Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Bugün itibari ile sarı gaci oldum bende az biraz. Kızlar demin tartılma gafletinde bulundum bakalım yarına kaç cıkacam akşamları tartılıp seniiiiii yeme artık yeter diyorum kendime... Baya baya yemiştim halbuki bugün hehehehe tartı da ispatladı. Neyse yarına düşer bu rakam muhakkak olsun iki haftalık kilonun altında yinede ya akşam kilosu iyice düşer bu
21 mart olayı ooooo baharı karşılayacağız bi şarkı patlatalım
Baharııı bekleyeeeeen kumrular gibi
Sende beni bekleeee sakın unutmaaaa ( gerisini bilemedim )
Eeee yarın bu topikin son günümü yaniii netcez gari isim değişiyormu lisam 21 mart diye bi dene bakalım. Cyy ayrıca teesüflerden bir demet sunarım ben burdaydı yetemedim sana bu 81 küsürlük halimle ya ne diyim ben şimdi sana tabi Lisa gelince unutuldum dimi hıh neymiş o 21 martın anlamı bende merak ettim

Bugün itibari ile sarı gaci oldum bende az biraz. Kızlar demin tartılma gafletinde bulundum bakalım yarına kaç cıkacam akşamları tartılıp seniiiiii yeme artık yeter diyorum kendime... Baya baya yemiştim halbuki bugün hehehehe tartı da ispatladı. Neyse yarına düşer bu rakam muhakkak olsun iki haftalık kilonun altında yinede ya akşam kilosu iyice düşer bu
Eeee yarın bu topikin son günümü yaniii netcez gari isim değişiyormu lisam 21 mart diye bi dene bakalım. Cyy ayrıca teesüflerden bir demet sunarım ben burdaydı yetemedim sana bu 81 küsürlük halimle ya ne diyim ben şimdi sana tabi Lisa gelince unutuldum dimi hıh neymiş o 21 martın anlamı bende merak ettim

scocummmm
benim güzel arkadaşım
aşkolsun sende buradaydın tabi ama pek sık buralarda buluşamadık
lisacık da gelince kareyi tamamladık yani ondan öle dedim

15 şubat hayaldi hayal olarak kaldı benim için :)
21 mart perşembe günü baharı karşılarken kendimize yeni bir hedef koyup o hedefi kutladığımız gün olsun mu diye düşündüm de
aklıma geldi, Lisayla paylaştım
çünkü 21 marttan sonraki hafta eşim dönecek nasip olursa
nasıl fikir ama

sen aramızdaki 15 şubat hedefine en hazırlıklı olansın
ama 21 mart için de yeni bir hedef koyabilirsin bence
olmaz mı arkadaşım?

Benim Güzel Arkadaşım
walla senin motivene ihtiyacım varmış
oh be kendime geldim
yarın inş bugünkünden daha az çıkarım
bu arada ben yeşil çayı bıraktım
bıraktığımdan beri her gün wc ye gidiom
bana kabızlık yapan meğer oymuş.

15 mart cuma oluyo
bence biz 21 mart ı kendimize milat kabul edelim
21 mart biliyorsunuz ekinoks yani bahar gün dönümü, kuzey yarım kürede baharın ilk günü
21 mart bizim için bahar olsun
nasıl fikir ama?

ayrıca bişey yazıyom şimdi sana özelden
bi bak

canimsin arkadasim :16:motivasyon gercekten cok cok onemli bunuda hep birlikte sagliyoruz ne guzel:21:o yesil cay olayinada cok sasirdim valla cunku normalde gercekten sendekinin tam tersi oluyor.ama hersey herkeste ayni etkiyi gosterecek diye birsey yok..kim derdiki bunca yil gunde 2-3 ictigim nescafe benim en buyuk dusmanimmis diye :4:

ben hangi gune geldigine bakmadan direk dedim 15 mart diye tamam 21 mart da olur hemde madem anlamli ve ozel bir gun biz onu dahada anlamlastiririz :21:o zaman hedef 4 degil yine 5 olsun:46:

diger taraftada soyledim burdada soyluyorum super olmus :nazar:anam hepimiz sarimi olduk ne :52:cyy ide sarartirsak sari sari dukancilar olacagiz :9:ego hafiften sarimsiydi zaten :26:ama var ya aksam tartilmak nasil bir hatadir nasil bir yikim sebebidir :20:asla aksam tartilmam cunku cook moral bozucu bir durum..fazla cikacagini bile bile tartilmak cok fena.

valla bilmiyorum topik ismi degisirmi bir sorayim editore mumkunse 21 marta 5 kilo diye degistirelim diye..oda olmadi yeni bir topik acariz gerci buranin devami olmasi tercihim ama mumkunmu bilmiyorum

cigdem,ego,cyy,winni:3::3::3:

malum yarin daha dogrusu bugun yarisin son gunu simdi onumuzde iki alternatif var :

-topigimizin ismini degistirerek yine burdan devam etmek

- yeni bir topik acmak

topigin ismini degistirmek mumkunmus ..ben burdan devam etmeyi tercih ederim ..topigin yeni ismi ile ilgilide iki alternatif var su an icin (gerci cigdem bir ucuncuyude soyledide :9:)

-21 marta kadar dukan ile 5 kilo

-dukan ile diyet bahane sohbet ise sahane

bundada sanki yaris olursa daha motive edici olur gibime geliyor..yorum ve onerilerinizi bekliyorum canlarim:16:

malum yarin daha dogrusu bugun yarisin son gunu simdi onumuzde iki alternatif var :

- yeni bir topik acmak

topigin ismini degistirmek mumkunmus ..ben burdan devam etmeyi tercih ederim ..topigin yeni ismi ile ilgilide iki alternatif var su an icin (gerci cigdem bir ucuncuyude soyledide :9:)

bundada sanki yaris olursa daha motive edici olur gibime geliyor..yorum ve onerilerinizi bekliyorum canlarim:16:

Hoş geldin Lisacan...

Ben buralardaydım ama yoğunluktan giremedim hiç...
Gelen giden, okullar açılacak derken şu son hafta nasıl geçti anlamadım bile...
Yarını stresli bi şekilde bekliyorum...

Herkes röfle olayına girmiş...Ben senelerdir röfle kullanıyordum...Son 2 yıldır kumral kullandım, saçlarım biraz dinlensin hem de evdeyim nasılsa diye ama ben sarı seviyorum anacım...Bence o daha çok yakışıyor...Zaten aklımdaydı işe başlamadan yaptırayım diyordum...Çok heveslendim şimdi...

Kızlar yatmadı hala ve küçük ağlıyor.Onları yatırmalıyım...
Yarın görüşürüz..

Forum adı için ikisi de olur bence ama dukan sonrasında da muhabbet edebileceğimiz rahat bir ortam için 2.şık daha makul geldi bana...
Öptüm sizleri..
Kusura bakmayın gitmeliyim...
Kızlar beni çıldırtmak üzere...
Sinirden ağlayabilirim o dereceeeeeeeeeeeeeeee

Beni de ekleyin listeye....

Kazen katılamaz diye bir şart yok değil mi ?

- yeni bir topik acmak

Lisacım topiğin adını değiştirip devam edelim bence
hatta o iki ismi de kaynaştırıp

"21 Mart'a kadar Dukan ile 5 kilo bahane her daim sohbet şahane"

yapabiliriz mesela :)
bir Türkçe öğretmeni olarak kaynaştırıverdim başlıkları :)

Beni de ekleyin listeye....

Kazen katılamaz diye bir şart yok değil mi ?

Hosgeldiniz ekleriz tabiki ,kilo kac bu arada? yanliz bir sartimiz var saclarinizi sariya boyatmaniz gerekiyor :9::9:

her zamanki gibi turkce ogretmenligi avantajini ve yaraticiligini kullanarak yine en iyi basligi buldun sekerim :46:.bakalim kizlar ne diyecek :26:burdan devam etme fikri sabitlendi oyleyse geriye topik ismi degistirmek ve yarin start vermek kaldi :51:

scocummmm
benim güzel arkadaşım
aşkolsun sende buradaydın tabi ama pek sık buralarda buluşamadık
lisacık da gelince kareyi tamamladık yani ondan öle dedim

15 şubat hayaldi hayal olarak kaldı benim için :)
21 mart perşembe günü baharı karşılarken kendimize yeni bir hedef koyup o hedefi kutladığımız gün olsun mu diye düşündüm de
aklıma geldi, Lisayla paylaştım
çünkü 21 marttan sonraki hafta eşim dönecek nasip olursa
nasıl fikir ama

sen aramızdaki 15 şubat hedefine en hazırlıklı olansın
ama 21 mart için de yeni bir hedef koyabilirsin bence
olmaz mı arkadaşım?

OOOO 21 mart özel yani olabilir canım hiç farketmez benim için başlayalım çünkü öteki taraf biraz sıktı beni yinede yazmaya çalışıyorum. Buradan kopmayalım benim motivasyın kaynağım inanın burası artık.

Bende beğendim ismi olabilir gerçi topikin içinde siz olun bana yeter. Bu arada hoşgeldin Kazen

İki haftalık makus kara bahtım kör talihim eksilmeyen tartım günlerimi bu hafta baya baya bozdum çok şükür dukan hayatımın en yüksek skorlarından birini tartıda gördüm hafta içi ama tabi o baya baya bir serapmış. Olsun fazla ziyan yok...
Geçen hafta: 83,1
Bu hafta : 81,4 (Dün daha düşüktü de gece stres bastı ve tatlı yedim kaçamak tatlı değil ama ve sabah wc siz kilom olsun şimdiki yarışa başlayacaz ya bundan bi 200 karla gireyim :47:)

eeeee toplam brütte ne kadar gitmiş berbat rekorlarımı yarışma esnasına saklamışım gurur duydum kendimle bakalım ne kadar gitmiş...
10.01.2013 te başlama kilom: 85,8
Yarışmayla giden kilom 4,4 sizlerden naber bayanlar bekliyorum gidenleri bunu yapalım bugün aslında yarın mı yapsakki ama topik ismide değişmiş bugünden yazalım bitsin yarın hayırlısıyla cuma mübarekliğiyle yeni bir yarışmaya başlarız gariiii

İki haftalık makus kara bahtım kör talihim eksilmeyen tartım günlerimi bu hafta baya baya bozdum çok şükür dukan hayatımın en yüksek skorlarından birini tartıda gördüm hafta içi ama tabi o baya baya bir serapmış. Olsun fazla ziyan yok...
Geçen hafta: 83,1
Bu hafta : 81,4 (Dün daha düşüktü de gece stres bastı ve tatlı yedim kaçamak tatlı değil ama ve sabah wc siz kilom olsun şimdiki yarışa başlayacaz ya bundan bi 200 karla gireyim :47:)

eeeee toplam brütte ne kadar gitmiş berbat rekorlarımı yarışma esnasına saklamışım gurur duydum kendimle bakalım ne kadar gitmiş...
10.01.2013 te başlama kilom: 85,8
Yarışmayla giden kilom 4,4 sizlerden naber bayanlar bekliyorum gidenleri bunu yapalım bugün aslında yarın mı yapsakki ama topik ismide değişmiş bugünden yazalım bitsin yarın hayırlısıyla cuma mübarekliğiyle yeni bir yarışmaya başlarız gariiii

tebrikler canim:nazar:kizlarda gelsin bildirim yapsin bu son tabloyu yapar herkesin gidenini goruruz yarinada yeni tablo ile kosmaya baslariz..bu kez daha hirs yaptik hepimiz eminim daha cekismeli olacak...bana bak gram garm dogruyu soyle yolarim seni :4:seni 200 gram eksik yazarak baslatiyorum :9:bu arada isim degismis bile :34:

Günaydın kızlar yeni topik ismi hayırlı olsun :16:

Gece oğluş ateşlendi diye pek uyuyamadık.. Şimdi iyi çok şükür ama ben sersem gibiyim..

Biter mi bugün acaba??.

Güncel kilom 67.4

Bu sefer kabul ederseniz yarışta ben de varımmm :9:

tebrikler canim:nazar:kizlarda gelsin bildirim yapsin bu son tabloyu yapar herkesin gidenini goruruz yarinada yeni tablo ile kosmaya baslariz..bu kez daha hirs yaptik hepimiz eminim daha cekismeli olacak...bana bak gram garm dogruyu soyle yolarim seni :4:seni 200 gram eksik yazarak baslatiyorum :9:bu arada isim degismis bile :34:
valla 81,4 gördüm kız görmediğim rakamı yazmaaaammmm. Ben wc falan hallolduktan sonra 200 gider muhakkak diye yazdım ilahi sen emiiii ne diye fazla yazam kız 4,6 verdim yarış benimdir demek varken heheheheh bu artı benim dün geceki tatlı krizimin eseri baya baya dukanpare yaptım da yedim Lisaaa gece bahsettiğin deniz şeysini atsana özelden merak ettim bakayım bi

Gece oğluş ateşlendi diye pek uyuyamadık.. Şimdi iyi çok şükür ama ben sersem gibiyim..

Biter mi bugün acaba??.

Güncel kilom 67.4

Geçmiş olsun canımcım Allah şifasını versin.

Bence alınırsın yarışa eeeeee hem sarı hem sevimli hemde istikrarlı daha ne olsun güçlü bir rakip daha Lisaaaa

Biter mi bugün acaba??.

Güncel kilom 67.4

gecmis olsun canim,evet oyle uykusuzluk durumlarinda gun gecmek bilmez bi turlu bilirim..ben hemsire olarak gece nobet tutar gunduzde guzellik merkezinde calisirdim eger nobet bol vakali,ameliyatli gecince uyuyamazdim ve ertesi gun gercekten zor gecerdi.diyette olmasan enerji icecegi ic derdimde :20:diyettesin ya kahve ile yesil cayla dinc kalmaya bak.gerci bak oglen oldu yarisi gitti gunun ..

senide ekleriz tabiki buyuk bir zevk ile :21:sonucta listede yoktun ama hep bizimleydin..simdi artik listedede yanimizdasin ama unutma rakibiz biz :4::4::9:

valla 81,4 gördüm kız görmediğim rakamı yazmaaaammmm. Ben wc falan hallolduktan sonra 200 gider muhakkak diye yazdım ilahi sen emiiii ne diye fazla yazam kız 4,6 verdim yarış benimdir demek varken heheheheh bu artı benim dün geceki tatlı krizimin eseri baya baya dukanpare yaptım da yedim Lisaaa gece bahsettiğin deniz şeysini atsana özelden merak ettim bakayım bi
saka yaptim bebem anlamissindir sen beni :13:de yanliz ben su deniz seysini hatirlayamadim :26:

bilirsin benim jeton gec dusuyor :))))hatirladim hemen gonderiyorum

Son düzenleme:
Karnımmı ağrıyor ne? İnşallahhhhh ayyy ne güzel olur benim için görsem şu regl olayını. Tatlım hani balık, midye deniz mahsulleri yapcaktık ya onu diyorum formatlarına bakayım bi

Canlarım merhaba...
Özlemişim hepinizi...
Kızı okula gönderdim hemen bildirimimi yapayım dedim canlarım...

Hoş dün gece yatmadan tartıldım ve sebze günü olması sebebiyle de 69.5 kiloyu görünce yok dedim sanırım bu hafta kilo veremedim ben...
Zaten geçen haftadan sonra 67.2yi de bir daha görmemiştim...En az gördüğüm kilo 67. 9 olmuştu hafta süresince...
Neyse ilacımı aldım her zaman ki gibi ve sabah mutlu sonu gördüm...
Ne yalan söyleyeyim geçen perşembe kilomu bile göreceğimden emin değilken sabah 66.7 yi gördüm...Dünyalar benim oldu...
Düşünebiliyor musunuz 2.8 kg yu bağırsaklarımda tutabiliyorum yaaa.
Zaten kilolarımda ki en büyük etkenlerden biri de kronik kabız olmam:50:...

Neyse canlarım..Yani ben yanlış hatırlamıyorsam yarışa 71.4 ile başlamıştım...
Şimdi de 66.7 yim...
Yarış süresince 4.7 kilo vermiş bulunuyorum...Bence çok başarılı bir rakam...:46:

Kızlar biz süperiz...Forumumuzu ve sizleri çok seviyorum...:16::54:
Çiğdemin dediği gibi artık benim için de bu topik motivasyon kaynağı:40:...

Zaten bir yeri güzel yapan mekan değil de, içinde ki insanlar değil midir :ssz:

Canlarım merhaba...
Özlemişim hepinizi...
Kızı okula gönderdim hemen bildirimimi yapayım dedim canlarım...

Hoş dün gece yatmadan tartıldım ve sebze günü olması sebebiyle de 69.5 kiloyu görünce yok dedim sanırım bu hafta kilo veremedim ben...
Zaten geçen haftadan sonra 67.2yi de bir daha görmemiştim...En az gördüğüm kilo 67. 9 olmuştu hafta süresince...
Neyse ilacımı aldım her zaman ki gibi ve sabah mutlu sonu gördüm...
Ne yalan söyleyeyim geçen perşembe kilomu bile göreceğimden emin değilken sabah 66.7 yi gördüm...Dünyalar benim oldu...
Düşünebiliyor musunuz 2.8 kg yu bağırsaklarımda tutabiliyorum yaaa.
Zaten kilolarımda ki en büyük etkenlerden biri de kronik kabız olmam:50:...

Neyse canlarım..Yani ben yanlış hatırlamıyorsam yarışa 71.4 ile başlamıştım...
Şimdi de 66.7 yim...
Yarış süresince 4.7 kilo vermiş bulunuyorum...Bence çok başarılı bir rakam...:46:

Kızlar biz süperiz...Forumumuzu ve sizleri çok seviyorum...:16::54:
Çiğdemin dediği gibi artık benim için de bu topik motivasyon kaynağı:40:...

Zaten bir yeri güzel yapan mekan değil de, içinde ki insanlar değil midir :ssz:

tebrikler canim :46:iyi verdin gercektende birde son haftalarda bayagi umutsuzluga kapilmis olmana ragmen 3 haftadir iyi kilolar veriyorsun:nazar::nazar::nazar:.cok ilginctirki sen ben winni basbasa gidiyoruz :55:

valla ben burda olmaktan sizinle olmaktan mutluyum ve yetiyorda bu bana.daha fazlasinada ihtiyacim yok..

Selam Kızlar,

Güncel kilom tam 76.000

yarışı sonuncu kapattığıma eminim

ama marttan umutluyum inşallah

çünkü bu son şansım

winnieeeeeeeeeeeeeee
winnieeeeeeeeeeeeeee
winnieeeeeeeeeeeeeee

şu hibiskusu aldım
bana oranlarını yazar mısın
hemen demlemek istiyorum

Back