olay öyle abartılcak bişey değil şeytan girmiş aranıza belli
Ben simdiden bile tedirgin oluyorum, dun beraber 3 hastane gezdik kadın doktor olucak diye, sokakta restorantta biyerde bi arkadasımı gorucem diye hop ediyorum, en son lise arkadaslarımla bulustuk tek erkek vardı, sigara ictigi icin cafenin cam kenarına oturdu, benim yanımda oturuyordu yani, neden yanımda oturmus diye 3 saat surat astı, ha dahası da var, adam acık acık soyledi evlenince annenler cok fazla gelmez diye, bak dusunuyorum ben salak mıyım ki ya adam sinyalleri vermis ben neyi bekledim ki
neden bu saate kadar bekledin, nedeni çok açık, çünkü sen iyi birisin, sadıksın, birlikte olduğun adama güvenmek istemişsin. bir insanın bu kadar kötü niyetli olduğuna inanmak istemiyorsun.
eşimin uzak akrabalarından benim yaşlarımda bir tanıdığımız var. evlendiği kişi aynen senin bu eski sevgilin gibi hareketler içindeydi. evlendikten sonra neler olduğunu sana anlatayım. adam evin tüm camlarını siyah elişi kağıdıyla kapladı. kadının dışarı çıkmasına kesinlikle izin yok. kadının ailesi sadece eşi evdeyken gelebiliyor ayda 1 saat falan anca görebiliyorlar kızlarını. torunları oldu daha torunlarını bile doğru düzgün göremediler. evde tv yok. sadece adamın tabletinden adamın onayladığı çizgi film türü şeyleri izleyebiliyor kızcağız. tüm gün evde kocasının gelmesini bekliyor. kocası geceye doğru geliyor bu arada. onun gece alemleri, gezmesi, arkadaşları çok bol
en son bayram ziyaretinde kızın annesine gittik bayramlaşmaya, telefon geldi annesine damadından, biz geliyoruz evi hazırla diye. ne hazırlığı dedim. kadın salonun ortasına korniş kurmuş, perdeyi çekti. haremlik selamlık olacakmış. kızla damat geldi eve bayram ziyareti el öpmeye. kız girer girmez koşa koşa perdenin öte tarafına geçti. neyden kaçıyor kız biliyor musun, benim kocamdan kaçıyor. yani kocam onun yüzünü görünce koşa koşa herkesin içinde ona tecavüz edecek yatövbe yarebbim
İnsallah arayıp isi uzatıp benim kafamı allak bullak etmez de ben bu kararlılıgımla devam ederim, simdilik onu hayatımda istemiyorum, gormek hic istemiyorum..
bugün etek giymezsin, yarın o arkadaşınla görüşmezsin ahan da 3.gün sana ve ailene bu muameleyi yapar.
çok çirkin çok kötü. ailenizi de sizi de yerin dibine sokmuş bu gerzekçe sapık fantazileri ile.
inşallah yolunuza çıkması siz de dönmeyin diycem amaa... hayırlısı.
Kararlılığınızla mı? Güldürmeyin Allah aşkınıza :) Siz kararlı falan değilsiniz. O gelir kapınızda yatar siz de ben istemiyorum dersiniz resti çekersiniz ancak o zaman kararlı olursunuz. Şu durumda kendinizi kandırmayın bence.
Sadece bu yaşadığınız olay yokmuş, daha da bir sürü şey olmuş (bana göre çok ağır). Bunlara rağmen hala daha tutturmuşsunuz 1.5 senem, 1.5 senem. Eğer bu kişiyle evlenirseniz çok daha fazlası gidecek ömrünüzden, hazırlıklı olun.
Aooooooooovalla şokum gerci benimkide yatkın, benimde basıma gelme ihtimali olan seyler, ruh hastaları, onlarda her halt var ama
Evet adam bastan az cok belli etti ama ben biraz kendime ceki duzen vereyim belki duzelir, sununla bununla konusmayım dedim, azıcık daha kapalı giyineyim belki duzeliir diye diyee adamı iyice tepeme cıkardım, ben guvenini kazanayım elimdekini kaybetmeyim bu devirde evlenicek adam zor aman kacmasın diye robot oldum cıktım
Yook gercekten bu sefer kararlıyım, yani goze alıyorum, 2 ay uzulurum, ne kaybedebilirim, meslegim var arkamda ailem var, benim acımdan sorun yok, ama arayıp karsıma cıkıp dil dokmesi ugrasması tabiki kafamı karıstırır, ama bu onunla evlenicem demek degil, su an evlilik onunla dusundugum en son sey gercekten, ben bi anda sogurum.
bu devirde asıl evlenilecek kadın bulmak zor, değerli kıymetli olan kişi sensin. hele senin gibi iyi niyetli birini bulmak bir mesele bu devirde. onun senin ayaklarına halı olması lazımdı. yaptığın bunca itaatkarlık, o sapkın düşüncelerine hareketlerine ses çıkarmaman... bulunmazsın vallahi. kimse dayanmazdı bunlara..
bu yukarıda verdiğim örnekte anlattıklarımın hiçbir fazlası yok, hatta eksik bile anlattım sana
Ya bi anda yeniden ısınırsanız ne olacak? Şu anki soğumanızın bana göre hiçbir anlamı yok, o sizi ikna edemezse asıl o zaman soğumuşsunuz demektir.
Aklımda vallahi anlattıklarınız yok artık diyip duruyorum kendi kendime
Asla kendimi ovmem ama sevdigim insan icin bircok sey yapabiliyorum, daha oncede yaptım, kac yıllık iliskimde adamın askerligi boyunca bekledim geldikten 3 gun sonra aldatıldım, hepsi fazla iyi niyetimden heralde.
Ben ikna olucagımı dusunmuyorum, bilmiyorum, olmak istemiyorum, boyle daha iyiyim sanki dusunucegim bisey yok mesela, aman benimki ne der diye hareket etmeme gerek yok, ama sonucu buraya yazacagım mutlaka.
Neden hayatınızın iplerini ona verdiğinizi ben açıkçası çözemedim. Önceden de ne derse yapmışsınız türlü türlü tavizler vermişsiniz. Şu anda da olay tamamen ona bağlı. O çok isterse bu iş olur. Peki ya sizin kararlarınız? Sizin hiçbir düşünceniz yok mu kendi hayatınızla ilgili? Neden başkalarının sizin hayatınızı bu kadar kontrol etmesine müsaade ediyorsunuz? Konuşmalarınızdan benim anladığım o gelirse devam edeceksiniz, gelmezse devam etmeyeceksiniz. Sizin isteklerinizin hiçbir anlamı yok mu
Ben cok fedakarlık yapıyorum iste, yapma dedigi seyleri yapmıyorum, giyme dedigini giymem, ama hala bir guven sorunu var bana karsı..
Pardon tabi o konuuları atladım. Kusura bakmayın. onlardada güven problemi var demekkiHani sadece o anlık kötü lafı olsa size katılırdım ama 1 sene önce gelen misafiri, marketteki bir kişiyi, cafedeki bir kişiyi takan biri, ya da evlenince kıza ailesini çok göremeyeceğini diyen biri stresten mi yapmıştır hepsini. Bence stresten öte burda durum. Çalışma hayatı vs hepimiz stresliyiz, hepimiz hayatımızdaki insana hayatı zehir mi edelim o halde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?