Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Canım arkadaşım o senin enerjinden, güler yüzün, tatlı dilinden kaynaklanıyor.. :13:

Bu arada kociş çalışacakmış.. Benim kalkmam lazımmış öptüm hepinizi kızlarrrr

Amanııııın hadi sarılalım çok sevgi comcomu gördüm ben biziiii ya bende aynı duygulardayımmmm açtım kollarımı gelin heheheheheh ya bende bi enerji var bugün demincecik winnieyede dedim napcaz neyapsamki ben ya

teşekkür ederim arkadaşım
ceviz ezmesini tedarik ettik :)
sıra geldi mıhlama peynirine :)
daha iyi bir fikrim var tedariklere girismeden once hamile kalsan daha iyi olacak belkide yasminede casminede hic baslamasan sen

aynen arkadaşım
sayenizde hem canım sıkılmıyor
hem dukan a uygun yaşıyorum
hem sohbet edip bişeyler öğreniyorum
süpersiniz süper

daha iyi bir fikrim var tedariklere girismeden once hamile kalsan daha iyi olacak belkide yasminede casminede hic baslamasan sen

çok seviyorum çocukları
ama sanırım erken henüz, eşim öyle diyor laf aramızda
bende hem doğum olayından hemde sonrasındaki değişecek olan hayatımdan korkuyorum biraz o yüzden yasmin işime mi geliyor ne

Canlarım,
sohbet güzel ama artık ben izninizle yavaştan ayrılsam aranızdan :26:

Burger kıng in sloganı gibi "ateş beni çağırıyor"
Gitmemek olmaz şimdi

Hepinizi teker teker öpüyorum güzel dukandaşlarım benim...

Son düzenleme:
valla cok keyifli guzel bir geceydi ,tesekkurlerimi sunuyor bende huzurlarinizdan ayriliyorum bu kez ates beni cagirmiyor yatak beni cagiriyor

sizleri opuyorum...tatli ruyalar sekerler

valla bende bi ütü yapayım iyice ısınayım olmadı egonun sloganındaki gibi ateşi yakabilmek için bi üfleyim bakalım yanacakmı :))))))))))
yarın görüşürüz kızlar hepiciğinizi öpüyorum. egooo, winnieee ve lisaa :))))) mesaj kutucuklarınızda kahve telvelerimin özenle çekilmiş stüdyo fotolarını göreceksiniz böle uykunuzu alın yakın gözlüklerinizi takın ve bana yorum yorum yorumlayın hepinizin fincanına birer yüzük ve 1 lira koyacam merak etmeyin ağırlık yapmaz aaaa yada 1 ay dahamı beklesekki benim bu 81kglik ağırlığımın yerine 76kglik ağırlıkla bakmanız sizin için daha iyi olur sanki ama yok ben zıplarım siz bakarken yer çekiminden kurtarırız ağırlık meselesini...
ya şaka maka bu normal değil ben gidiyorum ütüye kızlar öptüm hepinizi cidden bi zıplayım ben bari hafiften hafiften

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..

Ben hala duraklamadayım.. Bakalım bu hafta kıracağım şunu inşallah..

Biraz yürüyüş mü yapsam yoksa leslie mi karar veremedim.. Bakalım bakalım bugün biraz hareketi arttıralımmmm..

Bu arada topiğin 100. sayfası hayırlı olsuuun..

sanada gunaydin canim,

duraklamalar gecici sakin moralin bozulmasin birde 1-2 kg gidecek goreceksin
izmirde hava guzeldir simdi guzelce 1 saat yuruyebilirsin

eeveeeeeet bende gordum 100 lemisiz gerci zeynep gibi alintilari yigip cevap verirsekte kolayca 200 de gorebiliriz

Günaydın kızlar
Benim için gün yeni aydınlandı çünkü...
Yeni kalktım da

Sabah bir titreme , kas ağrısı derken eşime kalkamayacağımı söyledim...
Sağ olsun kızlarla o ilgilendi...
Dün hava çarptı kesin...Genellikle pikniğe gittiğimizde hep aynı şey olur bana zaten...
Neyse duşumu aldım da kaslarım, kemiklerim rahatladı biraz...
Bi ağrı kesici de aldım mı işlem tamamdır, umarım...

Çok açım ,hemen gidip bir şeyler yemeliyim...
Bu akşam yine gezmedeyiz haberiniz olsun...

Selam Kızlar,

önce günün güzel haberini vermek istiyorum

sabah itibariyle 74,900 ü gördüm

maşallah Rabbim nazardan saklasın ve devamını nasip etsin hepimiz için

4 Kasımda 90 kilo olan ben
17 şubatta 74,900 üm

Allah öncelikle Dukan amcadan sonra da bu yolda benden desteğini esirgemeyen siz değerli dostlarımdan razı olsun
Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri size nasip etsin

Son düzenleme:
Şimdi gelelim bugünü anlatmaya

bana fırça atacağınızı biliyorum ama yine de yazmak zorundayım

gece saat 4 e kadar kitap okudum,
sabah 12.30 da kalktım ve hemen temizliğe başladım, çılgınlar gibi temizlik yaptım bu saate kadar, yarısı bitti ki biraz ara verdim çünkü daha hiçbir şey yemedim, bu saate kadar sadece su içtim, şimdi light meyveli yoğurdumu yedim, biraz daha su içip işime devam edeceğim
akşama kendime ziyafet çekeceğim inşallah somonum vardı dondurucuda onu çıkardım, salata da yaparım oh mis inşallah

somonu kolayca ızgarada pişrmek için ya da daha lezzetli hale getirmek için fikri olan var mı?
balık sevmiyorum ya biraz güzelleştirsem iyi olacak

tebrikler canim,bak az kaldi hedefine hepsi bahane onemli olan senin azmin ve iraden sekerim..seninde hersey gonlunce olsun canim

evet fircalik bir gun gecirmissin gercekten ,keske aralarda yogurt ,sut birseyler atistirsaydin bolca.somon icin evet guzel bir tarifim var simdi tamda bende onu hazirliyorum malum cigdemle hunerlerimizi sergileyecegimiz yemek yarismasina katiliyoruz oo iyi ascida ben neyime guveniyosambugun sen bildigin gibi hazirla somonu bundan sonrakilere benim tarifi yaparsin
ben sana baligi lezzetlendirecek baska tariflerde yazayim biara ..

forum çoğunluğu balık yiyecek heralde kızlar sizde bakarsınız biz eklediğimizde İsabeeeel hiç öyle deme senin elin de lezzetli bence o lezzet sunumunla da birleşince benim esamem olmaz. Benim tarif çok ristkli hele tepsiden sunum tabağına alırken dağılırsa tamam bitti olay yani altına kağıt koydum kağıtla alacam sonra kağıdın kenarlarını kesip saklamaya çalışacağım eşimde tam destek bugün saolsun kızlaaaaar çok heyecanlıyım ben ya ikinci defa yarışmaya katılıyorum birinden 2. likle ayrıldım malum 15 şubat biride bu yemek olayı bakalım bu nasıl olacak benim başım laflıdır kesin bir kulp takarlar ama sizleri de oylamaya bekliyoruz dimi İsabel...

amac heyecan olsun be arkadasim...hic endiselenme guzelce olup bitecektir..kazanmak degil onemli olan katilmak bence..kizlarida bekliyoruz tabiki ama adilce kimi gercekten begenirseniz ona verin oyunuzu haksizlik olmasin..inceleyin butun herkesin tariflerini ona gore verin oyunuzu biz zaten kirilmaz gucenmeyiz iciniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…