dün yine para mevzusu açıldı kardeşimden tekrar isteyecekmiş ,,,,aldım karşıma konuştum git dedim ailenden iste onlarda ,yok diyor sende varda onlardamı yok dedim ....git iste nerden buluyorlarsa bulsunlar dedim kardeşimdende bi daha isteme dedim kime veriyorsan ondan al ,,kardeşimide aradım sakın senden isterse verme diye
hepinize teşekkürler sizden güç aldım vallaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
artık her gün herşeyi istiyorum acımak yok
iyi yapmışsın canım .para artıncada elinde hemen kendi ailenden aldığın borçları ödet.fırsatı olmasın para vermeye çocukların ihtiyaçlarını 1 se 2 söyle para biriktir kenara guclubacismile
Evet eşiniz terbiye sınırlarını aşmış ama sizde hatalısınız. Eğer bir problem varsa ortada o anda dile getireceksiniz. Elinize koz alıp zamanı gelince ortaya atmayacaksınız.
Siz bunu yapmışsınız.
Erkeklerin en sinir olduğu şeylerdir biridir bu. Fırsatçılıktır bu onlar için.
o sinirle hiç bi problemi çözemezdik aksine iş dahada büyürdü o an belkide en iyisi susmaktı bilemiyorum ben öyle yaptım sustum
inanınki fırsatçılıkta yaptığım yok konuyu baştan okudunuzmu bilmem
eşimi ailesine savurduğu paraları artık bize harcamasını sağlıyıcam bizim eksiklerimizi var ve bir nebzede olsa borçlarını kapatmasını sağlıyıcam
haklısınız kızmakta.hem de sonuna kadarrr
nolursa olsun küfür etmemelii sonuçta kendı borçlarınız varken o kadar şey yapmiş laf etmemişsiniz :1no2:
alışmış herhalde ses çıkartmamanıza
Birde durumun aksini düsünelim.....artan parayi onun ailesine degilde kendi ailene bol keseden dagitsan ne olur acaba?CADIARZU
O yardim sever esin aferin cok iyi yapiyorsun karicim dermi?:1closedeyes:
Arkadasim sen cok bile susmussun....sen borc harc icindeyken, kendi gecimini zar zor sagliyorken coluk cocugnun rizkini kimseye yedirmek zorunda degilsin.
Bol parada olsa yine mecbur degilsin, cünkü sen cocuklarinin ilerisini düsünmen gerek.
Bir cocugun masrafi bugün ne kadar, heleki okula basladiysa.....
Hicmi sizden para koparmaya calissanlarin vicdani yok ya....
Hadi onlar düsüncesiz merhametsiz, esine ne demeli?lmaz:
Birde kalkip küfür ediyor....:umursamaz:
Hadi hastalik olur, ustalik olur, ihtiyaclari olur, tabikide o tok ailesi ac ortalikta gezemez, hangimiz bunu yapabilirizki?
Lakin öyle evde miskin miskin oturup calismaya yeltenmeyen kardesimin birikmis ev kirasini kesinlikle ödemezdim.....kusura bakmasin vallaha, kardesimdir canimdir kanimdir, ama al ben yemedim al sen ye diyemem kimseye....ekmegin aslanin agzinda olan bu zamanda buna kimin bütcesi yeter yahu.guclubacismile
Bundan sonra kesinlike susma arkadasim, o evin gecimini sagliyorsa sende o evi idare etmek zorundasin.
Koy tavrini....esinede ailesinede....:hulya:
eşin çok hatalı...önce kendi işini gücünü bi halletsin sonra yardım dağıtır.aayyyy zaten sinirliyim şu günlerde.böyle şeyleri okuyunca iyice deliye dönüyorum.o kadar çoksa parası bizim krediler de var ödenecek bekliyosempatiksalakcinni
bi dü küfür üstelikklava:
kaynınızın güvencesi var tabii çalışmaz öyle olunca.suç eşinizin ailesinde ona arka çıkmasalar bak o zaman ne iş bulsa yapar mecbur.alıştırmışlar onu öyle.çalışmaz tabi artık.bence onun adam olup aklını başına toplaması için bütün yardımı kesmeleri gerek.ama kıyamazlarki ogullarına.olan eşinize ve size olur..birde sanki eşiniz ona bakmaya mecbur gibi davranıyor ne alaka..ailesini kurmuş eşinize mi güvenmiş.sinir oluyorum böyle insanlara yaa.Allah size kolaylık versin..
canım kesinliklee baştan sna haklısın
parası varsa yardım eder ama kalkıpta kendi evinin ailesinin çocuklarının rıskından kısılmazz
ama sen şu noktada yanlış yapmışsın
üslup yanlış
sen atlamışsındır falan diyince adamı daha çok karşına alırsın
başta dinleseydin sonra güzellikle ama hayatım (örneğin)oğlumuzun şuna ihtiyacı var bak okula başladı bzde krediyi zor denkeştiriyoruz. tabiki ailene yardım edeceksin ama çocuklarımızın rıskınıda düşünüp hareket edeceğinden eminim. böyle söyleseydin adam bir durup düşünürdü. saldırıya geçmezdi bence...
şimdi kalkıp vermeyeceksede inadına verir...
Hem ailesinin rıskını dağıtsın hemde küfretsin...ne güzel bi yöntem bu böyle. aklinialirimsmile
Bende akşama kadar çalışayım oda bi güzel dağıtsın sonrada benim kardeşimden borç istesin hiç dayanamam emeğime üzülürüm.
İşin kolayını bulmuş eşin.peki ailesine para vereceği zamanda senin fikrini soruyomu sormuyo,ancak küfrediyo.hiç taviz verme arkadaşım...
lmaz:
ödesin bakalım şimdi borçlarını nasıl ödüyosa :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?