- 8 Ocak 2019
- 1.353
- 2.202
- 133
- Konu Sahibi Acelecibayan
-
Sen indirim sitelerinden ikinci ele herşeyi masrafsız halledince eşin geçimi kolay sanmış. Sizi unutup ailesini düşünmeye geçmiş.Burda da senin yanlışın var.3-5 parça kıyafet aldım indirim sitelerinden, birde araç gereç 2.el aldım temizdi fazla para vermeyeyim diye ama daha bebek arabası, çanta, beşik, bana alınacaklar hiçbiri yok ortada buna rağmen böyle düşünebiliyor, kayınbabam altınları bilmiyor, eşim benden onay aldıktan sonra söyleyecek kendince düşüncesi böyleydi
O gitsin siz neden gidiyormussunuz evden sakın gitmeyin.Ailenizede arayın anlatın herşeyi bakalım ailenize ne açıklama yapacak .ne kadar önemliymiş babasının arabası bukadar yukseldiyse eşiniz babasının altından haberi var anlaştılar vermek için bence,altınları saklayın eşinizin bulamayacağı biryereSabah geldi sarıldı, seni affediyorum dedi o öyle deyince sen mi beni affediyorsun dedim sonra önünü alamadık zaten o söyledi ben söyledim kavga ettik bana ara ailen seni gelip alsın diyor
Kocanız iyi falan değil.Ne kadar hakli olursak olalim konu eş ailesi ise biz bir hic oluyoruz düğünde herseyimizi biz aldik 1 senedir yaklasik evliyiz hala birc ödüyoruz. Düğün takılarımın hepsini vermek zorunda kaldim. Benden 2ay sonra diger ogluna düğün yapti. Fındıkta verecekti üstüne su içtim. Kredi cekip eşya borçlarını kapattim bi kisim da birikmişim vardi araba aldim. Ailesi ona bile karisti buyuk araba almadik diyesolendiler. Hanileyim virüs dolayisla is gidemiyorum bebek masraflari icin 6 ay sonra odemeli kredi cektim. Ve ailesi covid 19 oldular pozitif karantinalar. Ailem bakmak zorundayim dedi. Ve cocugum icin cektigim krediyi onlara harcadık 5 aydırcalismiyolardi koye gitcez diye tüm faturalari ödendi. Evinin tümmutfak masrafi alindi. Firin istedi aldi. Harclik verildi. 8kardesler 5 erkek sadece eşimden isteniyor. Kv ve kp beni yerden yere vurur herseyinu ben yaptim halde diğerlerini sever ve savunur. Oyuzden umursamiyorum çocuk dogcak ozel hastane masrafını karsilayamicaz biliyorum ama olsun. Bebek dogcak hala 1 cop almadik almicamda olsun. Bayram sonrasi koue gitcekkler ve yine biz cebine harclik koycaz biletini alcaz. Almazsak yapmazsak kotuyum. Eşim cok iyi ama ailesine bisi diyemiyor. Konu para olunca hiç diyemiyor malesef
Demek ki babası altınları biliyor, kocanız verme sözü verdi. Siz engel olunca babasına mahcup olduğu için sizi kovuyor.Sabah geldi sarıldı, seni affediyorum dedi o öyle deyince sen mi beni affediyorsun dedim sonra önünü alamadık zaten o söyledi ben söyledim kavga ettik bana ara ailen seni gelip alsın diyor
Canım o altınlar babaya gidecek belli oldu. Altınları sakladın mı?Sabah geldi sarıldı, seni affediyorum dedi o öyle deyince sen mi beni affediyorsun dedim sonra önünü alamadık zaten o söyledi ben söyledim kavga ettik bana ara ailen seni gelip alsın diyor
Eşiniz beyinsiz ve aileci bir erkekKızlar merhaba, 3 yıllık evli 30 haftalık hamileyim eşimle severek evlendik, ilk evlendiğimiz zaman eşimin ailesi neredeyse hiç destek olmadı eşim her şeyi tek başına yaptı borç harç edinerek, babası düğün arifesi eşime küstü durduk yere hatta neyse düğünden hemen sonra ben bütün altınlarımı verdim eşime borcumuzun bir kısmını kapattık, bu arada biz evlenmeden eşim ailesine ev almış 2023 e kadar da kredisini ödeyecek, benden önce olduğu için bir şey diyemedim, neyse biz yeni yeni biraz toparlandık şu 6 ay ödemesiz krediden çektik onunla altın aldık köşeye attık masraflar için kullanırız diye, bebeğin bir çok eksiği var daha ve benim kurumum da kapalı maaşım eksik yatıyor zorlanıyoruz haliyle, kirada oturuyoruz biz, kayınbabamların evi ve 50 bin liralık bir arabası var, dün eşim geldi şey diyor babam aramış işte bir araba var piyasa fiyatının çok altında 90 bin lira arabayı satsam 40 bin açığım var falan neyse bir şey demedim bir saat sonra gelmiş bana diyor babama altınları mı versek bize sonra verir, ay bir içime oturdu saçmalama dedim daha çocuğun arabası beşiği yok, altın artar diye bekliyoruz ki borçla alınmış bir altın 6 ay sonra ödemesi başlıyor, uzatmadım sustum Sonra geri geldi ben de sadece dedim ki neden bu kadar düşüncesizsin hemen yerinden fırlayıp doğru benim ailem bok bir tek senin ailen iyi değil mi dedi ben de ne kadar pisliksin benim ailemin ne ilgisi vardı da karıştırdın şimdi dedim, hazırlandı işe gitti, gececiydi sonra ne aradı ne sordu bugün de sabah geldi uyudu akşam 4e kadar, önceden konuşmuştuk kuaför randevum vardı beni götürecekti dönüşte de eksikler vardı yasak başlamadan alıp gelecektik ama 4 te uyandı hazırlanıyordum ona rağmen gelip salonda uyumaya devam etti, Hamile halimle toplu taşıma kullandım mecbur, neden iyiyken iyi böyle tartışınca düşüncesiz olurlar anlamıyorum üstüne kendini haklı görüyor ya hepten sinir oluyorum içimi boşaltamıyorum diye, ya uzun oldu hakkınızı helal edin başka anlatacak kimsem yok
KesinlikleKocanız iyi falan değil.
Aile kuzusu.
Sizi umursamıyor.
Demek ki babası altınları biliyor, kocanız verme sözü verdi. Siz engel olunca babasına mahcup olduğu için sizi kovuyor.
Ne yapacaksınız istenmediğiniz evde?
Çok üzüldüm canım gerçekten illaki evlilikte tartışma olur ama iki taraftan biri alttan almalıydı keşke böyle olmasaymisSabah geldi sarıldı öptü, seni affettim dedi ben de sen mi beni affediyorsun üstelik dedim evet uzatma deyince dananın kuyruğu koptu büyük kavga ettik
Aynen ben rahat büyüdüm ne istersem oldu yaptim cocugumada aynısını yapcam dedim daha bisi almadik ama cikinca alisverise ikimiz cikmicam annemi de goturcem mecbur alcak ne begendiysemAynısı bendede var ben 5tl nin suyunu sıkarken babasına gizli gizli paralar göndermiş öğrenince yıktım ortalığı ailesiylede tartıştım boşarim seni dedim ,halada takipteyim yakalarsam biter,sizede önerim kotusunuz zaten gözlerinde umursamayin niye çocuğunuzun rızkını onlar yesin diğer çocuklar niye yardım etmiyor,çocuktan kismayin herşeyi alın pişman olursunuz nereden bulursa bulsun eşiniz parayı acimayin
Benim eşimde senin ailen istese vermicek miyiz diyor biliyor benim ailemin asla istemiceniDün annem kendini üzme, boşver eşin iyi biz istesek bize de verir yapıyor garibim, ben de dedim bebek bir benim mi, ben kendimi nasıl muhafaza edeyim ki bu durumda evde bana düşman gibi davranıyor, ne kadar duyarsız olayım desende olamıyorsun evde olmazsa dokunmaz bu kadar ama dört duvar arasında insanın zoruna gidiyor
Saftirik kelimesini hakaret anlamında yazmadım yanlış anlaşılmasın . Bende dahil bazen hatta çoğu zaman aman eşim birilerine yardım etmeyi düşünüyor diye kafa patlatıp altından çevrilen hinliği görmememiz ve hep saf düşünülmesi sebebiyle bu kelimeyi kullandım . Erkekler ailesine yardım etmek ya da destek olmak istediklerinde sizin aklınızdan geçmeyen şeyleri dahi ailesiyle paylaşmış herşeyinizden haberdar olmuş oluyorlar hatta siz bazı konuları planları o ailede en son duyan şahsiyet oluyorsunuzSaftirik kelimesi dışındakilere aynen katılıyorum. Bence de altınları bildikleri için göz koyup duygu sömürüsü yapıyorlar. Konu sahibi sakın çalışmayın. Bebeğinizin kayınbabanızın kredisinden kat kat kat kat kıymetli. SiZ o bebeği bırakıp kp in totosu rahat etsin diye çalışmayın.
Yok artk hem size hiç faydaları olmamış hem evleri arabaları herseyleri var hem torunları olucak bişi almıyolar hemde sizin bebek için aldıgnz altına göz dikiyolar şu mübarek gecede Allah bildigi gibi yapsın böyle insanları eşinizede kızdım öyle bi aileye zırnık koklatmamKızlar merhaba, 3 yıllık evli 30 haftalık hamileyim eşimle severek evlendik, ilk evlendiğimiz zaman eşimin ailesi neredeyse hiç destek olmadı eşim her şeyi tek başına yaptı borç harç edinerek, babası düğün arifesi eşime küstü durduk yere hatta neyse düğünden hemen sonra ben bütün altınlarımı verdim eşime borcumuzun bir kısmını kapattık, bu arada biz evlenmeden eşim ailesine ev almış 2023 e kadar da kredisini ödeyecek, benden önce olduğu için bir şey diyemedim, neyse biz yeni yeni biraz toparlandık şu 6 ay ödemesiz krediden çektik onunla altın aldık köşeye attık masraflar için kullanırız diye, bebeğin bir çok eksiği var daha ve benim kurumum da kapalı maaşım eksik yatıyor zorlanıyoruz haliyle, kirada oturuyoruz biz, kayınbabamların evi ve 50 bin liralık bir arabası var, dün eşim geldi şey diyor babam aramış işte bir araba var piyasa fiyatının çok altında 90 bin lira arabayı satsam 40 bin açığım var falan neyse bir şey demedim bir saat sonra gelmiş bana diyor babama altınları mı versek bize sonra verir, ay bir içime oturdu saçmalama dedim daha çocuğun arabası beşiği yok, altın artar diye bekliyoruz ki borçla alınmış bir altın 6 ay sonra ödemesi başlıyor, uzatmadım sustum Sonra geri geldi ben de sadece dedim ki neden bu kadar düşüncesizsin hemen yerinden fırlayıp doğru benim ailem bok bir tek senin ailen iyi değil mi dedi ben de ne kadar pisliksin benim ailemin ne ilgisi vardı da karıştırdın şimdi dedim, hazırlandı işe gitti, gececiydi sonra ne aradı ne sordu bugün de sabah geldi uyudu akşam 4e kadar, önceden konuşmuştuk kuaför randevum vardı beni götürecekti dönüşte de eksikler vardı yasak başlamadan alıp gelecektik ama 4 te uyandı hazırlanıyordum ona rağmen gelip salonda uyumaya devam etti, Hamile halimle toplu taşıma kullandım mecbur, neden iyiyken iyi böyle tartışınca düşüncesiz olurlar anlamıyorum üstüne kendini haklı görüyor ya hepten sinir oluyorum içimi boşaltamıyorum diye, ya uzun oldu hakkınızı helal edin başka anlatacak kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?