Canim benim bu erkeklerin hepsi ayni. Tabii ki haklisin, elbette kardesine annesine yardim edebilir ama eger kendiniz gecinmekte sorun cekiyorsaniz birde elinizde olan azicik parayi onlara vermek cok mantiksiz. Öncelikle ailesini gecindirecek ondan sonra eger durumunuz var mi ailesinede yardim edebilir.
Sana küfür etmesi cok büyük haksizlik ve terbiyesizlik. Haklida olsun bidahaki sefer sinirle konusma esinle sakinlestikden sonra iyilikle konus ve onu acikla biz kendimize zor bakiyoruz bizim üc tane cocugumuz var ilk olarak onlari düsünmemiz gerek filan de.
Bencede yüz verme bu aralar ona hatasini iyice anlayincaya kadar. Bir ese küfür etmek ne demek bu nasil ahlaksizlikdir söyledigine söylecegine pisman etmeden affetme sakin.
Erkeklerin hepsi böyle canım ya benimki 20 sene sonra öğrendi kullanıldığını ama sen itiraz ettinmi senden kötüsü olmaz daha çok kardeşlerine yapışır sabredeceksin zamanla o anlayacak çünkü şimdi sen itiraz ettikçe onu kendinden uzaklaştırırsın.Böylece bu karşı tarafın daha çok işine gelir.Sabret canım kendi anlamalı.
eşin sorumluluğun farkında değil. 3 çocuğunuz birde borcunuz var. annesine para vermesi çok greksiz.
sizin borçlarınız azalabilirdi o parayla.
kardeşi araba tamiri yaptırıyor ödeyen abisi. ev sahibi evden çıkarıyor kardeşler para toplayıp kirayı ödüyor. çalışmayan kardeşi böyle destek gördükçe daha çok yayar kendini.
çok acil bir durum olur hastalık filan o zaman belki verirdi.
ama kendi ailesini zor durumda bırakıp annesine kardeşine para vermesi çok yalnış
üstelik bir de küfür etmesi çok yalnış.
kendini evdeki tek karar mercii olarak gören erkek tiplemesi.. çok tipik.
beceremeyince de öfkesini sizden çıkarıyor bence..
kendi karısını ve 3 çocugunu geçindiremeden başkalarına yardım etmekten ne haz alıyor?
ne kdar sinir bozucu bir durum..
üstüne hatası yüzüne vuruldu diye bir de küfür..
Allah sabır versin arkadaşım sana..
kocana da akıl, fikir..
allah korusun bi hastalık olsa ondan önce ben veririm... evden atılacak olan kardeşi eline geçen her kuruşla meyhanenin yolunu tutuyor banada çocuklarımada yazık rızkımız niye onlar yiyecek
Bi defa konu ne olursa, kim haklı olursa olsun küfür çok çirkin. Konuşmanın, tartışmaın yolu bu değildir. Eşine küfür eden bir erkek -üzülerek söylüyorum ama- eşine zerre kadar saygı duymuyor demektir. Bence para sorunlarınızı halletmeye çalışırken bu konuyla da ilgilenin. Size saygı göstermesi gerektiğini ona açıkça ifade edin.
meyhaneye gidecek parası varsa kirasını da ödesin bir zahmet. bu kardeşi bekar galiba. neden ailesinin yanına geri dönmüyor.
ailesi bakamıyor mu?
böyle bir insana eşinin, çocuklarının rızkını kesip, para vermesi çok saçma.
arkadaşım ister tatlı dille ister sert konuşup bunu önlemeye çalış. yoksa kocan daha çok sömürülür.
ben eşime evlenince dedim ki benden habresiz anana babana tek kuruş yardım edersen haram olsun dedim. iyiki maddi durumumuz çok iyi değil. yoksa abicim canım oğlum diye ararlardı. şimdi tık yok.
tahammül edemediğim şey küfürdür,o an dilini keserdim.az bile yapmışsınız.
hiç anlamam ki böyle erkekleri..bu kadınlar bu kadar fedakarken erkekler neden boyle ...dogası geregimi acaba..yoksa kadınların her işi halledebildiklerinden mi_? neden kadınlar yarını düşünürken...erkekler sadece bugunu düşünür...? nedenler çok ama cevapsız nedenler..
küfür etme meselesine gelince..aile terbiyesi almamış kendi ailesinde böyle görmüş aciz ,sorumsuz,kendini bilmez insanlar..bur durumda böyle yaparlar.küfüre çok karşıyım..sözlenen sözlerin yarası kalpte iyileşmezmiş..eger durum bu noktaya geldiyse kesınlıkle tavrımı koyardım..o küfürleri birbir yedirirdim..yerinde olsam..afedeceksende bence kolay affetme..
ailesine yardım etme meseleside..eve lazım olan camiye harammış..kendini seni düşünmüyor bu insan bari çocuklarını düşünsün ALLAH akıl fikir versin ..ne diyeyim..
canım bence dert etme ya sonuçta o yine yapacağını yapar sana üzülmek kalır...sana evine çocuklarına baksın krednizi de günü gününe ödüyosa sorun değil tabii vermeye ve yardım etemye devam ederse sorun büyür inş elinizdeki evde gitmez...umarımm her şey yoluna girer...
sizde eşinizden pazar parası, çarşı parası vs diye kendiniz para biriktirin.. damlaya damlaya göl olur.. eşiniz bilmesin..
çok tutumlu olmayın.. bana öyle geliyorki siz harcamalarda filan özverilisiniz.. nede olsa kadın özverili.. evde idare ederiz diyordur eşiniz..
siz ne derseniz deyin, erkek kendisi görmediği müddetçe vazgeçmiyor bonkörlüğünden..
o küfürü de ödetmeden konuşmayın. kesinlikle hatasını anlasın.. kendi annelerine biri küfretse bilmem napıyım dese, ortalığı ateşe verirler" anama küfretti" diyerek..
size " sinirlendim biran söyledim " der yada " ne varmış oldu geçti" derse, kendi annesine küfredilse tepkisi ne olurdu.. bunu sorun o zaman eşinizede.. anlar heralde ne halt ettiğini..
valla arkadaşım ben olsam şimdiye kıyameti koparmıştım sen baştan ses çıkarmamışın .paranın hesabını eline alsaydın ya baştan.3 çocuk üstelik.sende habire masraf çıkart ödeyemesin borcunu onlardan istemek zorunda kasın onlar vermedeimi bas yaygarayı alcaksın şimdiye kadar verdiğin paraları diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?