O senin iyi niyetini tamamen suistimal ediyo...
Anladığım kadarıyla sen olay büyümesin diye sesini çıkartmadıkça oda yapacağını yapıyo.
Ama tabi buarada sende kendi kendini yiyip bitiriyosun...
Al karşına iyice bi konuş,birde çocuk tembihliyo ya şu kadarını harca şu kadarını geri getir.sende insansın nihayetinde o anda bişey görüp almak isteyebilirirsin.ki almaktan en doğal hakkın yani.
Hayret bişey ya,ne sinir edici bişey...
Allah sabır versin canım sana :hulya:
anlamıyorum ya bide çocuklarımı çok seviyorlar güya nasıl onların rızkını yerler
hiç vicdan yok.... allahım sen sabır ver
kayıma gelince o da iyice alışmış olacakki gerçekten verecek para bulamadığın eşime düşman oluyor
doğru dürüst konuştuğuda yok eşimle düşman gibi bakıyor ona çekemediği hemende belli oluyor aptal kocam bile bazen kendi söylüyor beni çekemiyor diye
kaynanamlara gidiyoruz oturmaya karşılaşıyoruz bazen bizi gördüğü gibi kalkıp gidiyor
benim eşim akşama kadrar çalışıcak götürüp beyefendinin içki parasını ödiyecek
her girdiği iş yerinden ayı dolmadan ayrılıyor ...eltime diyorum bazen neden adam gibi bi iş bulup çalışmıyor diye her girdiği işten hemen ayrılıyor atı bile dolmadan eltim ne dese iyi.... benim kocam kimseden emir alamıyor patron birşey deyince zoruna gidiyor ...benim eşim patrona yaranmak için neler yapıyor ...sokakta çöp topluyor koca adamlar çocuklarına ekmek götürebilmek için bizim ki emir alamazmış ...ne hali varsa görsün o biliyor bi şekilde kirasının ödeneceğini o yüzden bu kadar rahat ...bizden bi kuruş çıkmaz artık gitsin bakalım kim ödeyecek kirasını
kızlar sizinde kafanızı şişirdim kusura bakmayı dert bir değilki
iyiki sizlerde varsınız kime anlatıcaktım derdimi gözümüde açtınız sağolun kızlar hep varolunopuyorumnanaktan
Baslarim senin kocanin sarap canagina deseydin.....vay abimize bak, emir alamiyormus....hadi ordan...biliyor bir sekilde yine o bu yardim edecek, adam isin yolunu bulmus, sicacik yataginda ohhh gel keyfim gel, kira ödeme, yumurta kicina yaklastigi vakit, ehh biz bir aileyiz......hadi lennnnnnn.....:mymeka:
Ah vallaha sinirlendim....ben olsam o eltiyi yollardim, Baslatma kocanada sanada, hadi o utanmiyor bizden yemeye sendemi utanmiyorsun, kocasi emir alamazmis....terbiyesiz.
Ay yok güzelim ya, sen cok sustun, artik cirkefligi eline alma vakit gelmis...:umursamaz:
valla bunlar karı koca pişkin insanlarmış.eltinde bu durumdan memnun anlaşılan emir alamazmış bak sen olur elticim deseydin siz padişah çocuğusunuz ya hatta birde ben gireyim işe karı koca size çalışalım siz emir alamssınız yaa siz evde oturun keyfinize bakın deseydin....
ayy akşam akşam çook sinirlendim şimdi.
Sen eşinden ihtiyaçların için bile para istemeye utanırsan onlarda böyle rol keser canım benim..Herkes olayı çözmüş nasıl para koparacaklarının yolunu bulmuş bide üstüne alamamazlıktan geliyolar..
O senin eşin tabikii isteyeceksin..
Ne kadar üzücü, kendi çocukların var, borcun var, evet anne-baba,kardeş .. atamazsın satamazsın, ama bir yerde de kusura bakmayın benim de durumum belli demk lazım bence...
evlendiğim günden beri sömürüyorlar ilkin birşey olmaz ailesidir deddimBenim 2 senelik ewlilik hayatım var..Biçok şeyin cazgırlıktan , kendini acındırmaktan, reklamını yapmaktan geçtigini anlamış bulunuyorum..
Bu durumu hemen bi anda çözemessin..çünkü yıllardır böyle gidiyo..Ama yavaş yavaş eşinden para almanın yollarına bak ki verecek para bulamasın..Yazık günah ya ..Senin çocugunun rızkını götürüp başkalarına yediriyo..İhtiyaçları olsa anlıycam..Neymiş emir alamıyomuş..Tövbe Yarabbim yaaa...
bi bilse kalbimde açtığı yarayı bu kadarmı çirkinleşir bi insan her aklıma geldiğinde soğuyorum ondan allah sonumuzu hayretsinHakaret ve küfürden nefret ettiğim kadar hiç birşeyden nefret etmiyorum..
Erkeklerin çoğu kıymet bilmiyor. Herşeyden önce kendi aile huzurunu düşünmesi lazım
Noldu şimdi, kızdı size aynı yatağı paylaştığı insanı nasılda kırdı gecirdi.. soğuttu kendinden:1closedeyes:
Devamlı böyle yaparsa insan buz gibi oluyor. Ben yaşamış biri olarak sonunu görebiliyorum böyle evliliklerin...
İnşallah bu tür davranışları bir daha sergilemez, kendine gelir sizin kıymetinizi bilir.
Evde yan gelip yatan iş beğenmeyen kaynının borcunu düşüneceğine azbirazda sizin ruhunuzu nasıl yaraladığını düşünsün. Bu erkeklerde hiç akıl yok hiççç:umursamaz:
canım benim teşekkürler ilk başta haksızmıyım diye düşünmüştüm ama bu kadar kişi haklısın diyorsa gerçekten haklıyım...Evlendikten sonra aileler arası dengeyi kuramıyo erkekler bazen. Önceliğini unutur oluyo. Küfür ne demek. Sinirlerine hakim ol. Haklısın sonuna kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?