- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
ayipsin tatlim,sende hakem olursunBaşarılar kızlarr.. Ben izleyici katılımcı olacağım
İzin var mıı??
kızlar ya ben meyveyi çok severim meyvesiz 1 hafta dusunemıyorum ve sanırsam dukanda meyve yok. napcam. Ve ben dukanın kitabınıda okumdım mesela siz ne yiyosunuz kahvaltıda atak evresnde 5-7 kilo vermeyi düşünüyorum ideal kilom 52 çünkü suan 59um. ama hiç bi bilgim yok bu dukanla yani kaç gün atak kaç gün seyir yapmlıyım bi yardım bayanlar lütfen[/QUOTE
buraya degil dukan diyeti deneyimlerini takip edersen okursan butun sorularinin cevabi orda var.birde kitabi almadan ,okumadanda bu diyeti yapamazsin.atak suresini sen belirlemiyorsun,dukan in kendi sitesinde hesaplatiyorsun.ve eger meyvesiz yapamiyorsan bu diyeti yapamazsin.
Sabah sütlü nescafeHuhuuu, yaşta bilemeyeceğim (30) ama hacim olarak en büyük rakibe hatta şuanda kızlar nerdesinizzzz?
Sabah: yoğurt, süt, yarım jambon dilimi
Öğlen: Fotodaki gibi hiç bir ekleme yok :)
Akşam: 3 köfte, bir parmak ciğer (ki bunlar ızgara ve önceki günün artanları) yoğurt ve balkabağı cipsi
Biraz önce:26: bir çerez tabağı kadar (küçücük minnacık ufacık) kabak tatlısı
3 veya 4 fincan yeşil çay, 2 fincan normal çay, yaklaşık 1,5 litre kadar su (toplamda)
Spor: 25 dakika kadar tempolu yürüyüş, soğukta ayakta 1,5 saat kadar pinekleme (sınavlaaaar ve gözetmenlik sayesinde), iki seans kadar karın çalıştırma (ki bu baya can yakıcıymış ya kemer mütiş çıktı umarım işe yarar) birazdan da 23 adet mekikimi çekmeye çalışacağım :)))) Midemde şuanda 1 litreden fazla su var ve az önce giysili tartıldım 86,6ydı sabaha umarım düşer millet şubata erirken ben bu iştahla sanırım şişecem
linkini versene oraya geliyim bende
Huhuuu, yaşta bilemeyeceğim (30) ama hacim olarak en büyük rakibe hatta şuanda kızlar nerdesinizzzz?
Sabah: yoğurt, süt, yarım jambon dilimi
Öğlen: Fotodaki gibi hiç bir ekleme yok :)
Akşam: 3 köfte, bir parmak ciğer (ki bunlar ızgara ve önceki günün artanları) yoğurt ve balkabağı cipsi
Biraz önce:26: bir çerez tabağı kadar (küçücük minnacık ufacık) kabak tatlısı
3 veya 4 fincan yeşil çay, 2 fincan normal çay, yaklaşık 1,5 litre kadar su (toplamda)
Spor: 25 dakika kadar tempolu yürüyüş, soğukta ayakta 1,5 saat kadar pinekleme (sınavlaaaar ve gözetmenlik sayesinde), iki seans kadar karın çalıştırma (ki bu baya can yakıcıymış ya kemer mütiş çıktı umarım işe yarar) birazdan da 23 adet mekikimi çekmeye çalışacağım :)))) Midemde şuanda 1 litreden fazla su var ve az önce giysili tartıldım 86,6ydı sabaha umarım düşer millet şubata erirken ben bu iştahla sanırım şişecem
Sabah sütlü nescafe
Öğle tavuk göğsü ayran
Akşam 2kaşık yulaf kepeğinden yapılmış köfte ayran 2lt su böyle işte benim menüm biraz az dimi???aaa dukanellada yedim 3yemek
Kaşığı :18:vericim o 5kiloyuvermeyeni yolarım çekilin lennnnn (şikayet etmeyin sakın şaka yapıyorum)
Deli gibi ev işi yapıyorum 20 dk da yürüdüm evde olmak en çok yardımcımıza yaradı oturuyor hatun.kızlar biliyomusunuz oda benimle dukan yaparak 15kilo verdi yemekleri öğrendi çok komiktir zaten
Merhaba arkadaşlar, ben de dukan başlamak istiyorum, size bir sorum olacaktı diyete başlamadan önce herhangi bir doktor kontrolünden geçtiniz mi? Tahlil felan?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html
ayy haksizlik etme kendine sen hacim olarak buyuksen bende yas olarak buyugum (37) ne haberee nasil oldu cipsin begendinmi bizde yapalimmi yani:26:sen kabagi al tatli yap olacak ismi bu arada en sevdigim tatlidir kabak tatlisi bir oturusta yerim bir kilo kabak tatlisini kemer iyi diyosun yani sen denede sonra iyiyse bende alayim
evet yavrukusum az yemissin
kahvesinide yap ayip etme kiza biz boyleyiz anacim yardimci kadini oturtur biz calisiriz,onu zayiflatiriz gerci yemekleri ogrenmesi iyi olmus sana yarar bari..ben face de bir sey paylasmistim ""sadece turk kadinidir eve temizlikci cagirmadan once temizlikciye ayip olmasin diye evi temizleyenkadin tipi """
Hiçbirinizin kalçası benim kadar büyük değildir bana da haksızlık etmeyin değerli rakiplerim:)
Merhaba arkadaşlar, ben de dukan başlamak istiyorum, size bir sorum olacaktı diyete başlamadan önce herhangi bir doktor kontrolünden geçtiniz mi? Tahlil felan?
Kahveler Ülkü abladan tatlım....çok gülüyo o bana zayıflayacaksın diye iş yapıyorsun canına yazık diyor pozitif ve çok eğlenceli bi kadın hiçbirşeyi üstüne almıyor ben ondan çok şey öğreniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?