Sigara bu ara en iyi dostum bırakamam ama bırakanı desteklerim :):)lisa kilonu sabitlemeden nasıl hamile kalacaksın ben bunu düşünüyorum sen ne düşünüyorsun???
Sigara bu ara en iyi dostum bırakamam ama bırakanı desteklerim :):)lisa kilonu sabitlemeden nasıl hamile kalacaksın ben bunu düşünüyorum sen ne düşünüyorsun???
ya siz neden birakmiyosunuzevet ikisi birde zor ama az once dusununce belkide ikisi birlikte daha kolay olacak sigaranin kilo aldirma etkisini dusununce..ayyy ne bileyim insallah beni tehlikeli seylere saldirmaya itmezde.. ama ben simdilik hamile degilim ne zaman kalirimda bilmiyorum simdilik devam ediyorum olurda bir gun ogrenirsem ahmile oldugumu ayni gun guclendirmeye gecerim hemen :26:simdi sabitliyemiyorum cunku hala verilecek 5-6 kilom var..
ya siz neden birakmiyosunuzevet ikisi birde zor ama az once dusununce belkide ikisi birlikte daha kolay olacak sigaranin kilo aldirma etkisini dusununce..ayyy ne bileyim insallah beni tehlikeli seylere saldirmaya itmezde.. ama ben simdilik hamile degilim ne zaman kalirimda bilmiyorum simdilik devam ediyorum olurda bir gun ogrenirsem ahmile oldugumu ayni gun guclendirmeye gecerim hemen :26:simdi sabitliyemiyorum cunku hala verilecek 5-6 kilom var..
Valla lisa sen sorana kadar hiç düşünmedim gerçekten ben niye bırakmıyorum valla bulamadım bi sebep iyi gidiyor yeşil çayla falan...ne biliyim işte....hamileyken güçlendirme oluyo mu??iyiymiş ben her an hamileyim diyebilirim hazır olun:):)
ben öğretmenliğe ilk başladığım sene 67 kiloydum
7. yılımı çalışıyorum ve 90 ı gördüm
67 den 80 lere uzanan o 2,5 yılda sigarayı bırakmıştım, kilo almaya başladığım miladım sigarayı bırakmamdır
ama kilo alacağız diye ömür boyu sağlığımızdan olmayacağız herhalde dimi
bırakanları destekliyorum
inşallah aynı gücü kendimde de bulurum
Valla lisa sen sorana kadar hiç düşünmedim gerçekten ben niye bırakmıyorum valla bulamadım bi sebep iyi gidiyor yeşil çayla falan...ne biliyim işte....hamileyken güçlendirme oluyo mu??iyiymiş ben her an hamileyim diyebilirim hazır olun:):)
desenize forumumuz bebişlerle dolacak
hadi inşallah
darısı bir gün benimde başıma
bu arada ben mart ayında yasmin e başlayacağım
umarım kilo almam
malesefki canim iste boyle yapiyor bu sigara varligi bir dert yoklugu bir dertcunku sigara ile gecirdigimiz zamanin yerine yemek koyuyoruz oda kilo olarak donuyor malesef.mesela ben aksam yemeginden sonra hicbirsey atistirmiyorum canimda cok istemiyor toplasan simdiye kadar yaptigim tatli tarzi seyler 5 i gecmez.ama bugun aksam yemeginde arkasinda sigara yok diye yediginden fazla yedim masada daha uzun kaldim sigara icerken hemen sigaraya kosayim diye yettigi kadar yerdim..daha bismillah bugun daha henuz bir gun bile olmadi ama surekli biseyler atistirmak istiyorum firinda cikolatali biskuviler pisiyor mesela
evet eger hamile iseniz guclendirmeye gecin diyor dukan vede bazi seyler ekliyor(meyve,yag orani daha yuksek peynir,sut gibi seyler ..)yani onu bile dusunmus adam vede hamileligi 10-12 kilo ile bitirmeyi garantiliyor ...ama senin kizin daha kucuk degilmi yeni bir bebek dusunmeye,birde istiyormusun gercekten ucuncu bir cocuk:26:
amiiin canim birgun sanada nasip olacak insallah,sen simdilik istemiyorsun ama inan bana erken yasta anne olmayi ve birden fazla cocuk yapmayi oyle cok isterdimki..cunku bu isler hep kilo vereyim sonra,terfi edeyim sonra,ev alalim sonra ...gibi bahanelerle ertelendikce erteleniyor ve hazir olmuyorsun asla ve bir gun hazir oldugundada cok gec oluyor malesef ...
koruyuculugundan emin olmak icin daha oncede baslayabilirsin aslinda.cunku ilk bir ay falan koruyuculugu hemen baslayamayabilir..
bence almazsin canim tabiki sen daha iyi biliyosundur kullandigin donemlerde kilo yaptimi peki?herkeste farkli etkiler gosterebiliyor ilaclar ..hemsire olarak bu konuda pek bir sey soyleyemeyecegim malesef cunku ben ameliyat hemsiresiydim canim kadin olarak ise ben hic hap kullanmadim benim hayatim hesep kitapla geciyoraynen Lisacım
bende şimdi takvime bakıp karar verdim ki bu ayın sonundaki reglimde başlamalıyım
kilo alır mıyım acaba ya?
2 tane baş hemşire ablamla konuştum, ikisi de bişey olmaz diyor ama ben eminim ki o hapı içmeye başlayınca yine şişeceğim
sen de bana fikir versene
ne de olsa mesleki tecrüben ve bilgin vardır bu konuda
yazz a başlayayım dedim eczacı çok önerdi diye ama yazz ın yorumlarını okudum belki 1000 tane, çoğunlukla psikolojik sıkıntı yaptığından, kullananların zırt pırt ağlayıp, sinir sistemlerinin zedelendiğinden söz edilmiş
zaten çook sağlam değil sinir sistemim, bi de o etki ederse sonum manisalık olur :)
yasmin i evlendiğimden beri kullanıyorum
tek derdim kilo almak
of of
malesefki canim iste boyle yapiyor bu sigara varligi bir dert yoklugu bir dertcunku sigara ile gecirdigimiz zamanin yerine yemek koyuyoruz oda kilo olarak donuyor malesef.mesela ben aksam yemeginden sonra hicbirsey atistirmiyorum canimda cok istemiyor toplasan simdiye kadar yaptigim tatli tarzi seyler 5 i gecmez.ama bugun aksam yemeginde arkasinda sigara yok diye yediginden fazla yedim masada daha uzun kaldim sigara icerken hemen sigaraya kosayim diye yettigi kadar yerdim..daha bismillah bugun daha henuz bir gun bile olmadi ama surekli biseyler atistirmak istiyorum firinda cikolatali biskuviler pisiyor mesela
evet eger hamile iseniz guclendirmeye gecin diyor dukan vede bazi seyler ekliyor(meyve,yag orani daha yuksek peynir,sut gibi seyler ..)yani onu bile dusunmus adam vede hamileligi 10-12 kilo ile bitirmeyi garantiliyor ...ama senin kizin daha kucuk degilmi yeni bir bebek dusunmeye,birde istiyormusun gercekten ucuncu bir cocuk:26:
yok lisa istemiyorum da olabilme olasılığı yüksek bence bu ay:)şöyle söyliyim bu ay olmazsa ben istemeden bi daha olmaz
amiiin canim birgun sanada nasip olacak insallah,sen simdilik istemiyorsun ama inan bana erken yasta anne olmayi ve birden fazla cocuk yapmayi oyle cok isterdimki..cunku bu isler hep kilo vereyim sonra,terfi edeyim sonra,ev alalim sonra ...gibi bahanelerle ertelendikce erteleniyor ve hazir olmuyorsun asla ve bir gun hazir oldugundada cok gec oluyor malesef ...
koruyuculugundan emin olmak icin daha oncede baslayabilirsin aslinda.cunku ilk bir ay falan koruyuculugu hemen baslayamayabilir..
bence almazsin canim tabiki sen daha iyi biliyosundur kullandigin donemlerde kilo yaptimi peki?herkeste farkli etkiler gosterebiliyor ilaclar ..hemsire olarak bu konuda pek bir sey soyleyemeyecegim malesef cunku ben ameliyat hemsiresiydim canim kadin olarak ise ben hic hap kullanmadim benim hayatim hesep kitapla geciyor
yok riskli gunuu hesapla,yok hamile kalinacak gunu hesapla,yok bebegin dogacagi tarihi hesapla bir hesaptir gidiyorum ...gerci iste gerek spiral olsun gereksede dogum kontrol haplari olsun mutlaka yanetkilere sebep olabiliyorlar.spiralde ara kanamalar falan oluyor,hapta kilo ve psikolojik etkiler oluyor ..sadece bildigim diane 35 diye bir hap vardi eskilerden onun bugunlerde olume sebep verdiginden dolayi yasaklandigi yonundeydi en azindan fransada yasaklandi yani...ya iste ben simdi dusununce bize kilo aldiracak seyler (sigara birakmak,dogum kontrol hapi ....)bunlar sanki suan yaptigimiz diyetle destekli giderse iste o zaman kilo almayiz gibime geliyor...
Yok istemiyorum ama olma olasılığı fazla bu ay yüzde 70 hamileyim
ee ama yuzde 70 buyuk bir oran amanin....kiz bak kime niyet kime kismet bu isler..bende kocayi gorevemi yollasam uzaklara :26:
İyi geceler kızlarrr
Hibisküs ve wc arası geçti günüm.. Birazda temizlikk oh değmeyin keyfime..
Umarım hepiniz iyisinizdir.. Gerçi lisa ve çiğdem ile lafladık ama diğerleri de iyidir umarımm..
Yine ne çok sayfa birikmişşş okuyayım geleyimm Öptümmm
Evet durum tamamen çalışma ile ilgili ki bu oran artarda artar dur bakalım tek tesellim emziriyorum sütüm korur belki korumazsa korur korur lisadan önce hamile olmamalıyım herşeyin bi sırası var canım:):)bakmayın çok gerginim
ayyyy ne guzel herkes burda(kazen disinda :18:)
ayyy ben gelinlik kurabiyeler yaptim gordugunuz uzre basinada duvak taktim
cyy im olur bence neden olmasin en azindan denemis olursun demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?