- 28 Eylül 2019
- 174
- 84
- 13
- 29
- Konu Sahibi Acelecibayan
-
Son 2 tartışma da yine böyle yaptı ben alttan aldım halbuki böyle bir kişilik değildim ölse gitmezdim sonra dedim evlendik artık seni beni yok, biraz törpüleyeyim kendimi galiba bu duruma alıştığı için doğruyu yanlışı ayırt edemiyor, 7 aylık hamileyim ve evde yalnızım bir şer olacağından ama insan tedirgin olmaz mı bir nebze de, hayır ben ona da dedim babanın suçu yok, babası bilmiyor çünkü altınımız var zaten borç ile alınmış bir altın daha ödemesini yapacağız, ona rağmen benim ailemin hiçbir ilgisi yokken ailemi karıştırması çok kırdı beni o işe gittikten sonra 1 saat ağladım herhalde hiç yoktanHaklısın ,sakın alttan alma...başkalarına saf sana gelince uyanık sanıyor kendini ... yemezler..
Yok aslında o konuyu tam izah edememişim kayınbabam fikir almak için aramış, eşim kendince düşünmüş bana soracak onay versem vereceğiz, hayır hiç kendi kendine düşünmez mi insan babam bana destek olacağına ne düşünüyor diye, ben de dedim babanın evi arabası var, borcu yok ne gerek var bana birde demez mi canı istemiş ne var o öyle dedi benim gözlerim doldu zaten bu süreçte beni çok duygusal biri yaptı zatenYok artık. Eş kişisinin ailesinin kredisini siz kirada otururken mi ödüyorsunuz? Üstelik bu adam tamamen keyfi araba değiştirmek istiyor ve sizden borç istiyor. Doğru mu anladım? Ben ki sakin bir insanımdır. Büyük olay çıkartırdım.
Yüzsüzlük nirvana yapmış. Allah sabır versin.
Düşüncesiz adam,sabret sen , bir ara burnundan getir ama ,,, ben öyle yapıyorum...en iyi anını yakaladığım an sayıyorum ne varsa,,,bazen kibarlık fazla geliyor ,bünyeleri kaldırmıyor erkeklerinSon 2 tartışma da yine böyle yaptı ben alttan aldım halbuki böyle bir kişilik değildim ölse gitmezdim sonra dedim evlendik artık seni beni yok, biraz törpüleyeyim kendimi galiba bu duruma alıştığı için doğruyu yanlışı ayırt edemiyor, 7 aylık hamileyim ve evde yalnızım bir şer olacağından ama insan tedirgin olmaz mı bir nebze de, hayır ben ona da dedim babanın suçu yok, babası bilmiyor çünkü altınımız var zaten borç ile alınmış bir altın daha ödemesini yapacağız, ona rağmen benim ailemin hiçbir ilgisi yokken ailemi karıştırması çok kırdı beni o işe gittikten sonra 1 saat ağladım herhalde hiç yoktan
Benim iş yerim kapandığından beri oturup kalkıp borçları konuşuyoruz, nasıl olur ben doğumdan sonra işten çıkarsam gibisinden, ona yansıtmıyorum ama bazen öyle bunalıyorum ki borç harçtan şu camdan atlasam biter mi diyorum bazen bu sıkıntım, üstüne böyle bir düşüncesizlik yapıp kendini haklı görmüyor mu beni yiyip bitiriyorhaklıymış gibi birde tirp yapmıyorlar mi sinirim tepeme biniyorbende de var aynı modelden.
taviz verme sen haklısın kesinlikle geri adım atma.bebeğiniz olacak düşüncesizlik yapmasın
Ben bugüne kadar hep yapıcı taraf oldum, ailesi düğün arifesi çok zorladı sabrımı ama saygımı hiç bozmadım eşimin de bozmasına izin vermedim, hatta babası en son küsünce bu yaptığını ömrüm boyunca unutmayacağım demişti, babası bir fikir aldı diye bebeğinin rızkını bile göz ardı etti çok zoruma gittiDüşüncesiz adam,sabret sen , bir ara burnundan getir ama ,,, ben öyle yapıyorum...en iyi anını yakaladığım an sayıyorum ne varsa,,,bazen kibarlık fazla geliyor ,bünyeleri kaldırmıyor erkeklerin
Yok aslında o konuyu tam izah edememişim kayınbabam fikir almak için aramış, eşim kendince düşünmüş bana soracak onay versem vereceğiz, hayır hiç kendi kendine düşünmez mi insan babam bana destek olacağına ne düşünüyor diye, ben de dedim babanın evi arabası var, borcu yok ne gerek var bana birde demez mi canı istemiş ne var o öyle dedi benim gözlerim doldu zaten bu süreçte beni çok duygusal biri yaptı zaten
Hiç böyle bilmiyordum onu, aslında şimdiye kadar hep borç vardı paramız kalmıyordu ondan galiba demek ki olsa verecek bunu anladım, ben bebeğimin kaç parçasını 2.el aldım üstelik olsun dedim sağlıklı olsun bunlar önemsiz şeyler, eşimin teklif etmesi bile o kadar zoruma gitti kiHamilesin ve kocanın uğraştığı işlere bak, bebeğinizin ihtiyaçları üstelik borçla alınmış eşin çok düşüncesiz
Evlerinin kredisini biz ödüyoruz zaten, 50 binlik arabası var ve çalışıyor 3-5 yıla emekli olacak ve kayınbabam kaynanam sadece 4+1 Koskoca evde oturuyor, ben kira da oturuyorum milletin evinde ona rağmen sesimi çıkarmıyorumHormonların etkisi de vardır mutlaka ama eşinizin davranışı hiç hoş olmamış. Taviz vermeyin. Bebeğinizin hakkını eşek kadar adamlara yedirmeyin. Arabası olmasa hadi neyse. Ama varmış.
aileleri söz konusu olunca algıları kapanıyor heralde bunların.halbuki sorumlu olduğu bir çekirdek ailesi varken ne diye ana babalarının keyfi ihtiyaçları peşinde koşarlar anlamıyorumBenim iş yerim kapandığından beri oturup kalkıp borçları konuşuyoruz, nasıl olur ben doğumdan sonra işten çıkarsam gibisinden, ona yansıtmıyorum ama bazen öyle bunalıyorum ki borç harçtan şu camdan atlasam biter mi diyorum bazen bu sıkıntım, üstüne böyle bir düşüncesizlik yapıp kendini haklı görmüyor mu beni yiyip bitiriyor
Onu yanlış izah etmişim aslında kayınbabamın haberi yok, sadece fikir almak için aramış, eşim güya bana danışıp öyle söyleyecek bizim altınımız var verelim size alın diyeAltın aldığınızı eşiniz neden babasına rapor ediyor.
Başımda böyle isteyici bir büyük olsa altın aldığımı söylemem ben mesela.
Ben vermiyorum zaten ama üstüne kendi bu şekilde tavır yapıyor üzülüyorum içimi tam boşaltamadım birde, hayır evin eksikleri var biliyor konuşmuştuk kuaföre gidip ordan dönüp alacağız gelip salonda uyumaya devam etti sanki ailesine ben hakaret etmişim gibiHormonların etkisi de vardır mutlaka ama eşinizin davranışı hiç hoş olmamış. Taviz vermeyin. Bebeğinizin hakkını eşek kadar adamlara yedirmeyin. Arabası olmasa hadi neyse. Ama varmış.
Ben çalışan biriyim zaten kurumum şu an kapalı ama ilk günden beri hep kazandığım parayı harcadım eşimin ev kredisi düğün kredisi derken kalmıyordu şimdi ben eksik alıyorum üstelik çocuk olacak işten ayrılmam gerekebilir ama bana hiç güven vermiyor şimdiden onun derdine düştümaileleri söz konusu olunca algıları kapanıyor heralde bunların.halbuki sorumlu olduğu bir çekirdek ailesi varken ne diye ana babalarının keyfi ihtiyaçları peşinde koşarlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?