Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Başarılar kızlarr.. Ben izleyici katılımcı olacağım

İzin var mıı??

uyanir uyanmaz bir bardak ilik elma sirkeli su

sabah:1 sutlu nescafe

oglen:dukan ekmekli tost+1 yumurta+1 dilim tavuk fume+yogurt

aksam:firinda somon baligi

3 lt su+3 fincan yesil cay+30 dakika karin egzersizleri+sabah aksam kafeinli krem gobise

Son düzenleme:
kızlar ya ben meyveyi çok severim meyvesiz 1 hafta dusunemıyorum ve sanırsam dukanda meyve yok. napcam. Ve ben dukanın kitabınıda okumdım mesela siz ne yiyosunuz kahvaltıda atak evresnde 5-7 kilo vermeyi düşünüyorum ideal kilom 52 çünkü suan 59um. ama hiç bi bilgim yok bu dukanla yani kaç gün atak kaç gün seyir yapmlıyım bi yardım bayanlar lütfen

Huhuuu, yaşta bilemeyeceğim (30) ama hacim olarak en büyük rakibe hatta şuanda kızlar nerdesinizzzz?

Sabah: yoğurt, süt, yarım jambon dilimi
Öğlen: Fotodaki gibi hiç bir ekleme yok :)
Akşam: 3 köfte, bir parmak ciğer (ki bunlar ızgara ve önceki günün artanları) yoğurt ve balkabağı cipsi
Biraz önce:26: bir çerez tabağı kadar (küçücük minnacık ufacık) kabak tatlısı

3 veya 4 fincan yeşil çay, 2 fincan normal çay, yaklaşık 1,5 litre kadar su (toplamda)

Spor: 25 dakika kadar tempolu yürüyüş, soğukta ayakta 1,5 saat kadar pinekleme (sınavlaaaar ve gözetmenlik sayesinde), iki seans kadar karın çalıştırma (ki bu baya can yakıcıymış ya kemer mütiş çıktı umarım işe yarar) birazdan da 23 adet mekikimi çekmeye çalışacağım :)))) Midemde şuanda 1 litreden fazla su var ve az önce giysili tartıldım 86,6ydı sabaha umarım düşer millet şubata erirken ben bu iştahla sanırım şişecem

Sabah sütlü nescafe
Öğle tavuk göğsü ayran
Akşam 2kaşık yulaf kepeğinden yapılmış köfte ayran 2lt su böyle işte benim menüm biraz az dimi???aaa dukanellada yedim 3yemek
Kaşığı :18:vericim o 5kiloyuvermeyeni yolarım çekilin lennnnn (şikayet etmeyin sakın şaka yapıyorum)

Deli gibi ev işi yapıyorum 20 dk da yürüdüm evde olmak en çok yardımcımıza yaradı oturuyor hatun.kızlar biliyomusunuz oda benimle dukan yaparak 15kilo verdi yemekleri öğrendi çok komiktir zaten

zeynooooburdamisin kis

linkini versene oraya geliyim bende

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html

ayy haksizlik etme kendine sen hacim olarak buyuksen bende yas olarak buyugum (37) ne haberee nasil oldu cipsin begendinmi bizde yapalimmi yani:26:sen kabagi al tatli yap olacak ismibu arada en sevdigim tatlidir kabak tatlisi bir oturusta yerim bir kilo kabak tatlisini kemer iyi diyosun yani sen denede sonra iyiyse bende alayim

evet yavrukusum az yemissin

Deli gibi ev işi yapıyorum 20 dk da yürüdüm evde olmak en çok yardımcımıza yaradı oturuyor hatun.kızlar biliyomusunuz oda benimle dukan yaparak 15kilo verdi yemekleri öğrendi çok komiktir zaten

kahvesinide yap ayip etme kiza biz boyleyiz anacim yardimci kadini oturtur biz calisiriz,onu zayiflatiriz gerci yemekleri ogrenmesi iyi olmus sana yarar bari..ben face de bir sey paylasmistim ""sadece turk kadinidir eve temizlikci cagirmadan once temizlikciye ayip olmasin diye evi temizleyenkadin tipi """

Merhaba arkadaşlar, ben de dukan başlamak istiyorum, size bir sorum olacaktı diyete başlamadan önce herhangi bir doktor kontrolünden geçtiniz mi? Tahlil felan?

Merhaba arkadaşlar, ben de dukan başlamak istiyorum, size bir sorum olacaktı diyete başlamadan önce herhangi bir doktor kontrolünden geçtiniz mi? Tahlil felan?

Yok ben çok sağlıksız besleniyordum karbonhidrat ağırlıklı diyet tam bana göre...hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür...ama sen başlamadan ve başladıktan 1ay sonra tahlil yaptır bakalım ne olacak ve Kitabı'da mutlaka oku...ben okuyunca çok inanıp başladım

Kahveler Ülkü abladan tatlım....çok gülüyo o bana zayıflayacaksın diye iş yapıyorsun canına yazık diyor pozitif ve çok eğlenceli bi kadın hiçbirşeyi üstüne almıyor ben ondan çok şey öğreniyorum...

Hiçbirinizin kalçası benim kadar büyük değildir bana da haksızlık etmeyin değerli rakiplerim:)

ne defolu kadinlariz ya birinin memeleri (s ile baslayan) ikisinin gobisi(l ve c ile baslayan) birininde kalcasi (z ile baslayan)

arkadasim dukan a baslamak istiyorsan:

1-hemen bir kitap alip okumaya basla
2-dukan diyeti deneyimleri diye asil bir topik var oraya ugrayip okumaya basla

benim diyet oncesi butun tahlillerim normaldi 2 aydir diyetteyim henuz yaptirmadim ama yaptirmak istiyorum.dukanda yaptirmayi oneriyor.oncesinde yaptirmak diyet yapmani engelleyecek,zorlastiracak herhangi bir durumun sozkonusu olup olmayacagini anlamak icin..sonrasinda yaptirmak ise diyetin sende istenmeyen bir yanetkiye sebebiyet verip vermedigini anlamak acisindan faydali olabilir.

hayatta hepimizin birbirimizden ogrenecegi cok sey var dostum

Kızlar merhaba ay iki forum ne güzel bişiymiş orda tavsiye burda yarış ama ben yarışa kanalize durumdayım desem yeridir... + görsemde hehehehe olsun 2 ayı 13 kilo gitmiş olarak bitirsemde yeter ayın 26 sında (desemde inanmayın kahrediyorum kendimi)
Kemer güzel tatlım öyle titretmiyor meret kaslarımı kasıyor resmen ufak dalgalar veriyor ayyyyy biranda yüksek devirde açmışım varya nasıl canım yandı ama işe yarıyor ilk denememde bile anladım çünkü bugün taktığım yerler mekik ağrısı gibim ağrıyor (ühü ühü dudaklarım falan buruştu yatıp kalkarken ne pis oluyor bu ağrı ya bide fıtıkla birleşince yemede yanında yat yani) ama sanırım belime iyi geldi kızlar önceki günlere nazaran bugün daha hafif bir ağrım var
Kabak cipsi süper oldu hatta eşim kızdı sen yeme o benim diye çatalına vurunca, böyle bir çorba kasesi ince dilimlenmiş kabağı (burger king çocuk cipsi gibi büyüklükleri) bol kırmızı biber (toz yoktu hakiki doğu biberi kullandım) biraz tuz (az fazlaydı ama olsun hiç kaçamaksızım diyebilirim şu güne kadar az damağımı bayram ettirmemin vakti gelmişti sevinebilirsiniz yani fire verdim ilk günden) biraz da kekikle harmanladım 200 derecelik fırında yaklaşık 20 dakika kadar yağlı kağıt üzerinde pişirdim ama şöyle bişi oldu eşimle oğluşa da patates cipsi yapmıştım iki tepsiyi altlı üstlü değiştirdim iki defa yani ayarını ve dakikasını kendiniz ayarlarsanız iyi olur unutmayım fırın fanlı çalıştı ama. Kavrulduğu anlaşılıyor.

Kızlar eşimin dukanla alakalı olarak ilk saptaması şuymuş evet çok güzel kilo vermişim harika olmuşum (göz kırpma eşliğinde ormantizim kokarak söylenen sözler bunlar yani inandırıcılığı %50 diyebilirim siz anladınız onuu) ama tadına bakmadan yaptığım yemekler ki ben cidden yaptıklarımın tadına bile bakmıyordum kaçamak olur diye baksamda peçeteyle silip atıyordum, neyse yine uzattım tadına bakmadan yaptığım yemekler eskisinden daha güzel oluyormuş.

Sabah kalkıldı, el yüz yıkandı tartıya çıkıldı surat buruştu hiç bişi yenmeden o yağmurda soğukta çarşıya çıkıldı kış için iç giyim alışverişi yapıldı, aktara uğranıldı doğal yaseminli yeşil çay ve demleme bardağı alındı, eş ve paşam için dumanı üzerinde kıymalı börekler alındı, bunlar yapılırken tempolu yürüyüş asla aksatılmadı, yaklaşık 1,5 saat çarşıdaydım dükkanlarda harcadığım vakitler çıkınca 1 saat yüdürüm. Eve geldim dağınıklık için az biraz enerji harcandıktan sonra kahvaldı olarak 10.30 gibi 1 yk kepekli dereotlu krep iki kupa yeşil çay ve peynir eşliğinde yutuldu. Az önce 2 tk kadar kahvaltılık lor atıldı ağza bol su içildi bu arada akşama tavuk göğsu alıp kıyma yapıp dereotlu köfte yapmayı düşünüyorum bu arada az sonra paşam uyursa yeşil çay içeceğim tekrardan, ama bu sallamalardan daha yoğun bir tat aldığım kesin.

Unutmadan aktara şu kullandığım tozun alışkanlık yapıp yapmadığını sordum, YAPAR dedi 2-3 gün arayla bir ölçek kullanıyorum sabahları dedim o zaman bişi olmaz devam et dedi sonra kendince incir kayısı falan önerdi tanımam etmem adamı bisürü şey çıkardı önüme ben alamam yiyemem diyince hayırdır yenge neyin var ya neden yiyemiyon bütün ablalara bundan veriyoz etkili falan dedi bendeeee uzuun kıvırmalar sonucunda baktım adam ikna olmuyor, e başka şeylerde nazım da geçmiyor değil hani tanımasamda benim glikaborhin alerjim var yiyemiyorum dedim adam zor çok zor dedi dudak buruşturarak, ay yalan söyledim üzüldüm birde sabahtan beridir aklımda neden dedim diye ya söylemek istemiyorum diyet yapıyorum diye inadına desin diye zorluyorlar birde sizene kardeşim işine baksana sen tersleyecem olmayacak offff canım sıkıldı yine ben bir efkarlanmaya gideyim bari :128:

kızlarrrr
berbat bir haldeyim
dün yavaş yavaş kendini hissettiren hemoroid atağım gece yarısından sonra beni çıldırttı
sabah 7 ye kadar sabrettim sabah 7 de eczaneye gittim ve ilaçlarımı aldım
halimi görseniz yürüyemiyorum bile
wc ye gitmemem lazım
yoksa yandım
sabah süt ile yulaflı eti burçak yedim
öğle 1 kase tarhana çorbası içtim
akşam da süt ile cici bebe yedim

dukan amca bugün için kusuruma bakmasın

ve Allah da kimseye bu hastalığı vermesin, çekmeyen bilemez inanın çok zor
sabaha kadar ağladım
hala da ara ara ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…