66,8
Valla anlamadım nasıl bir bünyem var.. Takıldım kaldım ileri geri derken yerimde sayıyorum..
Sanırım benim balon patladı kızlar
Diğer tarafa bildirim yapmayacağım.. Zaten artık sadece okuyup geçiyorum o kadar..
poyraz33 yine gördüm seni gelip gelip okuyorsun bi yorum da yapsan bizde tanısak seni inmisin cinmisin napar ne edersin yanılmıyorsam diyettesin elma dersem çık armut dersem yine böyle gizli kal bakalım. ELMA
poyraz33 yine gördüm seni gelip gelip okuyorsun bi yorum da yapsan bizde tanısak seni inmisin cinmisin napar ne edersin yanılmıyorsam diyettesin elma dersem çık armut dersem yine böyle gizli kal bakalım. ELMA
İsabel nirdesin ?napıyosun sen gel bacım sensiz olmuyor bende meraklandım yaa:)kızlar telefonlarınızı mail atın artık yoklama alıcam gelmeyenin velisini arıyacamSelam kızlar
nihayet bildirim yapmaya fırsat buldum
wc problemimi mucize tozumuz sayesinde hallettim çok şükür
bildirimim 73,500
fotoğrafını bile çektim :)
neredesiniz aw
Lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerelerdesin yaw
merak etmeye başladım arkadaşım
arada bişeyler yaz
İsabel nirdesin ?napıyosun sen gel bacım sensiz olmuyor bende meraklandım yaa:)kızlar telefonlarınızı mail atın artık yoklama alıcam gelmeyenin velisini arıyacam
tebrik ederim arkadasim bunada sukurGünceeeellll. 78,5 çok tatmin etmese de oldu be yinede gördüm garantiledim bu hafta 78li rakamları haftaya 77 görüleceeeeekkkkk
66,8
Valla anlamadım nasıl bir bünyem var.. Takıldım kaldım ileri geri derken yerimde sayıyorum..
Sanırım benim balon patladı kızlar
Diğer tarafa bildirim yapmayacağım.. Zaten artık sadece okuyup geçiyorum o kadar..
Canlarım ciğerlerim sevgili kankilerim,,ben 58 kiloyum bugün ilk meyve mide yedim ama 1haftadır çikolata yiyorum:)dün çiğdemciğimi hatırlayarak un kurabiyesi yedim mis gibiydi tereyağı ile yaptım KOCACIM gitti...gelir inş yakında...okula başladım öğleciyim oda güzel durumum kilom gibi stabil ama actionlu günlerimizi özlüyorum ...isabetlede söyledim buraya gerekli ilgiyi göstermezseniz yakında başınızı belaya sokabilirim ozaman görürsünüz
Çocukluğumdan beridir hep +10,15 kilo fazlayla dolaşan; üniversiteden beridir de hep diyette olan bi tipim. Son 3-4 ay öncesine kadar hayatım yediklerimin kalorisini toplamakla geçti. Normal insanların yediklerinin yarısını yersem, ancak o zaman 58-59 falan kalabiliyordum. Azıcık yemeye başlasam da 70'e kadar çıkıyordum. İşyerinde bi arkadaşım vardı. Son günlerde ne zaman görsem elinde küçük bir light süt, napıyosun sen dedim, Dukan dedi. İşte o günden sonra ben de Dukancı oldum. İlk yapışımda 5 kilo verip bıraktım, sonra o kiloları geri alıp, 1 Şubat'ta da yeniden başladım. 67,8 ten 63,6 ya düştüm.
Valla bu sefer çok pis gazlıyım, 55'i görecem arkadaş. Hatta aranıza bile katılmayı düşündüm ama ben çok zor veren bi tipim, 1 ayda 5 kilo veremem deyip vazcaydım. Diğer tarafta takılıyorum daha çok, ama orda bişeyler yoksa da sık sık gelip sizi gözetliyorum
ELMA
cyySelam kızlar
bildirimim 73,500
neredesiniz aw
Lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerelerdesin yaw
arada bişeyler yaz
İsabel nirdesin ?napıyosun sen gel bacım sensiz olmuyor bende meraklandım yaa:)kızlar telefonlarınızı mail atın artık yoklama alıcam gelmeyenin velisini arıyacam
Face'e girsen ulaşırdın kuzum bize de.. İsabelin dışarıda evrak işleri vardı.. Birde kocişi geliyor akşama ondan yok ortalarda..
Ben buralardayım ama artılara canım sıkkın diye fazla sesin çıkmıyorrr. Ozon saunama da gidemedim zatti
Face hesabı aliyim bariseviyorum sizi...benim hastalarımdan biri sanal arkadaşlarını gerçekten çok sevip,bağlanıyordu 5ay terapi yaptık sıra bana geldi bende öyle oldum resmenkizlaargeldim ben.sabah islerim vardi onlari hallettim ogleden sonra bir turk komsum ve arkadasim var o bazi turk arkadaslari davet etmis benide cagirdi ayyy neler vardi neler persembeninde rahatligi ile birazcik kacamakli gecti ama abartmadan cok dozunda bildiginiz uzre kociste yok henuz cumartesi geliyor bende yanlizim birazdan listede yapacagim ama cok bir degisiklik yok listeyi degistirmesekte olur yani yaa ne bu kaplumbaga misali yol aliyoruz hadi canlanin kendinize gelin yarisin bitmesinede 2 hafta kaldi birinci bellide ikinciyi merak ediyorum
tebrik ederim arkadasim bunada sukurbizde bu azim ve irade varken goruruz istedigimiz her rakami evelallah:26:
Winnicigim,hiic dert etme canim ve sakin bu durum seni cileden cikarmasin evet zorlaniyorsun biraz ama ben inaniyorum bunuda kirdiktan sonra arkasi corap sokugu gibi gelecek
bakiyorum hayalet pesindesin
oooo kacak zeyno gelmis hosgelmisortmen haniiim yediklerin ictiklerin senin olsun gorduklerini anlat dermisim kizim sartlarimiz esit degil anlatma oyle meyve kurabiye falan yiyebilen var yiyemeyen var milletin bir yerleri siser allah korusun kocise allah kavustursun ortmenligin hayirli olsun
ne actionuaman haa basimizi belaya sokayim deme :18:senin varligin yeterince action bize daha fazlasina gerek yok
hosgeldin ve diyetin hayirli olsuniradeli sekilde devam edersen 55 i de gorursun 50 yide arkadas valla inan bizde artik oyle zor veriyoruzki o bahsettigimiz ugruna yarislar duzenledigimiz 5 kiloyu nasil verecegiz inan bizde sastik kaldik artik ama ugrasiyoz ya verecegiz ya verecegiz
yarista olmasan bile istedigin zaman gelip katilabilirsin sohbete gerci son zamanlarda kacaklar yuzunden pek sohbetimizde kalmadi yaakafan takilan herhangi birsey olursada diger taraftada burdada rahatlikla sorabilirsin elimizden geleni yapariz canim
cyytebrikler canim bak hedefledigin rakamlardasin az kaldi artik birkac hafta sonra sende gecersin guclendirmeye
zeynooogeldim canim sizsizde olmuyor valla bos birakmayin buralari
evet dogru der winnim biz face deyiz ve herdaim haberderiz birbirimizdensimdi bide angut yapiyozki canli canli
ya neden gidemedin sen ozona bugun ne olduki:26:
anlamistim derinlerinde bir yerde psikolojik bazi problemlerin oldugunu nihayet cikti ortayaFace hesabı aliyim bariseviyorum sizi...benim hastalarımdan biri sanal arkadaşlarını gerçekten çok sevip,bağlanıyordu 5ay terapi yaptık sıra bana geldi bende öyle oldum resmen
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]14 SUBAT 2013
[/TD]
[TD]21 SUBAT 2013
[/TD]
[TD]28 SUBAT 2013
[/TD]
[TD]7 MART 2013
[/TD]
[TD]TOPLAM FARK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy
[/TD]
[TD]76
[/TD]
[TD]74.3
[/TD]
[TD]74.2
[/TD]
[TD]73.5
[/TD]
[TD]-2.5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik
[/TD]
[TD]66.7
[/TD]
[TD]66.9
[/TD]
[TD]68.3
[/TD]
[TD]------
[/TD]
[TD]+1.6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella
[/TD]
[TD]66.5
[/TD]
[TD]65.3
[/TD]
[TD]65.3
[/TD]
[TD]64.5
[/TD]
[TD]-2.0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kazen
[/TD]
[TD]116
[/TD]
[TD]115.5
[/TD]
[TD]115.3
[/TD]
[TD]------
[/TD]
[TD]-0.7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty
[/TD]
[TD]81.4
[/TD]
[TD]79.8
[/TD]
[TD]79.2
[/TD]
[TD]78.5
[/TD]
[TD]-2.9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winniepooh
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]66.5
[/TD]
[TD]66.5
[/TD]
[TD]66.8
[/TD]
[TD]-0.6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan
[/TD]
[TD]58.8
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[TD]57.8
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[TD]-0.8
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Zeyneeeeppp anacağızımın mutfakından kilolarca mantı yapıpta yenilmeden yemeden çıkmış bahtsız bir savaşçıyken şimdi arkadaşının gazıyla mis gibi un kurabiyelerini düşünen bedevi modundayım ya helal olsun yaptın yapacağını. Canım oooooh canına değsin hakettin sen onları bizde inşallah yiyeceğiz bakıyorum nisan 21e az kaldı o gün buranın en lüks lokantasına gideceğizzzz ve ben 3 tane un kurabiyesi yiyeceğim (nasıl bir hayalse safmıyım neyim ben millet spesyal yer ben un kurabiyesi)Canlarım ciğerlerim sevgili kankilerim,,ben 58 kiloyum bugün ilk meyve mide yedim ama 1haftadır çikolata yiyorum:)dün çiğdemciğimi hatırlayarak un kurabiyesi yedim mis gibiydi tereyağı ile yaptım KOCACIM gitti...gelir inş yakında...okula başladım öğleciyim oda güzel durumum kilom gibi stabil ama actionlu günlerimizi özlüyorum ...isabetlede söyledim buraya gerekli ilgiyi göstermezseniz yakında başınızı belaya sokabilirim ozaman görürsünüz
O zaman seni daha iyi tanıyabilmemiz ve bu samimi ortama dahil edebilmemiz için daha çok elma olmalısınÇocukluğumdan beridir hep +10,15 kilo fazlayla dolaşan; üniversiteden beridir de hep diyette olan bi tipim. Son 3-4 ay öncesine kadar hayatım yediklerimin kalorisini toplamakla geçti. Normal insanların yediklerinin yarısını yersem, ancak o zaman 58-59 falan kalabiliyordum. Azıcık yemeye başlasam da 70'e kadar çıkıyordum. İşyerinde bi arkadaşım vardı. Son günlerde ne zaman görsem elinde küçük bir light süt, napıyosun sen dedim, Dukan dedi. İşte o günden sonra ben de Dukancı oldum. İlk yapışımda 5 kilo verip bıraktım, sonra o kiloları geri alıp, 1 Şubat'ta da yeniden başladım. 67,8 ten 63,6 ya düştüm.
Valla bu sefer çok pis gazlıyım, 55'i görecem arkadaş. Hatta aranıza bile katılmayı düşündüm ama ben çok zor veren bi tipim, 1 ayda 5 kilo veremem deyip vazcaydım. Diğer tarafta takılıyorum daha çok, ama orda bişeyler yoksa da sık sık gelip sizi gözetliyorum
ELMA
Selam kızlar
bildirimim 73,500
neredesiniz aw
Lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerelerdesin yaw
arada bişeyler yaz
arkadasim seninle 3 saat konusmak keyifliydi ozeldi insallah daha nice 3-5 saatler yapariz bizZeyneeeeppp anacağızımın mutfakından kilolarca mantı yapıpta yenilmeden yemeden çıkmış bahtsız bir savaşçıyken şimdi arkadaşının gazıyla mis gibi un kurabiyelerini düşünen bedevi modundayım ya helal olsun yaptın yapacağını. Canım oooooh canına değsin hakettin sen onları bizde inşallah yiyeceğiz bakıyorum nisan 21e az kaldı o gün buranın en lüks lokantasına gideceğizzzz ve ben 3 tane un kurabiyesi yiyeceğim (nasıl bir hayalse safmıyım neyim ben millet spesyal yer ben un kurabiyesi)
O zaman seni daha iyi tanıyabilmemiz ve bu samimi ortama dahil edebilmemiz için daha çok elma olmalısınKusura bakma öteki tarafta yaşadığım sinir bozucu bir olaydan sonra septik pozisyondayım hala hırsım geçmedi hatuna çok cins insanlar var hayatta. Yolun açık olsun inşallah topik için tek temennim o. Biz burada çok güzel arkadaşlıklar kazandık resmen altın kızlarız diyebilirim. Özde güzel insanların buluşma yeri inşallah seninkide özde olur sözde olmaz
Hayırlı olsun peri tozu diyorum ben ona insanı ne güzel rahatlatıyor değilmi çok şükür gitti fazlalıklar o zaman. Çizelgemiz az biraz ağır görünüyor ama istikrarlı ilerliyoruz maşallah egotrikim de dönüşünde bol eksilerle gelecek inşallah. Haftaya hedefi 77 koydum inşallah göreceğim ay kızlar sabah kilomu söylerken 88.5 dedim bir arkadaşa ama kendimi bir kötü hissettim varya nasıl birşeyse ay Allah korusun dedim hemen düzelttim yarıldık resmen arkadaşımla... 100 gün önce onun 10 kilo üstündeydin ya o rakamı bile görmek hayalken şimdi 20 kilo altındayım çok şükür çok şükür Rabbime...
Lisa casperleri oynuyor ama dün gece 3 saat benimleydi. Hatundan kadınlık fışkırıyor ya dudağım uçukladı maşşallah maşşallah diyorum başkada bişi demiyorum... Hatta ben bir ara duruş pozisyonları çalışıyordum yandan güzel görünüyorum dimi İsabel, ay şöyle durayım dimi İsabel diye kendimden geçmişim bi baktık saat iki buçuğu geçiyor ama sanki yılların arkadaşlığı var aramızda ben nasıl rahatım yoksa kasardım kendimi yaaaa bu çok güzel bişi inşallah hepimiz için birgün gerçek olcak ANGUTLA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?