Hani ters teper mi diye çekiniyorum sizin de kızınız ağlıyor biz birşey diyor muyuz tarzı konuşurlar gibi geliyor.. biraz değişik kızlar.. her giriş çıkışta yüz yüze bakıyoruz bu yüzden emin olamadım.kibarca bakın canlarım diye konuya gir çocuklarım uyanıyor uyku muyku kalmadı sizler iyi insanlarsınız sizinle kötü olmak hiç istemem lütfen masayı sürüyerek değil tutarak çekin bir d bir saat fazla uyuyalım Allah rızası için deyin ..ama çalışanlara diyin..hala devam ederlerse pişman olmazsınız kavga ederken.
:)))) Tamam iyi fikirindir kızım camını çerçevesini
sahibinin dükkanda olduğu bir anı kolla, o içerideyken aşağıya inip uyar bence daha etkili olur..
Doğru söylüyorsunuz ama ben biraz pasifim bu konularda 2 kere uyardım ya bir daha uyarmaya yüzüm yok ama onların aynı hareketi sürdürmeye var. Çok ince düşünüyorum sanırım :/ikaz et. kuaföre tekrar mesaj at. ses kaydı al yolla. video çek yolla. düş peşine yani güzellikten anlamaz bizim millet. kafasına vura vura söylemek lazım.
Doğru söylüyorsunuz ama ben biraz pasifim bu konularda 2 kere uyardım ya bir daha uyarmaya yüzüm yok ama onların aynı hareketi sürdürmeye var. Çok ince düşünüyorum sanırım :/
Eşim sert mizaçlı. Çok güzel resmi konuşur ama serttir üslubu.eşiniz?
Eşim sert mizaçlı. Çok güzel resmi konuşur ama serttir üslubu.
Bir kere arabayı evin önüne park ederken kız gelip "buraya park etmeseniz, gelin arabasi gelecek musteriler rahatsız oluyor başka yere koyar mısınız" demiş.
Eşime söylenecek en son şey
Biraz sert üslupla kalaylamış.
Oda ben uyarayım dedi ama hayır dedim daha mı etkili olur acaba?
Tamam teşekkür ederim..sen bi kere daha uyar madem hem sahibini hem çalışanları. baktın aynı eşin konuşsun.
Teşekkürler yorumunuz için..Bu konuda size akıl verebilecek durumdayım çünkü aynı şeyler benim de başımda.
Konuşmayla bu iş halledilmezse ki sizin durumunuzda halledilecekmiş gibi gözükmüyor yapacağınız şeyler kısıtlı.
Öncelikle dükkanın işyeri ruhsatının olup olmadığına bakın. Eğer böyle bir ruhsatı yoksa belediyeye müracaat edeceksiniz. Eğer ruhsat varsa yapabileceğiniz tek şey belediyeden ses ölçümü istemek olacaktır.
Kavga etmek çözüm olmadığı gibi sizi zor duruma da sokabilir.
Allah kolaylık versin.
Mantıklı çok iyi fikir teşekkürler :))Sandalye altları için keçe alın götürüp verin tek çözüm bu
Merhabalar,
Başlıktan da belirttiğim üzere dükkan üstünde oturuyorum. Kuaför dükkanı, sahibi ile bir sorunumuz yok bu apartman yapıldığından beri buradayız 3-4 yıl oldu.
Apartman 4 katlı, mahalle küçük zaten çoğu insan tanır birbirini. Apartmanda da oturan 3 hane falaniz. Diğerleri yurtdışında yaşıyor burda da evleri var senede 1-2 ay gelip gidiyorlar neyse..
Kuaför dükkan sahibi pek burda değil eğitimlere vs gidiyor çoğunlukla şehir dışında.
2 tane yardımcısı var her gün onlar açıyor.
Istisnasız her gün yardimcilari dukkani acarken sandalye masa vs cekiyor dışarı. Ama yukarı çok acı fren sesi gibi ses geliyor ve her sabah onlar yüzünden çocuklar uyanıyor..
Hafta içi hafta sonu hiç farketmeden pazar sabahlari bile tam 7 buçuk ta alarm gibi onlarla dükkan açıyoruz..
Ben sahibini güzelce uyardım bir kere sözlü bir kere de WhatsApp uzerinden, kendisinin numarası var, özür dilediğini uyaracagini söyledi.
Ama değişen hiçbir şey olmadı. Her sabah aynen devam.
Gün icinde de surekli aynı sesi yapıyorlar.
Şimdi ben ev sahibiyim oda dükkan sahibi .
Yanlış birşey yapmak da istemiyorum.
Tam toparlayamadim konuyu kusura bakmayın çocuklar yanimda pek yazamiyorum.
Benim için bir sıkıntı değil ama büyük kızım da korku oluştu o sesi duymak.. apartmanda merdiven falan çıkarken tedirgin oluyor.
Pek yüz göz olmak istemiyorum esasen kuaföre indiğimde laf arasında müziğin cok yüksek seste olduğunu söylemiştim sizin sayenizde biz de dinliyoruz gibi espri de yapmıştım onda da değişen birşey olmadı.
Siz olsanız o yardımcılarını sözlü olarak ikaz eder miydiniz?
Cok ikilemde kaldım fikirlerinizi bekliyorum.
Sandalye altları için keçe alın götürüp verin tek çözüm bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?