Dün gece eşimden nefret ettim

böyle devam ederse yakında kendi onlardan yardım istemeye başlar ! taviz tavizi doğurur işte ........küfür etmek ne demek ya yuh artık bu erkekler çığrından çıktı

bu ay istedi bi miktar kendilerinde yokmuş kardeşimden aldık mecbur hayır gelmezki onlardan

hepinize teşekkürler valla derdimi anlatınca rahatladım iyiki sizlerde varsınız kimseye anlatamıyorumki

eşiniz çok hatalı
inşallah bir an önce hatasını anlar aklı başına gelir
allah yardımcın olsun canım

ya konu bıraz karısık geldı ..
ama su varkı kaynınız evde yatıyosa ıs begenmıyosa sızınd estek cıkmanız helekı zor donemde bence hoş degıl bende olsam tepkı verırdım..
ama kufur lere ıse hıc tahammulum olamazdı heralde..

Evli erkekler hala annesi babası kardeşi ile yaşadıklarını düşündüklerinden kendi kurdukları yuvayı genelde 2. plana atarlar...çünkü, bu konuda bencildir..evli olma bilinci çoğunda geç oluşur, yada hiç oluşmaz..tabiki insan evlendikten sonrada annesine, kardeşine yardım edebilir ama çocukları daha öncelikli gelir benim için....sonuçta eşinin kardeşi kocaman insan ama çocuklar onun bakımına muhtaç durumda hem maddi hemde manevi olarak..önceliklerini belirlemeli ve ona göre adım atmalıydı ama klasik erkek davranışı!..değiiştirmekçok zor..
kabul edemediğim şey küfür...çok ama çok kötü ben olsam ettiği küfüre karşılık kötü söz sahibine aittir derdim yüzüne...belki anlar yaptığı yanlışı...klava:

önce sizinle ve çocuklarıyla olan ailesini düşünmeli bence daha sonra diğer aileyi düşünmeli hata yapmış bence

ortanca kayınımı evde çıkarıyor ev sahibi....... küçük kayınım para toplayıp kirasını kapatıcak ......eşimden de yardım istiyor bende karşı çıktım diye küfretti..... bir değil iki değil benim evimin ihtiyaçlarıda var kredi borcumuz var etraftan alınan borçlar var kredi kartı borçları var haksızmıydım karşı çıkmakla

benim zerre kadar hakkım varsa üstünde helel etmiyorum ......benden habersiz vediği her kuruş boğazlarına dursun.........

ya bide geçen gün msj yollamış eşime diyorki senin vicdanın rahatmı ben böyle sefalet içinde yaşarken ........evlendiğimde aynı konumdaydık .bizimde hiç birşeyimiz yoktu çok şükür bu günlere geldik ...onda bile gözleri var allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

kocanin kazanci cok iyi sanirim

kardesimden alip yatirdik bir taksidi demissiniz

asil suc tamamen sizde

kardesine neden demiyorsun kesinlikle verme ona para diye !

iyi valla kocan kendi kardeslerine peskeh ceksin parayi ama kredi ödemeye geldimi seninkilere yalansin...

siz kocanizi cok simartmissiniz ona bir gün SIKINTI yasatmamissiniz

neye ihtiyaci olmussa cikartmissiniz yoksa bile yaratmissiniz

simdi ise meydana getirmis oldugunuz eseri nasil yok etsem diyorsunuz..

yerinizde olsam simdiden sonra kocami ben sömürürüm en azindan colugumun cocugumun rizki ayyas kardesine ya da paragöz diger akrabalarina yedirmem

benim bir tanıdığımda böyleydi,bir ablamız diyelim..

enişte bey kardeşini istanbula getirdi,evinde yatırdı aylarca o istanbula tutunsun diye maddi bi ton yardım yaptı,laptopunu sattırdı kardeşine verdi parasını,ki kardeşi de şerefsizin tekidir herneyse..

bu arada ablamız yeni doğum yapmış,bebeğin bi ton masrafı var,aylık 1500 maaş alıyor enişte,1300 kredi borcu,aylık 200 ona kalıyor,kardeşine 4 ayda nerden baksanız birkaç milyarlık yardım yaptı.

ablamız ne yaptı biliyormusunuz?akrabalardan maddi yardım alıyordu,baktıki bu para eşinin kardeşinin cebine gidiyor,yardımlarını çocuk bezi-yemek falan şeklinde almaya başladı.

ayrıca hiçbirşeyden de kısmadı canı ne istiyorsa aldı,ve eşi tabi yetiştiremeyince yardım yapmayı falan da bıraktı..

şimdi başını kaşıyacak vakti yok deli gibi çalışıyor oh olsun ona!

bu zor durumdayken eniştenin akrabaları tabiki bir kuruş yardım yapmadı,bebeğe bir altın bile takan olmadı koca sülalede (enişte 8 kardeş düşünün..)

gerçekten çok şımarttım valla bundan sonra öleceğimi bilsem yedirtmem

bizimkilerde öyle kalabalık.. şu an evde 5 çalışan var kayınpederim hem emekli maaşı alıyor hemde yılın 9 ayı şantiyede aşçılık yapıyor ...hala gözleri doymuyor benim aptal kocamda yiyorlar ..çocuklarımın rızkı boğazlarına dursun. ikiz çocuklarım var güya dedeleri tapıyor onlara bir gün bi hediye almamıştır

Burda tüm sölediklerinizi eşinize sölediniz mi bilmiyorum ama bildiğim bi tek şey var o da bazı insanlar inandıkları doğruların, ta ki bir başka kişi suratına söyleyene kadar farkına varmaz. İlla duymaları gerekir doğru olanı uygulamak için... :umursamaz:

hepsini söyledim ..söylediğim zamam..kötü kadın oluyorum.ailesine düşmanım sanıyor 8 senedir uğraşıyorum yoruldum artık,bundan sonra görücek bakalım kötü kadın nasıl oluyor

hepsini söyledim ..söylediğim zamam..kötü kadın oluyorum.ailesine düşmanım sanıyor 8 senedir uğraşıyorum yoruldum artık,bundan sonra görücek bakalım kötü kadın nasıl oluyor

bence böyle düşünme 3 çocuk annesi ve babası sizlersiniz tamam eşiniz suçlu ama doğruyu öğretmenin yolu bu olmamalı başka şekilde davranın o bence sizi anlıyordur ama ailesine karşı böle davranmasının altında yatan sebep belki başka bişeydir ne bileyim siz daha iyi tanıyorsunuz ama gaza gelip de inada bindirip ilişkinizi yıpratmayın

hiç kimse benim çoluğumun çocuğumun rızkını
yiyemez .yedirmem
ha durumunuz çok iyidir
kardeşiniz zor durumdayken sizin vicdanınız nasıl rahat edecek
tabiki yardım edeceksiniz.
ama sizde kıt kanaat geçinen insanlarsınız
oyüzden gözünüzü açın artık.
kimseye minnet etmeyin.
kimseye de hakkınızı yedirmeyin

gülüm benim elim çok açıktır eşim sende bu cömertlik varken biz bişeye sahip olamayız diyor
ama buna rağmen ben bile asla çoluğumun çocuğumun rızkını kimseye yedirmem yedirtmem de yok öyle şey sen dişinden tırnağından artır borç öde kaynında meyhaneye yatırsın hiç bi şekilde bu insana ne sadaka ne de zekat düşmez kaldı ki yardım ne alaka
bi zahmet kaldırsın münasip bi kısmını çalışsın
evet eşler birbirlerine yardımcı olmak zorundalar ama madem eşin senin merhametinden faydalanıyor artık çek üzerinden ellerini yaşamana bak görsün gününü
hakarete gelince eşim içim ölürüm ama bana hakaret edecek olursa alnını karışlarım onun ne haddine be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…