Selam Kızlar,
İzmirden merhaba
bu sabah 76,300 geldim, mutlu oldum
İzmir'e gelirken radara girdim 166 lira ceza yedim bundan dolayı canım sıkıldı
sağlık olsun diyorum
artık çok geç
yapacak bişey yok
Lisanın benzetmesiyle "eda teyze"cim, yani Ayda ablacım,katılıyorum kesinlikle öyle dedim
Ama ne yapayım tablo çok çekici geldi...(Yani türkçe meali: tablo bahane, muhabbet şahane )
Şu temizlik olayı var ya; al benden de o kadar yaa...
Kadın gelmeden bi gün öncesi deli gibi ortalık topluyorum...
Kültür işte böyle bi şey ...Ben anamdan böyle gördüm ne yaparsın :26:
Sonra ne demezler adama, rezil olurum vallahi...
Bir de şöyle bir durum var ki eğer bi kadın çok pasaklıysa temiklikçi kadın 2. ye gelmiyor o eve bi daha yaaaa
Çok şükür reddedilmedim bu zamana kadar
dizi cilgini degilim ama kacirdamigim iki dizi var biri muhtesem yuzyil digeri umutsuz ev kadinlari(turk versiyonu) ..cok egleniyorum ben bunu izlerken ya..49 bolum yayinlandi simdiye kadar desperate housewives turk versiyonu tavsiye ederim izlemeni .hatunlarin fiziklerini gordukce daha bir gaza gelioyorsun birde guzel seyler giyiniyorlar vallahi.
erkekler anlamaz zaten neden bu kadar temizlik yapildiginida bizim bu konudaki hakli taktiklerimizideonlara ev temiz olsunda nasil olursa olsun..
tamam bu kez senin yaptigin gibi yapacagim herseyi,gunde nasil 5-6 ogun yiyecegim bilmiyorum ama(zaman yetmiyor bu 5-6 ogune) en azindan 3 ogunu mutlaka ciddiye alacagim.suyu soguk iciyordum onu birakip sicaga gececegim,....
sagiol sekerim yine guzel bilgilerin icin
eveet
ilk günüm ve yediklerim:
sabah büyük bi fincan türk kahvesi şekersizbaşka bişi yok ben kahvaltı yapmam zaten
öğlen yarım krep arasında peynir ve 9 hayat çayı diye bişi var ya ondan günde 3 bardak içiyorum zaten
öğleden sonra saat 2den 6 ya kadar sokaklardaydım hiç taşıt kullanmadım hep yürüdüm monoton spor beni sıkıyo yarın evde spor yapıcam öbür gun göbek atarım bööle yakarım yağları
akşamda tavuk kıymasından döner altınada dukan pidesi yaptım gerçi pideden çok krepe benziyo ben yapınca üstüne sos filan lezzetlensin diye baharatla hallettim bu gunu ama benim için sanki akşam yemegnden sonra gun başlıo tv karşısında hep cnm tatlı bişiler istiyo umarım sözümü tutar hiç bişi yemem zaten evede bişi almadım yiyemicem yani bide daha çalışmalarına bile aylar olan bebişime yelek örmeye başladım elim bişiyle mesgul olsunda aburcubura yanaşmayayım diye. sanırım ilk gunumu guzelce atlattım.
yarışa girdik yaa çok ii oldu acayip hırslandım... yalnız şöyle bi durum var ben yemek yiyip tartılırsam 49 kilo aç tartılırsam 48,200 ama ben 49 diye alıyorum zaten amacım tokken 45 olmak ... yediği hemen yarayan cins ben oluorum heralde bi anda 800 grşimdi bide 30-40 mekik çekiimmde şu yag depom işgale ugrasın o ne ööle bi görseniz karnımda kocaman bi bıngıldak var gibi oturuncaa hemde bariş 3 koca kat bu yaşıma kadar safi yag biriktirmişim...
Hoş geldin canım! Merak ettim.. toplam kaç kilo vermeyi düşünüyorsun ve de dukan amca sana demiş?
tesekkur ederim ayda cigim isim konusunda(bak eda teyze demiyom artik alistim ,hemde sen teyze olamayacak kadar gencsin sekerimbaya yükesekmişgeçmiş olsun canım tartıdan güzel bi haber var bari
Ah şu lisa yok mu şu liiisaaa taktırdı bana şu eda teyzeyi sonunda..Bu arada Isabel, ismin çok güzel! Neyse eda teyzeniz olayım ben o zaman.. Evet ayıptır söylemesi benimkisi direk maksat muhabbet Hepimiz umutsuz ev kandınlarıyız yani haa..
Farkındamısınız bilmem ama bütün çeneli hatunlar buraya kayınca öbür topik baya duruldu sanki.. Neden acaba?...
eveet
ilk günüm ve yediklerim:
sabah büyük bi fincan türk kahvesi şekersizbaşka bişi yok ben kahvaltı yapmam zaten
öğlen yarım krep arasında peynir ve 9 hayat çayı diye bişi var ya ondan günde 3 bardak içiyorum zaten
öğleden sonra saat 2den 6 ya kadar sokaklardaydım hiç taşıt kullanmadım hep yürüdüm monoton spor beni sıkıyo yarın evde spor yapıcam öbür gun göbek atarım bööle yakarım yağları
akşamda tavuk kıymasından döner altınada dukan pidesi yaptım gerçi pideden çok krepe benziyo ben yapınca üstüne sos filan lezzetlensin diye baharatla hallettim bu gunu ama benim için sanki akşam yemegnden sonra gun başlıo tv karşısında hep cnm tatlı bişiler istiyo umarım sözümü tutar hiç bişi yemem zaten evede bişi almadım yiyemicem yani bide daha çalışmalarına bile aylar olan bebişime yelek örmeye başladım elim bişiyle mesgul olsunda aburcubura yanaşmayayım diye. sanırım ilk gunumu guzelce atlattım.
yarışa girdik yaa çok ii oldu acayip hırslandım... yalnız şöyle bi durum var ben yemek yiyip tartılırsam 49 kilo aç tartılırsam 48,200 ama ben 49 diye alıyorum zaten amacım tokken 45 olmak ... yediği hemen yarayan cins ben oluorum heralde bi anda 800 grşimdi bide 30-40 mekik çekiimmde şu yag depom işgale ugrasın o ne ööle bi görseniz karnımda kocaman bi bıngıldak var gibi oturuncaa hemde bariş 3 koca kat bu yaşıma kadar safi yag biriktirmişim...
Rica ederim cankuş ne demek..Ben de şimdi merak ettim sende nasıl bir etki gösterecek diye.:18:Bildir ara ara. 5 öğün rahat yapabilrsin canım. Esas öğünlerin miktarını biraz azalt bak nasıl durmadan acıkıyorsun o zaman, yeterki acıkır acıkır hemen ye yoksa iştahın kaçabilir..
Erkekler işte.. Marstan onlar.. napalım artık..
Ben onu baştan birkaç defa seyrettim aslında o kadar cahil değilim yani..Gerçi ne kıyafetlere ne de fiziklerine dikkat etmemiştim:18: Orijinal Desperate Housewives'ı daha çok izledim ve sanki bizimkisi daha basit kaldı onun yanında.. Bakaim ben yine..
bu mesajini sonradan gordum dukan hep bizim olmayi istedigimiz,dusundugumuzden 2-3 fazla veriyor.o olaya bilimsel hesaplama ile senin ideal kilonu buluyor ama biz kendimizi iyi hissettigimiz kiloyu biliyoruz.banada 55 yakisiyor mesela kendimùi harika otesi hissediyorum 55 ile.dukana gorede bir cok kisiye gorede az olmasina ragmen.yaadukan amca beni sevmiyo ona göre 48,900 ideal zaten ben evlenince bi kaç ay içinde 48 den 55 e çıktım hemen dukan testi yapıp 3 ay kadar bi sürede geri 48 oldum
şimdi 45 olmak istiyorum işti nedeninide söylemiştim bebek düşünüyoruz ama önumuzdeki yıl ozamana kadar 3-4 kilo daha verirsem doğumda ladığım kilolar beni zorlamayacak hem kolumda yanık var kilo alınca problem oluyo gerginkil yapıoyo hemde zaten 1,51 cm bişiyiim şuan sıkıntı diil ama tokarlak bişi olunca geri dönuşu zor olmasın istiyorum bu yüzden 4 kilo daha vermek istiyorum ama bunu tavsiye etmiyo dukan amca.
ama değilmi geçerli sebeplerim var yoksa 0 beden peşinde koşan yetmelerden diilim vallahi. herkezde kalp şeker vb ırsi olur yaa bizdede göbek ırsi sanırımannemde zayıftır ama kocaman bi göbegi var öyle kalmaktan korkuyorum. bu yüzden herşey. hem zaten ufaktefek oldugumuz için bizde alan dar ne yapsın kilocuklar orda toparlanıveriyo
baya yükesekmişgeçmiş olsun canım tartıdan güzel bi haber var bari
Ah şu lisa yok mu şu liiisaaa taktırdı bana şu eda teyzeyi sonunda..Bu arada Isabel, ismin çok güzel! Neyse eda teyzeniz olayım ben o zaman.. Evet ayıptır söylemesi benimkisi direk maksat muhabbet Hepimiz umutsuz ev kandınlarıyız yani haa..
Farkındamısınız bilmem ama bütün çeneli hatunlar buraya kayınca öbür topik baya duruldu sanki.. Neden acaba?...
ahaaaaaaaaaa herkes burdaymış yakaladım siziii. ben de bütün dukancanlar nerde diyodum
ahaaaaaaaaaa herkes burdaymış yakaladım siziii. ben de bütün dukancanlar nerde diyodum
özgür kızlar sizi
ben de iyi bir yazıcı değilim. ama hergün okuyorum sayfayı. motive oluyorum.
bugün bende bir açlık hali vardı. ne yesem doymadım. yeşil çayı bile abartıp 5 bardak içtim
Anammm basıldık
Hoş geldin
Burası iyi valla
Herkes istediği gibi konuşuyor...Ohhh ne rahat...
Bugün cuma olduğundan kimseler yok galiba..
Zeynep'in sesi çıkmaz oldu, girmiyor eskisi gibi, acaba bi sorun mu var :26:
Çiğdem de kayıp..Ama o genelde 22den sonra yazıyor
özgür kızlar sizi
ben de iyi bir yazıcı değilim. ama hergün okuyorum sayfayı. motive oluyorum.
bugün bende bir açlık hali vardı. ne yesem doymadım. yeşil çayı bile abartıp 5 bardak içtim
Selam Kızlar,
Yağmurlu hatta yağmurun bardaktan boşalırcasına olduğu İzmir'den selamlar,
Dün günümü kıymalı yumurtalı ıspanakla kaçamaksız geçirdim Allahım'a çok şükür
Bu sabah da kahvaltımı dukan ekmeği, peynir, süt ve haşlanmış yumurta ile yaptım.
Şimdi de form ve yeşil çayımı içiyorum.
Dün karbonatlı suyumu da içtim.
Şimdi de içmeye devam ediyorum.
Burada tartı yok
O yüzden pazartesi sabahını iple çekiyorum.
Yarın kuzenimin çeyiz sermesi var.
Umarım orada abuk subuk bişeyler yemek zorunda kalmam.
iyiyim kardes misafirim olacak bu aksama vede yatili.aksama firinda kestaneli tavuk salata gibi banada uygun seyler dusunuyorum..Lisacım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn kardeşim
Selam arkadasim,demek yagmurlu,parise de ilk kar yagdiben okullar kapandi sende ara tatile gittin diye dusunuyordum demekki sadece hafta sonu..bisey diyecegim canim karbonatlu su ile ilgili cigdemdede bendede tansiyonu bir oynatti bu su o yuzden daha az icmeye yada ben kendi adima icmemeye karar verdim.zeynep te icemedigini soylemisti.sende dikkat et hemi bas donmesi falan olursa sebebi bu yani..abuk subuk seyler sakin yeme dusun gramlari saydigimizi 100 gram bile vermek icin ne derece ugrastigimizi.dusunki birgun zaten yiyebilecegiz istediklerimizi ama simdi degil..
iyiyim kardes misafirim olacak bu aksama vede yatili.aksama firinda kestaneli tavuk salata gibi banada uygun seyler dusunuyorum..havada buz gibi disarisi bayagi bir kar..dikkat et sende kendine..optum sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?