keşke birde şu noktalama işaretlerini kullansanız..ne dediğinizi anlamak için aynı yeri defalarca okumak gerekiyor..
neyse zorda olsa anladım..tabiki isz haklısınzı hiç sevmem böyle durumları ben..herkesin hesabı olmalı..senin çoluğun çocuğun varken kardeşine babana para verme sırasımı..
ben başta dedim..rızkımızı benim rızam ve haberim olmadan birilerine(ki o bu birilerine kısmını anlamıştır) hakkımı helal etmem dedim..
hiçte bişey yapmaz habersiz.
tahammül edemediğim şey küfürdür,o an dilini keserdim.az bile yapmışsınız.
kesin tavrını koy bence. öyle her şeyede yardım etmesin ne yani sen kendine çocuklarına harcamayacaksın oda ailesine senin rızkından kestiği paralarla hava atacak. ooh ne ala memleket. bence dahada kesin tavrını koyda, çok acil durumlar olmadıkça vermemeyi öğrensin. bi kızar iki kızar üçüncüde oda evdeki huzuru kaçmasın diye vermemeyi öğrenir.
Yardım etmek güzeldir ama aile kurmuş birinin okadar borç içinde savurması tabi ki yanlış. En çok kızdığım şeylerden biridir. Benim eşimde de vardır zaman zaman bu ama ben tepki gösterdiğimde anlar. O kadar parası varsa dağıtacağına kendi borçlarını ödesin. Size küfür etmeye hiç hakkı yok.
Allah yardımcın olsun.
haklısınız bence.bi erkek ilk önce evini eşini ve çocuklarını düşünmeli.ama tersini yapıyosa büyük bir problem vardır.erkeklerin bu aileye düşkünlükleri cok üzüyor beni.bi yuva kurmuşsun senin artık sorumlulukların var be adam,bi dur düşün yaalsanaalsanasmile bu arada tabiki ailesi yardım edicek etmelide.onlar olmazsa bizde olmazdık.ama kendi ihtiyacım varken onlara vermek doğru değil.tartışılıcaksa tartış ve bu konuya bire dur de bence.
erkekler direk karışıp yapma deyince işime karışma diyip çok sinirleniyorlar..
önce sakin sakin kızmanın sebebini söylemek gerekiyor malesef..
annesine verdiği 5000 tl ile bu borç kapanabilirdi sonuçta.. keşke öyle yapsaydık evin acelesi yoktu borç daha acildi falan diye söze başlasan belki bu kadar sinirlenmezdi..
direk niye şöyle yaptın yanlış yaptın deyince deli oluyorlar, benimkinden biliyorum:)
yardım güzel bişeydir
ama sınırı vardır.
sizi sıkıntıya soktuğu için eşinizin biraz
daha dikkatli olması lazım
siz sıkıntıya girmişsiniz
kimsenin umrunda olmaz
herkes kendini düşünüyor
sonuna kadar haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?