CLA bende de pek işe yaramadı zeynepçim.. Bugün öğlen yürüyüşümde yolumu değiştirdim gittim satıcı kızın başına ekşidim..
Demez mi öyle hemen etkisi olmaz en az 3 aya etki görürsünüz diye...
Dedim Ohooo! o zamana benim diyet 3. aşamaya geçer..
Saf saf yüzüme baktı ben de anlattım dukan yapıyorum o zamana biter benim kilolar, verecek kilo milo kalmaz koruma aşamalarına geçerim diye..
Bırakayım bari o zaman dedim..
Olsun sen yine kullan mutlaka etkisi olur dedi..
Bu arada cla sanki bana sivilce yaptı yaaa..
Kızda demez mi emin misin cla nın yaptığından diye..
Almayı düşünenler bir daha düşünsün derimmm..
CLA bende de pek işe yaramadı zeynepçim.. Bugün öğlen yürüyüşümde yolumu değiştirdim gittim satıcı kızın başına ekşidim..
Demez mi öyle hemen etkisi olmaz en az 3 aya etki görürsünüz diye...
Dedim Ohooo! o zamana benim diyet 3. aşamaya geçer..
Saf saf yüzüme baktı ben de anlattım dukan yapıyorum o zamana biter benim kilolar, verecek kilo milo kalmaz koruma aşamalarına geçerim diye..
Bırakayım bari o zaman dedim..
Olsun sen yine kullan mutlaka etkisi olur dedi..
Bu arada cla sanki bana sivilce yaptı yaaa..
Kızda demez mi emin misin cla nın yaptığından diye..
Almayı düşünenler bir daha düşünsün derimmm..
Evet sivilce yaptı bendede anammm ondan mı cla yı kullanmama kararıverdim an itibariyle uğraşamam ben öyle yan etki falan
Evet sivilce yaptı bendede anammm ondan mı cla yı kullanmama kararıverdim an itibariyle uğraşamam ben öyle yan etki falan
Zeynepçim aldık artık kullanacağızzz.. Bende gaza geldim aldım ama bırakmak yok para çöpe mi gitsin kızzzzz
Çiğdem tatlı bisküviyedemi lor koyuyorsun???bi dukanella tarifide ver bakim???sivilcelerimin resmini çekip göndereyim kız gitti 70 tl ipekyoldan elbise alırdım 114 tl ye düşmüş yüzde 70 indirimli yazık oldu anaaaa
ben artık herşeye lor koyuyorum zeynep, bol buldum ya heryerime sürcem afedersin... Dukanella benimki sıcak şokella gibim bişi oluyor bisküvimlen yiyorum genelde pasta gibi oluyor yada ıslak kek
Lorlu dukanella
3 kaşık lor
3 kaşık süt tozu
yarım çay bardağı süt
1 tk sıvı tatlandırıcı
1,5 tk (valla bol bol koyuyorum) kakao
çırpıyorum çırpıyorum sonra mikroya atıyorum 2 dakika ayar 3 de (benimkinde sanırım en yüksek ayar 5) sonra çıkınca karıştırıyorum bol bol bakıyorum olmuş hemen gümmmm mideye
Lorlu bisküvilerim (ya her seferinde elime ne gelirse sallıyorum içine ama vereyim ben)
4 yk falan lor baya baya fazla koyuyorum
1 yumurta
1 yk kepek
3 yk süt tozu (arttırabilirsin yakışıyor kokusu)
yarım çay bardağı süt (olmasada olur)
yarım paket kabartma tozu
2 veya 3 yk yoğurt
1 yk ye yakın kakao
1 tk kaşığı kadar tatlandırıcı ben pek şekerli sevmiyorum (sıvı kullanıyorum bu arada)
vaniya aroması (unutuyorum ama olsun yazayım yine)
eeeee artık tereyağı aroması
bol bol bol çırpıyorum yumurtayı sonra yemek kaşığı ile tepsiye yağlı kağıdın üstüne yayıyorum birer kaşık onlar böyle kağıdın üstünde pürüzsüzleşiyor pişerken yayılıp. 200 derecede 10-15 dk yetiyor...
Buna kakaoyu şekeri kaldır pul biber, dereotu, tuz ekle tuzlu kurabiye oluyor oda baya baya poğaça tadında oluyor
Winnie: "Tartıdan korksaydık dukan yapmazdık"
Kızlar bu trampolin kocaman birşeeey..
Düz zıplamaya çalışıyorum bacak kaslarım kasıldı kaldı resmen..:122::122::122::122: Umarım yarına tutulmammm.. Artık doğaçlama koşma vs yapıyorummm
Bu arada oğlan hiç inmedi üstünden, ben yaparken de sürekli yanımda benimle zıplamaya çalışıyorr.. Onu tut bir yandan zıpla.. AY çok komiğizzz
İşe yarar mı bilmiyorum ama çok eğlenceli olduğu kesinn
Hadi gozunuz aydinise yaramazsa bile onemli degil oglanla zip zip ziplarsiniz:122::122::122:eglence olur size..cocuklar cok seviyor bu oyunu ama dusunuyorumda herhalde 10 dakikadan fazla ziplanmaz ya SIKILIR insan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?