- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.235
- 798
Dün actigin konuyu saskinlikla okudum varya senin yaşın kesin benden büyük 3 cocuk dogurdun aklin fikrin yerindd olmasi gerekir.Tamirci gorumcemin oğlu artık kimsenin suratını gormek istemiyorum
26 yasindaymis.buyuk felan degil.Dün actigin konuyu saskinlikla okudum varya senin yaşın kesin benden büyük 3 cocuk dogurdun aklin fikrin yerindd olmasi gerekir.
Ilk olarak bunu söylesene açık açık sen o adamdan ayrilmak istiyormusun yoksa hayatini onunla beraber mi gecirmek istiyorsun? Bana kalirsa istiyorsun yoksa o herife hala kocam da kocam diye yazmazdin burada. Birde sen herhalde inancli birisin sürekli buraya dua edin yaziyorsun. Dua etmek ile bu işin olacagini sanmiyorum artik tabiki Allah büyük onun istedigi olur diye düsünenlerdenim ama sen bu işi eline alman gerek artik. Nedemek babam geldi kv mi dinledi eltim icin kizdi. Senin agzin yokmu sen konusamiyormusun? Babani kenara cekip konusamiyormusun bas basa? Esin horul horul uyuyor bütün gün sende burda konu aciyon. Lütfen bana yardim edin felan diye. Kendini bukadar ezdirme en azindan bosanmicaksin kendini ezdirme dayak yiyeceksen de ezdirdigin icin polise git sikayet et darp raporu al da glzü korksun. Vallah ben de babamla büyümedim sorunlu evlendim felan ama ben babami arasam desem baba ben kocam olacak herif den dayak yedim babamda bir güzel gider eşimi döver. Sizin ailede migde baya geniş sende alıştin sanirim hazmediyorsun artik. Icimden sana üzülmek gelirdi ama gelmiyor cünkü sen kendine yapiyorsun bu kötülügü.biraz kendine gel akilli ol ve ezdirme kendini bukadar
Evet bende eski konusuna bakinca görd0n 25 yazmisti neyse büyük degilmis gercekten ben 3 cocugu var diye büyük sanmistim26 yasindaymis.buyuk felan degil.
Adamin yasi buyukmus.ikinci evliligi felanda olabilir.yazik ya 45 yasinda adam 26yasinda gencecik kiz.muhtemelen 20 yasinda 40 yasinda adamla evlendi.Evet bende eski konusuna bakinca görd0n 25 yazmisti neyse büyük degilmis gercekten ben 3 cocugu var diye büyük sanmistim
Kızlar babamı aradım geldi. Kaynanamda gündüzden geldi . Ben bilmedim konuştum ona derdimi anlattım . Oğlun dedim evle ilgilenmiyor siddet uyguluyor . Ben istemiyorum . Esimede söyledim . Gitmek istiyorum . Babamdan dedim zulüm var dayak var bıktım artık gitmek istiyorum . Babamda dedi yemek yap geliyorum . Tmm dedim . Kaynanamda benim evden gitti eltime. Sağolsun aksama doğru . Beni sevmeyen bir elti var onunla kol kola gelmiş görümcem.gorumcemin kızı oğlu . Kaynım . Herkesi toplamiş . Babamıda aramiş kızın çocuklardan depresyona girmiş bişey yok abartıyor. Babam geldi bana kızıyor . Eşim kendini savunuyor . Herkeste yemek yiyor benim eltim mutluluktan gülüyor . Kimse bişey öyle olunca konuşmadı . Kaynanam babamın gitmesine yakın babamı diğer oda doldurdu . Sonrada herkesi toplayıp gitti . Babam bana kızıyor büyük eltindir saygı duy . Kaynanan diyor ona saygısı yok . Mecbur görüşeceksiniz . Eltim beni hiç sevmiyor. Sesim çıkmadı esimde konuştu . Yok para mevzusuna girince dedi sinirlendim . Kaynanam eşim kendini savunsun diye güzel taktik vermiş . Görümcemde babama diyor annem 70 yaşındadır bişey bilmez . Kısacası onlar konuştu. Ben dinledim fırsat vermediler . Bende kaynanamı aradım babam gittikten sonra . Neden dedim babama diyorsun eltisine saygılı degıl . Biliyorsunki onlar beni istemiyor . İyi yaptım dedi . Bana. Neden dedim herkesi topladın oğlumumu kötüleseydin . Gündüz saf gibi anlatınca oda ne konuşacağımı bildiği için plan yapmiş. Evimdeyim suçlu duruma düştüm. Herkes içinde küçük duştum . Bişeyde yapamadım . Ben onları Allah'a havale ediyorum. Sucum yokken hırpalandım . 3gundur ağlıyorum . Kahvaltı bile yapmadım gördüler . Aksam yemeği yediler ben yiyemedim aç yattım. Bu Nasıl bişey anlamadım . Esımde yedi içti eylendi şimdi mışıl mışıl uyuyor.hasbinel binek vekil . Başka bişey demiyorum
Ever muhtemelen birde görücü usülü onlar beni begendi aldi diy ebir konusunda yatmisti. Birde ben anlamiyorum ya genceceik bir kadin bu hayati kendisine niye layik görür anlamiyorumAdamin yasi buyukmus.ikinci evliligi felanda olabilir.yazik ya 45 yasinda adam 26yasinda gencecik kiz.muhtemelen 20 yasinda 40 yasinda adamla evlendi.
Hani birçok arkadaş yazmış ya ailece kafayı yeme içme ile mi bozdunuz diye?(doğal olarak) olay spesifik olarak yeme - içme değil, dayağın normalleştirilmesi bence..sanıyorum hanımefendinin babası ve kendi ailesi de öyle ki,sanki hiçbişey olmamış gibi yiyip içip gitmiş..Dayak yeniyor/atılıyor ancak sonra yeme/içme gibi normal günlük aktivitelerine(bu aile için aktivite çünkü biraz düşkünler sanırım) devam ediyorlar.Konu sahibi de aynısını yapıyor (süt al vs demesi/kahvaltı hazırlaması hatta evi terketmemesi) dolayısıyla şiddeti normal görenlerdenler.Ama bir yandan konu sahibine kızamıyorum çünkü babasından anladığım kadarıyla konu sahibi de zaten böyle bir aileden geliyor.Büyük ihtimal bekarlığında da babasından zaman zaman şiddet görmüştür,hatta büyük ihtimal annesi de ezik ve kendini savunamayan,şiddet gören bir kadındır.Dolayısıyla şiddeti normalleştirmiş ve nasıl gördüyse öyle davranıyor.Baba evine de dönse belli ki çok cahil bir aile ve el üstünde tutulmayacak 3 çocukla..ee hanımefendi de tek başına yapabilecek cesarette yok (zaten 3 çocuk konusuna girmiyim)
Çok haklısın...
Tamam çekip gidemiyor, ama normalleştirmesin diye gitsin en azından birkaç gün babaevine diyoruz, bizi azıcık dinleseydi en baştan. Şimdi mesele dayaktan çıktı çıkacak zaten...
kvyi bulaştırmadan babasını getirseydi keşke eve damatla o konuşsaydı, adam konuşmaya da geliyormuş, elbet niye dövdün kızımı diyecekti diye düşünüyorum kv girmese araya. Hadi yemek yap demesi bahsettiğin aşırı ataerkil yapıdan. Ama bu yorumlarımızdan da biraz ders alması lazım konu sahibinin. Mesela kv ile oğlunu çekiştirmemesi gerektiğini öğrenmesi lazım, bunu yapmasa belki akşam maaileyi ağırlamak zorunda kalmayacaktı babası alıp iki üç gün götürecekti kızını, kızcağız da azıcık nefes alacaktı...
O evin koşulları belli ki bizimkilerden farklı ama biz de anlatıyoruz yol gösteriyoruz, bize yazsa şöyle mi yapayım böyle mi yapayım, gitmem imkansız ama ne yapayım diye, burada en az elli kişi yol gösterir, gösterdi de...
Anne baba ayri.baba evlenmis 3 cocuk yapmis.anne anneneye bakiyo maddi durumu yok.yagmurdan kacerken doluya tutulmak.Ever muhtemelen birde görücü usülü onlar beni begendi aldi diy ebir konusunda yatmisti. Birde ben anlamiyorum ya genceceik bir kadin bu hayati kendisine niye layik görür anlamiyorum
Bence çocuk olayını kocam beni istesin iyi anlaşsın ona yaranayım diye yapıyor. Hani şuda kafama takıldı kimseyi sewmiyor ama sewgi bekliyor, kimseyle anlaşamıyor, istemiyor ama beni istemiyorlar diye şikayet ediyor. Kaynanaya laf çakıp dayak yiyo ama gene çenesi durmuyo ama hala kaynanaya zıt. Konu sahibi biraz patavatsız bence senin sewmediğin kişi seni niye sewsin ki. Ha boşanmaya niyeti olmadığı için söylüyorum bunları ozaman çeneni tutacan senin sewmediğin birinden istemediğin birinden seni sevmesini Nasıl beklersin kiAnne baba ayri.baba evlenmis 3 cocuk yapmis.anne anneneye bakiyo maddi durumu yok.yagmurdan kacerken doluya tutulmak.
zaten babama gitsem bile bikac gun anca kalirim.anneme gonderir beni diyodu.
Hadi biri ikiyi anlarimda 3.cocuk bide 4.cuyu dusunmek hakkatten hic mantikli dusunemiyor.bi gelecek plani yok.
Egerki bi dayanagi olsaydi ilk hatada affetmezdi zaten.ama ne biliyim en azindan tek cocukla iki cocukla kalirdi.kocasi 45 yasindaymis.kendi 26 adam bunu nasil anlasin.arada koca bi fark var.Bence çocuk olayını kocam beni istesin iyi anlaşsın ona yaranayım diye yapıyor. Hani şuda kafama takıldı kimseyi sewmiyor ama sewgi bekliyor, kimseyle anlaşamıyor, istemiyor ama beni istemiyorlar diye şikayet ediyor. Kaynanaya laf çakıp dayak yiyo ama gene çenesi durmuyo ama hala kaynanaya zıt. Konu sahibi biraz patavatsız bence senin sewmediğin kişi seni niye sewsin ki. Ha boşanmaya niyeti olmadığı için söylüyorum bunları ozaman çeneni tutacan senin sewmediğin birinden istemediğin birinden seni sevmesini Nasıl beklersin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?