Dün akşam sinir oldum

Hitabeten değil hitaben.
Etiklik değil etik.
Bilmediğiniz kelimeleri cümle içinde kullanmayın rica ediyorum ya kabus gibi.

Ya ben gerçekten üzülüyorum konu sahibine. Bize klavye başından yansıyan bu. Kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyor. Bence doktora gitmesinde fayda var. Acil tarafından hemde!

Yabanci bir dergide yayınlanacak, Arxiv'e de koydum. Gaza getirmeyin Arxiv linkini koyup kendimi ifşa ederim

Gitmeden once bana su avrupali akrabalarini anlatir misin zira merak ettim aile duzeninizi avrupalilari falan
neresini merak ettiniz? kinaye mi var yoksa safça sorulan bir sorumu ona göre cevap verip vermeyeceğime karar vericem :)

Adamın el yanığı 3. 4. derece değilse kuzen eşine kadar gidecek bir durum görmüyorum ben, yeri gelir aranır sorulur kenetlenir insan ama ay elini mi kestin sistin mi oldun diye ben eşimin kuzenini aramam mesela,ki kardeşim yaşındalar, keza bu çocukların sevdicekleri de eşimi aynı sebepten aramazlar

halen hata yaptığını kabul edememek ilginç ... biz de burda sizin gibi vakti çok değerli, çok saygıdeğer insanlara hizmet etmek için varız.. Gerek had bildirmek.. gerek doğruları göstermek bizim buradaki asli görevimizZira niyetim size kabak değil laf yedirmek Görünen o ki bu konuda da bi hayli başarılıyım

yok artik yaa, esi kiz ogrencisine silgi vermis diye ariza mi cikarmis? yazik, valla tibbi vaka ama farkinda degil.. adam da resmen Isa'nin Cilesi filminde basrol oynuyor

Snnki kıskançlık değil takıntı olmuş bi doktora gorursen iyi olur

Ve klasik son... Lorenanin tum konularinda oldugu gibi, her 20 kisiden 18i tedavi olmalisin der ama lorena bunu kabul etmeyip yeni konularla karsimiza cikmak uzere aramizdan ayrilir
Bdvye insan neden konu acar ?yardim almak icin, oneri duymak icin, kendi goremediklerimizi baskalarinin sozleriyle degerlendirmek icin, bazen kendimize gelmemiz icin
Lorena neden her konun ayni sonuca ermesine ragmen insanlarin dediklerini dinlemiyorsun? Acma o zaman konu madem dinlemeyeceksin,hani bizim ne sucumuz var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…