Dün gece eşimden nefret ettim

bende öyla yapıcam bu sefer kolay kolay hazmedemem bunu o da yaptığına pişman iş işten geçti laf ağızdan bi kere çıkar

sabredicem bakalım ne olacak benim zoruma gidiyor kullanılması o hiçmi anlamıyor

allah korusun bi hastalık olsa ondan önce ben veririm... evden atılacak olan kardeşi eline geçen her kuruşla meyhanenin yolunu tutuyor banada çocuklarımada yazık rızkımız niye onlar yiyecek

kendini evdeki tek karar mercii olarak gören erkek tiplemesi.. çok tipik.
beceremeyince de öfkesini sizden çıkarıyor bence..

kendi karısını ve 3 çocugunu geçindiremeden başkalarına yardım etmekten ne haz alıyor?
ne kdar sinir bozucu bir durum..
üstüne hatası yüzüne vuruldu diye bir de küfür..

Allah sabır versin arkadaşım sana..
kocana da akıl, fikir..

teşekkürler canım

Bi defa konu ne olursa, kim haklı olursa olsun küfür çok çirkin. Konuşmanın, tartışmaın yolu bu değildir. Eşine küfür eden bir erkek -üzülerek söylüyorum ama- eşine zerre kadar saygı duymuyor demektir. Bence para sorunlarınızı halletmeye çalışırken bu konuyla da ilgilenin. Size saygı göstermesi gerektiğini ona açıkça ifade edin.

allah korusun bi hastalık olsa ondan önce ben veririm... evden atılacak olan kardeşi eline geçen her kuruşla meyhanenin yolunu tutuyor banada çocuklarımada yazık rızkımız niye onlar yiyecek

meyhaneye gidecek parası varsa kirasını da ödesin bir zahmet. bu kardeşi bekar galiba. neden ailesinin yanına geri dönmüyor.
ailesi bakamıyor mu?
böyle bir insana eşinin, çocuklarının rızkını kesip, para vermesi çok saçma.
arkadaşım ister tatlı dille ister sert konuşup bunu önlemeye çalış. yoksa kocan daha çok sömürülür.
ben eşime evlenince dedim ki benden habresiz anana babana tek kuruş yardım edersen haram olsun dedim. iyiki maddi durumumuz çok iyi değil. yoksa abicim canım oğlum diye ararlardı. şimdi tık yok.

ailesi sayesinde ne saygı nede sevgi kalacak galiba

kardeşi evli ikide çocuğu var geçen kızı hastalandı hastaneye götürecek parası yok eşim verdi yine çocuğu ölücek rezil olucaz diye kynanama dediki varsa sizde verin diye tamam dedi sonra öğrendim vermediğini gelip özellikle eşimin yanında diyor çocuk hasta para yok ne yapıcaz ne edece biliyor salak herifin çıkarıp vereceğini

hiç anlamam ki böyle erkekleri..bu kadınlar bu kadar fedakarken erkekler neden boyle ...dogası geregimi acaba..yoksa kadınların her işi halledebildiklerinden mi_? neden kadınlar yarını düşünürken...erkekler sadece bugunu düşünür...? nedenler çok ama cevapsız nedenler..

küfür etme meselesine gelince..aile terbiyesi almamış kendi ailesinde böyle görmüş aciz ,sorumsuz,kendini bilmez insanlar..bur durumda böyle yaparlar.küfüre çok karşıyım..sözlenen sözlerin yarası kalpte iyileşmezmiş..eger durum bu noktaya geldiyse kesınlıkle tavrımı koyardım..o küfürleri birbir yedirirdim..yerinde olsam..afedeceksende bence kolay affetme..

ailesine yardım etme meseleside..eve lazım olan camiye harammış..kendini seni düşünmüyor bu insan bari çocuklarını düşünsün ALLAH akıl fikir versin ..ne diyeyim..

canım bence dert etme ya sonuçta o yine yapacağını yapar sana üzülmek kalır...sana evine çocuklarına baksın krednizi de günü gününe ödüyosa sorun değil tabii vermeye ve yardım etemye devam ederse sorun büyür inş elinizdeki evde gitmez...umarımm her şey yoluna girer...

sizde eşinizden pazar parası, çarşı parası vs diye kendiniz para biriktirin.. damlaya damlaya göl olur.. eşiniz bilmesin..

çok tutumlu olmayın.. bana öyle geliyorki siz harcamalarda filan özverilisiniz.. nede olsa kadın özverili.. evde idare ederiz diyordur eşiniz..

siz ne derseniz deyin, erkek kendisi görmediği müddetçe vazgeçmiyor bonkörlüğünden..

o küfürü de ödetmeden konuşmayın. kesinlikle hatasını anlasın.. kendi annelerine biri küfretse bilmem napıyım dese, ortalığı ateşe verirler" anama küfretti" diyerek..

size " sinirlendim biran söyledim " der yada " ne varmış oldu geçti" derse, kendi annesine küfredilse tepkisi ne olurdu.. bunu sorun o zaman eşinizede.. anlar heralde ne halt ettiğini..

valla arkadaşım ben olsam şimdiye kıyameti koparmıştım sen baştan ses çıkarmamışın .paranın hesabını eline alsaydın ya baştan.3 çocuk üstelik.sende habire masraf çıkart ödeyemesin borcunu onlardan istemek zorunda kasın onlar vermedeimi bas yaygarayı alcaksın şimdiye kadar verdiğin paraları diye

böyle devam ederse yakında kendi onlardan yardım istemeye başlar ! taviz tavizi doğurur işte ........küfür etmek ne demek ya yuh artık bu erkekler çığrından çıktı

inanın onun için yaptıklarımı bilseniz hayret ederdiniz demekki fazla kıymet vermişim bundan sonra görücekı bakalım kadir kıymet neymiş bi kuruş yedirmiyicem ailesine benim ihtiyacım varken .evin kredisini bitirsinde gitsin bütün parasını versin umrumda olmaz

bu ay kardeşimden borç alıp verdi kredi borcunu bakalım bi dahaki aya ne yapıcak evi elinden gitse ailesi dert etmez tek bildiğim bu

valla bende bundan sonra öyle yapıcam, tutumlu olmak yok artık her şeyi istiyicem , birikimmimde vardı bir miktar sıkışınca çıkarıp verdim haline acıdım diye bi daha acımak yok

istese bile vermezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…