Haklısın işte bi kadının arkasında desteği olacak sahip çıkanı olacak olmayınca böyle millete ağız burun eğmek zorunda kalınıyor.Egerki bi dayanagi olsaydi ilk hatada affetmezdi zaten.ama ne biliyim en azindan tek cocukla iki cocukla kalirdi.kocasi 45 yasindaymis.kendi 26 adam bunu nasil anlasin.arada koca bi fark var.
Evet öyle bence üzülecek bir durum da yok cünkü konu sahibi bunu kendisine yapti hic bir seye mecvur degiliz ama kendisi bu hayate mecvur ve isin icinden cikmak istemiyorAnne baba ayri.baba evlenmis 3 cocuk yapmis.anne anneneye bakiyo maddi durumu yok.yagmurdan kacerken doluya tutulmak.
zaten babama gitsem bile bikac gun anca kalirim.anneme gonderir beni diyodu.
Hadi biri ikiyi anlarimda 3.cocuk bide 4.cuyu dusunmek hakkatten hic mantikli dusunemiyor.bi gelecek plani yok.
Valla o agiz burun egenede iyi bi laf edeceksinki ne oldugunu kim oldugunu hatirlasin.bi baba olarak evladina sahip cikmasi gerektigini bildircen.o unuttuysa sen hatirlatcan.ama konu biraz karisik.belliki yeni es istemiyo olabilir.adamda karisini 3 cocugunu dusunurken buraki evladini torunlarini gormuyo.Haklısın işte bi kadının arkasında desteği olacak sahip çıkanı olacak olmayınca böyle millete ağız burun eğmek zorunda kalınıyor.
Aslinda istese oyle bi cikarki bi guven bi cesaret.zorluk ceker yokluk ceker az yer.kotu giyer.ama cocuklarini o ortamda birakmaz.her karanligin bi gunesi vardir elbet.Evet öyle bence üzülecek bir durum da yok cünkü konu sahibi bunu kendisine yapti hic bir seye mecvur degiliz ama kendisi bu hayate mecvur ve isin icinden cikmak istemiyor
Bence çocuk olayını kocam beni istesin iyi anlaşsın ona yaranayım diye yapıyor. Hani şuda kafama takıldı kimseyi sewmiyor ama sewgi bekliyor, kimseyle anlaşamıyor, istemiyor ama beni istemiyorlar diye şikayet ediyor. Kaynanaya laf çakıp dayak yiyo ama gene çenesi durmuyo ama hala kaynanaya zıt. Konu sahibi biraz patavatsız bence senin sewmediğin kişi seni niye sewsin ki. Ha boşanmaya niyeti olmadığı için söylüyorum bunları ozaman çeneni tutacan senin sewmediğin birinden istemediğin birinden seni sevmesini Nasıl beklersin ki
Aslinda istese oyle bi cikarki bi guven bi cesaret.zorluk ceker yokluk ceker az yer.kotu giyer.ama cocuklarini o ortamda birakmaz.her karanligin bi gunesi vardir elbet.
Haklisin.millette laf cok bugun seni yarin baskasini konusur da iste bazen illa biseylerin daha olmasi gerekiyor.Aynen öyle istese cikar ama istemiyor demekki. Bizde babasiz büyüdük fazla hayrini göremedik ama böylesi daha iyi. Inanin biz okadar sevinmistikki annem ve babam ayrildiginda kavga gürültü patirti bitecek diye. Yani cocuklari anne ve babanin arasindaki tartismalari duymasi bir cocugun sahit olabilecegi en kötü seylerden biri diye düsünüyorum. Ama etrafda yok elalem ne diyer diye bosanamayanlari ve bosanmak osteyenleri de görüyoruz hep ayni tas ayni hamam
Aynen öyle istese cikar ama istemiyor demekki. Bizde babasiz büyüdük fazla hayrini göremedik ama böylesi daha iyi. Inanin biz okadar sevinmistikki annem ve babam ayrildiginda kavga gürültü patirti bitecek diye. Yani cocuklari anne ve babanin arasindaki tartismalari duymasi bir cocugun sahit olabilecegi en kötü seylerden biri diye düsünüyorum. Ama etrafda yok elalem ne diyer diye bosanamayanlari ve bosanmak osteyenleri de görüyoruz hep ayni tas ayni hamam
Hemde nasıl zeki .gorumcem baba diyor 70 yasında bişeyden haberi yok bişey bilmez .o kelimeyi söylerken bile bişey söylemek istedim .susturdu babam .rabbim herseyın hayırlısını versinBencede git kadın sığınma evine çocuklarınla birlikte ya da çocuklarını bırak. Belki eşin hatasını anlar bu durumda üç çocukla baş başa kalınca... illa ki bir çaresi bulunur. Karakola git. Koruma talebinde bulun. Ama haberler de izliuoruz eşlerin bu durumda gözü kararıyor. Sen eşinin huyunu bilirsn. Yine de Rabbim yardımcın olsun. İnşallah bu işren çocuklarında sende zarar görmeden kurtulursynuz. Ama kv ne hiç bir şey anlatma bence iyini de kötünü de kadın zeki kendi lehine çeviriyo durumları.
Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak babadan önce annenin evlatlarına kol kanat germesi ve yaşadıklarını evlatlarına yaşatmaması gerekir 1 değil 3 çocuğun annesiz kalmasını hangi açıklama haklı gösterir bizimde anne babamız ayrı ama işte bu durumlara düşmeyelim diye çocuktan önce işe öncelik veriyoruz ana babamızın hayatlarından azıcık ders çıkaralım kendimize yazık günah yavrulara yaArkadaşlar cansu boşanmış bir ailenin çocuğu kıza yüklemeden akıl verin, meslği yok 3 çocuk, belliki öncede ,şimdide durumu iyi değil 25 yaşında eşi 45 niye yaşlı biriyle evlendi, kurtulmak için, sahip çıkacak kimsesiz yok bunu biliyorlar kızı eziyorlar kimse sahip çıkmıyor
cansucum kadın sığınma evine Sığın çoçuklarıni sakin birakma, yada annenin yanına git ,gir bir işe çaliş,annen çocuklara baksin ,o adam seni şimdi daha çok ezer gençliğine yazık adama hersene çocuk yapar ona muhtaç olursun gençken kafanı kullan sonra kurtulamazsin Rabbim yardımcın olsun kizim
Artık. Aklım Durmuş evliliğimi sürdürmek istiyorum . Ama nasıl davranacağımı bilmiyorum bu sabah kaynanam aradı cvp. Vermedim dedim bilsin artık bende inSanim. Esimlede konuşmuyorum .dedim beni ne durumlara. Düşürdün . Öptü affet dedi yok dedim bir sure senle konuşmak istemiyorum. Burdaysam babamin hatri icin . Bundan sonra nE yapmam gerekiyor hic bilmiyorumBoşanmış bir ailenin çocuğu olarak babadan önce annenin evlatlarına kol kanat germesi ve yaşadıklarını evlatlarına yaşatmaması gerekir 1 değil 3 çocuğun annesiz kalmasını hangi açıklama haklı gösterir bizimde anne babamız ayrı ama işte bu durumlara düşmeyelim diye çocuktan önce işe öncelik veriyoruz ana babamızın hayatlarından azıcık ders çıkaralım kendimize yazık günah yavrulara ya
Simdi esimin burnunun sürmesini istiyorum ne yapmalıyım .Herkes burda ahkam kesmiş malesef bizler sizin gibi sansli olamadik yok babam şöyle yapardı beni orda birakmazdi nasil baban var soyle de böyle de deyip duruyorsunuz da çaresizlik nedir bilen varmi acaba konu sahibi diyor ki siddete raziyim çünkü ne baba evinde rahat var nede ana evinde ne yapsin kadin uc çocukla giderse tek basina gider anne olduğu icin çocuklarını da birakamiyor biraz yapıcı olun dayaga hak ediyon deyip deyip durmayin siz böyle dedikce insanin içi nasil sızlıyor bilmiyorsunuz bizde isterdik annemiz babamiz cok iyi olsun cocuklugumuz guzel gecsin her dediğimiz olmasada en azindan bir kac dedigimiz olsun bayramlarda sevdiğimiz elbiseyi ayakkabiyi alip da sevinmeyi aglamadigimiz gunumuz olmadi belkide bu kadar sey çektiğimiz için bunlar bize cok büyük sey gibi gelmiyor ama eger siz cok guzel bir çocukluk gecirip babanız bir fiske bile vurmadiysa esinizin ilk tokatinda.acin boşanma davasını bosanin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?