böyle devam ederse yakında kendi onlardan yardım istemeye başlar ! taviz tavizi doğurur işte ........küfür etmek ne demek ya yuh artık bu erkekler çığrından çıktı
Nedir bu kadınların çektiği yaa....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ya konu bıraz karısık geldı ..
ama su varkı kaynınız evde yatıyosa ıs begenmıyosa sızınd estek cıkmanız helekı zor donemde bence hoş degıl bende olsam tepkı verırdım..
ama kufur lere ıse hıc tahammulum olamazdı heralde..
kocanin kazanci cok iyi sanirim
kardesimden alip yatirdik bir taksidi demissiniz
asil suc tamamen sizde
kardesine neden demiyorsun kesinlikle verme ona para diye !
iyi valla kocan kendi kardeslerine peskeh ceksin parayi ama kredi ödemeye geldimi seninkilere yalansin...
siz kocanizi cok simartmissiniz ona bir gün SIKINTI yasatmamissiniz
neye ihtiyaci olmussa cikartmissiniz yoksa bile yaratmissiniz
simdi ise meydana getirmis oldugunuz eseri nasil yok etsem diyorsunuz..
yerinizde olsam simdiden sonra kocami ben sömürürüm en azindan colugumun cocugumun rizki ayyas kardesine ya da paragöz diger akrabalarina yedirmem
benim bir tanıdığımda böyleydi,bir ablamız diyelim..
enişte bey kardeşini istanbula getirdi,evinde yatırdı aylarca o istanbula tutunsun diye maddi bi ton yardım yaptı,laptopunu sattırdı kardeşine verdi parasını,ki kardeşi de şerefsizin tekidir herneyse..
bu arada ablamız yeni doğum yapmış,bebeğin bi ton masrafı var,aylık 1500 maaş alıyor enişte,1300 kredi borcu,aylık 200 ona kalıyor,kardeşine 4 ayda nerden baksanız birkaç milyarlık yardım yaptı.
ablamız ne yaptı biliyormusunuz?akrabalardan maddi yardım alıyordu,baktıki bu para eşinin kardeşinin cebine gidiyor,yardımlarını çocuk bezi-yemek falan şeklinde almaya başladı.
ayrıca hiçbirşeyden de kısmadı canı ne istiyorsa aldı,ve eşi tabi yetiştiremeyince yardım yapmayı falan da bıraktı..
şimdi başını kaşıyacak vakti yok deli gibi çalışıyor oh olsun ona!
bu zor durumdayken eniştenin akrabaları tabiki bir kuruş yardım yapmadı,bebeğe bir altın bile takan olmadı koca sülalede (enişte 8 kardeş düşünün..)
Burda tüm sölediklerinizi eşinize sölediniz mi bilmiyorum ama bildiğim bi tek şey var o da bazı insanlar inandıkları doğruların, ta ki bir başka kişi suratına söyleyene kadar farkına varmaz. İlla duymaları gerekir doğru olanı uygulamak için... :umursamaz:
hepsini söyledim ..söylediğim zamam..kötü kadın oluyorum.ailesine düşmanım sanıyor 8 senedir uğraşıyorum yoruldum artık,bundan sonra görücek bakalım kötü kadın nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?