sen yarismada birinci olasin diye gecenin bu saatinde aklimiza tatlilari sokuyorsun demi ,hemde duraklattigini bile biledukan ile birlikte atmasyonumuzda gelisti ya bu saatte yapilirmi yapillmaz (ama yapildi) tamam lor yok labne yok dedikte olanlarla ne yapilir diye bakildi ve dukanella oldu iste
bunlarin Petit Suisse diye bir yogurtlari var yagsiz.suzme yogurt gibi,labne gibide.ona tatlandiriciyi,kakao yu suttozunu kattim ne oldu dukanella..nemi yapiyorum simdide onu kasikliyorum..sonuc nemi olur :
-aklima olan midemde oldugu icin mutlu olurumguzelce uyurum
-yarin sabaha + cikabilirim:18:
-cok gecmeden duraklamalari oynarim:18:
-esegin aklina karpuz kabugunu sokan sevgili arkadasim birinci olur,herkes 14 subatta bes kiloyu vermis bende bakakalmis olurum
bir daha sana uyarsam dukanella gibi kararayim eminihaahhahahahaha türlü özendirmeler hız kesmeden devam edecek 500 mekiğin her mekiğinde dukanella kavanozunu gör emii 500 dedi ya Allah'ım şeytan diyor yarın kabak cipsi yap üzerine sarımsaklı yoğurdu dök onun üstüne de pul biberli naneli bir tatlı kaşığı zeytinyağlı sosu dök fotosunu çek lisaya gönder, yanında tatlı olarak dukanellalı krep koy flaşı iyiden iyiye patlat (kız ben bunu yaparmıyım ben o kadar kötü değilim yavv)
evet arkadasim saglik olmadan ne kilonun onemi var nede diyetindert ettiğin şeye bak
ben yulaflı bisküvi yedim
cici bebe yedim
tarhana çorbası içtim
wc ye gitmedim
yarın sabah +2 kilo görmezsem iyidir
mekik de yapamıyorum oturamıyorum ki mekik de yapayım
sağlık ne güzel bişey dimi
Şampiyon belli arkadaşlar 2.kim siz onu düşünün dermişim 5kilo alarak şampiyon olurmuşum hadi kızlar gevşemeyelim tatlı falan yok
hafif tatlı (bir çay kaşığı kadar tatlandırıcılı) krep
dereotu, pulbiber ve az tuzla tatlandırılmış lor peyniri
1 kupa çay ve 1 üçgen peynirle yapılmış kahvaltıdan sonra
krep hakkımın yarısıyla yaptığım parça saklama kabında yanına biraz peynir koyup apartman gününü de şenlendireceğim hatunlar masa başında hapur hupur yerken ben giden yağlarımla kilolarımla gurur duyacağım şimdiden duyar gibiyim iradene hayranız biz dayanamayız diyen yaşıtlarımın sesini. Anca bu sefere aynı ölçülere sahip olarak altıma taytımı çekmiş üzerimede tuniğimi takmış olarak katılacağım aranıza.
Akşama mangal yemeye gidilecek kızlar, gününüz aydın, kaybınız kilo, mutluluğunuz daim olsun inşallah...
Hımmm unutmadan sabah 85,2ydi tartı, birinciler sanırım 3 kişi paylaşacağız kürsüyü
canim,oncelikle iyi olmana sevindim gercektenGünaydın Kızlar, :)
1 saat falan oldu uyanalı
sabah 5 ti hala uyumamıştım
biraz ağrım vardı bir de bütün gün yatmaktan sırtlarım ağrıdı sanırım uyuyamadım, film izledim bende
saat 2 gibi kalktım ama hala bişeyler yemedim
canım da istemiyor henüz
belki bir fincan sütlü nescafe beni kendime getirir
bu arada sabah 76,400 geldim
çok şükür dün yediğim cici bebeler bana etki etmemiş
ayrıca içtiğim ilaç sayesinde kabızlık sorun olmadan wc işini hallettim (hemoroid ile wc işi çok zor oluyor da)
76,400 beni havalara uçuran bir rakam
75 i gördüğüm gün çığlık atmaktan yıkacağım burayı Allah nasip ederse haberiniz olsun
çünkü yaklaşık 6-7 senedir o rakamı hiç görmedim
inşallah göreceğim
canim,oncelikle iyi olmana sevindim gercektenee tabiki kilo kaybinada ayrica sevindim herne kadar bu bir yaris olup ben gerilerde kalsamda simdilik herbirimizin verdigi 50 gram bile beni fazlasi ile mutlu ediyor o hayalindeki rakama ne kaldiki sunun surasinda.1.400 gramcik en fazla 1 hafta icinde o kiloyu goreceksin veeee
Öncelikle geçmişler olsun tekrar umarım bugün daha iyisindir. Kilo olarak korktuğun şeyin olmamasına sevindim 75 olunca haber verde beraber bağıralım olurmu ben 80 den düşünce hepinizden gangnam style dansı rica edecem lisa sende karar ver bakalım hedefte ne yapacaksın.
Canım sarımsağın içindeki herhangi birşeye ihtiyacın var demekki Mevlam öyle bir sistemle yaratmış ki bizi neye ihtiyacımız varsa ona çekiyor canımız (gündeydim bugün az biraz anne modundayım)
Az önce koca bir bardak şalgam suyunu halıya deviren kocamın kaçma girişimlerinin başarısı sayesinde yalnızlıkla beraber yeşil çayımı yudumluyorum o halı nasıl temizlenecek yada o temizlik işi benim dukan sporumdan sayılacakmı yada bu sinirden dökülmüş kan ter karışımı atmam gereken enerji fazlalığını karşılıyormu bütün bu soruların cevabı TARTIDAN SONRAAA
Yarın öğlen arasında tempolu bir yürüyüş için kendime partner buldum millet kilo verdiğimi görünce benle form tutmaya başladı, bunun yanısıra danışman hocamla squasha başlıyorum umarım bol bol yağ yakarım.
Yimek hala yiyemedim kaçtı ya benimki gelecek inşallah yiyecekler baba oğul, burnumda kaldı o mangallar :) yemem bu sinirle ben daha da bişi yemem bir parça tadına bakarım yeter. Beni ya dumanı üstünde helva yada 3 yemek kaşığı dukanella paklar ancak sinir krizlerindeyim
cyy arkadasim biraz kusura baktik cunku ne bu boyle resmen tek ogunbende bugün yediklerimi yazayım
biraz az ama kusura bakmayın
yeşil çay da yok çünkü zırt pırt wc ye gitmemem lazım
bugünkü menüm tek öğün yalnız
saat 2 de uyanınca böyle oldu
saat 2 de yarım litre su
saat 7 akşam yemeğim ızgara tavuk göğsü,fırında balkabağı, sarımsaklı yoğurt
belki birazdan ligth meyveli yoğurt yerim
su 1,5 litre kadar oldu sanırım
valla ben 65 i gordugum gun ufak capli bir ciglik atarim60 gordugum gun ise size ziyafet verecegim dogru dersin sevgili anne demekki vucudum birseylerin eksikliginde garibim ballarla,kaymaklarla beslerken sekersiz,tuzsuz,yagsiz,karbonhidratsiz bir hayat onu mahvetti oda ne yapayim bari sarimsak cekeyim dedi demekki
yapacagin hali temizleme operasyonu spordan sayilacaktir ozellikle kol kaslarin icin iyi bir spor olacaktir bencesilerken ileri geri yaylanarakta bel bolgesinede bir fayda saglayacaktir.
mangal bir yansin hele o bir parca bir tabaga donusmesse ne olayim.simdiden buraya kadar geldi bile o mangaldaki etlerin kokusu
cyy arkadasim biraz kusura baktik cunku ne bu boyle resmen tek oguntamam 2 de uyandin gec bir saat ama en azindan iki ogun birseyler yapsaydin yada aksam yemegine kadar yogurt falan yeseydin diyecegim ama olan olmus bir kere.onemli olanda senin iyi olman tabiki.yarindan itibaren eski duzenli beslenen cyy gormeyi diliyorum..
anlasilan bugun herkes balkabagi tadinda.dun arkadas oyler bir anlattiki bugunu zor ettik .bakalim yarin icin bize ne gibi tuzaklar hazirliyor
O mangal bir tabağı aştı :) deli gibi yedim valla. Halı baktım kararmaya başladı şalgam yetmedi ufaklık birde kakaolu süt döktü yani çarşamba pazarını gördük evin içinde, sardım sarmaladım yarın yıkamaya gidecek yoksa kol kaslarım değil meme yağlarım bile yetmeyecek onu temizlemeye :)))))
Cyy arkadaşım sen o acıyla hala dukan yapabiliyorsun ya dukan yemesende, uymasanda sana vefa borcunu ödeyecek merak etme canım, önce rahatlaman önemli. Kızlar ben bişi farkettim bu yeşil çayın sallaması, demlemesinin yanında palavra kalıyor iki günlük hasılat 5 günlük ofis hasılatından iyiydi yani 5*3 15 bardak yeşil çay içiyorum hafta içi hafta sonu içtiğim bardak kadar etkili değildir eminim. Bütüm takım tekmilat ofise taşınacak yarın ilk iş olarak karar verdim.
Çok yemişim kızlar sebze protein günümdü de bugün.
Sabah: Yazdığım kahvaltım
Öğlen: 3,30 gibi sabah yapıp götürdüğüm krebim peynir ve masada marul ve domates sosu (kaçamak yaptım yarım çay kaşığı kadar tramisunun kremasından yaladım çok canım çekti valla)
Akşam: Full porsiyon yemeğe çıkacağımıza söz veripte üşüyen kocamın hazır alıp getirdiği karışık mangal eti (Lisam o mangali yapacak balkon yok bende 1,5 metrekare balkonu kombi koycaz diye birde cam yaptırdık, e birde benim bitki sevdam, uzun uğraşlar sonucu yaptığım maydanoz, salatalık, biber ve çilekli duvar bahçem, kenarda koca bir saksının içinde duran tam bodur elma ağacımla inan küçük bir bermuda tarzında, e birde kızartmalar için ufak bir tüp ve bir kasa da antalyadan ve eğirdirden gelen meyve depom olduğu müddetçe iki insanı arkadan ayakla itekleyerek sığdırabiliyorum içine, mangal koysam heralde balkon çöker)
Oyy mübarek her yazım Manas Destanı formatında bu dukan cidden enerji veriyor parmaklarıma
yedigin ictigin senin olsun gorduklerini anlat derler biz malum diyetten yediklerimizi anlatiyoruz ne ilginc
sabah:sutlu nescafe
ogle:ev yapimi iskender
aksam:kiymali karisik dolma+sarimsakli yogurt+balkabagi tatlisi
3lt su+3 fincan yesil cay+30 dakika karin egzersizi
ayy ben kesin durakladim dun dukanella bugun kabak ne yapacagim ben ya ne guzel tatlisiz gidiyordum ben.bugun bende cok yedim hatta belkide dukan boyunca en cok bugun yedim istahla tika basa:26:yediklerimde yasak bisey yoktu hep yiyecegimiz seylerdi sadece gerek iskender icin gerekse dolma icin bugun salca biraz fazla tuketmis olabilirim.sinirli izinlilerdende tatli icin tatlandirici ve dolma icinde biraz fazla eksi disinda biseyde kullanmadim.ama ben boyle yedigim icin kendimi niyeyse suclu hissediyorumama bugun sondu yarindan itibaren tatlisiz,duraklamasiz gunlere donuyorum.bilin bakalim neden iki gundur tatli matli islerine girdim.sagolsun bir arkadas var (koca memeli) o agzimizi sulandirip duruyor
Cyy arkadaşım sen o acıyla hala dukan yapabiliyorsun ya dukan yemesende, uymasanda sana vefa borcunu ödeyecek merak etme canım, önce rahatlaman önemli. Kızlar ben bişi farkettim bu yeşil çayın sallaması, demlemesinin yanında palavra kalıyor iki günlük hasılat 5 günlük ofis hasılatından iyiydi yani 5*3 15 bardak yeşil çay içiyorum hafta içi hafta sonu içtiğim bardak kadar etkili değildir eminim. Bütüm takım tekmilat ofise taşınacak yarın ilk iş olarak karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?