Dünkü konunun devamı kızlar yaptığıma pişman oldum

Egerki bi dayanagi olsaydi ilk hatada affetmezdi zaten.ama ne biliyim en azindan tek cocukla iki cocukla kalirdi.kocasi 45 yasindaymis.kendi 26 adam bunu nasil anlasin.arada koca bi fark var.
Haklısın işte bi kadının arkasında desteği olacak sahip çıkanı olacak olmayınca böyle millete ağız burun eğmek zorunda kalınıyor.

Evet öyle bence üzülecek bir durum da yok cünkü konu sahibi bunu kendisine yapti hic bir seye mecvur degiliz ama kendisi bu hayate mecvur ve isin icinden cikmak istemiyor

Haklısın işte bi kadının arkasında desteği olacak sahip çıkanı olacak olmayınca böyle millete ağız burun eğmek zorunda kalınıyor.
Valla o agiz burun egenede iyi bi laf edeceksinki ne oldugunu kim oldugunu hatirlasin.bi baba olarak evladina sahip cikmasi gerektigini bildircen.o unuttuysa sen hatirlatcan.ama konu biraz karisik.belliki yeni es istemiyo olabilir.adamda karisini 3 cocugunu dusunurken buraki evladini torunlarini gormuyo.

Evet öyle bence üzülecek bir durum da yok cünkü konu sahibi bunu kendisine yapti hic bir seye mecvur degiliz ama kendisi bu hayate mecvur ve isin icinden cikmak istemiyor
Aslinda istese oyle bi cikarki bi guven bi cesaret.zorluk ceker yokluk ceker az yer.kotu giyer.ama cocuklarini o ortamda birakmaz.her karanligin bi gunesi vardir elbet.

Bence konu sahibi daha öncelerde kim bilir neler yasadiki öyle kayin ailesinden nefret ediyor okadar. Ama konu sahibi kocasini az cok biliyordur yani lafini ona göre tartip söyleseydi kayinvaledisine madem dayak yemeye aliskin ve ilk de degil tedbir alsaydi mademde bosanmiyor. Bide gercekten niye okadar cocuk yaptin evliligin sorunluyken gercekten anlamiyorum demin düsündümde benim bir cocugum var esim ile büyük sorunlarimiz yok olmuyorda arada tartismalar ama ben bile düsünüyorumki yarin öbür gün birsey olsa da eşimden bosansam cocugum tabi üzülür ama bir cocugumuz daha olsa iki cocuk üzülür ve anne baba ayrı büyür ve ben buna üzülüyorum (öyle bir durum olmadįğı halde) ve ikinci cocugu erteliyorum. Ve bazi bayanlar peş peşe iyi yürümeyen bir evlilige cocuk yapiyor. Gercekten anlamiyorum. Cocuklarinizi düsünmüyormusunuz?
Tabi düsünüyorsunuz oy yüzden evli kalmayi tercih ediyorsunuz degilmi

Aslinda istese oyle bi cikarki bi guven bi cesaret.zorluk ceker yokluk ceker az yer.kotu giyer.ama cocuklarini o ortamda birakmaz.her karanligin bi gunesi vardir elbet.

Aynen öyle istese cikar ama istemiyor demekki. Bizde babasiz büyüdük fazla hayrini göremedik ama böylesi daha iyi. Inanin biz okadar sevinmistikki annem ve babam ayrildiginda kavga gürültü patirti bitecek diye. Yani cocuklari anne ve babanin arasindaki tartismalari duymasi bir cocugun sahit olabilecegi en kötü seylerden biri diye düsünüyorum. Ama etrafda yok elalem ne diyer diye bosanamayanlari ve bosanmak osteyenleri de görüyoruz hep ayni tas ayni hamam

Haklisin.millette laf cok bugun seni yarin baskasini konusur da iste bazen illa biseylerin daha olmasi gerekiyor.
oyle oylede sen sabrettikcede yuz goz oluyon rezillik diz boyu.
Yinede O cocuklar icin Allah bi kapi acar insallah.bi feraha kavusturur.yada o kocaya bi silkelenirde kendine gelir insallah.

Bende annem babam boşandığında çok sevinip, hayatında ilkdefa huzurlu bir evde yaşamanın şaşkınlığını yaşayanlardandım.Hala anneme çok kızarım niye daha önce ayrılmayıp bizi bunlara maruz bıraktı diye

Cok uzuldum halinize dayak yemenizden cok babanizin size sahip cikmamasina artik esiniz ve ailesi bunu gordu ya daha beterini yaparlar daha cok ezerler sahip cikani yok diye insallah yanilirimda..

Boşanacak insan gider hastaneye raporunu alır pılısını pırtısını toplar evden çıkar babasının evine gider ordan da açar davayı...Sizinki boş laf.

Namazda gönlü olmayanın kulağı ezanda olmazmış derler tam sizi anlatıyo.

Kv ne neden anlatıyorsn ki ? Konsey kurmana gerek yoktu. Babanı çağırıp kocanla yüzleştirecektin. Dayak konusunu ortaya atacaktın.

Herkes burda ahkam kesmiş malesef bizler sizin gibi sansli olamadik yok babam şöyle yapardı beni orda birakmazdi nasil baban var soyle de böyle de deyip duruyorsunuz da çaresizlik nedir bilen varmi acaba konu sahibi diyor ki siddete raziyim çünkü ne baba evinde rahat var nede ana evinde ne yapsin kadin uc çocukla giderse tek basina gider anne olduğu icin çocuklarını da birakamiyor biraz yapıcı olun dayaga hak ediyon deyip deyip durmayin siz böyle dedikce insanin içi nasil sızlıyor bilmiyorsunuz bizde isterdik annemiz babamiz cok iyi olsun cocuklugumuz guzel gecsin her dediğimiz olmasada en azindan bir kac dedigimiz olsun bayramlarda sevdiğimiz elbiseyi ayakkabiyi alip da sevinmeyi aglamadigimiz gunumuz olmadi belkide bu kadar sey çektiğimiz için bunlar bize cok büyük sey gibi gelmiyor ama eger siz cok guzel bir çocukluk gecirip babanız bir fiske bile vurmadiysa esinizin ilk tokatinda.acin boşanma davasını bosanin arkadaşım

Arkadaşlar cansu boşanmış bir ailenin çocuğu kıza yüklemeden akıl verin, meslği yok 3 çocuk, belliki öncede ,şimdide durumu iyi değil 25 yaşında eşi 45 niye yaşlı biriyle evlendi, kurtulmak için, sahip çıkacak kimsesiz yok bunu biliyorlar kızı eziyorlar kimse sahip çıkmıyor
cansucum kadın sığınma evine Sığın çoçuklarıni sakin birakma, yada annenin yanına git ,gir bir işe çaliş,annen çocuklara baksin ,o adam seni şimdi daha çok ezer gençliğine yazık adama hersene çocuk yapar ona muhtaç olursun gençken kafanı kullan sonra kurtulamazsin Rabbim yardımcın olsun kizim

Bencede git kadın sığınma evine çocuklarınla birlikte ya da çocuklarını bırak. Belki eşin hatasını anlar bu durumda üç çocukla baş başa kalınca... illa ki bir çaresi bulunur. Karakola git. Koruma talebinde bulun. Ama haberler de izliuoruz eşlerin bu durumda gözü kararıyor. Sen eşinin huyunu bilirsn. Yine de Rabbim yardımcın olsun. İnşallah bu işren çocuklarında sende zarar görmeden kurtulursynuz. Ama kv ne hiç bir şey anlatma bence iyini de kötünü de kadın zeki kendi lehine çeviriyo durumları.

Kızlar artık boşanmayı düşünmüyorum . Bir sure daha evliliğime devam etmek istiyorum çünkü çocuklarımı düşünüyorum . Bana bu şekilde davranan çocuklarıma kimbilir ne yaparlar . Eşim aksam yine kaynama gitti yine geç geldi . Ve uyudu . Bana diyorki ATA'mın yanında
Saygısızlık yaptın benden özür dile . Bende dedim senin yaptıkların . Benle kendi konuşmuyor ayrı odada yatıyoruz . Kendimi şartlandırdım ne Zaman saygı ve özür dilerse o Zaman konuşurum kendime öyle karar aldım . Kaynanamda ne Zaman ararsa bakmiycam konuşmuyorum. Esimin tüm sülalesine telefonuna bakmıycam . Kızlar bu konuda fikri verin . Eşimi Nasıl düzeltirim . Ben evliliğimi kurtarmak istiyorum. Çok moralim bozuk

Hemde nasıl zeki .gorumcem baba diyor 70 yasında bişeyden haberi yok bişey bilmez .o kelimeyi söylerken bile bişey söylemek istedim .susturdu babam .rabbim herseyın hayırlısını versin

Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak babadan önce annenin evlatlarına kol kanat germesi ve yaşadıklarını evlatlarına yaşatmaması gerekir 1 değil 3 çocuğun annesiz kalmasını hangi açıklama haklı gösterir bizimde anne babamız ayrı ama işte bu durumlara düşmeyelim diye çocuktan önce işe öncelik veriyoruz ana babamızın hayatlarından azıcık ders çıkaralım kendimize yazık günah yavrulara ya

sana gerçekten çok üzüldüm. eşinden zaten hayır yok ama ayrılmak istediğinde arkanda duracak bir ailen de yok. ailen arkanda durmadığı sürece seni daha çok ezerler. kocanın sana saygısı kalmamış nasıl olsa mecbursun boşanamazsın çünkü baban herkesin içinde bunu karşı tarafa hissettirmiş. Allah yardımcın olsun

Artık. Aklım Durmuş evliliğimi sürdürmek istiyorum . Ama nasıl davranacağımı bilmiyorum bu sabah kaynanam aradı cvp. Vermedim dedim bilsin artık bende inSanim. Esimlede konuşmuyorum .dedim beni ne durumlara. Düşürdün . Öptü affet dedi yok dedim bir sure senle konuşmak istemiyorum. Burdaysam babamin hatri icin . Bundan sonra nE yapmam gerekiyor hic bilmiyorum

Simdi esimin burnunun sürmesini istiyorum ne yapmalıyım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…