Duruşum nasıl olmalı ?

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
73
İyi akşamlar hanımlar
Aile içinde yaşanan bir huzursuzluktan dolayı (Halalarımın annemle kavga etmesi) benim annemin yanında olup halalarıma tavır almam gerekir mi yoksa hiç bi şey olmamıs gibi görüşmeli miyim ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Neden kavga ettiklerine bağlı.

Kavga derken, birbirlerine laf söyleme mi, yoksa daha ilerisi mi?

İyi akşamlar hanımlar
Aile içinde yaşanan bir huzursuzluktan dolayı (Halalarımın annemle kavga etmesi) benim annemin yanında olup halalarıma tavır almam gerekir mi yoksa hiç bi şey olmamıs gibi görüşmeli miyim ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Eger ciddi bir kavga ise halalarina karsi mesafeli durman daha mantikli.
Sonucta annen senin icin diger insanlardan daha önemli.

İyi akşamlar hanımlar
Ben dayı musvetteleriyle gorusmuyorum
Annemin yanindayim
Dusseler İyimisin diye el uzatmam
Uzatmadim da hatta

İyi akşamlar hanımlar
konuya baglı
eger namusa serefe laf soylenmedıyse klasık akraba gergınlıgı ıse sız karısmayın onlar gorumce gelın sız portakalda vıtamınkende araları bozulmustur gerı barısmıslardır kendı aralarında olan sey bugun bırbırlerıne kızar asla gorusmeyecek gıbı davranırlar bırsey olur yarın gerı barısırlar ortada sız kalırsınız

konuya baglı
eger namusa serefe laf soylenmedıyse klasık akraba gergınlıgı ıse sız karısmayın onlar gorumce gelın sız portakalda vıtamınkende araları bozulmustur gerı barısmıslardır kendı aralarında olan sey bugun bırbırlerıne kızar asla gorusmeyecek gıbı davranırlar bırsey olur yarın gerı barısırlar ortada sız kalırsınız
Yani konu benim evlenmemden tutun da evimizin içine kadar karışmaları kuzenleri birbirine düşürmeleri büyük halam özellikle evlenirken bana etmediğini bırakmadı bunlar eski mevzular annem araba alacm demiş bunlar coşmuşlar neyinle alacaksın borç veremeyiz arabayı ne yapacksn vs vs sonra çirkefleşmişler

Yani konu benim evlenmemden tutun da evimizin içine kadar karışmaları kuzenleri birbirine düşürmeleri büyük halam özellikle evlenirken bana etmediğini bırakmadı bunlar eski mevzular annem araba alacm demiş bunlar coşmuşlar neyinle alacaksın borç veremeyiz arabayı ne yapacksn vs vs sonra çirkefleşmişler

Anneniz onlardan borc mu istedi?

Ben büyükler arasında yaşananlara çocukların karışmaması taraftarıyım. Annem de hep böyle nasihat eder bize.

Anneniz halalarınızdan borç alıp araba mı almayı planladı? Tam olarak mevzu ne?
HAklısınız ama işte ister istemez bi soğuklık oluyor . Yok amcamdan brç alacağımızı düşündüler ki öyle bi şey yok olsa bile bu zamana kadar borcumuzu ödememezlik yapmadık

Madem öyle siz şahsen büyük halanıza tepkinizi göstermeliydiniz zamanında. Dediğiniz gibi eski mevzuymuş madem şimdi gündeme gelmesi saçma. Araba konusuna gelince belli ki annenizin ağzından anlatıyorsunuz bize olayı. Anneniz kendi parasıyla mı araba almaya niyetlenmiş anlamadım orasını da ama ben sizin dahil olmanızın yanlış olduğunu düşünüyorum

İyi akşamlar hanımlar
tabiki tavır alman gerekir sonuçta annene bir haksızlık yapılmışsa onun yanında olman gerek

Madem öyle siz şahsen büyük halanıza tepkinizi göstermeliydiniz zamanında. Dediğiniz gibi eski mevzuymuş madem şimdi gündeme gelmesi saçma. Araba konusuna gelince belli ki annenizin ağzından anlatıyorsunuz bize olayı. Anneniz kendi parasıyla mı araba almaya niyetlenmiş anlamadım orasını da ama ben sizin dahil olmanızın yanlış olduğunu düşünüyorum
Bende ordaydım annem sevinçle güzel bi araba buldum vs anlatmaya başladı bunlar birden bi çirkefleştiler :) ya ben katılıp şaf falan söylemedim ama hani bi ortamda denk gelince ki bu aralar zaten olmuyor malum hal hatır sormadan öteye gitmiyorum önceden sık sık arardım şimdi aramıyorum

Back
X