Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]10 OCAK 2013[/TD]
[TD]17 OCAK 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy[/TD]
[TD]76.8[/TD]
[TD]76.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella[/TD]
[TD]69.0[/TD]
[TD]68.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lamia34[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]61.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozgekrd[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]86.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Patoloji[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]77.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty[/TD]
[TD]85.8[/TD]
[TD]84.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seraptunc[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]49.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yagmur00[/TD]
[TD]51.5[/TD]
[TD]50.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan[/TD]
[TD]60.3[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Selam bayanlar bezgin arkadaşınız hatta bağlanmış durumda :) bugün ciddi sporda 3. günümü de devirdim amaaaa varyaaa bittim ben bittim hocamın pili full dolu ya hiç bitmiyor ya da kendinden şarjlı.
Tablo güzel, özge bana yakınsın sende, oooh utanarak bakıyordum tabloya ya kocamanım ben sizin yanınızda diye buldum kendimden birini ya tam oldu artık.

Sabah: aaaaa unuttuuuummmm
Öğlen: krepli peynirli çaylı kahvaldı bol bol ama hiç kısmadım yani
Akşama: Kara soğan, soya sosu ile tatlandırılmış tavuk sote, acı sos, yeşil biber, yoğurt, tramisu...

Çok yeşil çay içtim bugün, hala içiyorum bağımlılık yaptı gibi bişi elim boşa çıkınca içiyorum ama ciddi ciddi bu demlemeleri tavsiye ediyorum evde aromalısı yok yeşil çayı koyup üzerine bir piske tarçın koyup öyle demliyorum şekersiz çok güzel gidiyor.

Birlitreye yakın da sodalı su içtim (ancak dayanabildim ben ya) ama biraz tansiyonum çıktı sanırım ensem ağrıyor :(

Son düzenleme:
Selam Kızlar,
Yarın Allah nasip ederse İzmir'e gidiyorum
dukan ekmeğimi,yemeğimi,yoğurt ve sütümü hazırladım

bugün kendime ıspanaklı bir yemek yaptım süper oldu
kıymayı kavurdum, üzerine 1 tane soğan ekleyip kavurmaya devam ettim, ıspanakları doğrayıp ilave ettim ve biraz pişirdim
sonra borcama alıp üzerine iyice çırptığım yumurtayı ekledim fırına attım
yumurtaların piştiğine emin olduktan sonra üzerine rendelenmiş peynir attım ve yoğurtla hüplettim
süper oldu
denemenizi tavsiye ederim
bir sürü yaptım ki hafta sonu yanımda yemeğim olsun diye düşündüm

Selam Kızlar,

kıymayı kavurdum, üzerine 1 tane soğan ekleyip kavurmaya devam ettim, ıspanakları doğrayıp ilave ettim ve biraz pişirdim
yumurtaların piştiğine emin olduktan sonra üzerine rendelenmiş peynir attım ve yoğurtla hüplettim
süper oldu

iyi yolculuklar canim,dikat et bozma sakin diyeti.gerci sana bunu soylemek gerekmiyor ama iste sen yinede seytana uyma :47:benimde canim ispanak cekiyodu deneyecegim tarifini..bizi habersiz birakma yaz mutlaka :16:

[TR]
[TD][/TD]
[TD]10 OCAK 2013[/TD]
[TD]17 OCAK 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy[/TD]
[TD]76.8[/TD]
[TD]76.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella[/TD]
[TD]69.0[/TD]
[TD]68.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lamia34[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]61.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozgekrd[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]86.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Patoloji[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]77.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty[/TD]
[TD]85.8[/TD]
[TD]84.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seraptunc[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]49.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yagmur00[/TD]
[TD]51.5[/TD]
[TD]50.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan[/TD]
[TD]60.3[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Selam bayanlar bezgin arkadaşınız hatta bağlanmış durumda :) bugün ciddi sporda 3. günümü de devirdim amaaaa varyaaa bittim ben bittim hocamın pili full dolu ya hiç bitmiyor ya da kendinden şarjlı.
Tablo güzel, özge bana yakınsın sende, oooh utanarak bakıyordum tabloya ya kocamanım ben sizin yanınızda diye buldum kendimden birini ya tam oldu artık.

:43::43::43:
Bu liste çok güzel..
Görünce çok canım çekti ama...
Ben de bu listede olmak istiyorum :84::84::84::84::84::84:

Mümkün mü acaba :77::77::77: Lütttfeeennnnnn :17:

Hem listeye bakınca herkesin kilosuna yakın bi rakibesi var :27:, bi kişi dışında :30::53::53: (boyları boş verin :34:)

Lisacım evet şanslı kişi sensin :52::52::52:
Sana bi rakibe lazım benim gibi şuan 69,5 kiloda olan :42::42::42:

................

:26::26::26:

Selam kızlar!:16: Valla her zamanki gibi muşteşemsiniz ama.. saatlardır sizleri okuyup durdum:53::1: Daha az yazın yahu..:60: Çıkın dişarı, gidin mağzalara, deneyin tonlarca kıyafet.. bak bakalım o 5 kiloyu verebilmek için nasıl şekilden şekile giriyorsunuz..:27::1: Malum her taraf indirim..:10: Ben bugün gittim İpekyolu ndan son kalan bi palto kaptım. 40 beden, biraz bol geldi ama olsun.. kuşağı var.. bir de ün yapmış.. :27: Bir güldüm orada sormayın.. Satıcı kız bana "Efendim bu palto Kuzey Güney dizisinde çıkmış ve inanın ertesi gün hepsi kapış kapış gitmiş.. takviye istemek zorunda kaldık bile" dedi. Yanındaki müşteri kadın da "Yahu bizim millet te bi acayıp haa.. paltonun bu marka olduğunu nerden hemencik öğreni vermişler ki?.." diye konuya daldı. :27: :60::60:

Lisa, senin şu temizlikçi kadını çağırmadan evi temizleyen kadınlara da çooook güldüm.. Allah iyiliğini versin kız.. Zira ben onlardanım..:60::60::60: Ama lafın yaradı valla..:54: Yarın kadın geliy ama ben bugün bişey yapmadım!!:27::33::1:

Zeynep, şu taktığın kalçalarına çok üzüldüm yaa:43: Yazmadan duramadım.. Bak benim iki arkadaşım var böyle. İkisi de deli gibi hep diyet yaptı ama kalçalar hep kaldı. Fakat zamanla kendilerini sevmeyi öğrenmişler. Kıyafetle hallediyolar olayı artık.:34: Pantolon genelde giymezler, giyse bile mutlaka üstüne balon modeli olmayan tunik ve incecik belini gösteren şık bir kemer takarlar. İnan kalçalar kimsenin aklına gelmiyor bile o zaman. Çoğunlukla hafif kloş etek giyerler veya elbise. Yani ortaya güzel tarafları çıkaran ve gerekmeyen bölgelerini saklayan bir tarz kıyafeti tercih ederler. İkisi de her zaman çok zarif, zayıf ve güzel dururlar. Acaba sen de mi o açıdan baksan olaya?:34:
Bu arada o arkadaşlardan birinin ağabeysi cerrahtır. O kız de senin gibi liposakşını düşünmüş ve ona danışmış. Abisi de bir güzel anlatmış.. Meğer liposakşn sadece ve sadece asla bir gram fazla almazsan faydalıymış. Azıcık bile kilo aldığın halde o yağ alınan bölgeler resmen çukur gibi oluyor çünkü yağ bezleri artık yoktur orda. Yani hayat boyu hep sabit kiloda kalmak zorundasın canım.:53:
Başka bir arkadaşım küçük memeleri dert edip silikon taktırmış. Bi yurtdışı seyahatine çıkmış ve silikonun biri patlamış. Ayy ne eziyet çekmiştir o zaman. Yani böylesi de başına gelebilir. Bi düşün iyice olur mu tatlım?..:54:

Ay saat kaç oldu artıkk...:53: Öpüyorum hepinizi.:54::54:

Selam kızlar!:16: Valla her zamanki gibi muşteşemsiniz ama.. saatlardır sizleri okuyup durdum:53::1: Daha az yazın yahu..:60: Çıkın dişarı, gidin mağzalara, deneyin tonlarca kıyafet.. bak bakalım o 5 kiloyu verebilmek için nasıl şekilden şekile giriyorsunuz..:27::1: Malum her taraf indirim..:10: Ben bugün gittim İpekyolu ndan son kalan bi palto kaptım. 40 beden, biraz bol geldi ama olsun.. kuşağı var.. bir de ün yapmış.. :27: Bir güldüm orada sormayın.. Satıcı kız bana "Efendim bu palto Kuzey Güney dizisinde çıkmış ve inanın ertesi gün hepsi kapış kapış gitmiş.. takviye istemek zorunda kaldık bile" dedi. Yanındaki müşteri kadın da "Yahu bizim millet te bi acayıp haa.. paltonun bu marka olduğunu nerden hemencik öğreni vermişler ki?.." diye konuya daldı. :27: :60::60:

Lisa, senin şu temizlikçi kadını çağırmadan evi temizleyen kadınlara da çooook güldüm.. Allah iyiliğini versin kız.. Zira ben onlardanım..:60::60::60: Ama lafın yaradı valla..:54: Yarın kadın geliy ama ben bugün bişey yapmadım!!:27::33::1:

Zeynep, şu taktığın kalçalarına çok üzüldüm yaa:43: Yazmadan duramadım.. Bak benim iki arkadaşım var böyle. İkisi de deli gibi hep diyet yaptı ama kalçalar hep kaldı. Fakat zamanla kendilerini sevmeyi öğrenmişler. Kıyafetle hallediyolar olayı artık.:34: Pantolon genelde giymezler, giyse bile mutlaka üstüne balon modeli olmayan tunik ve incecik belini gösteren şık bir kemer takarlar. İnan kalçalar kimsenin aklına gelmiyor bile o zaman. Çoğunlukla hafif kloş etek giyerler veya elbise. Yani ortaya güzel tarafları çıkaran ve gerekmeyen bölgelerini saklayan bir tarz kıyafeti tercih ederler. İkisi de her zaman çok zarif, zayıf ve güzel dururlar. Acaba sen de mi o açıdan baksan olaya?:34:
Bu arada o arkadaşlardan birinin ağabeysi cerrahtır. O kız de senin gibi liposakşını düşünmüş ve ona danışmış. Abisi de bir güzel anlatmış.. Meğer liposakşn sadece ve sadece asla bir gram fazla almazsan faydalıymış. Azıcık bile kilo aldığın halde o yağ alınan bölgeler resmen çukur gibi oluyor çünkü yağ bezleri artık yoktur orda. Yani hayat boyu hep sabit kiloda kalmak zorundasın canım.:53:
Başka bir arkadaşım küçük memeleri dert edip silikon taktırmış. Bi yurtdışı seyahatine çıkmış ve silikonun biri patlamış. Ayy ne eziyet çekmiştir o zaman. Yani böylesi de başına gelebilir. Bi düşün iyice olur mu tatlım?..:54:

Kabanın kahverengisindende ben aldım 38 beden bana. da bol oldu cameli iyi olmadı bana bende yakası deri elbiseyi birde pantolon aldım onlar 40 beden ama......kalçaları çocukluktan beri takıyorum ben ama çok deil İnan şükrediyorum artık eski Halim'i düşününce necyapiyim jenifer Lopez 1,ben 2......liposakşın diyorum ama asla yaptırmam erirse erir erimezse canım sağolsun.kaban indirimde deildi ben alınca şimdi hiçbir rengi yok diyorlar bilemiyorum bak sen almışsan bu arada yakında tv ye çıkarım kredi kartı mağduru diye acayip alışveriş yapıyorum....kızlar 61kiloyum 700 gr almışım...karbonatlı suyu içermiyorum yaa 1lt sınır koydum onu bitireyim tamam namazımı kalktın kız bu saatte niye ayaktaydın severim ben seni kuşum:51:

Bu topik çok içten çok samimi pek beğeniyorum sataşma yok,laf sokma yok ne konuştum derdi yok çok hoş.....hepinizi ayrı ayrı öpüyorum fıstıklar şu benden zayıf olan arkadaşlarıda kıskanıyorum haaa:)

Günaydın bayanlar, dün tansiyon sebebi ile topikte fazla kalamamıştım ben yükseldi sanıyordum ama düşmüş son yazımı yazdıktan sonra gidip ölçtürdüm 8-6 idi sanırım karbonatlı su neden oldu bugün içmiyeceğim ben biraz hırslanmıştım bu kilolardan hemen kurtulmalıyım diye hatta 70 hedefim bile diyordum ama yooook o baş ağrısı az kalsın migreni tetikliyecekti ki bir hap işi kökünden halletti yoksa üç gün o nöbeti asla atlatamaz haftasonumu kendime zıkkım ederdim. Birde şunu farkettim ben diyete başlayalı 53 gün olmuş arkadaşlar bu 53 gün zarfında ilk 3 günü atlarsam birde dün haricinde hiç başağrısı çekmedim ki artık migreni nöbet halinde yaşar olmuştum epilepsi hapı kullanmaya başlamıştım şimdi o hapı da kullanmıyorum ya ne kaporta dağınık geziyormuşum ben ya. Fıtık, migren, pkos, meme, bademcik (ameliyat demişlerdi) ama dediğim vakitlerden beridir bakın neler değişti hayatımda.
1- 53 gündür migren nöbeti yok
2- Fıtık zorlayınca ben burdayım diyor (callanla bunu hep diyor)
3- Memeler valla süzüldü (eşofman aldım geçende iç amaşırı da bakayım dedim kızlar 2 beden küçüğünü gösterir oldular abla abartma diye)
4- Regl oldum (e daha ne benim en büyük problemimdi)
5- Yeşil çay mucizesi bademciklerim bi bugün ağrıdı sadece o da sadece sol taraf (dün salondan atletimi değiştirmeden çıktım araba kapıda olsada ıspartanın keskin soğuğu, varıncaya kadar rüzgarı yedim)
6- Cildim güzeldi ama iyice pürüzsüz oldu
7- Göbek gitti kıyafetler güzelleşti göbek gidince kalçalarım görünmeye başladı elma tipi vücutta bir hatun olduğum için bu çok önemliydi benim için

Kızlar benim hayatımda ki değişiklikler bunlar aaaaa en önemlisini yazayım annem artık 'yeter kızım kilo aldığın eşinin annesi gibi duracaksın yakında' demek yerine 'yeter kızım kilo verdiğin yavru gibi kaldın eşin kıskanmaya başladı' demeye başladı eeeee daha ne olsun valla bizim bizımla deyılsın diyenimiz annem olunca...

Bu liste çok güzel..

Hem listeye bakınca herkesin kilosuna yakın bi rakibesi var :27:, bi kişi dışında :30::53::53: (boyları boş verin :34:)

................

canim,sen hic girmek istedigini soylemediigin icin,ben ziyaretci olarak gelip katilayim dediginden eklemedim vallahi.yoksa eklerim bebem dert etme :16:evet insan listeye bakinca gaza geliyor hele su 60 li50 li kizlari gorunce :4:hiiim demek kendine rakibe ariyorsun :27:sana zevkle rakibe olurum hadi bakiiim kim daha iyi verecek :10:

oooo efendim seref verdiniz :21:palton hayirli olsun iyi gunlerde zayif zayif kullan canim insallah :16:bakacagim su zumba isine bir daha zira bana daha cok hareket lazim:8:gobek ile ilgili soylediginide mutlaka deneyecegim..bizim millet boyledir bir dizi gundemdeyse hemen ordaki biseyler kapis kapis gider bir donem asmali konak esarplari vardi,fatmagulun elbisesi,......:9:bende simdi umutsuz ev kadinlarinin kiyafetlerine takmis durumdayim umutsuz ev kadinlari kiyafetleri satan bir magaza yokmu acaba :27:

ugra canim alisveristen,spordan vakit buldukca aa bide puzzelden ...:9:ama dogru degilmi temizlikci kadin olayi bu sadece turk kadinina ozgu bir durum bide.yanliz degilsin bende oyleyim..isin ucunda rezil olmak var:27:ya temizlikci kadin derseki ayyyyy ne pasakli kadinmis diye:9:bide sen nasil haftada 2-2.5 kilo veriyordun ya biraz ipucu versene bizede..

Bu topik çok içten çok samimi pek beğeniyorum sataşma yok,laf sokma yok ne konuştum derdi yok çok hoş.....hepinizi ayrı ayrı öpüyorum fıstıklar şu benden zayıf olan arkadaşlarıda kıskanıyorum haaa:)
:46::46: sana katiliyorum arkadasim kimse cikipta sizin yazdiklarinizi okumak zorundayiz demiyor en azinda:33:modadan,rejime,spora herseyi konusuyoruz ..ohhhhh:21::21:
Günaydın bayanlar, dün tansiyon sebebi ile topikte fazla kalamamıştım ben yükseldi sanıyordum ama düşmüş son yazımı yazdıktan sonra gidip ölçtürdüm 8-6 idi sanırım karbonatlı su neden oldu bugün içmiyeceğim ben biraz hırslanmıştım bu kilolardan hemen kurtulmalıyım diye hatta 70 hedefim bile diyordum ama yooook o baş ağrısı az kalsın migreni tetikliyecekti ki bir hap işi kökünden halletti yoksa üç gün o nöbeti asla atlatamaz haftasonumu kendime zıkkım ederdim. Birde şunu farkettim ben diyete başlayalı 53 gün olmuş arkadaşlar bu 53 gün zarfında ilk 3 günü atlarsam birde dün haricinde hiç başağrısı çekmedim ki artık migreni nöbet halinde yaşar olmuştum epilepsi hapı kullanmaya başlamıştım şimdi o hapı da kullanmıyorum ya ne kaporta dağınık geziyormuşum ben ya. Fıtık, migren, pkos, meme, bademcik (ameliyat demişlerdi) ama dediğim vakitlerden beridir bakın neler değişti hayatımda.
1- 53 gündür migren nöbeti yok
2- Fıtık zorlayınca ben burdayım diyor (callanla bunu hep diyor)
3- Memeler valla süzüldü (eşofman aldım geçende iç amaşırı da bakayım dedim kızlar 2 beden küçüğünü gösterir oldular abla abartma diye)
4- Regl oldum (e daha ne benim en büyük problemimdi)
5- Yeşil çay mucizesi bademciklerim bi bugün ağrıdı sadece o da sadece sol taraf (dün salondan atletimi değiştirmeden çıktım araba kapıda olsada ıspartanın keskin soğuğu, varıncaya kadar rüzgarı yedim)
6- Cildim güzeldi ama iyice pürüzsüz oldu
7- Göbek gitti kıyafetler güzelleşti göbek gidince kalçalarım görünmeye başladı elma tipi vücutta bir hatun olduğum için bu çok önemliydi benim için

Kızlar benim hayatımda ki değişiklikler bunlar aaaaa en önemlisini yazayım annem artık 'yeter kızım kilo aldığın eşinin annesi gibi duracaksın yakında' demek yerine 'yeter kızım kilo verdiğin yavru gibi kaldın eşin kıskanmaya başladı' demeye başladı eeeee daha ne olsun valla bizim bizımla deyılsın diyenimiz annem olunca...
eveeet su karbonat tansiyon ile ilgili bi salladi bizi.dogal olarak hepimizde 1 ltden fazlasini icmemeye karar verdik.ilk gun demistim ya basim dondu durdu o yuzden dun bende az ictim daha iyiydim.sende dikkat et arkadasim zira tansiyon onemli bir problem zayiflayacagiz diye sagligimizdan olmayalim:34:dukan ile birlikte hepimizin hayatinda cok sey degisti gercektende.en onemliside kilo kaybettikce kendimize guvenimiz geldi beaaaa

canim,sen hic girmek istedigini soylemediigin icin,ben ziyaretci olarak gelip katilayim dediginden eklemedim vallahi.yoksa eklerim bebem dert etme :16:evet insan listeye bakinca gaza geliyor hele su 60 li50 li kizlari gorunce :4:hiiim demek kendine rakibe ariyorsun :27:sana zevkle rakibe olurum hadi bakiiim kim daha iyi verecek :10:

Teşekkür ederim canımmmm :16:
Tablo gördüm mü dayanamadım ben de işte :1:
Çok gaza geldim çokk :9:

Ben dün 5m migrosa gittim...
Sonunda tatlandırıcı, çeşitli aromalar, dijon hardalı, soya sosu, balzamik sirke falan aldım...
Ayrıca light salam, kaşar, hindi füme falan da aldım...
Ancak süttozu bulamadım...Yoktu koca migrosta :53:...

Neyse en sonunda dün gece dayanamayıp kalan 1 kaşık kepek hakkımla hemen bi helva yaptım..Off off ne güzeldi ama...
Sonra bu öğlen için de edadukancan'ın "pizzanın dibi" tarifini yaptım...Allahım o neydi öyle yaa :27:...
Ben normalde pizza tercih eden bir tip değilim ama 3-4 aylık karbonhidratsızlıktan sonra bu tat süperdi:32:..
Süttozum olmadığı için onsuz yaptım hem de seramik tavada...
1 kaşık kepekle 2 adet pizza yaptım yaa...
1.yi hemen yuttum,ara da 1 çay bardağı süt içtim rom aromalı kahveli buz kalıplarıyla (Simla'nın tarifi),
2. yi de zevkle yavaş yavaş yedim...
Ama öyle doydum ki anlatamam :52::52::52:...

Ben bu tarifleri yapmaya devam edersem biraz zor kilo veririm herhalde :1:

Sabah: aaaaa unuttuuuummmm
Öğlen: krepli peynirli çaylı kahvaldı bol bol ama hiç kısmadım yani
Akşama: Kara soğan, soya sosu ile tatlandırılmış tavuk sote, acı sos, yeşil biber, yoğurt, tramisu...

Çok yeşil çay içtim bugün, hala içiyorum bağımlılık yaptı gibi bişi elim boşa çıkınca içiyorum ama ciddi ciddi bu demlemeleri tavsiye ediyorum evde aromalısı yok yeşil çayı koyup üzerine bir piske tarçın koyup öyle demliyorum şekersiz çok güzel gidiyor.

Birlitreye yakın da sodalı su içtim (ancak dayanabildim ben ya) ama biraz tansiyonum çıktı sanırım ensem ağrıyor :(

Yeni hobin hayırlı olsun canım!:16: Artık tek taşla iki kuş vurusun..hem eğlenirsin hem zayıflarsın!:8:
Sabah yediğin o şeyleri gözüm hiç ama hiç tutmadı:20::1: Kara soğan da neymiş?:53:
Kızlar, hani hep içtiğimiz yeşil şişeli soda var ya.. işte o her zaman tansiyonu düşürür. Karbonat ta soda, demek aynı etki yaratır.:34: Dikkat et bence.

Selam Kızlar,

süper oldu

Canım İzmirde bolca güzel vakit geçir bizim da adımıza.:16:
Şu ıspanak tarifin için iki çift lafım olur.. Eminim tadı çok güzeldir. Ellerine sağlık.:3: Ancak bence bu kadar pişirince ıspanaktaki bütün değerli maddeler ölmüş gibidir. Acaba kıymaya ekledikten sonra ocağı hemen söndürüp sadece bi iki çeverip te mı fırına atsaydın..:18:

Bu liste çok güzel..

................

Engel nyemiş ki canım?:27::1: Geldin, gördün, kazandın..te o kaa..değil mi kızlar?..:33::1:

Kabanın kahverengisindende ben aldım 38 beden bana. da bol oldu cameli iyi olmadı bana bende yakası deri elbiseyi birde pantolon aldım onlar 40 beden ama......kalçaları çocukluktan beri takıyorum ben ama çok deil İnan şükrediyorum artık eski Halim'i düşününce necyapiyim jenifer Lopez 1,ben 2......liposakşın diyorum ama asla yaptırmam erirse erir erimezse canım sağolsun.kaban indirimde deildi ben alınca şimdi hiçbir rengi yok diyorlar bilemiyorum bak sen almışsan bu arada yakında tv ye çıkarım kredi kartı mağduru diye acayip alışveriş yapıyorum....kızlar 61kiloyum 700 gr almışım...karbonatlı suyu içermiyorum yaa 1lt sınır koydum onu bitireyim tamam namazımı kalktın kız bu saatte niye ayaktaydın severim ben seni kuşum:51:

Güle güle giy tatlım!:16: Yok benimki farklı model. Rengi kahve ama yakası deri değil. Gizli fermuarlı ve biraz şaşalı bişey.:27: Kollarda ve yakasında metal sarı tokalar da var. Yaa bunun kalıpları bi tuhaf aslında. Bak paltom 40 beden ve bol, triko bi elbise tunik niyetine aldım small beden ve yine bol. Ama skinny bir kotun 40nın paçalarına zor sığdım. 42 aldım ve belden biraz daraltıcam şimdi.. Anlıcağın aynı markanın 3 farklı beden oldu.. Boş ver takma sen onları zaten ki bak senin pantolon 40mış:34::3:Lopez 40 mı ki bakeim.. Kız indirimi bekleseydin yaa:1: Ama galiba siz Bursalı hepiniz öylesiniz..:33: Dün nine westten bi çizme beğendim, numaram kalmadı, bi tek Bursada varmış. Hayret daha önce de hep Bursadan getirttim, niye orada hep var ki... sordum, meğer Bursadaki talep fazla olduğu için stoklar çok geniş tutuluyormuş..:53: ödemdir o...karbonatlı su tansiyonuna vurmuyorsa iyisin o zaman. yok ya ne namazı.. sizin yüzünden oldu yaa.. okudum saatlardır roman gibi okudum işte..:1:

[TR]
[TD][/TD]
[TD]10 OCAK 2013[/TD]
[TD]17 OCAK 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy[/TD]
[TD]76.8[/TD]
[TD]76.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik[/TD]
[TD]71.4[/TD]
[TD]69.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella[/TD]
[TD]69.0[/TD]
[TD]68.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lamia34[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]61.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozgekrd[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]86.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Patoloji[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]77.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty[/TD]
[TD]85.8[/TD]
[TD]84.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seraptunc[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]49.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yagmur00[/TD]
[TD]51.5[/TD]
[TD]50.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan[/TD]
[TD]60.3[/TD]
[TD]60.3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Egotrik bak ekledim senide:3:

oooo efendim seref verdiniz :21:palton hayirli olsun iyi gunlerde zayif zayif kullan canim insallah :16:bakacagim su zumba isine bir daha zira bana daha cok hareket lazim:8:gobek ile ilgili soylediginide mutlaka deneyecegim..bizim millet boyledir bir dizi gundemdeyse hemen ordaki biseyler kapis kapis gider bir donem asmali konak esarplari vardi,fatmagulun elbisesi,......:9:bende simdi umutsuz ev kadinlarinin kiyafetlerine takmis durumdayim umutsuz ev kadinlari kiyafetleri satan bir magaza yokmu acaba :27:

ugra canim alisveristen,spordan vakit buldukca aa bide puzzelden ...:9:ama dogru degilmi temizlikci kadin olayi bu sadece turk kadinina ozgu bir durum bide.yanliz degilsin bende oyleyim..isin ucunda rezil olmak var:27:ya temizlikci kadin derseki ayyyyy ne pasakli kadinmis diye:9:bide sen nasil haftada 2-2.5 kilo veriyordun ya biraz ipucu versene bizede..

^ Evet öyle dedi.. ben şahitim!:1:

^ Ay ay ayyy o şeref bana ait efendim:16:teşekkür ederim tatlım:3:dans etmeyi seviyorsan al sana en en çılgın hareketli hali.. :52: dene yavrum dene.. sorma yaw şu dizi çılgınlığı artık alışveriş çılgınlığa dönüşmüş..:27: ben normalde seretmem ama artık sohbetlerde de cidden zorlanıyorum.. malum hep dizilerdeki şeylerden bahsediliyor..bense cahil cahil takılıyorum..:1: neymiş bu umutsuz ev kadınları..bi göz atmam şart oldu artık..:35:eşim senelerdir şaşıp durur şu ön temizlik olayına.. anlamıyor işte..:27: en son dedim ki ona bak kadın beni pasaklı görüp temizlikten anlamadığımı sanıp işleri lap lap yapar sonra ben ona kızıcam tekrar yaptıcam.. iş uzar da uzar.. bunu mu istiyorsun?.. hemen sustu:1:
2-2.5 kiloyu merak ediyorsan.. senin yaptığın tam tersini yapıyordum gülüm.:20: Bi kere günde 5-6 defa yiyordum (içiyor değil yiyordum resmen..çiğneyrek yani). Erken kalkar geç yatarım o yuzden bu kolaydı. Sabah tartıdan hemen sonra 400 ml su (ben hep ılık içerim, soğuk değil:34:) Yarım saat sonra abartılı bir kahvaltı, öglen biraz daha hafif, akşam ise en hafif öğün. Suyumu yemekle beraber asla içmem. Yemekten yarım saat önce ve 1-2 saat sonra ama bolca içiyorum. 2 yada 3 ara öğün de var mutlaka. Hani şu atasözü var yaa Sabahları krallar gibi, öğlen vezirler gibi, akşam ise fakirler gibi ye.. Veyahut Kahvaltını kendin ye, öğlen yemeğini dostunla paylaş, akşam yemeğini düşmanına ver.:34: O mantıkla gidiyorum ben.:33: Bak kızım de aynı senin gibi.:4: Kahvaltıyı zorla azıcık yerdi, okulda ara öğünleri de atlarmış, ancak akşam adam gibi yerdi.. ve bu kadar genç olduğuna rağmen çok yavaş ve sürekli duraklamalarla ilerledi.. ki onun asla en ufak bir kaçamağı bile olmadı. Anla işte arkadaşım:16:

Selam Kızlar,

İzmirden merhaba

bu sabah 76,300 geldim, mutlu oldum

İzmir'e gelirken radara girdim 166 lira ceza yedim bundan dolayı canım sıkıldı

sağlık olsun diyorum

artık çok geç

yapacak bişey yok

Egotrik bak ekledim senide:3:

Çok teşekkür ederim canım :52:
Ayy bu tabloda da olmak ayrı bi onur ve gurur verdi:34:, çok merciiiiii :42:

^ Ay ay ayyy o şeref bana ait efendim:16:teşekkür ederim tatlım:3:dans etmeyi seviyorsan al sana en en çılgın hareketli hali.. :52: dene yavrum dene.. sorma yaw şu dizi çılgınlığı artık alışveriş çılgınlığa dönüşmüş..:27: ben normalde seretmem ama artık sohbetlerde de cidden zorlanıyorum.. malum hep dizilerdeki şeylerden bahsediliyor..bense cahil cahil takılıyorum..:1: neymiş bu umutsuz ev kadınları..bi göz atmam şart oldu artık..:35:eşim senelerdir şaşıp durur şu ön temizlik olayına.. anlamıyor işte..:27: en son dedim ki ona bak kadın beni pasaklı görüp temizlikten anlamadığımı sanıp işleri lap lap yapar sonra ben ona kızıcam tekrar yaptıcam.. iş uzar da uzar.. bunu mu istiyorsun?.. hemen sustu:1:
2-2.5 kiloyu merak ediyorsan.. senin yaptığın tam tersini yapıyordum gülüm.:20: Bi kere günde 5-6 defa yiyordum (içiyor değil yiyordum resmen..çiğneyrek yani). Erken kalkar geç yatarım o yuzden bu kolaydı. Sabah tartıdan hemen sonra 400 ml su (ben hep ılık içerim, soğuk değil:34:) Yarım saat sonra abartılı bir kahvaltı, öglen biraz daha hafif, akşam ise en hafif öğün. Suyumu yemekle beraber asla içmem. Yemekten yarım saat önce ve 1-2 saat sonra ama bolca içiyorum. 2 yada 3 ara öğün de var mutlaka. Hani şu atasözü var yaa Sabahları krallar gibi, öğlen vezirler gibi, akşam ise fakirler gibi ye.. Veyahut Kahvaltını kendin ye, öğlen yemeğini dostunla paylaş, akşam yemeğini düşmanına ver.:34: O mantıkla gidiyorum ben.:33: Bak kızım de aynı senin gibi.:4: Kahvaltıyı zorla azıcık yerdi, okulda ara öğünleri de atlarmış, ancak akşam adam gibi yerdi.. ve bu kadar genç olduğuna rağmen çok yavaş ve sürekli duraklamalarla ilerledi.. ki onun asla en ufak bir kaçamağı bile olmadı. Anla işte arkadaşım:16:

Lisanın benzetmesiyle "eda teyze"cim, yani Ayda ablacım,katılıyorum kesinlikle öyle dedim :1:
Ama ne yapayım tablo çok çekici geldi :17:...(Yani türkçe meali: tablo bahane, muhabbet şahane :1:)

Şu temizlik olayı var ya; al benden de o kadar yaa...
Kadın gelmeden bi gün öncesi deli gibi ortalık topluyorum...
Kültür işte böyle bi şey ...Ben anamdan böyle gördüm ne yaparsın :26:
Sonra ne demezler adama, rezil olurum vallahi...
Bir de şöyle bir durum var ki eğer bi kadın çok pasaklıysa temiklikçi kadın 2. ye gelmiyor o eve bi daha yaaaa :50:
Çok şükür reddedilmedim bu zamana kadar :52::1::9:

Selam Kızlar,

İzmirden merhaba

sağlık olsun diyorum

artık çok geç

yapacak bişey yok

166 lira az değil ama sağlık olsun canım boşver...
Bize de 500 küsür doğalgaz faturası gelmiş, faturayı görünce :53::53: böle oldum valla...

Giden paralara sevinemesekte, giden kilolara seviniriz biz de :21:..

Teşekkür ederim canımmmm :16:
Tablo gördüm mü dayanamadım ben de işte :1:
Çok gaza geldim çokk :9:

Ben dün 5m migrosa gittim...
Sonunda tatlandırıcı, çeşitli aromalar, dijon hardalı, soya sosu, balzamik sirke falan aldım...
Ayrıca light salam, kaşar, hindi füme falan da aldım...
Ancak süttozu bulamadım...Yoktu koca migrosta :53:...

Neyse en sonunda dün gece dayanamayıp kalan 1 kaşık kepek hakkımla hemen bi helva yaptım..Off off ne güzeldi ama...
Sonra bu öğlen için de edadukancan'ın "pizzanın dibi" tarifini yaptım...Allahım o neydi öyle yaa :27:...
Ben normalde pizza tercih eden bir tip değilim ama 3-4 aylık karbonhidratsızlıktan sonra bu tat süperdi:32:..
Süttozum olmadığı için onsuz yaptım hem de seramik tavada...
1 kaşık kepekle 2 adet pizza yaptım yaa...
1.yi hemen yuttum,ara da 1 çay bardağı süt içtim rom aromalı kahveli buz kalıplarıyla (Simla'nın tarifi),
2. yi de zevkle yavaş yavaş yedim...
Ama öyle doydum ki anlatamam :52::52::52:...

Ben bu tarifleri yapmaya devam edersem biraz zor kilo veririm herhalde :1:
ayy ne guzel ya, tatlilar duraklatiyor beni malesef uygun olsada tarifler korkumdan yiyemiyorum vallahi ya:18:bir bakayim su pizzanin dibine :9:bende yarin yapayim olmazsa.burdaki en buyuk problem yagsiz peynir bulamamak dukan cikardi bitane %1 yagli onuda marketlerde goremedim.turk markette yagsiz beyaz peynir alayim dedim en az yaglisi %40.:14:

dizi cilgini degilim ama kacirdamigim iki dizi var biri muhtesem yuzyil digeri umutsuz ev kadinlari(turk versiyonu) ..cok egleniyorum ben bunu izlerken ya..49 bolum yayinlandi simdiye kadar desperate housewives turk versiyonu tavsiye ederim izlemeni .hatunlarin fiziklerini gordukce daha bir gaza gelioyorsun birde guzel seyler giyiniyorlar vallahi.

erkekler anlamaz zaten neden bu kadar temizlik yapildiginida bizim bu konudaki hakli taktiklerimizide:34:onlara ev temiz olsunda nasil olursa olsun..
tamam bu kez senin yaptigin gibi yapacagim herseyi,gunde nasil 5-6 ogun yiyecegim bilmiyorum ama(zaman yetmiyor bu 5-6 ogune) en azindan 3 ogunu mutlaka ciddiye alacagim.suyu soguk iciyordum onu birakip sicaga gececegim,....

sagiol sekerim yine guzel bilgilerin icin :54::54:

[h=3]
Selam Kızlar,

İzmirden merhaba

sağlık olsun diyorum

artık çok geç

yapacak bişey yok
[/h]

izmire selamlar olsun canim,ne guzel vermeye basladin iste yine ...evet ceza icin soylenecek baska bisey yok saglik olsundan baska..insan aciyor valla bu trafik cezalarina verilen paraya..yemeklerini guzelce yemeye calis ..cook optum

Son düzenleme:
Back
X