Dünden beri o kadar üzgünüm ki, bu erkekler neden böyle

Sen indirim sitelerinden ikinci ele herşeyi masrafsız halledince eşin geçimi kolay sanmış. Sizi unutup ailesini düşünmeye geçmiş.Burda da senin yanlışın var.

Sabah geldi sarıldı, seni affediyorum dedi o öyle deyince sen mi beni affediyorsun dedim sonra önünü alamadık zaten o söyledi ben söyledim kavga ettik bana ara ailen seni gelip alsın diyor
O gitsin siz neden gidiyormussunuz evden sakın gitmeyin.Ailenizede arayın anlatın herşeyi bakalım ailenize ne açıklama yapacak .ne kadar önemliymiş babasının arabası bukadar yukseldiyse eşiniz babasının altından haberi var anlaştılar vermek için bence,altınları saklayın eşinizin bulamayacağı biryere

Kocanız iyi falan değil.
Aile kuzusu.
Sizi umursamıyor.
Sabah geldi sarıldı, seni affediyorum dedi o öyle deyince sen mi beni affediyorsun dedim sonra önünü alamadık zaten o söyledi ben söyledim kavga ettik bana ara ailen seni gelip alsın diyor
Demek ki babası altınları biliyor, kocanız verme sözü verdi. Siz engel olunca babasına mahcup olduğu için sizi kovuyor.
Ne yapacaksınız istenmediğiniz evde?

Canım o altınlar babaya gidecek belli oldu. Altınları sakladın mı?

Yapıcı olursan boyle oluyor ıste donunuza kadar aılesıne verseymıs hem kussunler hemde hala bıseyler ıstesın ayrıca bebegın olacakken bence bu sefer alttan alan olma.

bu hikaye o kadar tanidik ki altinlari kesinlikle vermeyin babasininda haberi var hatta o konusmayi size fikir almak icin aradi babam ben altinlari vermek istiyorum demesinin sebebi siz baban daha ne istiyor bu kadar seye ragmen hala bizden mi istiyor demeyin diye o altinlarla babaya soz kesilmis bile sizin haberiniz yok sadece kesinlikle vermeyin babasinin cani oyle istediyse sizinde caniniz altin istiyor ustelik hamile olan sizsiniz

Umarım altınlar evde değildir siz yokken bozdurmaz. Ben olsam vermezdim. Zaten onların evlerinin kredinisini ödüyorsunuz. Gitsin kredi çeksin ko. O fikir almak değil ağız aramaktır ekin olun.
Anlamadığım kuaförde ne işiniz olduğu korono yok mu birde hamilesiniz.

Olur da sizden gizli alıp o altınları bozdurursa boşanın zaten. Bugün gizlice altın bozduran yarın her şeyi yapar, eşini hiç saymaktır bu. Diğer yorumlara istinaden söylüyorum tabii, umarım böyle bir şey yaşanmaz.

Eşiniz beyinsiz ve aileci bir erkek
Kendi çocuğunu düşünmeyip babasının keyfi araba değiştirmesine altın vermek istemesine denilebilecek bir şey yok.

Ayrıca evlenmeden önceki krediyi size söylemiştir umarım
Eğer söylemediyse bir dakika durmayın yanında

Kesinlikle
O yorumu okurken aynısını düşündüm.
Madem bu kadar iyi karısının hatrına ailesine bir hudut çeksin.
Madem bu kadar düşünceli ailesine para yağdırmadan önce bebeğinin nasıl doğacağını düşünsün ailesinin fırının düşüneceğine

Zaten üç kuruşluk beyinleri vardı corona dönemi o da etkilendi galiba diye düşünüyorum artık.
Düşüncesiz herifler..
Sakın alttan almayın.
Sonuna kadar haklısınız.

Sabah geldi sarıldı öptü, seni affettim dedi ben de sen mi beni affediyorsun üstelik dedim evet uzatma deyince dananın kuyruğu koptu büyük kavga ettik
Çok üzüldüm canım gerçekten illaki evlilikte tartışma olur ama iki taraftan biri alttan almalıydı keşke böyle olmasaymis

Aynen ben rahat büyüdüm ne istersem oldu yaptim cocugumada aynısını yapcam dedim daha bisi almadik ama cikinca alisverise ikimiz cikmicam annemi de goturcem mecbur alcak ne begendiysem

Benim eşimde senin ailen istese vermicek miyiz diyor biliyor benim ailemin asla istemiceni

Saftirik kelimesini hakaret anlamında yazmadım yanlış anlaşılmasın . Bende dahil bazen hatta çoğu zaman aman eşim birilerine yardım etmeyi düşünüyor diye kafa patlatıp altından çevrilen hinliği görmememiz ve hep saf düşünülmesi sebebiyle bu kelimeyi kullandım . Erkekler ailesine yardım etmek ya da destek olmak istediklerinde sizin aklınızdan geçmeyen şeyleri dahi ailesiyle paylaşmış herşeyinizden haberdar olmuş oluyorlar hatta siz bazı konuları planları o ailede en son duyan şahsiyet oluyorsunuz

Yok artk hem size hiç faydaları olmamış hem evleri arabaları herseyleri var hem torunları olucak bişi almıyolar hemde sizin bebek için aldıgnz altına göz dikiyolar şu mübarek gecede Allah bildigi gibi yapsın böyle insanları eşinizede kızdım öyle bi aileye zırnık koklatmam

Böyle ana baba kuzusu adamlarla evlenip niye bunları baba yaparsınız ya
Allah sabır versin

Arabalarini degistireceklerine evlerinin kredi borclarinj kapatsinlar. Hem adamlari ev sahibi yapmissiniz, simdi de araba sahibi mi yapacaksiniz? Sizde altin oldugunu nereden biliyorlar. Bazi seyler kati koca arasinda kalmali. Bizim de paramiz yok demek cok mu zor? Bebek gelecek, siz daha onu bunu ev arsba sahibi yapmakla mi ugrasiyorsunuz? O borc da biter, sonra o arabanin da modelini yukseltmek icin yeni arabayi da size odetirker siz boyle sustukca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…