Ne şimdi bu itle köpekle muhabbet etme lafı zeynep, yazdıklarının elle tutulur bir yönü yok... Biz hiç bir şekilde hakaret bazında tavır koymadık ortaya, tamam tarz meselesi dedik kalbi temiz muhakkak karşımızdaki zeynep dedik ama yok birşeyi bir kere dersin ikincide uyarırsın üçüncüde biter bende. Anlamanı isterdim keşke diyorum ama olmadımı zorlamanın bir manası yok. Eyvallah Zeynepfurkan yolun açık, sağlığın sıhhatin yerinde, huzurun bol olsun ama umarım umarım benden uzak
Tatlım makyaj,manikür,Pedikür epilayon ve diyet konusunda sıkıntım yok bana işve cilve bide itle köpekle muhatap olmama konusunda öneri vermezseniz olacaklardan ben sorumlu olmam....konuşturma beni
Lisa bana rahat durmuyorsun kimbilir şimdi kimle uğraşıyorsun diye cevap yazmış üste duruyor bende evet devamlı böyle oluyor şeklinde şu anda burda olan olmayan kimseyi kastedmeden gerçek hayatımla ilgili yazdım bu mesajı tek kişinin adı yok şu anda bu topikte yada diğerinde tartıştığım kimse yok ....
hosgeldin caniiimSelam Kızlar,
Ben geldim
saçımı başımı yolmanız pahasına kaçamaktan öteye geçtiğimi söylemeden edemeyeceğim :)
cuma günü gittik Pamukkale deki 5 yıldızlı otelimize
cuma akşam yemeğinde sadece et ve yoğurt yedim, bol bol yüzdüm
gece 12 ye doğru eşim için yapğtırdığım bjk li pasta ve valize sakladığım şampanya dukan ı bozdu :)
cumartesi ve pazar da arkası geldi :)
5 yıldızlı otele gidip makarna yedim :) çünkü en çok özlediğim oydu sanırım, hamburger de yedim, çerez de
bugün 75 i gördüm malesef 1 kilodan fazla almışım ama wc ye giremedim hala
wc sorunumu bugün çözersem yarın gerçek kilomu size bildireceğim
kızmayın bana
aylar sonra eşimle güzel bir hafta sonu geçirmek biraz kaçamak yapmama sebep oldu
ama biliyor musunuz iyi oldu
çünkü midemin artık biraz kaçamak yapınca ne kadar rahatsız olduğunu ve az yediğimiz, dukanla yaşadığımız sürece ne kadar dinç olduğumuzu gördüm
dukan a durmaksızın devam inşallah
bu arada bugün eşimle spora başlıyoruz
yürüyüş, koşu, aletler ne varsa hepsini kullanmayı istiyorum inşallah
size söz veriyorum sporla birlikte daha da sıkı tutacağım
eşim ben kaçamak yaptıkça ne dedi biliyor musunuz :) "bu yediklerini yaz kadınlar kulübüne" dedi :)
denizli de forum avm de alışveriş yaptık
ve s beden gömlek, body ve 90 kiloluk halimden 6 beden küçük kot aldım :)
bunlar da iyi haberler
güzel,mutlu, huzurlu bir hafta olması dileğiyle
hosgeldin caniiim
cok cok sevindim gecirdigin guzel haftasonuna o yuzden sacini basini yolmayacagizama bu sondu tamam artik bitti kocis geldi hasret giderildi tatiller yapildi artik normal eski hayatina donuyorsun cikan + yi cok kafana takma zira bende turkiye donusu + cikmistim ama hemen 2 gun saf protein yapinca ertesi gunde hemen - gormeye baslamistim.sende oyle yap ozellikle bugun yaparsan yarin yine ayni eski kilonu goreceksin.
o mide rahatsizligi olayini bende yasiyorum midemizin kapasitesi kuculdiginden fazlasi rahatsizlik veriyor artik.bende oyle oluyorki bir kasik bile olsa afedersin cikariyorumbu iyi birsey daha az yemeye alistik.
kocislerde artik biliyor kadinlar kulubunu ve burdaki arkadasliklarimizi
aldikalrini gule gule giyin zira zevkle insan alisveris yapiyor artik vede zevkle giyiyor ..
guzel haftalarin olsun canim
Sağol arkadaşım
aynen dukan a devam inşallah
spora da başlayınca inşallah hızlıca halledeceğim
desteğin için teşekkürler
hepimizin güzel, mutlu, huzurlu haftaları olsun inşallah. AMİN.
Selam Kızlar,
nerelerdesiniz yaw
buralar niye bu kadar sakin
anlamadım walla
cyy im cok yogunuz anlatirim sana maillebirde sana bir mail attim ben baksana ona canim
anlat bakalım maille
bu arada mailine baktım ve görev tamam :)
Selam Kızlar,
yahu akşamdan beri saat başı girip bakıyorum ama kimsecikler yok
bizim grup dağıldı galiba iyice
kimsecikler tek kelime yazmamış
umarım her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?