Ceviz ezmesini dert etme ben gönderirim canım burdur çok uzak değil hani aşer sen hele
var ya bu kadar ozel,bu kadar guzel ,bu kadar elit insan nasilda bir araya gelmis..herbiriniz birbirinizden ozel ve guzelsiniz canim arkadaslarim..sizi tanidigima cok mutluyum..sagolsun dukan yollarimizi kesistirdi umarim boylede devam eder ....sizleri cok seviyorum :13:
var ya bu kadar ozel,bu kadar guzel ,bu kadar elit insan nasilda bir araya gelmis..herbiriniz birbirinizden ozel ve guzelsiniz canim arkadaslarim..sizi tanidigima cok mutluyum..sagolsun dukan yollarimizi kesistirdi umarim boylede devam eder ....sizleri cok seviyorum :13:
daha iyi bir fikrim var tedariklere girismeden once hamile kalsan daha iyi olacakteşekkür ederim arkadaşım
ceviz ezmesini tedarik ettik :)
sıra geldi mıhlama peynirine :)
daha iyi bir fikrim var tedariklere girismeden once hamile kalsan daha iyi olacakbelkide yasminede casminede hic baslamasan sen
Canlarım,
sohbet güzelama artık ben izninizle yavaştan ayrılsam aranızdan :26:
Burger kıng in sloganı gibi "ateş beni çağırıyor"
Gitmemek olmaz şimdi
Günaydın kızlar..
Ben hala duraklamadayım.. Bakalım bu hafta kıracağım şunu inşallah..
Biraz yürüyüş mü yapsam yoksa leslie mi karar veremedim.. Bakalım bakalım bugün biraz hareketi arttıralımmmm..
Bu arada topiğin 100. sayfası hayırlı olsuuun..
Selam Kızlar,
önce günün güzel haberini vermek istiyorum
sabah itibariyle 74,900 ü gördüm
maşallah Rabbim nazardan saklasın ve devamını nasip etsin hepimiz için
4 Kasımda 90 kilo olan ben
17 şubatta 74,900 üm
Allah öncelikle Dukan amcadan sonra da bu yolda benden desteğini esirgemeyen siz değerli dostlarımdan razı olsun
Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri size nasip etsin
Şimdi gelelim bugünü anlatmaya
bana fırça atacağınızı biliyorum ama yine de yazmak zorundayım
gece saat 4 e kadar kitap okudum,
sabah 12.30 da kalktım ve hemen temizliğe başladım, çılgınlar gibi temizlik yaptım bu saate kadar, yarısı bitti ki biraz ara verdim çünkü daha hiçbir şey yemedim, bu saate kadar sadece su içtim, şimdi light meyveli yoğurdumu yedim, biraz daha su içip işime devam edeceğim
akşama kendime ziyafet çekeceğim inşallah somonum vardı dondurucuda onu çıkardım, salata da yaparım oh mis inşallah
somonu kolayca ızgarada pişrmek için ya da daha lezzetli hale getirmek için fikri olan var mı?
balık sevmiyorum ya biraz güzelleştirsem iyi olacak
amac heyecan olsun be arkadasim...hic endiselenme guzelce olup bitecektir..kazanmak degil onemli olan katilmak bence..kizlarida bekliyoruz tabiki ama adilce kimi gercekten begenirseniz ona verin oyunuzu haksizlik olmasin..inceleyin butun herkesin tariflerini ona gore verin oyunuzu biz zaten kirilmaz gucenmeyiz iciniz rahat olsunforum çoğunluğu balık yiyecek heralde kızlar sizde bakarsınız biz eklediğimizde İsabeeeel hiç öyle deme senin elin de lezzetli bence o lezzet sunumunla da birleşince benim esamem olmaz. Benim tarif çok ristkli hele tepsiden sunum tabağına alırken dağılırsa tamam bitti olay yani altına kağıt koydum kağıtla alacam sonra kağıdın kenarlarını kesip saklamaya çalışacağım eşimde tam destek bugün saolsun kızlaaaaar çok heyecanlıyım ben ya ikinci defa yarışmaya katılıyorum birinden 2. likle ayrıldım malum 15 şubat biride bu yemek olayı bakalım bu nasıl olacak benim başım laflıdır kesin bir kulp takarlar ama sizleri de oylamaya bekliyoruz dimi İsabel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?