- 6 Mart 2012
- 17.790
- 28.557
- 798
- 49
Kızlar merhaba ay iki forum ne güzel bişiymiş orda tavsiye burda yarış ama ben yarışa kanalize durumdayım desem yeridir... + görsemde hehehehe olsun 2 ayı 13 kilo gitmiş olarak bitirsemde yeter ayın 26 sında (desemde inanmayın kahrediyorum kendimi)
Kemer güzel tatlım öyle titretmiyor meret kaslarımı kasıyor resmen ufak dalgalar veriyor ayyyyy biranda yüksek devirde açmışım varya nasıl canım yandı ama işe yarıyor ilk denememde bile anladım çünkü bugün taktığım yerler mekik ağrısı gibim ağrıyor (ühü ühü dudaklarım falan buruştu yatıp kalkarken ne pis oluyor bu ağrı ya bide fıtıkla birleşince yemede yanında yat yani) ama sanırım belime iyi geldi kızlar önceki günlere nazaran bugün daha hafif bir ağrım var
Kabak cipsi süper oldu hatta eşim kızdı sen yeme o benim diye çatalına vurunca, böyle bir çorba kasesi ince dilimlenmiş kabağı (burger king çocuk cipsi gibi büyüklükleri) bol kırmızı biber (toz yoktu hakiki doğu biberi kullandım) biraz tuz (az fazlaydı ama olsun hiç kaçamaksızım diyebilirim şu güne kadar az damağımı bayram ettirmemin vakti gelmişti sevinebilirsiniz yani fire verdim ilk günden) biraz da kekikle harmanladım 200 derecelik fırında yaklaşık 20 dakika kadar yağlı kağıt üzerinde pişirdim ama şöyle bişi oldu eşimle oğluşa da patates cipsi yapmıştım iki tepsiyi altlı üstlü değiştirdim iki defa yani ayarını ve dakikasını kendiniz ayarlarsanız iyi olur unutmayım fırın fanlı çalıştı ama. Kavrulduğu anlaşılıyor.
Kızlar eşimin dukanla alakalı olarak ilk saptaması şuymuş evet çok güzel kilo vermişim harika olmuşum (göz kırpma eşliğinde ormantizim kokarak söylenen sözler bunlar yani inandırıcılığı %50 diyebilirim siz anladınız onuu) ama tadına bakmadan yaptığım yemekler ki ben cidden yaptıklarımın tadına bile bakmıyordum kaçamak olur diye baksamda peçeteyle silip atıyordum, neyse yine uzattım tadına bakmadan yaptığım yemekler eskisinden daha güzel oluyormuş.
valla hepimiz yarisa konsantre olduk
kemer bende alacagim en kisa zamanda cunku dedigin gibi kaslari calistiriyorsa benim gobege yardimci olabilir.ben gobekle kafayi bozdum.suda var tabiki ben bir kez daha dukan yapacagim,insallah hamile kalip saglikli bir evlaat sahibi olursam.o yuzden simdilik ne versem kardir fakat asil ideal goruntuye ulasmayi 2.dukan hakkima sakliyorum.sizler hedeflerinize ulasmis citir citir gezerken ben karni burnunda sonrada kilolarini atmaya calisan herseye yeniden baslamis olacagim
cips tarifi denenecek.sen anlatirken agzim sulaniyor zaten
Sabah kalkıldı, el yüz yıkandı tartıya çıkıldı surat buruştu hiç bişi yenmeden o yağmurda soğukta çarşıya çıkıldı kış için iç giyim alışverişi yapıldı, aktara uğranıldı doğal yaseminli yeşil çay ve demleme bardağı alındı, eş ve paşam için dumanı üzerinde kıymalı börekler alındı, bunlar yapılırken tempolu yürüyüş asla aksatılmadı, yaklaşık 1,5 saat çarşıdaydım dükkanlarda harcadığım vakitler çıkınca 1 saat yüdürüm. Eve geldim dağınıklık için az biraz enerji harcandıktan sonra kahvaldı olarak 10.30 gibi 1 yk kepekli dereotlu krep iki kupa yeşil çay ve peynir eşliğinde yutuldu. Az önce 2 tk kadar kahvaltılık lor atıldı ağza bol su içildi bu arada akşama tavuk göğsu alıp kıyma yapıp dereotlu köfte yapmayı düşünüyorum bu arada az sonra paşam uyursa yeşil çay içeceğim tekrardan, ama bu sallamalardan daha yoğun bir tat aldığım kesin.
Unutmadan aktara şu kullandığım tozun alışkanlık yapıp yapmadığını sordum, YAPAR dedi 2-3 gün arayla bir ölçek kullanıyorum sabahları dedim o zaman bişi olmaz devam et dedi sonra kendince incir kayısı falan önerdi tanımam etmem adamı bisürü şey çıkardı önüme ben alamam yiyemem diyince hayırdır yenge neyin var ya neden yiyemiyon bütün ablalara bundan veriyoz etkili falan dedi bendeeee uzuun kıvırmalar sonucunda baktım adam ikna olmuyor, e başka şeylerde nazım da geçmiyor değil hani tanımasamda benim glikaborhin alerjim var yiyemiyorum dedim adam zor çok zor dedi dudak buruşturarak, ay yalan söyledim üzüldüm birde sabahtan beridir aklımda neden dedim diye ya söylemek istemiyorum diyet yapıyorum diye inadına desin diye zorluyorlar birde sizene kardeşim işine baksana sen tersleyecem olmayacak offff canım sıkıldı yine ben bir efkarlanmaya gideyim bari :128:
birde enerjine hayranim arkadasim
kızlarrrr
berbat bir haldeyim
dün yavaş yavaş kendini hissettiren hemoroid atağım gece yarısından sonra beni çıldırttı
sabah 7 ye kadar sabrettim sabah 7 de eczaneye gittim ve ilaçlarımı aldım
halimi görseniz yürüyemiyorum bile
wc ye gitmemem lazım
yoksa yandım
sabah süt ile yulaflı eti burçak yedim
öğle 1 kase tarhana çorbası içtim
akşam da süt ile cici bebe yedim
dukan amca bugün için kusuruma bakmasın
ve Allah da kimseye bu hastalığı vermesin, çekmeyen bilemez inanın çok zor
sabaha kadar ağladım
hala da ara ara ağlıyorum
canim ya bende seni cok merak ettim,vallahi mesaj atip soracaktimki sen yazmissin bile.ne zor biseymis gercekten.cekmeyen bilemez ama izdirabindan olayin ciddiyetini kavradim.iyi olman cok onemli o yuzden dukan kusura hic bakmamistir.yokmu peki bunun bir caresi benim bildigim boyle ciddi durumlarda ameliyat olunuyor sen dusunmuyormusun peki?cunku sonrasinda bir hamilelik falan olursa daha ciddi boyutlara tasinacak ve senin hamile kalmadan bunun tedavisini yaptirman gerekiyor.
umarim bugun rahatlarsin canim .dinlenmene bak.sicak sicak otur yatagin icinde televizyon izle,cayini ic.evet hep sivi yumusak seyler almaya calis.cok opuyorum seni..