Selam Kızlar,
Evet nihayet eşim geldi sağ salim. Şimdi ben okuldayım o evde dinleniyor.
Hepimizin merak ettiği gibi kilo vermiş olmama çok şaşırdı, beğendi ve beni tebrik etti.
Kendisi de 9 kilo vermiş gemide. Hemen kilo aldırma çalışmalarına başladım :)
Salı sabahı 73,800 ü görmüştüm ama bu sabah 74,200 geldim.
2 kilo daha verip mi güçlendirmeye geçsem yoksa biraz daha seyire devam etsem mi bilmiyorum, bana fikir verin.
Eşim bu kadar zayıflaman yetier, daha fazla kilo verme bile dedi :)
Sizden de fikir istiyorum. Ne yapsam acaba?
Lisacım güncel kilom 74,200
canim,hadi gozun aydin coksevindim senin adina..agziniz tadi,huzurunuz hep guzel olsun..
bak sen dukanla oda dukansiz zayifladinizkiz bizdemi gemiye gitsek acep hatta gemiye yiyecek hicbirseyde almayalim donene kadar eririz saka tabiki
esin yeter demis baskalarida diyodur mutlaka ama sen kendini hangi kiloda iyi hissedeceksin,yada devam edebilme sansin ve gucun varmi?sonucta esin geldigi icin duzenli yemek yemeleriniz kacamak yapmaya uygun ortamlariniz olacak.2 kilo icin yine 2 hafta gibi bir surece ihtiyacin var..yani en dogru karari sen vereceksin.guclendirmedede kilo verecegini gozonunde bulundur mutlaka
Amin Lisacım
hepimizin ağzının tadı, huzuru her daim olsun inşallah. Amin.
güçlendirmede kilo vereceğime emin olsam hemen geçeceğim.
Kitabın güçlendirme kısmını okumam ya da güçlendirmede olan biriyle görüşmem lazım ki o zaman karar vereyim.
olmazsa dukan topiğine yazayım belki bir fikir veren çıkar.
spora da başlayacağız inşallah eşimle.
biz eşim buradayken çıkıp koşuyorduk, şimdi 1 hafta dinlensin ona da başlamayı düşünüyoruz Allah nasip ederse inşallah.
Selam Kızlar,
Evet nihayet eşim geldi sağ salim. Şimdi ben okuldayım o evde dinleniyor.
Hepimizin merak ettiği gibi kilo vermiş olmama çok şaşırdı, beğendi ve beni tebrik etti.
Kendisi de 9 kilo vermiş gemide. Hemen kilo aldırma çalışmalarına başladım :)
Salı sabahı 73,800 ü görmüştüm ama bu sabah 74,200 geldim.
2 kilo daha verip mi güçlendirmeye geçsem yoksa biraz daha seyire devam etsem mi bilmiyorum, bana fikir verin.
Eşim bu kadar zayıflaman yetier, daha fazla kilo verme bile dedi :)
Sizden de fikir istiyorum. Ne yapsam acaba?
Lisacım güncel kilom 74,200
Beni dovun kizlar tamammi... Kacamak degil bilincli yaptim valla aklim basimdaydi baya baya yedimmmm 7 tane kuru kayisi ve bir bardak nescafe (kahve uygundu bize ama olsun oda kacamak sayilir benium icin) iyi oldu sonuclarini gorcemmmmm dayagimi yiyecem oturcammm hiiiic valla takamayacagim az biraz sekerle stres bastirmam gerekiyormus anladim aksamada 3 tane yerim 10a tamamlar. Ha bu arada evet bu benim cigdem kacamaksavar bu yuzden cok cekmis olan cigdem ama icimde aci bir huzur var valla anlayamiyorum ilk defa hissediyorum bu kadarini
Zeynep güçlendirmen hayırlı olsun bu aradaaa..
Yalnız şu cla yı kullanmaya devam et bence.. En azından 1 kutuyu bitirr.. Hiç zayıflatmasa bile yediğin şeylerdeki yağın etkisini azaltırsınnn..
Benim sivilceler regl dönemi yaklaştı diye pörtledi sanırımYanlış yönlendirme yapmak istememmm..
Ben önümüzdeki ay da devam edeceğim cla yaaa..
Ah şu gitmeyen 5-6 kilo ahDövücem kendimi ne güzel hızlanmıştım.
Nescafeleri kaçırdım haftasonu ondan oldu biliyorummmBir de kola içmiştimm :26:
Bir daha çay ve soda dışında bişey içmicemm dışardaaaa
Yaktın beni kocişşşş :96: :84:
Şimdi benim şu yediklerimi Çiğdem yiyip anlatacaktı size...neyse anlatmiyim sizi üzmiyim buluşunca beraber yeriz anaa kızlar ben doydum nasıl mutluyum anlatamam ama içimde bi tuhaf kilo almam dimi:)haftaya Çarşamba serbest gün Perşembe saf protein günüm olsun...cumarteside yapabilirim...ben artık akşama hatta yarına kadar öbürgünde olabilir acıkmam karnım şişmedi hayret arkadaş ne nimetler var yaaa!!!ya kilo alırsam :):)ben vicdan azabı ve mutluluk arasına sıkıştım çekin çıkarın beni bu hayattan
Egocugum ,canim arkadasimMerhaba kızlar...
Bu hafta yoğundum biraz..
iş ile ilgili olarak yapmam gerekenler vardı...
Cyy, canım çok sevindim eşine kavuştuğuna...
Allah ayırmasın hiç kimseyi sevdiklerinden...
Maşallah yolun sonuna yaklaştın sen...
Neye karar verirsen ver, kendin için en iyi karar olacağından eminim..
Zeynep, senin de eşin gelmiş canım...Hayırlı olsun..
Güçlendirmen de hayırlı olsun canım...
Dukan diyeti tarifleri sitesinden takip ettiğim kadarıyla güçlendirmede kilo veren sayısı azmış...
Hakkıyla uygulayanların çoğu anca sabit kalıyormuş...Bazıları da kilo alıyormuş...
O yüzden güçlendirmede dikkat etmekte fayda var. Hatta besinlere aşamalı olarak geçilmesi tavsiye ediliyor kilo alanlar için..
Yani ekmek, meyve gibi ek gıdaları hafta hafta ekleyerek kendinizi denetleyerek kilo durumunuza göre geçin diyorlar...
Hatta koçlara soranlar olmuş...Kilo aldığınızda ekmek ve meyveyi çıkartıp 2 gün saf protein yapın, nişasta ve ödül öğünlerini de muhakkak yapın demişler...İdeal kiloya indiğinizde tekrar normal güçlendirme prosedürünü uygulayın şeklinde tavsiyelerde bulunulmuş..
Kısaca özetleyip seni ve Cyy yi bilgilendirmek istedim canım...Tabi bu bilgiler bizler için de gerekli sonrasında...
Ben dövülesi bi insanım biliyorum..
Çok kötü bir haftaydı benim için...nedeni kaçamağın kaçamağı getirmesi..
Çiğdem de bilerek yemiş ama üzüldüm ben çok...
Umarım gerisi gelmez..
Sanırım ben nasıl olsa gerçekten dukan uygulayınca veriyorum bi şekilde hissine kapıldığımdan kaçamakların sayısı arttı...
Bulantılar başlangıcı tetikledi tabi...Ama bi kere yapınca sıklaşıyor arkadaşlar bu kaçamak işi...
Ama bırakmaya niyetim yok..Çünkü bırakmak çözüm değil...
Kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum..
Bir kaç gün sp yapmak niyetindeyim hadi hayırlısı...
Güncel kilom ise; 68.3
Hepinizi öpüyorum kızlar, görüşürüz...
Cift partner squash o kayisilari degil asirlik yaglari eriutmistir hamur gibiyim kizlar ifademi kotu aldilar biri hocam biri ogrencim ama iki erkek mahvolduuuum ogrencilerim hocam yeter artik hastalanacaksiniz diye israr etmeye basladilar gayet fit ve zayif gorunuyormusum aralarinda konusuyorlarmnis birde vucutcu bir ogrencim birkac hareket gosterdiii mutluyum o kayisilar eriyeceeeek
Bu hafta kadar kotu bir hafta hic olmamisti herkesin dokuldugu kilolar veremedigi bir hafta olmusneyse umarim haftaya buyuk farklarla telafi edecegiz
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
14 SUBAT
2013
[/TD]
[TD] 21 SUBAT
2013 [/TD]
[TD]28 SUBAT
2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy
[/TD]
[TD]76 [/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]74.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik
[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]66.9 [/TD]
[TD]68.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella
[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]65.3 [/TD]
[TD]65.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kazen
[/TD]
[TD]116[/TD]
[TD]115.5 [/TD]
[TD]115.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty
[/TD]
[TD]81.4[/TD]
[TD]79.8 [/TD]
[TD]79.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winniepooh
[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan
[/TD]
[TD]58.8[/TD]
[TD]58 [/TD]
[TD]57.8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yine icimizden en iyisi cigdemKız eridin bittin valla.. Senin BKİ kaç söyle bakimmm..
Ellerine sağlık Lisacımm
Hepimiz dökülmüşüz gerçekten.. Ne diyeyim demekki havalarda sularda birşey var ki herkeste bir terslik oldu böylee.. (Kendimi kandırıyorum yaydık yaydıkk)
Bu arada benim çoook kötü uykum var kızlarrr.. Hani oturduğum yerden kalkıp eve gidecek halim bile yokkk.. Ki saat 19:00 a kadar daha buralardayımm
Eve gidince de minik canavarla uyunmuyır kiii.. Gerçi trampolinle oyalanırsa; kocişte tamam ben ilgilenirim derse, sağlam bir uyku çekebilirimmm
AY bu uyku neden oldu kiii.. Acaba dün çok mu zıpladım kiii
Ben sabah bizimkilerden önce çıktım evden, çıkarken ikiside uyuyordu.. Ufaklıkta babası uyanmadan kalkmış gitmiş trampolinle oynamayaaa :122:
Evden zor çıkmışlar; gitmiycem oynıycam beeenn diye kavga etmiş babasıyla
24.72 olmuş canım hafta itibari ile bugun zafiyet geçirdiğimi düşünen öğrencilerimden biri 23 dedi ama ona 79u gördüm diyemedim 76 dediiimmmmm millet hep bir ağızdan bırak diyorrrr ya hayır niye anlamıyorlar evlendiğim kiloyu görecegiiiimmmmm bu arada spordan sonra tartıldım evde bir pet şişe suyuda sallamıştım o esnada sabah beridir wc yok ilacıda almadım sabah kahrettim resmen wcsiz bol sulu 79.1 dim ya ben perşembe sabahlarından nefret ediyoruuummmmm
elimde zikirmatik ben adım atmaya gidiyorum kızlar leslie yapcam yarım saat az önce yediğim dukanella da eriyeceeeekkkkk haftaya 78le gelmezsem diyeti bırakırım büyük konuşuyorum valla çok sinir oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?