Dünden beri o kadar üzgünüm ki, bu erkekler neden böyle

Acelecibayan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
174
84
13
29
Kızlar merhaba, 3 yıllık evli 30 haftalık hamileyim eşimle severek evlendik, ilk evlendiğimiz zaman eşimin ailesi neredeyse hiç destek olmadı eşim her şeyi tek başına yaptı borç harç edinerek, babası düğün arifesi eşime küstü durduk yere hatta neyse düğünden hemen sonra ben bütün altınlarımı verdim eşime borcumuzun bir kısmını kapattık, bu arada biz evlenmeden eşim ailesine ev almış 2023 e kadar da kredisini ödeyecek, benden önce olduğu için bir şey diyemedim, neyse biz yeni yeni biraz toparlandık şu 6 ay ödemesiz krediden çektik onunla altın aldık köşeye attık masraflar için kullanırız diye, bebeğin bir çok eksiği var daha ve benim kurumum da kapalı maaşım eksik yatıyor zorlanıyoruz haliyle, kirada oturuyoruz biz, kayınbabamların evi ve 50 bin liralık bir arabası var, dün eşim geldi şey diyor babam aramış işte bir araba var piyasa fiyatının çok altında 90 bin lira arabayı satsam 40 bin açığım var falan neyse bir şey demedim bir saat sonra gelmiş bana diyor babama altınları mı versek bize sonra verir, ay bir içime oturdu saçmalama dedim daha çocuğun arabası beşiği yok, altın artar diye bekliyoruz ki borçla alınmış bir altın 6 ay sonra ödemesi başlıyor, uzatmadım sustum Sonra geri geldi ben de sadece dedim ki neden bu kadar düşüncesizsin hemen yerinden fırlayıp doğru benim ailem bok bir tek senin ailen iyi değil mi dedi ben de ne kadar pisliksin benim ailemin ne ilgisi vardı da karıştırdın şimdi dedim, hazırlandı işe gitti, gececiydi sonra ne aradı ne sordu bugün de sabah geldi uyudu akşam 4e kadar, önceden konuşmuştuk kuaför randevum vardı beni götürecekti dönüşte de eksikler vardı yasak başlamadan alıp gelecektik ama 4 te uyandı hazırlanıyordum ona rağmen gelip salonda uyumaya devam etti, Hamile halimle toplu taşıma kullandım mecbur, neden iyiyken iyi böyle tartışınca düşüncesiz olurlar anlamıyorum üstüne kendini haklı görüyor ya hepten sinir oluyorum içimi boşaltamıyorum diye, ya uzun oldu hakkınızı helal edin başka anlatacak kimsem yok

Yok artık. Eş kişisinin ailesinin kredisini siz kirada otururken mi ödüyorsunuz? Üstelik bu adam tamamen keyfi araba değiştirmek istiyor ve sizden borç istiyor. Doğru mu anladım? Ben ki sakin bir insanımdır. Büyük olay çıkartırdım.

Yüzsüzlük nirvana yapmış. Allah sabır versin.

Haklısın ,sakın alttan alma...başkalarına saf sana gelince uyanık sanıyor kendini ... yemezler..
Son 2 tartışma da yine böyle yaptı ben alttan aldım halbuki böyle bir kişilik değildim ölse gitmezdim sonra dedim evlendik artık seni beni yok, biraz törpüleyeyim kendimi galiba bu duruma alıştığı için doğruyu yanlışı ayırt edemiyor, 7 aylık hamileyim ve evde yalnızım bir şer olacağından ama insan tedirgin olmaz mı bir nebze de, hayır ben ona da dedim babanın suçu yok, babası bilmiyor çünkü altınımız var zaten borç ile alınmış bir altın daha ödemesini yapacağız, ona rağmen benim ailemin hiçbir ilgisi yokken ailemi karıştırması çok kırdı beni o işe gittikten sonra 1 saat ağladım herhalde hiç yoktan

Yok aslında o konuyu tam izah edememişim kayınbabam fikir almak için aramış, eşim kendince düşünmüş bana soracak onay versem vereceğiz, hayır hiç kendi kendine düşünmez mi insan babam bana destek olacağına ne düşünüyor diye, ben de dedim babanın evi arabası var, borcu yok ne gerek var bana birde demez mi canı istemiş ne var o öyle dedi benim gözlerim doldu zaten bu süreçte beni çok duygusal biri yaptı zaten

Düşüncesiz adam,sabret sen , bir ara burnundan getir ama ,,, ben öyle yapıyorum...en iyi anını yakaladığım an sayıyorum ne varsa,,,bazen kibarlık fazla geliyor ,bünyeleri kaldırmıyor erkeklerin

haklıymış gibi birde tirp yapmıyorlar mi sinirim tepeme biniyor bende de var aynı modelden.
taviz verme sen haklısın kesinlikle geri adım atma.bebeğiniz olacak düşüncesizlik yapmasın
Benim iş yerim kapandığından beri oturup kalkıp borçları konuşuyoruz, nasıl olur ben doğumdan sonra işten çıkarsam gibisinden, ona yansıtmıyorum ama bazen öyle bunalıyorum ki borç harçtan şu camdan atlasam biter mi diyorum bazen bu sıkıntım, üstüne böyle bir düşüncesizlik yapıp kendini haklı görmüyor mu beni yiyip bitiriyor

Düşüncesiz adam,sabret sen , bir ara burnundan getir ama ,,, ben öyle yapıyorum...en iyi anını yakaladığım an sayıyorum ne varsa,,,bazen kibarlık fazla geliyor ,bünyeleri kaldırmıyor erkeklerin
Ben bugüne kadar hep yapıcı taraf oldum, ailesi düğün arifesi çok zorladı sabrımı ama saygımı hiç bozmadım eşimin de bozmasına izin vermedim, hatta babası en son küsünce bu yaptığını ömrüm boyunca unutmayacağım demişti, babası bir fikir aldı diye bebeğinin rızkını bile göz ardı etti çok zoruma gitti

Hormonların etkisi de vardır mutlaka ama eşinizin davranışı hiç hoş olmamış. Taviz vermeyin. Bebeğinizin hakkını eşek kadar adamlara yedirmeyin. Arabası olmasa hadi neyse. Ama varmış.

Hamilesin ve kocanın uğraştığı işlere bak, bebeğinizin ihtiyaçları üstelik borçla alınmış eşin çok düşüncesiz
Hiç böyle bilmiyordum onu, aslında şimdiye kadar hep borç vardı paramız kalmıyordu ondan galiba demek ki olsa verecek bunu anladım, ben bebeğimin kaç parçasını 2.el aldım üstelik olsun dedim sağlıklı olsun bunlar önemsiz şeyler, eşimin teklif etmesi bile o kadar zoruma gitti ki

Hormonların etkisi de vardır mutlaka ama eşinizin davranışı hiç hoş olmamış. Taviz vermeyin. Bebeğinizin hakkını eşek kadar adamlara yedirmeyin. Arabası olmasa hadi neyse. Ama varmış.
Evlerinin kredisini biz ödüyoruz zaten, 50 binlik arabası var ve çalışıyor 3-5 yıla emekli olacak ve kayınbabam kaynanam sadece 4+1 Koskoca evde oturuyor, ben kira da oturuyorum milletin evinde ona rağmen sesimi çıkarmıyorum

aileleri söz konusu olunca algıları kapanıyor heralde bunların.halbuki sorumlu olduğu bir çekirdek ailesi varken ne diye ana babalarının keyfi ihtiyaçları peşinde koşarlar anlamıyorum

Altın aldığınızı eşiniz neden babasına rapor ediyor.

Başımda böyle isteyici bir büyük olsa altın aldığımı söylemem ben mesela.
Onu yanlış izah etmişim aslında kayınbabamın haberi yok, sadece fikir almak için aramış, eşim güya bana danışıp öyle söyleyecek bizim altınımız var verelim size alın diye

Ben vermiyorum zaten ama üstüne kendi bu şekilde tavır yapıyor üzülüyorum içimi tam boşaltamadım birde, hayır evin eksikleri var biliyor konuşmuştuk kuaföre gidip ordan dönüp alacağız gelip salonda uyumaya devam etti sanki ailesine ben hakaret etmişim gibi

aileleri söz konusu olunca algıları kapanıyor heralde bunların.halbuki sorumlu olduğu bir çekirdek ailesi varken ne diye ana babalarının keyfi ihtiyaçları peşinde koşarlar anlamıyorum
Ben çalışan biriyim zaten kurumum şu an kapalı ama ilk günden beri hep kazandığım parayı harcadım eşimin ev kredisi düğün kredisi derken kalmıyordu şimdi ben eksik alıyorum üstelik çocuk olacak işten ayrılmam gerekebilir ama bana hiç güven vermiyor şimdiden onun derdine düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…