baya yükesekmiş

geçmiş olsun canım

tartıdan güzel bi haber var bari
Ah şu lisa yok mu şu liiisaaa taktırdı bana şu eda teyzeyi sonunda..

Bu arada Isabel, ismin çok güzel!

Neyse eda teyzeniz olayım ben o zaman..

Evet ayıptır söylemesi benimkisi direk maksat muhabbet

Hepimiz umutsuz ev kandınlarıyız yani haa..
Farkındamısınız bilmem ama bütün çeneli hatunlar buraya kayınca öbür topik baya duruldu sanki.. Neden acaba?...
tesekkur ederim ayda cigim isim konusunda(bak eda teyze demiyom artik alistim ,hemde sen teyze olamayacak kadar gencsin sekerim

)bende seviyorum ismimi heme farkli oldugu icin hemde isabel guzel bir isim bencede.sevgili annem sagolsun,hemde burda yabancilik cekmiyorum soyadimda yabanci oldugundan beni kendilerinden saniyorlar,konusmadigim surece

ayy kiz zaten soylemede kkimseye biz diger taraftaki cenesi dusukler burayi sirf laflayalim diye actik.evet hem yaris olsun hemde konuici konudisi herseyi rahatca konusalim diye

zira diger tarafta konu disiyiz diye epeyce uyari almistik

vallada umutsuz ev kadini modundayiz ama ben artik umutlu bir ev kadini hatta umutlu bir calisan kadin olmak istiyorum

bu arada sen face kullaniyorsan ekleyelim birbirimizi biz diger kizlar gorduk birbirimizi gormediklerimize karsida merak var tabiki
eveet
ilk günüm ve yediklerim:
sabah büyük bi fincan türk kahvesi şekersiz

başka bişi yok ben kahvaltı yapmam zaten
öğlen yarım krep arasında peynir ve 9 hayat çayı diye bişi var ya ondan günde 3 bardak içiyorum zaten
öğleden sonra saat 2den 6 ya kadar sokaklardaydım hiç taşıt kullanmadım hep yürüdüm monoton spor beni sıkıyo yarın evde spor yapıcam öbür gun göbek atarım bööle yakarım yağları
akşamda tavuk kıymasından döner altınada dukan pidesi yaptım gerçi pideden çok krepe benziyo ben yapınca üstüne sos filan lezzetlensin diye baharatla hallettim bu gunu ama benim için sanki akşam yemegnden sonra gun başlıo tv karşısında hep cnm tatlı bişiler istiyo umarım sözümü tutar hiç bişi yemem zaten evede bişi almadım yiyemicem yani bide daha çalışmalarına bile aylar olan bebişime yelek örmeye başladım elim bişiyle mesgul olsunda aburcubura yanaşmayayım diye. sanırım ilk gunumu guzelce atlattım.
yarışa girdik yaa çok ii oldu acayip hırslandım... yalnız şöyle bi durum var ben yemek yiyip tartılırsam 49 kilo aç tartılırsam 48,200 ama ben 49 diye alıyorum zaten amacım tokken 45 olmak ... yediği hemen yarayan cins ben oluorum heralde bi anda 800 gr

şimdi bide 30-40 mekik çekiimmde şu yag depom işgale ugrasın o ne ööle bi görseniz karnımda kocaman bi bıngıldak var gibi oturuncaa hemde bariş 3 koca kat bu yaşıma kadar safi yag biriktirmişim...
serapcigim,simdi seninle ilgili anlamadigim bir durum var:26:sen daha onceden dukan yaptin sonra istedigin kiloya gelince biraktin ama 4 kilo aldin tekrardan ve onu vermek istiyorsun.peki ataktanmi basladin tekrar,kac gun yapmayi dusunuyorsun,birde tavsiyem sabah ayni saatte ayni kiyafetlerle(sadece iccamasirlari en iyisi kus gibi hafif oluyorsun

) tartil. o zaman senin kilonu tabloda 48.200 olarak degistireyimmi ne dersin.yada o zaman tok soyleyeceksin kilonu..eger atak yaptiysan bugun coook az yemissin vallahi.bak etateta banada soyleyip duruyor bir iki mesaj onceki onerilerine dikkat edersen bana tika basa ye diyor(gerci ben cok yiyince sisiyor sonrada afedersin cikariyorum kendiliginden)kendisi kizi ile birlikte yapti rejimi hatta asil baslardaki baslama amaci kizini kontrol edebilmekti sonra bi bakmis kendioside yapiyor rejimi.kizi az yedigi icin duraklamamari olmus ve daha az vermis dahada zor ama bizim etateta(ayda ) yemis yemis vermis kilolari.simdide o magaza senin bu magaza benim kiyafet alip duruyor

ayy neyse konumuza donersem yemeye calis ozellikle sabah iyi ye.menunde hic bir sey yok senin ne sabahta ne oglede..ayy sorma o gobek yokmu o gobek bendede var

hergun mutlaka ona yonelik 30 dakika egzersiz yapiyorum spor harici,kafeinli krem suruyorum bende en cok ondan rahatsizim.yinede sukur baya baya azaldi ama dumduz olmadi henuz.
aksamlari dikkatli olmaya calis yap bitki cayini onu ic,dukana uygun tatlilar ye (duraklatmiyorsa )
ayyy sen yapacagin bebegine

yelekmi oruyorsun

insallah ikimizde vede isteyen herkeste bebek sahibi olur canim.saglikla,hayirlisiyla .ne zaman calismalarina baslamayi dusunuyorsun
Rica ederim cankuş ne demek..

Ben de şimdi merak ettim sende nasıl bir etki gösterecek diye.:18:Bildir ara ara. 5 öğün rahat yapabilrsin canım. Esas öğünlerin miktarını biraz azalt bak nasıl durmadan acıkıyorsun o zaman, yeterki acıkır acıkır hemen ye yoksa iştahın kaçabilir..
Erkekler işte.. Marstan onlar.. napalım artık..
Ben onu baştan birkaç defa seyrettim aslında o kadar cahil değilim yani..

Gerçi ne kıyafetlere ne de fiziklerine dikkat etmemiştim:18: Orijinal Desperate Housewives'ı daha çok izledim ve sanki bizimkisi daha basit kaldı onun yanında..

Bakaim ben yine..
merak etme hergun bildiririm ne yedigimi ictigimi malum cene dusuk

filmin orjinali tabiki daha guzeldi.ben ona baslayip bastan sona izleyecektim dvd sini alayim diye dusundum 6-7 sezon oldu sanirim.sonra tam boyle dusunurken bizimkiler yapinca bunu izlemek daha kolay geldi..bidde ben sex and the city i deli gibi izlemis butun dvd lerini almistim.izlemediysen onu izle diyecegim ama oda cok eskidi ozellikle ilk sezon bolumleri eski gelebilir.ama iki tane sinema filmi yaptilar onlari izleyebilirsin.oda yine 4 farkli kadin...ben iyi bir film izleyicisiyimdir.guzel film olunca keyifle izlerim valla.iyi filmdende anlarim

yaa

dukan amca beni sevmiyo ona göre 48,900 ideal zaten ben evlenince bi kaç ay içinde 48 den 55 e çıktım hemen dukan testi yapıp 3 ay kadar bi sürede geri 48 oldum
şimdi 45 olmak istiyorum işti nedeninide söylemiştim bebek düşünüyoruz ama önumuzdeki yıl ozamana kadar 3-4 kilo daha verirsem doğumda ladığım kilolar beni zorlamayacak hem kolumda yanık var kilo alınca problem oluyo gerginkil yapıoyo hemde zaten 1,51 cm bişiyiim şuan sıkıntı diil ama tokarlak bişi olunca geri dönuşu zor olmasın istiyorum bu yüzden 4 kilo daha vermek istiyorum ama bunu tavsiye etmiyo dukan amca.
ama değilmi geçerli sebeplerim var yoksa 0 beden peşinde koşan yetmelerden diilim vallahi. herkezde kalp şeker vb ırsi olur yaa bizdede göbek ırsi sanırım

annemde zayıftır ama kocaman bi göbegi var öyle kalmaktan korkuyorum. bu yüzden herşey. hem zaten ufaktefek oldugumuz için bizde alan dar ne yapsın kilocuklar orda toparlanıveriyo
bu mesajini sonradan gordum dukan hep bizim olmayi istedigimiz,dusundugumuzden 2-3 fazla veriyor.o olaya bilimsel hesaplama ile senin ideal kilonu buluyor ama biz kendimizi iyi hissettigimiz kiloyu biliyoruz.banada 55 yakisiyor mesela kendimùi harika otesi hissediyorum 55 ile.dukana gorede bir cok kisiye gorede az olmasina ragmen.
peki sana bir tavsiyede bulunsam,cunku ben bebegi hemen bir iki ay icinde yapacagini dusunmustum.mademki onumuzdeki seneye henuz daha coook zamanin var.sen vermeye verirsin istedigin kiloyu ama bunun icin dukan yapma zannimca yediklerine dikkat et ve spor yap.ozellikle gobege yonelik.ebru sallinin gobek savar dvd sini al onu yap haftada 3-4 gun.bide kafeinli krem sur gobegine.yok illada dukan yapayim diyorsan 2/0 seklinde yap.haftanin iki gunu (pazartesi persembe) saf protein geriye kalan gunlerde normal beslenme (abartmadan)cunku dukanda fazla verecek kilosu olmayanlara ve kilosu belli bolgelerde yogunlasanlara bunu oneriyor