- 3 Şubat 2018
- 25.847
- 111.173
- 598
- Konu Sahibi Manolyalale
O zaman araba almasina ne söz nede karisma haklari vardi. Insanlar bi haddini bilse Problemler olmaz ama nerdee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee sen bu halayla görüşmeye niye devam edesin ki? Annen kusmemis olsa dahi sana kötülük etmişler.Yani konu benim evlenmemden tutun da evimizin içine kadar karışmaları kuzenleri birbirine düşürmeleri büyük halam özellikle evlenirken bana etmediğini bırakmadı bunlar eski mevzular annem araba alacm demiş bunlar coşmuşlar neyinle alacaksın borç veremeyiz arabayı ne yapacksn vs vs sonra çirkefleşmişler
Bende ordaydım annem sevinçle güzel bi araba buldum vs anlatmaya başladı bunlar birden bi çirkefleştiler :) ya ben katılıp şaf falan söylemedim ama hani bi ortamda denk gelince ki bu aralar zaten olmuyor malum hal hatır sormadan öteye gitmiyorum önceden sık sık arardım şimdi aramıyorum
Ya evet ama bilemiyorum çok haksızlığa uğrafık bu da son nokta oldu açıkcası ben düzelsin de istemiyorum aslına bakarsanız yani ben saygısızlık etmedim ama eskiden haftada 3 kez arıyorsam şimdi aramıyorum öyle söyleyeyim :)Kesinlikle karışmayın derim,nasıl ki çocukların kavgasında aileler devreye girince olaylar büyüyorsa bırakın yetişkin insanlar ne yaparlarsa yapsinlar,babam ve halam yıllarca küs kaldılar annem hep tembihledi onların arasındaki soruna siz karışmayın konuşun görüşün diyerek,şimdi herşey unutuldu ama babam yigenlerinin yaptığı saygısızlıklari unutamıyor,unutmuş gibi yapsada içerde bı yerlerde o acı duruyo
Yani konu benim evlenmemden tutun da evimizin içine kadar karışmaları kuzenleri birbirine düşürmeleri büyük halam özellikle evlenirken bana etmediğini bırakmadı bunlar eski mevzular annem araba alacm demiş bunlar coşmuşlar neyinle alacaksın borç veremeyiz arabayı ne yapacksn vs vs sonra çirkefleşmişler
Bende olmaz sanıyorum. Annemin görümcesi olabilirler ama benim halalarım onlar, kanım canım. Ben de halayım, Yengemle aram bozulsa yeğenim bana tavır alsa çok üzülürüm mesela.HAklısınız ama işte ister istemez bi soğuklık oluyor . Yok amcamdan brç alacağımızı düşündüler ki öyle bi şey yok olsa bile bu zamana kadar borcumuzu ödememezlik yapmadık
Doğru aslında bende bu olay birazda son nokta oldu bu zamana kadar yaşadıklarım da ekleninceBende olmaz sanıyorum. Annemin görümcesi olabilirler ama benim halalarım onlar, kanım canım. Ben de halayım, Yengemle aram bozulsa yeğenim bana tavır alsa çok üzülürüm mesela.
ÖYLE mi yazmısım :) dikkat etmedim . Yok açıp bi şey demedim de kendimi geri çektim artık anlarlar sanıyorumTanık olduğunuz bir olayda çirkefleşmişler yazmanız haliyle bir başkasından duyduğunuz anlamı katıyor cümleye :) siz bilirsiniz ama dediğim gibi tavır almanız örneğin görünce selam vermemeniz veya bizzat bu konuyla ilgili arayıp tepki göstermeniz uygun olmaz bence. Şimdiki tavrınızı koruyun derim
Böyle insanlarla neden görüşesin ki?Yani konu benim evlenmemden tutun da evimizin içine kadar karışmaları kuzenleri birbirine düşürmeleri büyük halam özellikle evlenirken bana etmediğini bırakmadı bunlar eski mevzular annem araba alacm demiş bunlar coşmuşlar neyinle alacaksın borç veremeyiz arabayı ne yapacksn vs vs sonra çirkefleşmişler
Annen haksızsa sakince haksız olduğunu söylemek gerekir ama haklıysa sonuna kadar annenin yanında olmalısın. Anne candır hala kim ki annenin yanında. Açıkçası tartışmada annem haklı olduğu halde canını sıkanlara karşı tarafsız olmazdım. Üzen kimse dayı, amca, hala vs tek kalemde silerdim.Bence biz haklıyız :)
halalarin anne ne hakaret ettiyse küfür ettiyse namusuna kadar giytilerse konuşma ama gerisini bilemem niye kavga etmiş biraz açsan konuyu zaten konuyu sen iyi biliyorsun kim haklı olduğunu da iyi biliyonİyi akşamlar hanımlar
Aile içinde yaşanan bir huzursuzluktan dolayı (Halalarımın annemle kavga etmesi) benim annemin yanında olup halalarıma tavır almam gerekir mi yoksa hiç bi şey olmamıs gibi görüşmeli miyim ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Anneniz haklı ise.tabiki annenizin yanında olmalısınız.haksizsa anneniz yinede baskalarin yanında bunu dile getirmeyin taraf olmayın o vakit. Yıllardır halam ve kızlarını çıkardım hayatımdan.selam dahi vermem.ha kötü bişey de olsun istemem. Ama asla annemi ve kardeşlerimi uzmelerine izin vermem net..İyi akşamlar hanımlar
Aile içinde yaşanan bir huzursuzluktan dolayı (Halalarımın annemle kavga etmesi) benim annemin yanında olup halalarıma tavır almam gerekir mi yoksa hiç bi şey olmamıs gibi görüşmeli miyim ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Bunu siz bilebilirsinizİyi akşamlar hanımlar
taaa en bastan aılenız hatalı cunku oyle aptal ınsanları soz sahıbı etmısler hayatlarındaYani konu benim evlenmemden tutun da evimizin içine kadar karışmaları kuzenleri birbirine düşürmeleri büyük halam özellikle evlenirken bana etmediğini bırakmadı bunlar eski mevzular annem araba alacm demiş bunlar coşmuşlar neyinle alacaksın borç veremeyiz arabayı ne yapacksn vs vs sonra çirkefleşmişler
Ailemin hatalı olduğu konusunda o kadar haklısınız ki fazlasıyla beni yıprattılar annemden de soğumuş gibiyim zaten bizi ezdirdiği içintaaa en bastan aılenız hatalı cunku oyle aptal ınsanları soz sahıbı etmısler hayatlarında
ne munasebet bik bik konusuyorlar aılenız nıye en bastan agırlıgını koymamıs tavrını koymamıs en bastan mesafe koymamıs tepenıze cıkarmıssınız
kapınızı kapattınız mı herkes dısarda kalıyor nasıl evınızın ıcı hakkında konusmaya hak kazanıyorlar
gorusmeyın sunlarla ya kac yasına gelmıssınız annenız ununu elemıs elegını asmıs bayramdan bayrama merhabalasırsınız bıttı gıttı bosverın kafanızı taktıgınıza bıle degmez annenıze de boyle dıyın