- 8 Nisan 2017
- 57.180
- 303.513
- 698
Eşinizin o haplar dediği nedir? Bu çok cahilce bir önyargı. Psikolog ilaç vermez, terapiyle yardımcı olur. İlaçlık bir durumunuz varsa sizi psikiyatriste yönlendirir. Onun da vereceği her ilaç kilo aldırır diye bir durum yok. Ayrıca neye ihtiyacınız olup olmadığını eşiniz aile hekiminizden daha iyi mi bilecek ve size izin verme yetkisini nereden alıyor? Ne yapacaksınız biliyorsunuz aslında. Psikologa gideceksiniz, eşinize de bu kadar söz hakkı vermeyeceksiniz, zira söz konusu sizin bedeniniz ve sağlığınız.
Kusura bakmayın da ne kadar cahilce konuşan bir eşiniz var.Evet gerçekten durduramiyorum kendimi sürekli yiyorum. 6 aylik bi bebeğim var emmiyo ama ben sürekli ne yesem diye düşünüyorum. Kahvaltıdan kalkınca bile öğlen ne yicem diye düşünüyorum. Evde temizlik yapasim bile gelmiyo. Sürekli şunu yapıp yiyim bunu yiyim diye düşünüyorum. Boyum 1.64 kilom 75. Diyet yapiyim deyince sanki aç kaliyom gibi düşünüp daha çok yiyorum :) halbuki karnım doyuyo ama hep tatmin edici şeyler yiyesim geliyo. Ekler tavuk kızartma pilav makarna tulumba tatlısı çığ köfte çok kızıyorum kendime. Aile hekimine gittim tahlil yaptiriykm diye hepsi normal çıktı psikolojik olabilir bi psikoloğa gitsene dedi onada esim müsade etmiyo. O haplar daha fazla kilo aldiriyo bu sefer daha çok kafana takican bide uyku yapicak çocukla ilgilenemicen die. Napcam bilmiorum
Evet gerçekten durduramiyorum kendimi sürekli yiyorum. 6 aylik bi bebeğim var emmiyo ama ben sürekli ne yesem diye düşünüyorum. Kahvaltıdan kalkınca bile öğlen ne yicem diye düşünüyorum. Evde temizlik yapasim bile gelmiyo. Sürekli şunu yapıp yiyim bunu yiyim diye düşünüyorum. Boyum 1.64 kilom 75. Diyet yapiyim deyince sanki aç kaliyom gibi düşünüp daha çok yiyorum :) halbuki karnım doyuyo ama hep tatmin edici şeyler yiyesim geliyo. Ekler tavuk kızartma pilav makarna tulumba tatlısı çığ köfte çok kızıyorum kendime. Aile hekimine gittim tahlil yaptiriykm diye hepsi normal çıktı psikolojik olabilir bi psikoloğa gitsene dedi onada esim müsade etmiyo. O haplar daha fazla kilo aldiriyo bu sefer daha çok kafana takican bide uyku yapicak çocukla ilgilenemicen die. Napcam bilmiorum
insülin direncinize bakıldı mı acaba .Böyle yemeye devam ederseniz hasta olabilirsiniz mutlaka bir diyetisyene gidin ve spora başlayın o size uygun beslenme tablosu düzenler hem aç kalmazssınz hem zayıflarsınız.Evet gerçekten durduramiyorum kendimi sürekli yiyorum. 6 aylik bi bebeğim var emmiyo ama ben sürekli ne yesem diye düşünüyorum. Kahvaltıdan kalkınca bile öğlen ne yicem diye düşünüyorum. Evde temizlik yapasim bile gelmiyo. Sürekli şunu yapıp yiyim bunu yiyim diye düşünüyorum. Boyum 1.64 kilom 75. Diyet yapiyim deyince sanki aç kaliyom gibi düşünüp daha çok yiyorum :) halbuki karnım doyuyo ama hep tatmin edici şeyler yiyesim geliyo. Ekler tavuk kızartma pilav makarna tulumba tatlısı çığ köfte çok kızıyorum kendime. Aile hekimine gittim tahlil yaptiriykm diye hepsi normal çıktı psikolojik olabilir bi psikoloğa gitsene dedi onada esim müsade etmiyo. O haplar daha fazla kilo aldiriyo bu sefer daha çok kafana takican bide uyku yapicak çocukla ilgilenemicen die. Napcam bilmiorum
Eşinizin o ilaçlara devam etmesi lazım bence, normal düşünemiyor çünkü.Psikiyatri mi psikolog mu bilmiyorum da eşim kendi gidiyodu bi ara haplar çok kilo aldiriyo diye bıraktı. Tedavisi de yarım kaldı benim de çocukla ilgilenemezsin uyku yapar diye gitmemi istemiyo. Aynı hapın yan etkileri daha az olanindan veriyorum sana dedi 20 liralık kullandığım hapı gittim 120 liraya aldım gene kilo aldiriyo aldırmaz diye bişey yok diyo
Kabul etmiyo. Bişey desem hemen ilaçlara bagliyon ilacı kutusuylada icsem sen gene aynı sen olduktan sonra fayda etmez dio. Desemde yine icmiyo zaten kendimi bari yormayimEşinizin o ilaçlara devam etmesi lazım bence, normal düşünemiyor çünkü.
Yaşadığım yer küçük diyetisyen falan yok. Il'e gidicen buyuk hastaneye cocukla da ben gidip gelemiyorum öyle isteinsülin direncinize bakıldı mı acaba .Böyle yemeye devam ederseniz hasta olabilirsiniz mutlaka bir diyetisyene gidin ve spora başlayın o size uygun beslenme tablosu düzenler hem aç kalmazssınz hem zayıflarsınız.
Bazısı emziriyorum onun icin çok acikiyorum die soyluyo da ben emzirmiyorum da yemek yemem ondan değil yani diye söyledimdoğum yaptıktan sonra bende böyleydim Zamanla yeme isteğim azaldı. Bebek emzirme ile alakalı olduğunu düşünyorum. Emzirdikçe acıkıyordum ben
Doğumdan önce 74 dum ramazanda 73 e düştüm ama geri 75 oldum. Doğuma da 86 kiloyla gittmAy siz eşittir ben
Elim acıkıyor derler ya öyle resmen elim acıkıyor
Kilo boy olarak da yakınız birbirimize
Yemekten kalkarım ne yesem derim yemek yerim çay içerim meyve yerim çekirdek yerim asla duramam sanki yemek için yaşıyorum Doğum kilolarımı da veremedim
Doğumdan sonra eski kilona dönersin diyorlardı bir de asla dönemedim Ben de Doğuma 76 kilo girdim sonra tartılmadım emzirme dönemi kilo aldım şu an 71 kiloyum bugün diyetisyene gittim diyet yazmadı dikkat ederek verebilirsin paketli gıdalardan uzak dur her gün yarım saat spor yap dedi ama ben paketli gıda tatlı meyve çok tüketiyorumDoğumdan önce 74 dum ramazanda 73 e düştüm ama geri 75 oldum. Doğuma da 86 kiloyla gittm
Evet gerçekten durduramiyorum kendimi sürekli yiyorum. 6 aylik bi bebeğim var emmiyo ama ben sürekli ne yesem diye düşünüyorum. Kahvaltıdan kalkınca bile öğlen ne yicem diye düşünüyorum. Evde temizlik yapasim bile gelmiyo. Sürekli şunu yapıp yiyim bunu yiyim diye düşünüyorum. Boyum 1.64 kilom 75. Diyet yapiyim deyince sanki aç kaliyom gibi düşünüp daha çok yiyorum :) halbuki karnım doyuyo ama hep tatmin edici şeyler yiyesim geliyo. Ekler tavuk kızartma pilav makarna tulumba tatlısı çığ köfte çok kızıyorum kendime. Aile hekimine gittim tahlil yaptiriykm diye hepsi normal çıktı psikolojik olabilir bi psikoloğa gitsene dedi onada esim müsade etmiyo. O haplar daha fazla kilo aldiriyo bu sefer daha çok kafana takican bide uyku yapicak çocukla ilgilenemicen die. Napcam bilmiorum
Yogurtla yulafi deniycem. Şimdi diyetisyene falan gidemem de. Bebeğim küçük daha ve merkeze gitmeyince burda yok merkez de uzak tek gidemem.yogurt yemeyi deneyin.
iştahı kesip şekeri dengeliyor.
içine kuru yada taze meyve doğrayın biraz da yulaf ekleyin daha fazla kilo almadan durdurun kendinizi.
eşinize bakmayın
diyetisyene de gidebilirsiniz.
onlar daha farklı yol gösterebilir
Meyve yesem keşke hiç yemem bnde. Ama paketli gıdaları bende çok tuketiyorum. Vede engel olamıyorum. Onlar dahada tatmin edici geliyo doyum sagliyo bnde. Mesela yoğurt yada salatalık ye diyolar. Bi kilo salatalık da yesem o tatminlige ulastirmiyoDoğumdan sonra eski kilona dönersin diyorlardı bir de asla dönemedim Ben de Doğuma 76 kilo girdim sonra tartılmadım emzirme dönemi kilo aldım şu an 71 kiloyum bugün diyetisyene gittim diyet yazmadı dikkat ederek verebilirsin paketli gıdalardan uzak dur her gün yarım saat spor yap dedi ama ben paketli gıda tatlı meyve çok tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?