Dünden beri o kadar üzgünüm ki, bu erkekler neden böyle

Boşu boşuna kendini üzüyorsun. Maddiyatı sen neden bu kadar kafaya takıyorsun ki? Ye iç keyfine bak, bebisine en iyi en pahalı şeyleri al. Istediğin hastanede de doğur. Nerden bulur nasıl bulur kendisi düşünsün. Bu arada da maddiyat yüzünden de işe geri dönme. Zaten ortalık karışık. Belli yaşa kadar kendin büyüt. Kocan da iki işte mi çalışır, üç işte mi çalışır veya define avına mı çıkar kendisi düşünsün
Anne olarak bebeğimiz için canımızdan can veriyoruz, maddiyat kısmını da bir zahmet beyefendiler (!) düşünsün. Hani bebek iki kisinin ya.

Esin bilerek yapiyor bu tartismalari sirf veresin die altinlari sakin alttan alma git ailenin yanina gorsun gununu terbiyesiz

Siz onun ailesinden destek bekeleyeceginize bebek de geliyorken(şart mecbur demiyorum ama şu an sizin ihtiyacınız var gereksiz yere canı çekilen bir arabaya ihtiyaç yok. )

Düşüncesizler!!!Eşin başkasına saf size mi uyanık?Kredı ceksın babası?Siz bankamısınız.Me kadar ayıp ya gercekten.

Asla verme altınları geri vermezler çünkü..

Bunlara acımayacaksınız, niye 2. El alıyorsunuz ki bebeğinizin eşyalarını, herseyin en pahalısını alın , nasıl olsa fazla geliyor beyefendiye.
Kusura bakmayın ama fazla bile anlayış göstermişsiniz, kapının önüne koymamışsınız.
Hem suçlu , karısını bebeğini düşünmüyor, evliliğini bitirme derecesine gelmiş, sizi kovuyor, defolup gitsin kendisi.

Bence haklısınız. Tepkinizi koymadıkça ailesine karşı hep bu şekilde fedakarlık yapmaya devam edecek gibi eşiniz. Karşı taraf tamamen keyfi harcamalar yapıyorken, onların isteklerini normal karşılamak mümkün değil. Oturup sakince konuşabilirsiniz. Kendinizi çok yıpratmayın lütfen. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Konu sahibi kaç gündür bir şey yazmamış. Ya barıştılar ya da canına tak etti ailesinin yanına gitti. Ben olsam altınları da alır ailemin yanına giderdim. Bu adamdan hiç bir halt olmaz. Krediyi nasıl olsa evlenmeden önce çekti. Sizi bağlayan bir şey yok.

Kadin harcamasina dikkat edip az para harcayinca erkekler parayi nereye savuracagini bilmiyor.hepsi ayni model.çözümü bende bulamadim daha

Son durumu simdi okudum ne demek ailen gelsin seni alsin.nasil gurur kırıcı bir laf.eger gittiysen ailene elini ayağını öpmeden geri dönme

Eşiniz çok yüzsüz kusura bakmayın, siz sonuna kadar haklısınız. Alttan alayım demeyin, hem suçlu hem güçlü çok ayıp!

Çok anlayışlı davranmamalı demek.Ayrica tavra tavir yap görsün.Madem doğru yapıyor size de bir şey demeye hakkı yok.Vermeyin hic bir şeyinizi anlayan adam,deger kıymet bilen adam önceki yaptıklarınızı bilirdi demi?

hormonlarin da etkisi var diyen olmusayol adam para etse hormonlari da bozdurup babasina verecek nerdeyse, kadın iyi bile sabrediyor, bence kp sizi fena söğüşlüyor bacim, siz bu kadar sıkintidayken niye onlarin ev borcunu ödediniz ki? ne demek benden önce olmuş,borcu sen ödemişsin işte, şimdi de yeni araba alacak adam zarf atmiş oğlunu bildigi için, bence siz böbreklerinizi filan satıp yazlık, tekne, at...daha ne lazimsa alıp kurtulun, yoksa bırakmaz peşinizi benden söylemesi

böyle adamlara har vurup harman savurmak lazım. kadınlar ekonomiye dikkat ettikçe erkekler zıvanadan çıkıyor.
Aynen öyle yapıyorlar kadınlar kısıyor ödün veriyor evim malım olsun durumum iyi olsun rahat edelim diye uğraşıyor,erkekler rahatı görünce o rahatı başkalarına yorlar gözü hemen başkalarına dönüyor,harcayacaksin ki kıymetin olacak harcamadigin güne sukredecek bu erkekler ondan anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…