- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Baska bir sey soyliyim asla ailenin hakkinda kocanin tarafinin agzina laf verme.Canin kanin yarin barisirsiniz laf soylerler sen uzulursun.Omur boyu kus kalamayacaginiza gore. Benim kizkardesim Allah razi olsun ondan biz kusunce gelir yanima derdi ki abla nasilsa bariscaz uzatmanin alemi yok :)) Aynen oyle nasilsa barisacaksiniz uzatmanin alemi yok.Gelsin dugununuze yaziktir kapidan kovmayin.
Benim de başımdan buna benzer bişey geçti tam aynı olmasa da. Kardeşimden nefret ediyordum resmen asla ama asla konuşmayacaktım. Kına gecesi yaptılar gitmediğim için o kadar pişmanım ki. Çünkü kardeş olduğu için bi yerden sonra naparsa yapsın affediyorsun. Hem onu düşünüyorsanız affetmelisiniz bence. Yarın bigün başına çok daha kötü şeyler geldiğinde anlatabileceği birisi olmalı. Susup acı çekmeye devam etmek yerine. Ben sana demiştim hakettin sen bunları oh olsun sana dememek gerekir.
Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
E ne dicez şimdi olayı bilmeden neye göre yorum yapalım? Kardeşe bu kadar kin gütmek son günlerde ailenizle geçirmek varken ayrı evi seçecek ne yaşadınız bilmiyoruz ne diyebiliriz... burdan bakınca ya kardeşiniz ağır ahlaksızlık etti nişanlınıza yaklaşmak gibi ya da siz aşırı kincisiniz gibi duruyo aklıma başka bişry getirmiyor bu sözlerrKız kardeşimle çok büyük kavga ettik. 2 aydır küsüz. Yolda görsem yönümü değiştiririm. O kadar kin doluyum kendisine. Nişan yaptım ve çağırmadım. Geldi, kapıdan kovdum. Bunun için çok haklı sebeplerim var. Şimdi düğünüme gelmek istiyor. Ailem baskı yapıyor gelsin pişman olursun ileride diye. Bilmiyorum ama canımı sıksın istemiyorum. Çok kararsızım şu anda.
Bir de ayrı evlerdeyiz artık. Ben evimi ayırdım bu kavgadan sonra. Babam ve annem evlenene kadar aynı evde yaşamamı istiyorlar. Başka şehre gideceğim evlenince de. Kafam 3 4 gündür bunlarla dolu.
Bana tavsiyeniz nedir? Siz olsanız ne yapardınız ?
belki yazan olmuştur ama ben tüm yorumları okumadim.
siz gelmesin deseniz de giyinip suslenip esini de koluna takip gelebilir. napcaksiniz düğün ortasında rezalet cikmasin diye sineye cekip susmak zorunda kalacaksiniz size zehir olacak o düğün.
gelsin bırakın, anne babaniza söylersiniz gözünüzün önünde dolanmasin diye. o zaten Allah'tan belasini bulmuş yazık ona da üzüldüm ben aslında. ciğeri beş para etmez birisi için hayatini gençliğini heba ediyo.
kesin bi dille mesafeli olarak gelmesine musade edebilirsiniz.yuvarlanan asi bir panda
Arkadaşlar çok güzel yazmışlar zaten ama kısa bir şey diyeceğim. Kendisine o adamla evlenerek en büyük kötülüğü yapmış zaten. Belkide neler yaşıyorda evlendi bilemiyoruz. Allah bilir. Ancak samimi bir tövbeyle Yaradan kulunu affederken, bizler bu kadar kin dolmamalıyız. Üstelik kan bağı var. Yarın bir gün çocuklarınız olur. Teyzeleri olmasın mı?
Siz affederek cezalandırın kardeşinizi. İnanın bu daha çok acı verir. Düğününüze gelsin. Samimi olmayın yabancı gibi davranın ama gün gelir affettiğinizde düğününüzde olmayışı üzebilir sizi.. Yine de karar sizin.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Kardeşinizi de o adamdan kurtarsın..
Anahtar cümle bu işte.Amin çok sağ olun. En büyük ceza kendinde zaten. Susup geri çekileceğim artık. Kocaman kadın oldu peşini toplamaktan vazgeçmem gerekmiş.
Ne sebeple kavga ettiniz bukadar?Kız kardeşimle çok büyük kavga ettik. 2 aydır küsüz. Yolda görsem yönümü değiştiririm. O kadar kin doluyum kendisine. Nişan yaptım ve çağırmadım. Geldi, kapıdan kovdum. Bunun için çok haklı sebeplerim var. Şimdi düğünüme gelmek istiyor. Ailem baskı yapıyor gelsin pişman olursun ileride diye. Bilmiyorum ama canımı sıksın istemiyorum. Çok kararsızım şu anda.
Bir de ayrı evlerdeyiz artık. Ben evimi ayırdım bu kavgadan sonra. Babam ve annem evlenene kadar aynı evde yaşamamı istiyorlar. Başka şehre gideceğim evlenince de. Kafam 3 4 gündür bunlarla dolu.
Bana tavsiyeniz nedir? Siz olsanız ne yapardınız ?
Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?