Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Patoloji sonuclarim kan sonuclarim temiz dikislerime bakti alttan onlar hala iyilesme surecinde dedi dikkat et dedi.Enfeksiyon rahatsizligim var onada artik bi ilac baslayalim dedi ama agir bi ilacmis haftada 1 tane icin karaciger enzimlerime baktirmam gerekiyormus bi sknti olursa birakacagim ilaci 2 ay kullanacagim sonra yine kontrol falan filan genel olarak iyi sonuclar
Yawrukush Yawrukush ❤️

Cook tebrik ediyorum, komsularla gunlere ragmen, eksiler gordun.Harikasin canim👏👏🎉

Kolayliklar diliyorum, guzel bir sene olsun canim.☺️

Oooo cag kebap miiii🤭😋

Tebrikler🌸

Umarim kendini daha iyi hissedersin, biz hep buradayiz, ne zaman hazir hissedersen aramiza don canim..💕

Eksi gormussun canim, nasil gitti hastane isleri?

Guzel birgun olmus.🌸

Kaptanim harikasin🎉👏

Oooo harika bir eksi, cok coook tebrik ediyorum canim🎉🥳

Cok az bir arti gormussun canim, hic moralini bozma..Haftaya senin haftan olacak🥰

Kaptanimmm eksiler gelmis, harikasinizzz🎉🌸

Cok guzel bir menu olmus canim.🌸

Canim sen sadece cocuguna ve sagligina odaklan.Bence suan baska bir onceligin yok.Kilo her zaman verilir..

Spor yarismasini kazanmisim birde ,ayy cok sevindimm💕🥳🎉
Ellerine saglik boncugummm🥰

Sanada tebrikler canimmm.🥰

Bende 70lerdeyim suan, yolum senden de uzun Burcincim, senin kadar azmedebilir miyim acaba?
T3sekkurler kaptan aynen hergun bulusuyiz yediklerimi frenlemeliyim daha fZla gitmesi gerekiyordu ah ah

Canım benim tartım bozuk katılamadım bugün sonuçlara ama beni çıkarmayın takımlarda kalayım şartlar yeni düzeldi bugün yeni geldi elektriklerimiz Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Bencede takimlardan cikmak kilo vermeyi zorlastiriyor.Ayrilma aramazdan.💕

Evet çağ kebabı. Her halükarda benden çıkacak parası ama en azından ikimizde kilo vermiş olacağız 🤣🤣
Ayy yillar oldu yemeyeli🙈Nasil canim cekti..Keske Turkiye’de olsamda be. Sana ismarlasam canim…

Patoloji sonuclarim kan sonuclarim temiz dikislerime bakti alttan onlar hala iyilesme surecinde dedi dikkat et dedi.Enfeksiyon rahatsizligim var onada artik bi ilac baslayalim dedi ama agir bi ilacmis haftada 1 tane icin karaciger enzimlerime baktirmam gerekiyormus bi sknti olursa birakacagim ilaci 2 ay kullanacagim sonra yine kontrol falan filan genel olarak iyi sonuclar
Patoloji ve kan sonuclarin temiz cikmis canim cok sevindim.Enfeksiyonda ilacla kontrol altina alinir.Cok sukur..🥰

T3sekkurler kaptan aynen hergun bulusuyiz yediklerimi frenlemeliyim daha fZla gitmesi gerekiyordu ah ah
Canim benim arkadaslarim 1 haftaya donecekle Turkiye’den tatildeler suan,Onlar gelince sen bizim bulusmalari gor.Bende farkli degilim.🙈😂

Ayy yillar oldu yemeyeli🙈Nasil canim cekti..Keske Turkiye’de olsamda be. Sana ismarlasam canim…

Patoloji ve kan sonuclarin temiz cikmis canim cok sevindim.Enfeksiyonda ilacla kontrol altina alinir.Cok sukur..🥰

Canim benim arkadaslarim 1 haftaya donecekle Turkiye’den tatildeler suan,Onlar gelince sen bizim bulusmalari gor.Bende farkli degilim.🙈😂
Bu taraflara yolun düşerse ben ismarlayayim canım

İyi akşamlar 🙏🏻🌸💓

Kahvaltı 11.30
Bir dilim peynir
Yumurta
4 zeytin
Ceyrek salatalık
Çeyrek domates

Ara öğün 15.30
Kahve + su
Dondurma

Akşam 18.30
Yarım tortilla lavaş
100 Gr et döner
Semizotu salatasi
Ayran

2.5 lt su
Hareket yok
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Yawrukush Yawrukush

Cnm yangın sonrası düzen gitti üstelik Spor salonu üyeliğimde bitti aşırı sicaklardan yürüyüşede çıkamaz oldum ve reglin agrilarida var zor geçti bu günler.
Çıkmak istemiyorum zaten takimlardan

Bu taraflara yolun düşerse ben ismarlayayim canım
Insallah diyelim canim🥰Eksik olma..

İyi akşamlar 🙏🏻🌸💓

Kahvaltı 11.30
Bir dilim peynir
Yumurta
4 zeytin
Ceyrek salatalık
Çeyrek domates

Ara öğün 15.30
Kahve + su
Dondurma

Akşam 18.30
Yarım tortilla lavaş
100 Gr et döner
Semizotu salatasi
Ayran

2.5 lt su
Hareket yok
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Yawrukush Yawrukush
Dondurma odul olsun canim.Onumuzdeki hafta daha iyi olacagiz, ben inaniyorum..

Cnm yangın sonrası düzen gitti üstelik Spor salonu üyeliğimde bitti aşırı sicaklardan yürüyüşede çıkamaz oldum ve reglin agrilarida var zor geçti bu günler.
Çıkmak istemiyorum zaten takimlardan
Harikasin, zor bir hafta gecirdin ama diyetinide elinden geldigince birakmadin.Her sey yoluna girecek🙏

Back
X