cok iyi gecmis gunun canim,bu se'kilde dikkat et.bravoInanilmaz yuruyus yaptigim,araba kullandigim bir gundu.
Biraz once 85 tane de mekik yaptim sadexe
Sabah 1 dilim dukan ekmegi,peynir,cay,sut,yesil cay
Ogle tavuk,yogurt
Aksam tavuk,yogurt,6-7 tane minik pulbiberli balkabagi
Yesil cay,ihlamur,meyveli yogurt
Su 2 litreye yakin
ayyy o simit yokmu o simit nasil severim ve nasil ozlerim ben onu.diyette olmasamda hasretim ben ona yok burda cunkuevet Lisacim kesinlikle haklisin
millet bir israr bir kiyamet
en cok canimin cektigi sey pilav ve simit
babam 7-8 tane sicacik simit alip gelmis sabah
annem "bir lokma ye" diye epey soylendi ama yemedim
o bir lokma canimin daha cok istemesine sebep olacak ne gerek var
dun ve bugun yemek icin disaridan kizarmis pilic aldim beyaz etlerini yedim
yarin anneanneme gidecegiz
bakalim beni orada ne surprizler bekliyor
anneanneme gore zayifliktan kirilacagim :)
o etli butlu seviyor.
dayandim ama daha ne kadar dayanirim bilmiyorum.
guclendirmede 3 kilo verip 72 ye dusecegimi bilsem hemen gececegim guclendirmeye ama ya kilo veremezsem diye korkuyorum.
İsabelcim Facedeki Pasta resmindenyakaladı beni
Eşimin yaşgünü diye pembe bir pasta almışlar kiaslında tok gittim oraya hazırlıklıydım baştan.. Birde dukanella hüpletmiştim ki tatlı isteğim coşmasın.. Ama pasta farklı koklarla bana tuzak kuruyormuşş
Eşimde öyle kutlama mutlama olmaz diyor bu yaştan sonra ben de gevşedim ne bileyim hain pastanın bana pusu kurmakta olduğunu..
Neyse pasta masta kesilsin bari:18:dediler, eyvallah dedim diyemedim bişey:18:baktım pasta ile ilgilenme işi de bana düştü:18:.. En küçük ben olduğum içinhep bana düşer zaten bu tarz işler ..
Yaklaşık 10 küsur kişiydik.. Kes, bölüştür, paylaştır derkenn; bu merette nasıl güzel kokuyor,nasıl güzel kokuyor..
Neyse fazla anlatmıyayım, yemedim yemedimen son pastanın dibinde kalan kırıntılarının tadına baktım
Miktar olarak çok yemedim ama o kadar tatlıydı ki eminim iğne değil kocaman cuvaldızla daldım benim balona
Kızın bana,kesin benii
Artıların en büyüğünü görmemek için bugün kendimi spora mı versem kendimievde tepinsem mi akşama kadar bilmiyorumm
enerji canavarimiz is basindaşişşşşt winiie numara yapma ama tamaaaaam bak bu seferini de az hasarla bitirmişsin az kaldı canım biraz daha sabret bakalım. Sonra zaten yiyeceğiz şu mereti aaaaaah o un kurabiyesi daha karşıma çıkmadı çıkınca nasıl bir düelloya gireceğiz bende bilmiyorum amayok yemeeeeem iki ay önce 20 kiloydu şimdi 8,5 kilo kaldııııı az kaldı az hedefe varınca iğneyi azcık ucundan sokuvercem ben de balona sonrada o sönük kızmı tamir edecem ömrü billah fit dolanacam.
Cyy tatlım simit işi yaş burda da kızlar bizim bol bol yerler sabahları çayla her sabah resmen hırlıyorum gidin başka yerde yiyin diye koku sanki channel gibi her yeri bölüyor ya bu soğukta cam pencere açıyorum gitsin diye olsun olsun kalan 8,5 canım buna motive et kendini.
9 da sınav var kağıtlar hazır öğrenciler lapa lapa yağıyorgece rüyalarıma girdi kopya çekmişlerde sınavı iptal etmişim sonrada acıyorum vs. çok sıkıntılıydı ya haytalar çekcez diye gözümün içine bakıyorlar neyse bugün pazar okul dönüşü alışveriş evde mükellef kahvaltı rehavet ev toplama derken akşam ederim ben yine salı günü yüzmeye gidiyorum inşallah bakalım etkisi nasıl olacak... Öptüm hepinizi izinlileri full yasaklıları asla yemediğiniz bir gün olsun
zeynep hanim,yok oyle gelip kuru kuruya begenip gitmeknerdesin sen ya..cok ihmal etmedinmi bizi egotrikte gecen gunki kacamaktan sonra yok oldu..tamam kizmayacagiz gel artik,oldu bitti ..sakin birakma,gevseme kaldigin yerden devam et lutfen..
sabah:
ogle:haslama et
aksam:kiymali menemen+cacik+dukan ekmegim
2 lt su+3 yesil cay
Tatlım sen başla çalışmalara hamileyken bi gün saf protein günü yaparsın böylece en fazla 11kilo alırsın doğurunca emzireler için dukan vakit kaybetme yaşın ilerliyor reglin bitsin 10gün sonra başla çalışmalara bak sana me bilgiler vericem
hosgeldin canimSelam Kızlar,
ben geldim
hemen Lisacığıma cevap veriyorum
hiç zaman kaybetme bu ay başla çalışmalara
bebek diyoruz be yemişim 3-5 kilo fazlasını
nasılsa doğumdan sonra yine dukan yapacağız :)
3 eksik 5 fazla lafı bile olmaz
Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin de kiloyu falan dert etme
hemen başla çalışmalara çabuk :)
Bugün kaçamak yaptım
pişman mıyım asla
çünkü açtım
düğün hazırlıkları telaşında kimse bana uygun yemek düşünemiyor malesef
bende bütün gün davetiye dağıttım kapı kapı
eve bir geldim yemekte kuru-pilav var
hemen azıcık tavuk çorbası yaptım yanında da 3 yemek kaşığı kadar pilav yedim o kadar
sabah da ısırganlı lorlu salata ile dukan ekmeği yedim
bütün gün tek yediğim bu.
pilav yemesem iyiydi ama dayanamadım.
umarım bişeycik olmaz.
bugun gezmedeydim o yuzden giremedim sevgili dukancanlarimozledim sizi..masallah haftasonu gezip durdum ben gezmek iyide gezince diyet zora giriyor..dunki durumlari anlatmistim israrlarla gecen gezmelerimi bugunde esimin bir arkadasi bizi fas restoranina davet etti..dun geceden dusunmeye basladim ne yiyebilirim diye sonucta kesin et olacakti ve cok zorlanmayacagimdan emindim..disarda olunca sorun yiyecek biseyler bulmak degilde ogunlerin aksamasi oluyor.mesela 10 gibi uyandim kahvalti yapacak hic vakit yoktu dus alip hazirlanip ciktik..kahvalti gume gitti.birde disarda olunca cok su icemiyorum zirt pirt tuvalete gitmemek icin..
bir kac gundur sporda yapamadim:18:veeeee gecen gece vardi ya hani spor yaptigim gecehani acaba hamilemi kaldim dedigim gece yooo regl oldum bugun... allah biliyor hayatta en cok istedigim sey saglikli hayirli bir evlat sahibi olmak ama bir kac kilo daha vereyim sigarayi birakayim gibi bazi planlarim vardi ya insallah bakalim bilincli planli olarak baslayalim diye dusunuyorum..ya size bir sey sormak istiyorum cok kararsiz kaldim :26:
simdi benim hedefim 60 kilo olmakti ama esimde 65 bile yeter diye soyluyor hep..eger bebek istegi olmasaydi ben kafamdaki ideal kilom 55 e bile inmek isterim..ama onceligim simdilik bebek..su an 68 li kilolardayim..karar veremiyorum acaba bu aymi denesek yoksa bir ay daha rejim yapip onumuzdeki regl donemindemi..sonucta denensede hemen hamilelik olacagi yuzde yuz degil ama bilincli planli (ovulasyon testleri ile) yapilinca sansin da yuksek oluyor..sonra o deneme sureclerinde diyet yapilamiyor ya tuttuysa ,ya gebelik olustuysa diye dusunup stresli bir donem gciriyorum spor falanda yapamiyorum...simdi sizce devam edeyimmi 1 ay daha yoksa calismalara baslayalimmi ne dersiniz ..fikir almak acisindan soruyorum sizlere..
Bugün kaçamak yaptım
pişman mıyım asla
çünkü açtım
düğün hazırlıkları telaşında kimse bana uygun yemek düşünemiyor malesef
bende bütün gün davetiye dağıttım kapı kapı
eve bir geldim yemekte kuru-pilav var
hemen azıcık tavuk çorbası yaptım yanında da 3 yemek kaşığı kadar pilav yedim o kadar
sabah da ısırganlı lorlu salata ile dukan ekmeği yedim
bütün gün tek yediğim bu.
pilav yemesem iyiydi ama dayanamadım.
umarım bişeycik olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?