Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ne yulaflı bisküvisi yiyemez çıssss...şu kremalı yulaflılar çok güzel kokuyor ama yemem uyuyim de bitsin bu işkence[/QUOTEbr
Ben uyuyorum artık regl öncesi sizi de günaha sokmiyim hayırlısı olsun ne yapalım öperim sizi![]()
E o zaman tatlı rüyalar bende giderim siz giderseniz ne yapacam kendi başıma burda hadi Allah rahatlık versin inşallah tartınız - gösterir uyanınca
Geldiiimmmm, kızlar eşimin cücüklüğü akşam işten çıktıııım birde erken çıktım yani oğlumu alıp keyif yapacaktık güya, aşşşkıııım annemler geliyor yoldalar dedi ve kapadı biliyor cırlayacağımı tabiii....
Sabah saatlerinde uğradım sanıyordum ama yazmayı unuttum o halde baktım baktım çıktım, bir projem var onla uğraştım bugün ama ben hep buralardaydım yaniii... Neyse eve gel, acelesinden pilav, karnıyarık, karnıbahar kızartması (hazır patlıcanlar kızarmışken birde onu aradan çıkardım), çorba, kabak tatlısı derken baya baya 1 saat içinde mükellef bir sofra çıkardım az da yedekleyince evdeki mezeciklerle iyi oldu. Yemekleri bilerek yazdım kızlar bunların hiç birini dukana uygun yapmadım ama canım hiç çekmedi çünküüüü bomba geliyoooor kabak çorbasını yaptım ama o ne yapış geeeeeel diyor mutfaktan bana hala..... al kaşığını yi beni yi beni diyo resmen. Aceleden hiiiiç olmayacak dediğim çorba baya baya kremalı sebze çorbalarına halt etmişsin sen diyor yaaa. Dünden kalan hamsi tavalarla çorbamı içtim eeee birde light kaşar yedim bol bol su yedir içir kaldır aşağı komşuya in çocuğu uyut derken baya bir zaman gitmiş. Çorba
1 tk zeytinyağı
1 yk kepek
1 yk nişasta
2 yk süt tozu
1 el büyüklüğünde kabak rendesi
1 yumurta (az biraz kestirdim ama o da güzel oldu)
su, tuz ve karabiberrrrrr
Hiç uğraşmadım kızlar zeytinyağı kepek nişasta kavruldu içine su kondu, süt tozu eklendi, karıştır karıştıııır, kabakları ekle rondodan geçir tuz karabiber ekle sonra içine yumurtayı da kır tekrar blendırı daldır içine bir taşım iki taşım kaynat yoğunluğunu ayarla ve hüplet acısı tam kıvamındaydı güzel ayarlamışsım elleeeeriiiiime sağlık
Kabak kalmadığı için kup yapamadım ama yapınca onu da ballandırcaaaaaammmmmm
bacim senin son halini gozumde canlandirinca gelecegin yonunde pek umudum yoktuda duymussun sesimizi sendeDemek saf protein hımmmm yapmayın kızlar düzeninizi bozmayın gerçekten duraklarsanız yaparsınız şu an ihtiyacınız yılki.kabak çorbasını bende yapmıştım güzel oluyor.ellerine sağlık çiğdemcim....:):)lisa elma dedin ben çıktım ,çiğdemde burda sen nerdesin?????hadi kızlar gelin kaynatalım sayfamız çok güzel çok içten......:)seçsen bu kadar elit insanı bir araya getiremezsin kıskansınlar çatlasın![]()
tatlı hele hele albeni sakııııın yapma mutfaka git peynir al biraz pul biber biraz nane e birde yeşil çay bastır tat alma hissiyatını Lisa uyudu uyudu neyse şimdi uyusun yarın bebek olunca görürüm ben uykuyu :))))))))
Günaydın Kızlar,
75,999 u göreyim çığlık atmaktan burayı yıkacağım demiştim değil mi :)
Bu sabah Allah'ın izniyle 75,600 geldim
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şoppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
la la la la la la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaa
Spora olan inancım bir kat daha arttı
Ben bugün de yapmaz mıyım yarım saat boyunca o yerde yuvarlandığım mekikleri, bacak hareketlerini
Hadi bakalım inşallah
70 i görürsem ekrandan pc ye girip karşınızda takla atasım var :)
nihayeeet ,minik kusum endiselendim biran senin icin gecen gunki hastane muhabbetinden dolayi neyseki cok sukur iyiymissin sen iyi olda gelen kaynana olsunyine dokturmussun masallah,hep diyorum becerikli hatunsun diye
demek kabak corbasi oldu bende deneyecegim hemen zira iyi gider bu soguk kis gunlerinde
bacim senin son halini gozumde canlandirinca gelecegin yonunde pek umudum yoktuda duymussun sesimizi sendeelitler bulusma yapmista ben yokmusum tuuh yaaa
anacigim spor beni uyku moduna sokunca inanmazsin ama erkenden uyudum ya.siz burda yazarkene ben uyumaya calisiyormusum ..ee tabiki benim koca pek uyutmadi
ama sonunda uyudum..ayy ben birkac ay sonrasi icin planliyorum ya hamileligi (cunku daha verilecek kilolar var) dun kalmadiysam iyi
supeeeer ,bravooooo
tebrikler canim bu cok iyi oldu hatta persembedeb once verdin bak.bende 65 olursam atacagim bu taklalardan..
hayatim o bahsettiginden dukanin kendi satis sitesindede var.ekspres galet diye geciyor.cabuk hazirlamak icin.o yuzden kullanabilirsin bencede.icinde yulaf kepegi,bugday kepegi ,keten tohumu,yumurta tozu,suttozu var.sadece su ile yada sut ile karistirip olusan hamuru pisiriyorsun.anam bunudami hemen yapmislar ahh bizim turkler,uyaniklarKızlar birde ben bugün yulaf kepekli galeta karışımı aldım dukandiyettariflerim'de yazıyordu kullanabilirsiniz diye bir araştıracağım kullanınca sonuçları size de yazarım ama en erken yarın kullanabilirim tabi üzerinde yumurta akı ve su ile kullanabilirsiniz yazıyordu kalorisini proteinini falan ötekiyle karşılaştırdım pek bir fark yok gibiydi özellikle çalışan arkadaşlarım için iyi bir kurtarıcı olabilir sabah hemen hazırlandığı için
Yulaf kepeği, Gluten, Peynir Tozu, Yumurta Akı Tozu, Peynir Altı Suyu Tozu, Az Miktarda Tuz içeriği canım öteki kepeklerden yok bunlar tamamen yulaf kepeği endeksli çalışmışlar ama işe yarar gibi geliyor çünkü tavada bazlama gibi yapmışlar o bile güzel görünüyordu
iste evde yaptigimiz,ekmek,krep neyse onu kolaylastirmaya calismislar (gerci ekmek yapmak 5 dakika gerci 35-40 dakika pisiyor,krep yapmak ise bazen 15-20 dakikayi buluyor)..benim aldigim dukan galetleri(hazir pismis) bahsettigin bazlama gibi hatta kendi pisirdigim galetten daha guzel ama iste 4 tanesi 5 .ve daha ilginc olan bisey dukan yaptiklarina genelde yulaf ile bugday kepegini karisik koyuyor ve hemen hemen butun urunlerinde keten tohumu mutlaka var..yap bakalim sonuc nasil olacak...:26:hatta bak burdakide soyle :Eki Görüntüle 612901
Gece 10la 12arası plan yapmayın burda sınırsız dukan geyiği yapıcaz gelmeyen şişsin kocanızın gönlünü yapın öyle gelin bekleyemem öperim hepinizi.lisa bak seni nasıl tanıyorum hayatın spor senin yemem ben erkenden gir yat bu ne demek çok teşvik edici sen masum deilsin....
sabah:sutlu nescafe+2 kucuk yogurt
ogle:dukan ekmek+tavuk fume+peynir+2 yumurta
aksam:2 sis acili adana+ayran
3 lt ilik su+3 fincan yesil cay+1.5 saat spor
ayy bugun bir hata yaptim yamarkette yogurt bolumunde 0 yagli urunlere bakarken hindistan cevizli yogurt gordum
ee sifir yagsiz diye atladim aldim hemen eve gelincede mideye indirdim bir guzel
sonra bir bakayim icinde ne vermis dedimki seker oraninin yuksek oldugunu gordum
ayy kusmak istedimde oyle bir yerini bulmuski midede
4 lu paketti bide geri kalan ucunu gozum gormesin diye cope attim
![]()