Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

valla hepimiz yarisa konsantre olduk senin iyi arkadasim 2 ayda 12 kilo yani ayda 6 kilo supersin.
kemer bende alacagim en kisa zamanda cunku dedigin gibi kaslari calistiriyorsa benim gobege yardimci olabilir.ben gobekle kafayi bozdum.suda var tabiki ben bir kez daha dukan yapacagim,insallah hamile kalip saglikli bir evlaat sahibi olursam.o yuzden simdilik ne versem kardir fakat asil ideal goruntuye ulasmayi 2.dukan hakkima sakliyorum.sizler hedeflerinize ulasmis citir citir gezerken ben karni burnunda sonrada kilolarini atmaya calisan herseye yeniden baslamis olacagim ama olsun oncelikle allah bana hayirlisiyla evlat nasip etsin.

cips tarifi denenecek.sen anlatirken agzim sulaniyor zatensuda anlasiliyorki sen iyi bir ascisin mutfakta.becerikli hatunne burcusun bu arada.ben burclara takigimda biraz.ben akrep,zeyno balik,cyy ikizler....

birde enerjine hayranim arkadasimay ne uzuluyorsun yalan soyledigin tanimadigin adama.adam seni unutmustur bile ama biz icicilerin hep bir efkarlanma sebebi bulmasi lazimdir .keyiften iceriz,uzuntuden iceriz....

canim ya bende seni cok merak ettim,vallahi mesaj atip soracaktimki sen yazmissin bile.ne zor biseymis gercekten.cekmeyen bilemez ama izdirabindan olayin ciddiyetini kavradim.iyi olman cok onemli o yuzden dukan kusura hic bakmamistir.yokmu peki bunun bir caresi benim bildigim boyle ciddi durumlarda ameliyat olunuyor sen dusunmuyormusun peki?cunku sonrasinda bir hamilelik falan olursa daha ciddi boyutlara tasinacak ve senin hamile kalmadan bunun tedavisini yaptirman gerekiyor.
umarim bugun rahatlarsin canim .dinlenmene bak.sicak sicak otur yatagin icinde televizyon izle,cayini ic.evet hep sivi yumusak seyler almaya calis.cok opuyorum seni..

sağol arkadaşım
bu hastalıkta ameliyat çare değil malesef
dedem 3 kez ameliyat oldu ve hala aynı hastalığa sahip
acı,ekşi,turşu ki özellikle acı biber ve karabiber hayatında olmamalı
ben tleri tatlandırmak için karabiberi ve yemeklerin yanında jelapeno acı biberi abartmıştım 2 gündür
eee bir de kabızlık olunca ikisi birleşince deliye döndüm
düne göre şu an daha iyiyim ama yine de otururken ağrım artıyor
bende sürekli yatıyorum
yarına daha iyi olurum inşallah
teşekkür ederim

bu arada ben boğa burcuyum ikizler değil :)

arkadaşım şu kemer dediğin şey hani şu kıpraşımlı zayıflama kemeri mi

bende aldım 1 aydan fazla oluyor sadece 2 kez kullandım :)

bana özelden seninkinin markasını atsana bakayım aynısı mı?

öncelikle geçmiş olsun hemoroid zor zenaat ama birkaç kişinin patlıcan sapıyla rahatladığını duymuştum 10 patlican sapını 10 bardak klorsuz suyla kaynatıyorsun içiyorsun birde bişi banyosu yapıyordun yine kadınlarkulübünde de yazıyor bir forumda orada da okumuştum eşimde de var ileri olmayan şeklinde o mor biber yemişti, birde teharet suyuna sirke koyuyorsun o da rahatlatıyor (iğrenç oldu ama açık açık yazmak istedim amaç bir dert olunca)

Lisaaaa ben yay burcuyum yükselenimi bilmiyorum ama habire farklı saatler veriyor annemm... Ama yay burcunun bütün özelliklerini taşıyormuşum yine burçlardan anlayan hatta tez yapan bir arkadaşım var lisans teziydi, hatta yüksek lisans tezi el falı şuan doktora yapıyor büyü ve vefkler üzerine etrafımda renkli insanlar var ve bu aurayı ben oluşturuyormuşum heheheh onun iddiaları.

Yediklerimmm

Sabahtan yediklerimi yazmıştım zaten bol bol peynir, lor ve pulbiberle destekledim
Akşam tavuk köfte yoğurt ve turşu yedim suyla,
Oğluşum öksürüyor ya bir kar yağamadı burada ben dukandan beridir gayet sağlıklıyım çok şükür sanırım yeşil çay sıhhat veriyor birde düzenli besleniyorum ya ama kızlar yeşil biber muhakkak yiyin sebze günlerinde meyve gibi yiyin onun çok etkisi var birde soğan.

Son düzenleme:

tabi ya bu cilgin hallerinden yay oldugunu anlamaliydim yay burcunun enerjisine hayranimdir ben.cok renkli kisiliklerdir,ele avuca sigmazlar.ben bekarken yay erkegi beni cekerdi gider nerde capkin yay var elimle koymus gibi bulurdum ee sonrada uzulurdum ayri konu allah a sukur bir ikizler ile evliyimde sakin,rahat bir hayat suruyorumkadini ise bana cok keyif verir.bende merkaliyim ya astrolojiye,tarota falan..reikiye,aura islerine..ay ben hergun mutlaka aci biber tursusu yiyorum 3-5 tane.birde ben sogan delisiyimdir herseye katarim sogani,belkide bu yuzden ben kolay hasta olmuyorum birde dogal sifa kaynaklarindan yanayimdir.ilac yerine dogal urunlerle tedavi olmayi secerim..

uyanir uyanmaz ilik elma sirkeli su

sabah:sutlu nescafe (benim dukan oncesindede sonrasindada en buyuk problemim kahvalti yapamamak,bir suredir gunde 3 ogun yapmaya calisiyordum ama iste aksatilan spor gibi buda eski haline dondu )

ogle:kiymali yumurta+ayran

aksam:dukan ekmekli tost+2 dilim salam+peynir+5 top aci biber tursusu

3 lt su+3 fincan yesilcay

Lisa bene bak salatalık turşusu in but aci biber turşusu out canım

Lisa bene bak salatalık turşusu in but aci biber turşusu out canım
bebem biliyomda iste dukan biber tursusunu bilmedigi icin yazmamis :26:ha salatalik ha biber ne farkeder dimi ama.bide aci aci guzel oluyor hem metabolizmayi hizlandiriyor hem ishal yapiyor hem fransizlarin tursusu tuzsuz

ayyyy cekirge gibi zip zip bir oraya bir buraya basim dondu

Son düzenleme:
uyy o dukanellayı hangi tatlı krizine girmiş insan evladı keşfettiyse eline, beynine sağlık. Eveeeett kızlar benim midem bulandı yemekten sonra ama sebep başka (afedersiniz ben elime kıl gelse kusan cinstenim) ve maalesef geç saat istifra ettim yani yenildim bulantıma, ee sonra, tabi kazınmalar başladı netcez mutfakta iz üstünde tazı gibi bir o yana bir bu yana yürümeler başladı (hoş azcık geniş olsa spordan sayacam), oğlan hasta markete gidemedim ev nanay yani, dolabı açtım kutu dibinde az kahvaltılık lor, anah ne göreyim uzaklarda bir karartı az yağlı kakao albeni albeni albeni diyor, eee ne demişler
loorun varmı var var
kakaon varmı var var
tatlandırıcı varmı var var
ne duruyorsuuuuun
süt tozu katsana
dukanella yapsana

bir denedim aklıma kepekimi yarım yediğim geldi içine az da kepeğimi kattım (ilk hali daha güzeldi ama katmış bulundum) valla en son gördüğümde başladıydım o dakkadan sonra yaptığım dukanella sırra kadem bastı kızlar yok hiçbir yerde bulamıyorum yok

midene baksana
midena baksana
mideneeeee baksaaaanaaaaa

tahminim o kayip dukenalla birisinin midesinde bayram havalari estiriyodur.harbidende cok guzel yaa ama iste beni duraklatiyor tatli isleri

acı biber turşusu mu
amannnnnnnnn sakınnnnnnnnnnnnn
bir daha mıııııııı
aslaaaaaaaaaaaaaaaa

Birde Lisa ikidir teşekkür edeceğim sana becerikli hatun demişsin bana teveccüh ediyorsunuz hanımefendi, o sizin becerikliliğiniz ben sadece atmasyonu kuvvetli bir baayanım, eee mutfakta 3 yalnış 1 doğruyu götürmeyince attım tuttu attım tuttu öyle yani eeee boşa sarmadım ben bu yükleri vücuduma kız, polikistik falan diyomda onlar işin etiketi, haksızlık etmeyim dişime dilime çeneme az yorulmadılar yani bu kiloları yaparken. Bak güzel yaptığım yemekleri yazayım ben sana
Pilav beceremem dukan browni
Köftelerim güzel olur (dalyanda iddialıyım) dukan cips
karnıyarık dukan kabak ogreten
patlıcan dolma dukan çorba (top köfte)
hünkar beğendi dukan krep
. dukanella (aaaah ah yaktı kavurdu beni)
.
.

kızlar ben bugün süt yulaflı bisküvi ve tarhana çorbasıyla geçiştirdim günü
bişey olmaz dimi
ya içim içimi kemiriyor ama ilaç içmem lazım mecburen yiyorum

acı biber turşusu mu
amannnnnnnnn sakınnnnnnnnnnnnn
bir daha mıııııııı
aslaaaaaaaaaaaaaaaa

aslinda mesaji yazarken cyy sen haric diye yazacaktim unutmusum

bişey olmaz dimi

eğer az biraz rahatladıysan kemerini takıver iki seans canım bak o zaman biraz rahatlarsın. Endişe yapma az biraz sallamışsın neticede biraz tutuyor dimi (tarhanada yoğurt var, yulaflı bisküvide yulaf var e süt de içmişsin) yalnız şu patlıcan sapını dene bi ya istersen

ay ben cok iyi degilimdir mutfakta bide iki mutfak arasina SIKISIP kaldim ya ortasini bulamiyorum.fransiz mutfagi arasirada turk mutfagi yapiyorum.mutfakta 3 yanlis bir dogru goturmuyorda benim kocayi goturebiliyor..kocam cok kolaydir acikinca peynir,zeytin yer susar ama iste zor yanlarida var limon yemez,maydonoz sogan yemez,sut yogurt yemez....kolay zor yani...mutfakta atmasyonlarla ilginc seyler cikabiliyor bazen ..bak aksamin bu saatinde canimi dukanella cektirdin ya ne diyeyim ben sana ssen o tam takir kuru bakir dolabinda bile bir araya getirebilmissinde malzemeleri ben agzina kadar dolu dolapta ne lor,ne labne hic bisey bulamadim

bişey olmaz dimi

canim sen bugunude atlatmaya bak yumusak,sivi seyler iyi gelecektir sana.sen yarin yine -2 cikarsin

patlıcan olayını araştıracağım arkadaşım

sen yarismada birinci olasin diye gecenin bu saatinde aklimiza tatlilari sokuyorsun demi ,hemde duraklattigini bile bile dukan ile birlikte atmasyonumuzda gelisti ya bu saatte yapilirmi yapillmaz (ama yapildi) tamam lor yok labne yok dedikte olanlarla ne yapilir diye bakildi ve dukanella oldu iste
bunlarin Petit Suisse diye bir yogurtlari var yagsiz.suzme yogurt gibi,labne gibide.ona tatlandiriciyi,kakao yu suttozunu kattim ne oldu dukanella..nemi yapiyorum simdide onu kasikliyorum..sonuc nemi olur :
-aklima olan midemde oldugu icin mutlu olurumguzelce uyurum
-yarin sabaha + cikabilirim:18:
-cok gecmeden duraklamalari oynarim:18:
-esegin aklina karpuz kabugunu sokan sevgili arkadasim birinci olur,herkes 14 subatta bes kiloyu vermis bende bakakalmis olurum

ben gideyimde bir 500 mekik yapayim bari ancak bu benim vicadnimi rahatlatir.iyi geceler arkadaslar

nihaahhahahahaha türlü özendirmeler hız kesmeden devam edecek 500 mekiğin her mekiğinde dukanella kavanozunu gör emii 500 dedi ya Allah'ım şeytan diyor yarın kabak cipsi yap üzerine sarımsaklı yoğurdu dök onun üstüne de pul biberli naneli bir tatlı kaşığı zeytinyağlı sosu dök fotosunu çek lisaya gönder, yanında tatlı olarak dukanellalı krep koy flaşı iyiden iyiye patlat (kız ben bunu yaparmıyım ben o kadar kötü değilim yavv)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…