Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

sağol arkadaşım
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın

Sevgililer gününüz, sevgi gününüz kutlu olsun. Rabbim sevmeyi ve sevilmeyi hayatımızdan hiç eksik etmesin, en çok sevdiklerimiz hep yanımızda olsun.AMİN.

Evet Sevgili Dukan yolculari

yeni bir gun ile yeni hedefimize dogru start verdik..umarim hepimiz istedigimiz kilolarimiza ulasacagiz bu kez.:26:hedef yine 5 kilo zamanda 5 hafta ..haftaya 1 kilo dusuyor ve dusununce imkansiz asla degil aksine kolay ve daha fazla verenede helal olsun.birinciye ben kendi adima eger dukan a devam edilecekse dukan sepeti degilsede bir fransiz paris hatirasi birseyler dusunuyorum...cigdem yine ebru yapmak istermi bilmiyorum

P.S: yeni baslayan rakibimizin kilosu icin sakin "yuuh" demeyin zira boy 1.98 imis ..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] 14 SUBAT 2013
(Guncel kilo )
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy
[/TD]
[TD] 76 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik
[/TD]
[TD] 66.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella
[/TD]
[TD] 66.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kazen
[/TD]
[TD] 116[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty
[/TD]
[TD] 81.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winniepooh
[/TD]
[TD] 67.4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ellerine sağlık arkadaşım
hepimize hayırlı uğurlu olsun

1. olana benden de bir ödül var, küçük bir hatıra, sürpriz bişey, çam sakızı, öğretmen armağanı :)

Son düzenleme:
Egotrikimmmm karanfilin hazır kıpkırmızı yapıldı kondu bir tarafa taaaa atölye taşınmadan önce adresini gönder postalarım çerçeve işine girmiyorum evinin dizaynını rengini bilmiyorum gönlüne göre sen taktır imza atmayacağım imza atınca ben oldum oluyormuş üstatlara hakaret olur tatlım. Bu ara karanfille bozmuştum kafayı ama lale de vardı sanırım karanfil veya lale hangisini istersen yaz birde açık adres yaz bana özelden olurmu.

Kazene yuh diyemem asla benim başlangıç kilomda 98 di tatlışım 1.80 boya 18 kilo fark vardı kazendede aynı Kazeeeeen emin ol biz daha hızlı veriyoruz. Dikkat ettikten sonra hiiiiç kimse tutamaz seni. Emin olun birinci kazen olacak hiç uğraşmayın yani kızlar :)))))

İddialı değilim kızlar aşk sarhoşuyum bugün hiiiiiiç beklemiyordum adama öğlen balık siparişi veriyordum eve geldim bu muhakkak balık getirir dedim verdim temizliğe kendimi ablanın kaldığı yerden tüller yıkandı ütülendi asıldı mutfak toplandı oğlanın odası toplandı bi ton çöp çıktı odadan yaaaa. Neyse kapı çaldı son perdeylen cebelleşiyordum o ara baktım adamın yüzü bir hoş hahahahahah anladım balık yoksa bişi de yoktur neyse dedim biliyorum ben buldum aldım kaderime boyun eğeceğim yapacak bişi yok acı bir bakışla aşşkıııımmm dedi ve hediyemi verdiiii ben pejmurde ütücü temizlik kıyafetlerimle zıplaya hoplaya bi hal oldum valla uzun süredir aldığım ilk hediye kendilerinden (haaaa bir senelik almış bir sene bişi almayacakmış onu da ekledi)

küçücük de olsa bir hediye alması ne güzel ne güzel
çok sevindim senin adına
bende bugün bir demet çiçeğimi öğrencilerimden aldım
şubat tatilinden önce 8. sınıflara küsmüştüm, bugün sınıfa bir girdim ki masamda bir demet karanfil, üzerinde "sizi üzdüğümüz için özür dileriz" yazan not :) mutlu oldum :)

aynen bende bekliyorum faceten yada ozelden adresini canim..

birincilige gelince o belli olmaz canimcim evet kazen daha kolay verebilir ama bizde bos durmayacagiz bu arada..egotrik sessiz sessiz gelip nasilda birinci oldubakalim bu kez yaris daha cekismeli olacak gibi..

seni gidi ask sarhosu senibebem seninki akrepti burctasim yani..biz akrepler romantik,ask insanlariyiz aslinda..boyle ozel gunleride kacirmayiz

kesinlikle hediye almak cok guzel bir duygu,maddi degeri hic onemli olmuyor..hele senin gibi ogrencilerinden alinmis bir hediye eminim paha bicilemezdir..ne kutsal bir meslektir su ogretmenlik..

hibiskus, kuşburnu ve yeşilçay karışımımdan 2 kocaman bardak içtim

gunluk bir miktari varmi fazlada dozunu kacirma derim :26:biraz baktim hibiskus cayi ile ilgili yazilara zayiflamadaki etkisi c vitamini kaynagi olmasindan dolayi.c vitamini yag yakimini tetikleyicidir.zira yine kusburnuda c vitamini kaynagidir.farkindaysaniz dukanda adi gecen meyveler kiwi ve mandalindir oda ikisinin zengin c vitamini kaynagi olmasindandir.yani diyet bittigindede yiyecegimiz meyve hakkimizi c vitamininden zengin meyveler yonunde kullanalim derim..

Siz varya siz özellikle isabel ne çabuk unuttunuz beni alkışlıyorum sizi :):)maşallah başlayın bensiz hadi başarılar size satıcılar sizi öyle olsun topiğinizde hayırlı olsun

198 boy 118 kilo kardeş evli misin?eğer evliysen kocana iyi davran senin standartlarını tutturmak çok zor bekarsan üzülme alternatif az napcan???kazen şu bildiğimiz kazen mi bizimde editör tanıdığımız olacak hımm??

Ego ben kazak örememben 5kilodan emindim diye attım kafadan bu arada karbonatlı su diğer topikte patlamış kızlar yalnız çok işe yarıyor onu söyliyim

zeynoooo hoşgeldin
seni unutur muyuz hiç
geçmişi okursan kayıplarda bu kız diye konuştuk hep, kulaklarını çınlattık
sensiz olmaz arkadaşım
yolumuza devam ediyoruz
ama bu kez ben psikopata bağladım valla
21 marta kadar oldu oldu olmadı benim iş yaş

Lisacım
günde 2 bardak demişti sanırım winni
bende öyle yaptım
ama inanır mısınız içtiğimden beri 5 kez wc ye çıktım.
inanılmaz idrar söktürüyor
tadı da gayet başarılı
tatlandırıcı falan da atmadım
içtim öyle
ben zaten kış çayını çok severim, onda da hibiskus ve kuşburnu oluyor bir de yeşilçay ekle olsun
ilk deneme için memnun kaldım da inşallah böyle devam eder

Kızlar günaydın.Ben 58.5 kiloya düştüm.Güçlendirmeye geçtim.Ancak hedefimi 55 e indirdim.Benim boy biraz kısa.160 olunca aşşağa çekmekte fayda var diyorum.İnşallah hepiniz istediğiniz kiloya düşersiiniz diyorum

Hoşgeldin zeynep kimse seni unutmadı canım, senin düşünüpte bizim hala uygulamadığımız o tepki sen bizi unuttuğun için oldu diyelim. Kızlar ben baya baya seraplardaymışım yaaaa bugünde 81,7 gördüm ama akşamki yeme durumunu baya baya abartmıştım ben lezzetlerimi bulunca hiç dayanamıyorum yaaa. Bugünden itibaren yok akşam tek lokma koymayacağım ağzıma inanırmısınız ben en iyisi niyetleneyim yarın için bile dedim de başka bir güne sakladım. Hibiskusumu içiyorum bende kızlar dün içememiştim hazırlıksız başlamıştım işe, yaaaa birde şu olay bir çözülse başka da bişi istemiyorum. Kemer geldi okula öğle arasında iki seans takılacak bugün göz möz dinlemeyeceğim tenise de gideceğim. Yarın 30 kişilik bir misafir grubum var zaten onları ağırlarken spor mpor gerek kalmaz diye düşünüyorum haftasonunu bomba gibi geçireceğim Allah'ın izniyle...

Dün yediklerim;
Sabah, yoğurt, süt, az kaşar
Öğlen, lorlu, az salçalı, pul biber ve kepekli omlet, kaşarlar üserinde erimişti :)
Akşam, tavuk, peynir (tuzluydu), acı sos (hep annemin yüzünden indirmiş dün ablaya artanı gözümde buram buram oldu resmen yedim bi tabak sosu ekşi ekşi ama dukana izinli malzemeler yani kaçamak yok),
Yatmadan önce: Kaşar, 3 tane dukan bisküvi, süt, peynir...... Uzaaaaar gider abarttım dün gece hııımmmmm birde tavuklu güveç yapmıştım onun tavuklarından yedim baya baya tamam bu kaçamak sayılabilir malzemenin suyunu çekmiş olabilir...
Spor yok kızlar maalesef gözdeki kanlanma tansiyondan olabilirmiş onun için kan basıncımı dengeli tutuyorum ama bugün tutmayacağım

Bugün yediklerim;
Sabah; süt, salam, az kaşar
Öğlen; peynirli, salamlı, kepekli, sütlü, kaşarlı omlet (iki yumurta), 3-4 tanede öğleden sonrası için bisküvi getirdim.
Akşama; balık yiyecektik ama bir yarışma durumu söz konusu onun için haftasonuna saklıyorum balığı, muhtemelen tavuk ızgara yerim ben yoğurtla
Yatmadan önce; yooooooookkkkkkkkkkk olmayacak...

Siz varya siz özellikle isabel ne çabuk unuttunuz beni alkışlıyorum sizi :):)maşallah başlayın bensiz hadi başarılar size satıcılar sizi öyle olsun topiğinizde hayırlı olsun

yaniliyor olmayasin canim saticilik konusunda..devam etmekte olan bir diyette malesefki bekleyemedik ama keske sen gelip bir baksaydin...

hayatim bosuna panik yapma regl donemin yaklasti normal bu + gormelerin demekki birkac gune tesrif edecek kendileri

hep soyluyorum becerikli hatunsun diye hayatta agirlayamam ben 30 kisiyi.tebrikler vallahi kariyerde yaparim ,yemekte diyorsun yani eee birazda dukan ada uygun olsada abartmissin bacim sen ben aksam yemeginden sonra asla hicbirsey yemiyorum sadece cay( ise yariyormu onuda bilemem 5 haftada 2.5 kilo ancak verebilince :26:)ya aslinda sen eskiden nasil yapiyorsan devam et hayatim sonucta sen 5 haftada 5 kiloya yakin verdin ve bu super demekki dogru yapiyorsun o yuzden bildigin gibi devam et bence..ama birincisi regl doneminde oldugunu unutma ikinciside gercekten gece yatmadan once yeme

tansiyonuda asla riske atma allah korusun...olay gozune kan toplayacak dereceye geldiyse dikkatli git lutfen.tamam kilo vermek istiyoruz ama sagligimizdandan olmak i
stemeyiz degilmi ...

Son düzenleme:

Çiğdem uygulayabilirsiniz kasmaya gerek yok

Öğle yemeğimmmm neler olduğu yazılmıştı yanına yaseminli yeşil çay ekledim birtek. Winnieemmm o hibiskus baya baya işe yarıyor wc konusunda dün içmemiştim sabahtan bir bardak içtim akşamüstüne de içerim inşallah.

Eklentiler

• $IMG_4392.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 39
Zeynepçik gelmiş hoş gelmiş..

Cyy, çiğdemm hepinize afiyet olsun kızlar.. Hibisküs ve karbonat kilo vermede yardımcı iyi bir ikilii..
Ben düzenli yapamıyorum daha.. Bu ara hastalık yorgunluk derken karıştım biraz ama toparlayacağım bu haftasonu sööözzz..
Evimi de afedersiniz mok götürüyorr O kadar yanii.. Feci geçti günlerim..

Dün az romantik ama ihtiyacım olan bir sevgililer günüydüü..
Lisacım biliyor dünkü halimi..
Çooook yorgun ve uykusuzum diye kociş beni eve bıraktı oğluşla dışarda oyalanıp daha sonra geldiler..
Biraz olsun uzanıp dinlendimmm..
Sonrasında ise gece oğlan ağlayınca o da kalktı ve ilgilendi..
Ne diyebilirim ki seviyorum bu adamı :))

Gece hibisküsü ve karbobnatı içemeden uyumuş kalmışım o kadar kötüydüm anlayın..
Neyse toparlıyorum artız söz olsun.. Artık ben de resmi olarak yarıştayımmm
Bakıyorum herkesler gaza basmış bende yakalayıp geçeceğim inşallah

Bu arada Kazen sanırım erkek bu boyda bir kız olamaz diye düşünüyorum daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…