Dükkan üstü ev

Bence eşiniz uyarmalı kesinlikle. Çünkü siz tatlı dille söylemişsiniz anlaşılmamış

evet dediğiniz gibi yapacağım teşekkürler:)

Eşiniz uyarsin, nasıl olsa ricadan anlamayan insanlar...

Benzer bir durumu 6 ay önce bende yaşadım aylarca. İnan artık ağlıyordum sinirden.bizim altta terzi dükkanı vardı.makinaların sesleri titremesi sandalyeleri çekip itmeleri beni resmen çıldırtıyordu.sabah 7 bi başlıyorlar öğlen 1 e 2 ye kadar çok yoğun sonra pek ses olmazdı.ramazanda abartmışlardı sahurdan sonra gelip iş yapıyorlardı. Teyzemlerin kiracısıyız ikimizde,teyzeme söyledim uyarsın die uyardı ama sallamadı.annem uyardı sallamadı, 4 erkek bi de bunlar. Gittim ben çok sert bi dille uyardım. Bu kadar gürültülü bi iş yeri apartman altı olmaz iş hanları var sanayi bölgeleri var oralara gidin dedim. Öyle zorunluluğumuz yok dedi ve devam etti umursamadan. Artık gözümü karartmıştım belediyelerin desibel ölçen bi birimleri var oraya başvuracaktım ama evlenip başka şehre yerleştim uğraşamadım.gariban annemde kulak tıkacı kullanıyor hala yatarken.

Üzüldüm annenize çok sinir bozucu bir durum.bence genede sikayet edin kadincagiz o gürültüyü yok yere çekmesin.

Ben sonradan teklif ettim şikayet edelim çıksınlar diye ama annem kulak tıkaçı sayesinde rahatım dedi. Hem teyzem hem de onlar ekmeklerinden olmasın dedi.

Bende aynı problemi yaşıyordum taşınmadan önce.
Sabahın 7 si tam altta çay ocağında bozma bir dükkan ama bütün sokağa masa atıyorlar. Korkunç bir ses ben fırlıyordum yerimden çocuğunuz nasıl duymasın .. Hemde 5. kattı.
Rica ettim direk çaycının kendisinden sabah ıssızlığında çok sessiz oluyor sesler de çok yankı yapıyor belki size çok gelmiyordur diye. Kesmişlerdi ama.
Önce çalışanlara keşke söyleseydiniz daha anlayışlı olabilirler.
Ama zaten sahibi vurdumduymazsa eşinize söyleyin doğru düzgün konuşsun.

Birde şu var siz bu sesleri duyduğunuz gibi gidip kameraya alın.
Whatsapptanda yazmışsınız zaten kanıt var görüştüğünüze dair.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama her şikayete cevap veren belediyeler var ya biz başka bir problemi direk facebooktan belediyenin kendi sitesine yolladık valla 2 günde hallettiler.

Sevindim sizin muhataplariniz anlayisli çıkmış. Bende bu aksam konuşacağım dun çıkamadım teşekkürler yorumunuz icin:)

Kafa gitti bende bugün, kazayla konu hortlatmış bulundum affola kuzum

Bende sasirdim suan
kendi konuma bakıyodum, sonra dur bakiim kızlar napıyo dedim, senin adını arattım karşıma bu konu çıktı kafam nasıl gittiyse yuh dedim kendine daldın bak kız konu açmıs görmedin, yorum yazdım sana, fark edince de düzenledim
Gece gece eski konularla delirmeceler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…